-
Λιβερπούλ;
ΜΙΛΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
-
Λοιπόν...
Επειδή έπεσαν όλοι σαν τα κοράκια εδώ μέσα, ένα θα πω...
Αν έχετε δει ποτέ σας ελληνική ομάδα στην ευρώπη να παίζει την άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο 15λεπτο να μου το πει.
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά τέτοιες αλληλοκαλύψεις και τέτοια ορμητικότητα προς την μπάλα και προς οποιοδήποτε κενό έχω πολύυυυ καιρό να δω.
Αυτά για όσους έβλεπαν άλλον αγώνα... -
Ο χρήστης στην 64 σελ ο γιατρός, μέντιουμ, αστρολόγος, ερευνητής - cmarin έγραψε:
To ματς θα έρθει Χ! Μόνο έτσι θα περάσουν και οι 2Πώ, πω τι γλύτωσε ο Ολυμπιακός χθες....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Επειδή έπεσαν όλοι σαν τα κοράκια εδώ μέσαΜη δινεις σημασια
-
Εμεις τι φταιμε που περιμεναμε να γελασει λιγο το χειλακι μας .
-
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑ.
-
Εσύ με ποιον παίζεις στην Ευρώπη είπαμε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:hmmm:Εσύ με ποιον παίζεις στην Ευρώπη είπαμε?
Με κάτι καφενεία σε ένα κύπελο που εσύ το χεις σηκώσει 4-5 φορές και πλέον βγαίνεις 4ος στον όμιλο κάθε χρόνο για να μην το ξανασηκώσεις.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόν...Επειδή έπεσαν όλοι σαν τα κοράκια εδώ μέσα, ένα θα πω...
Αν έχετε δει ποτέ σας ελληνική ομάδα στην ευρώπη να παίζει την άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο 15λεπτο να μου το πει.
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά τέτοιες αλληλοκαλύψεις και τέτοια ορμητικότητα προς την μπάλα και προς οποιοδήποτε κενό έχω πολύυυυ καιρό να δω.
Αυτά για όσους έβλεπαν άλλον αγώνα...Ποιον αγωνα εβλεπες εσυ
Μηπως ησουν λιγο πιωμενος , -
Για δες καλύτερα τα τελευταια 15-20 λεπτά...
-
Μιλαμε η γαυριτιδα παιρνει διαστασεις επιδημιας !!!!!
Με μιση ομαδα ο ενας,με τα 3α ο αλλος,εκπληκτικη αμυνα που ομοια της δεν εχει ξαναπαιξει Ελληνικη ομαδα στην Ευρωπη ο τριτος,μας αδικησε η διαιτησια αφου ο διαιτητης δεν επαιξε εδρα και εκοψε τον Λουαλουα σε τετ α τετ στο 90 ο 4ος κτλ κτλ κτλ......
Εντωμεταξυ σνομπαρουμε το ουεφα λες κ το εχουμε κατακτησει καμμια 10αρια φορες(ενω στη πραγματικοτητα δεν εχει παει ομαδα μας ουτε στους 4 εδω και 20-25 χρονια)
Μια χαρουμενη παρεα.....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για δες καλύτερα τα τελευταια 15-20 λεπτά...Ήταν δλδ τακτική του γαυρου που κλειστηκε στα χαρακωματα...σου λεει στην αμυνα τους εχω, στην επιθεση ειναι που χωλαινω...
-
Αν δλδ η ομάδα σου έτρωγε τέτοιο σφυροκόπημα στο τέλος θα άντεχε, έτσι?
-
Αν δλδ η ομάδα μου έτρωγε τέτοιο σφυροκόπημα στο τέλος δεν θα άντεχε, έτσι?
-
Με τον Λεβαδειακό πάντως μια χαρά τα πήγε.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με τον Λεβαδειακό πάντως μια χαρά τα πήγε.Με τον Εργοτέλη? Με τον Άρη?
-
Παυλου Κων/λεως ομολογ.
Λουκα Οσιου (γιορταζαν 6/11/2007)
Κερια γαυροι , πολλα κερια .
Εκαναν το θαυμα τους , μην ειστε αχαριστοι . -
ελεος
-
KID αντε αγορι μου να τιναξεις το σεντονι απο το κρεββατι σου..και σε αλλο τοπικ..εκει που λενε για κατι χωρια της Δανιας..
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ CHAMPIONS LEAGUE ...
Φοβερο κλιμα χθες στη γηπεδο, ειμασταν ολοι αγχωμενοι υπερβολικα μεχρι τελευταιο λεπτο. ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια ο Παντος, αυτος ο Στολτιδης χρειαζεται ενα αγαλμα να του στησουμε του παιδιου..
Οσο για τον Αντωνη, οπως ο Κασιγιας εκανε τρομερες αποκρουσεις στην Μαδριτη, ετσι και ο Αντωνακης χθες εκανε φοβερη εμφανιση..
Πρωτος αγωνας του ΟΣΦΠ που βλεπω εδω και 10 χρονια, που παιρνει στο τελος κατι παραπανω απο αυτο που αξιζε(δεδομενου των ευκαιριων). Αλλα βεβαια με την μιση ομαδα εξω, τι αλλο να κανει?
Μπραβο στον darco-goal που εδειξε την κλαση του...Ο λουα-καλουα θα πρεπει να αλλαξει τροπαριο διοτι εχει αρχισει και κουραζει μερικες φορες..
Στην ρωμη ο θρυλος παει για το δευτερο διπλο φετος. Με φουλ ομαδα, και ξεκουραστη απο την διακοπη, στο τελος αν ερθει μονο η ισοπαλια παλι ευχαριστημενοι θα ειμαστε..
Τελευταια αγωνιστικη ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ...
Και κατι τελευταιο...
....ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΩ, ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ, ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Champions League 2007-08