-
Μπραβο στον Ολυμπιακο για την καλη εμφανιση και τον βαθμο που τσιμπησε
-
Λιγο στα σοβαρα τωρα,ετσι οπως ειναι ο ομιλος ολα γινονται,μεχρι και να μεινει εξω η ρεαλ
ενα παραδειγμα:
λατσιο-ολυμπιακος Χ
βερντερ-ρεαλ 1
και η βαθμολογια
ρεαλ 8
λατσιο 6
ολυμπ 6
βερντ 6
... και στη τελευταια αγωνιστικη θα γινει της @ουτανας το καγκελο -
Η Real με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα περάσει.
-
Θα ήταν η αδικία του αιώνα για τον φετινό Ολυμπιακό με τις εμφανίσεις που έχει κάνει στα ώς τώρα παιχνίδια να μήν περάσει τουλάχιστον τρίτος στο ΟΥΕΦΑ.
Κι'όμως κινδυνεύει ακόμα σοβαρά. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόν...Επειδή έπεσαν όλοι σαν τα κοράκια εδώ μέσα, ένα θα πω...
Αν έχετε δει ποτέ σας ελληνική ομάδα στην ευρώπη να παίζει την άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο 15λεπτο να μου το πει.
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά τέτοιες αλληλοκαλύψεις και τέτοια ορμητικότητα προς την μπάλα και προς οποιοδήποτε κενό έχω πολύυυυ καιρό να δω.
Αυτά για όσους έβλεπαν άλλον αγώνα...Oντως το κολπο με τα δοκαρια ηταν η τελεια αλληλοκαλυψη Στον υπνο τους πιασατε!
Σοβαρα τωρα, ο Ολυμπιακος φετος εχει και πολυ τυχη εκτος απο αυξημενη ικανοτητα. Γι' αυτο και δε νομιζω να κανει λαθος και να μεινει εκτός.
Η Ρεαλ χθες μου φανηκε οτι επαιξε πολυ καλα, και απο τυχη και μονο εμεινε στο 0. Μεγαλη κλαση οι παικτες της. Αγαλμα στον Ρουντ με αυτα που εχασε στους 2 αυτους αγωνες.
Το σιγουρο ειναι οτι τελειωσε το παραμυθι με τον Ευρωπαιο φετινο Ολυμπιακο, καθως χθες φανηκε πολυ αδυναμος.(Οι δικαιολογιες με τους τραυματισμους ισχυουν) -
ΑΑΑ εκανε η Ρεαλ 4 ευκαιριες? Αν ειχε ο Ολυμπιακος Μυντρα-Καραγκουνα-Σπιντι Γκονζαλες και Σαρεγκι δεν θα περναγε την σεντρα η Ρεαλ
Δικιο εχεις φιλε. Πολυ αδυναμος ο Ολυμπιακος. Παντως επαιζε με Παντο-Ζεβλακοφ-Αρτσουμπι στην αμυνα και με 6 απουσιες βασικων ειδικα στο τελος (Κοβασεβιτς-Λεντεσμα-Μπραβο-Σεζαρ-Αντζας-Τοροσιδης)
Α ειμαι βλακας τελικα. Μα τι λεω? Ο Παο εχει φοβερες αλλαγες. Ελιν-BP Δημουτσος,Ενακαρκιρε,Μαντζος κ.τ.λ
-
Μετά κοροιδεύουν τον Αλέφαντο που σκοτώνει τα ονόματα των παικτών.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μετά κοροιδεύουν τον Αλέφαντο που σκοτώνει τα ονόματα των παικτών. -
Eγω λεω να αφησετε τα πολλα λογια οι λαγοι και να τρεξετε .....εχει προσφορες η .......................................................................
SATO
-
akaliptosZR μην μου πεις οτι εχεις την μουφα το MG zr.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
:offtopicviii: akaliptosZR μην μου πεις οτι εχεις την μουφα το MG zr.Hταν το πρωτο μου αυτοκινητο...οσο για το σχολιο, αν το μετραγες στα μεγαρα θα αλλαζες πολυ γρηγορα αποψη..πολυ πολυ γρηγορα μαλιστα
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
:offtopicviii: akaliptosZR μην μου πεις οτι εχεις την μουφα το MG zr.
Hταν το πρωτο μου αυτοκινητο...οσο για το σχολιο, αν το μετραγες στα μεγαρα θα αλλαζες πολυ γρηγορα αποψη..πολυ πολυ γρηγορα μαλιστα
Καλυτερα να μην το εβλεπα. Μιλαμε για ενα αθλιο αυτοκινητο (αλλα εδω που τα λεμε ολα τα rover αθλια ηταν). Το ειχε φιλαρακι μου. Δεν λειτουργουσε και τιποτα σωστα. Μονο εξωτερικη εμφανιση ειχε. Ποιοτητα,αξιοπιστια,δυναμη κινητηρα,κρατημα ηταν για τον π@@τσο
Δεν ξερω τι χρονο εκανε στα Μεγαρα ,αλλα αν ερχομουν θα πηγαινα αρκετα μακρια και θα το εβλεπα με κυαλια
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Σοβαρα τωρα, ο Ολυμπιακος φετος εχει και πολυ τυχη εκτος απο αυξημενη ικανοτητα. Γι' αυτο και δε νομιζω να κανει λαθος και να μεινει εκτός.
Η Ρεαλ χθες μου φανηκε οτι επαιξε πολυ καλα, και απο τυχη και μονο εμεινε στο 0. Μεγαλη κλαση οι παικτες της. Αγαλμα στον Ρουντ με αυτα που εχασε στους 2 αυτους αγωνες.
Το σιγουρο ειναι οτι τελειωσε το παραμυθι με τον Ευρωπαιο φετινο Ολυμπιακο, καθως χθες φανηκε πολυ αδυναμος.(Οι δικαιολογιες με τους τραυματισμους ισχυουν)Δε θα το 'λεγα.. Σίγουρα χθες ήταν αρκετά τυχερός στις ευκαιρίες της Ρεάλ, αλλά ακριβώς το αντίθετο στο Καναπέου (Ναι είμαι ΜΠΑΡΣΑ! ). Μία ευκαιρία να έκανε γκολ προς το τέλος και θα μπορούσε αν όχι να κερσίσει σίγουρα να μη χάσει.. νομίζω είχε τη φυσιολογική ισορροπία τύχης - ατυχίας που υπάρχει στο ποδόσφαιρο..
Όσο για τις ελλείψεις, δεν είναι ότι έλειπαν 1-2 παίχτες αλλά 5-6 βασικοί, δλδ μιλάμε για αποδεκατισμένη ομάδα, πολύ λίγες ομάδες στην Ευρώπη έχουν την πολυτέλεια να ανταπεξέλθουν σε αντίστοιχες συνθήκες...
Το καλό πάντως για τον ολυμπιακό είναι ότι πήρε το αποτέλεσμα.
Αν ωστόσο χάσει από τη Λάτσιο, τότε θα αποκλειστεί, αν όχι παίζεται..Εγώ πάντως θέλω να το σηκώσει η Μπάρσα φέτος!
Μακάρι να πέρναγε ο Ολυμπιακός και να κληρωνόταν με τη Μπάρσα να τη βλέπαμε κι από κοντά! -
Το σιγουρο ειναι οτι τελειωσε το παραμυθι με τον Ευρωπαιο φετινο Ολυμπιακο, καθως χθες φανηκε πολυ αδυναμος**.(Οι δικαιολογιες με τους τραυματισμους ισχυουν)**Τωρα πως τα bold συμβαδιζουν με τα αλλα...μονο εσυ κι ο Θεος ξερετε... Με 5/11 απο τους παικτες ναι,τελειωσε το παραμυθι οτι ο Ολυμπιακος (με πληρη ομαδα ή εστω το πολυ μια δυο απουσιες) παει καλα φετος στην Ευρωπη..
Ρε συ Ορεστη,κριμα η Μegan Fox ρε... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μιλαμε η γαυριτιδα παιρνει διαστασεις επιδημιας !!!!!Με μιση ομαδα ο ενας,με τα 3α ο αλλος,εκπληκτικη αμυνα που ομοια της δεν εχει ξαναπαιξει Ελληνικη ομαδα στην Ευρωπη ο τριτος,μας αδικησε η διαιτησια αφου ο διαιτητης δεν επαιξε εδρα και εκοψε τον Λουαλουα σε τετ α τετ στο 90 ο 4ος κτλ κτλ κτλ......
Εντωμεταξυ σνομπαρουμε το ουεφα λες κ το εχουμε κατακτησει καμμια 10αρια φορες(ενω στη πραγματικοτητα δεν εχει παει ομαδα μας ουτε στους 4 εδω και 20-25 χρονια)
**Μια χαρουμενη παρεα..... **:lol:
Μην τους το χαλάτε ρε παιδιά.
Μετά από 12 χρόνια αγαμίας το 0-0 αντί του 0-7 είναι μεγάλη υπόθεση. (κάτι έχει πει ο Ίβιτσα για τέτοια ματσάκια )
Anyway, η τρίχα τριχιά και τα μυαλά στα κάγκελαΕυτυχώς πάντως που παίζουμε στο ουέφα που συμμετέχουν κατσικοχώρια όπως η Μπάγερν και δεν παίζουμε στο cl που φιγουράρουν μητροπόλεις όπως η Βέρντερ, η Μπεσίκτας και άλλες υπερδυνάμεις...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ευτυχώς πάντως που παίζουμε στο ουέφα που συμμετέχουν κατσικοχώρια όπως η Μπάγερν και δεν παίζουμε στο cl που φιγουράρουν μητροπόλεις όπως η Βέρντερ, η Μπεσίκτας και άλλες υπερδυνάμεις...Κλασσικη μαλακια βαζελου..πηρες την περιπτωση της περιπτωσης Μπαγερν... Πες μου καμια αλλη.. Ξερεις; Ελαχιστες ειναι οι ομαδες που δεν αξιζουν για cl...Την μπεσικτας που κοροιδευεις δεν την κερδιζεις με την καμια παντως..
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Μετά από 12 χρόνια αγαμίαςΜην κλεβεις τον εαυτο σου ρε,11 χρονια εχεις να παρεις πρωταθλημα.. Και προβλεπεται να συνεχισει η αγαμια σου για τουλαχιστον αλλα τοσα..
-
Εκει που διαφωνουμε (αν και κατα βαθος ολοι ξερουμε την αληθεια) ειναι οτι το θετικο αποτελεσμα οφειλετε στην ατυχια - κωλοβαρεμα της Ρεαλ στην τελικη προσπαθεια και οχι στην ικανοτητα-προσπαθεια του Ολυμπιακου.
Ναι ο Ολυμπαικος επαιξε ηρωικα, αλλα τον βαθμο του τον χαρισε ο Ρουντ.Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε συ Ορεστη,κριμα η Μegan Fox ρε...Τι να κανουμε...κανεις δεν ειναι τελειος
-
Ναι ο Ολυμπαικος επαιξε ηρωικα, αλλα τον βαθμο του τον χαρισε ο Ρουντ.Και στο Μπερναμπεου τον βαθμο μου τον εκλεψε ο Κασιγιας.. Νομος ποδοσφαιρου ειναι κι αυτος..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι ο Ολυμπαικος επαιξε ηρωικα, αλλα τον βαθμο του τον χαρισε ο Ρουντ.
Και στο Μπερναμπεου τον βαθμο μου τον εκλεψε ο Κασιγιας.. Νομος ποδοσφαιρου ειναι κι αυτος..
Αφου πρωτα ο Ρουντ εστειλε το πεναλτι στον Θεο...τι ψαχνεις τωρα, η γενικη εικονα μετραει (και λεει οτι η Ρεαλ εχασε περισσοτερες ευκαιριες) και οχι η τελευταια φαση.
Αν θυμασαι χθες, την τελευταια ευκαιρια την εχασε ο Ολυμπιακος. Δεν μπορεις ομως να αξιωνεις οτι επρεπε να κερδιζεις αλλα απο ατυχια δεν το εβαλες στο τελος.Αυτα ειναι ομως ιστορια.
Ακολουθει το Λατσιο-Ολυμπιακος. Ιδού η Ρόδος...
Champions League 2007-08