-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οπου ηταν οι δυσκολες φασεις ο ρεφερι ηταν ακριβοδικαιος
Οπως το χερακι-πεναλτυ και η κιτρινη στον τζορτζεβιτς(καλως την εδωσε αλλα δωσε ρε πουστη και στον μαλακα). Ακριβοδικαιος δε λεω... Σε παρακαλω ρε συ.. Σε πολλα απ τα υπολοιπα δεν εχω λογο να διαφωνησω..
επειδη το βλεπαμε μεγαλη παρεα και καταλαβαινεις οτι μπλα μπλα δεν ειχαμε και 100% την προσοχη μας στο χαζοκουτι αν εννοεις πεναλτι την φαση που γινεται μια σεντρα (απο αριστερα νομιζω?) και βρισκει το χερι του αμυντικου θεωρω (απο οσο το ειδα ξαναλεω)οτι ηταν ακουσιο
Για την κιτρινη δικιο εχεις επρεπε να την φαει ο ισπανος,και αφου δεν την εφαγε δικαια την εφαγε ο τζολε που τον επνιξε το δικιο -
Kοιτα,οχι οτι εχει σημασια τωρα πια,αλλα ακουσιο δεν ειναι με την καμια... Η μπαλα μετα τη σεντρα χτυπαει στο στομαχι του Σαλγκαδο και αμεσως χτυπαει στο χερι του το οποιο σαφως και δεν ειναι κολλημενο στο σωμα.Εχει ενα ανοιγμα το ακρο του τουλαχιστον 30-40 μοιρες.Οποτε,ειναι πεναλτυ,χαζο μεν (οπως και του Πατσα..) πεναλτυ δε.
-
Ο χρήστης GTI έγραψε:
Όσον αφορά την διαιτησία, καλό είναι να αρχίζετε να μαθαίνετε πόσο τραγικά εύκολο είναι ενώ στέκεσαι στο ματς αξιοπρεπώς να έρθει να σε σφάξει ο κόρακας με το βαμβάκι και να μην μπορείς να μην πεις λέξη.
Με κόντρα διαιτησία παίζει ο βάζελος 10 χρόνια τώρα στην Ελλάδα.
Χάρη σε αυτή την κόντρα διαιτησία μοστράρετε τις φατσούλες σας για πρωταθλητές,
χάρη σε αυτή την κόντρα διαιτησία έχετε καβατζωμένο το CL και την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να κερδίσετε για πρώτη φορά το 32ο ματς εκτός έδρας μετά από 10 χρόνια εισαγωγής στους ομίλους με υποτροφία .Ένα πρωτάθλημα πήρατε τόσα χρόνια και αυτό χάρη στη διαιτησία..Και στο C.L όταν βγήκατε τελευταία φορά πάλι είχε σφάξει ο διαιτητής την Άεκ.. Μας δουλεύεις κανονικά;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μας δουλεύεις κανονικά;Μ αρεσει που ρωτας κι εσυ.. Μην τον ταιζεις ρε συ ,φτανει..
-
Για τον Λεμονη γιατι δε μιλαει κανεις;;;
Ποσο ευκολο ειναι να αναλαμβανεις την ανανεωση ενος πρωταθλητη και απο την 1η κιολας χρονια να κανεις περισσοτερα πραγματα στην Ευρωπη απο οσα εκαναν ολοι οι προηγουμενοι μαζι;;
Η τακτικη και η επιθετικη ταχυτητα ειναι θεμα προπονητη, ποσο μαλλον οταν η επιθεση ειναι ολοκαινουρια.
Τωρα ομως αρχιζουν τα δυσκολα, γιατι ο Ολυμπιακος ταρακουνησε την Ευρωπη και κανεις δεν θα τον ξαναυποτιμησει.
Τωρα θα φανει και αν ειναι δυνατον η καλη πορεια στην Ευρωπη να συνδιαζεται με κατακτηση πρωταθληματος (κατι που απετυχε ο Παναθηναικος τοσα χρονια) -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Για τον Λεμονη γιατι δε μιλαει κανεις;;;Μετα τον αγωνα ειπαμε και για το Λεμονη.. Τουλαχιστον αν πας στις πιο πισω σελιδες θα δεις ενα μεγαλο μπραβο κλπ για τον σερ.
Τωρα ομως αρχιζουν τα δυσκολα, γιατι ο Ολυμπιακος ταρακουνησε την Ευρωπη και κανεις δεν θα τον ξαναυποτιμησει.
Τωρα θα φανει και αν ειναι δυνατον η καλη πορεια στην Ευρωπη να συνδιαζεται με κατακτηση πρωταθληματος (κατι που απετυχε ο Παναθηναικος τοσα χρονια)Αυτο ειναι κατι που τοι σκεφτομαι κι εγω,μπορει να το πετυχει μπορει και οχι.Εξαρταται που θα δωσει μεγαλο βαρος..
-
Για τον Λεμονη γιατι δε μιλαει κανεις;;;Ποσο ευκολο ειναι να αναλαμβανεις την ανανεωση ενος πρωταθλητη και απο την 1η κιολας χρονια να κανεις περισσοτερα πραγματα στην Ευρωπη απο οσα εκαναν ολοι οι προηγουμενοι μαζι;;
Η τακτικη και η επιθετικη ταχυτητα ειναι θεμα προπονητη, ποσο μαλλον οταν η επιθεση ειναι ολοκαινουρια.
Τωρα θα φανει και αν ειναι δυνατον η καλη πορεια στην Ευρωπη να συνδιαζεται με κατακτηση πρωταθληματος (κατι που απετυχε ο Παναθηναικος τοσα χρονια)ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...Παντως ο θρυλος, αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και δεν περασει στην επομενη φαση του C.L στο ουεφα φετος, με την μπαλα που παιζει και με την ανεβασμενη ψυχολογια μπορει να γραψει ΙΣΤΟΡΙΑ...
Υ.Γ η ιστορια δεν γραφεται με πορειες
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...Παντως ο θρυλος, αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και δεν περασει στην επομενη φαση του C.L στο ουεφα φετος, με την μπαλα που παιζει και με την ανεβασμενη ψυχολογια μπορει να γραψει ΙΣΤΟΡΙΑ...Υ.Γ η ιστορια δεν γραφεται με πορειες
Λιγη ψυχραιμια και καρτερικοτητα δεν βλαπτει
Εξ αλλου μην ξεχνας οτι το UEFA το θελει και ο Πεσειρο
Η ιστορια γραφετε και με τις πορειες, με τον ιδιο τροπο που γραφετε και με ενδοξες ηττες. Αν δεν μπορεις να το αποδεκτεις σταματα να πανηγυριζεις για την 4αρα γιατι η ιστορια εγραψε οτι ο Ολυμπιακος εχασε 4-2, λιγο χειροτερα δηλαδη απο περυσι που εχασε 2-1. Ειδες ομως ποσο διαφερουν τα πραγματα;
-
Εγώ θα έλεγα να κάνουμε την κριτικη στον Ολυμπιακό και στην πορεία του, είτε ειμαστε Ολυμπιακοί είτε όχι, αφού τελειώσει το ταξίδι του αυτό στην Ευρώπη..
-
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...Παντως ο θρυλος, αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και δεν περασει στην επομενη φαση του C.L στο ουεφα φετος, με την μπαλα που παιζει και με την ανεβασμενη ψυχολογια μπορει να γραψει ΙΣΤΟΡΙΑ...
Υ.Γ η ιστορια δεν γραφεται με πορειες
Λιγη ψυχραιμια και καρτερικοτητα δεν βλαπτει
Εξ αλλου μην ξεχνας οτι το UEFA το θελει και ο Πεσειρο
Η ιστορια γραφετε και με τις πορειες, με τον ιδιο τροπο που γραφετε και με ενδοξες ηττες. Αν δεν μπορεις να το αποδεκτεις σταματα να πανηγυριζεις για την 4αρα γιατι η ιστορια εγραψε οτι ο Ολυμπιακος εχασε 4-2, λιγο χειροτερα δηλαδη απο περυσι που εχασε 2-1. Ειδες ομως ποσο διαφερουν τα πραγματα;
Αυτοι που πανυγηριζουν για ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ειναι οι βαζελοι..ΕΓΩ ποτε δεν πανυγηρισα για αποτελεσμα..Δεν με νοιαζει το αποτελεσμα ΠΟΤΕ ομως..
ΑΛΛΑ γιατι ασχολεισαι και αναλωνεσαι με ποστ σε εναν θεσμο που δεν συμμετεχεις?
Αν συναντηθουμε στον ιδιο θεσμο τοτε τα λεμε!!
Μεχρι τοτε ομως..........
-
2ble post!
-
Αυτοι που πανυγηριζουν για ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ειναι οι βαζελοι..ΕΓΩ ποτε δεν πανυγηρισα για αποτελεσμα..Δεν με νοιαζει το αποτελεσμα ΠΟΤΕ ομως..ΑΛΛΑ γιατι ασχολεισαι και αναλωνεσαι με ποστ σε εναν θεσμο που δεν συμμετεχεις?
Με οτι θελω εγω θα ασχολουμαι και οπου θελω θα γραφω. Λογαριασμο θα σου δωσω;
Αλλα θα επρεπε να ειναι τα κριτηρια για να γραψεις σε ενα thread και σε ενα forum γενικοτερα αλλα τελος παντων..Φυσικα θα πανηγυρισω για ενα αποτελεσμα αν ειναι αξιο. Ξερεις ομως κυριως τα αποτελεσματα χραφουν ιστορια.
Και σε παρακαλω αμα θες να εκτονωσεις τον ενθουσιασμο σου αλλου, εγω βαριεμαι να σε αντιμετωπισω.
-
Με οτι θελω εγω θα ασχολουμαι και οπου θελω θα γραφω. Λογαριασμο θα σου δωσω;Μη νευριαζεις ρε συ.. Στην πλακα το λεει ο ακαλυπτος.. Κι εγω,εκτος απ το troll.
-
Πάσχο....τι έγινε ρε φίλε....
σου την λένε τα βαζελάκια?......
και τσιμπάς βρε!!!.......
ασ'τους στην μιζέρια τους......
βαζελάκια!!!....... κρατήστε τις πορείες σας και να τις χαίρεστε.
και αφήστε εμένα να κάνω πλάκα στην Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου με 10 παιχτες.Απο την ιστοσελιδα της UEFA
2 Stoltidis (Olympiacos) misses the target.
(1 - 1) Galletti (Olympiacos) scores!
15 LuaLua (Olympiacos) misses the target.
30 P. Djordjević (Olympiacos) misses the target.
39 LuaLua (Olympiacos) has a shot blocked.
(1 - 2) Júlio César (Olympiacos) scores!
54 Galletti (Olympiacos) misses the target.
59 Galletti (Olympiacos) has a shot blocked.
63 LuaLua (Olympiacos) has an effort on goal. Casillas (Real Madrid) makes a save.
75 Stoltidis (Olympiacos) has an effort on goal. Casillas (Real Madrid) makes a save.
80 P. Djordjević (Olympiacos) has an effort on goal. Casillas (Real Madrid) makes a save.
88 Kovačević (Olympiacos) has an effort on goal. Casillas (Real Madrid) makes a save.
90+2 Kovačević (Olympiacos) has an effort on goal. Casillas (Real Madrid) makes a save.
90+2 Stoltidis (Olympiacos) has an effort on goal. Casillas (Real Madrid) makes a save.
Και όλα αυτα στο μπερναμπέου με την Ρεάλ και με 10 παίχτες σε όλο το παιχνίδι.
Πειτε μου ρε βάζελοι.........
ενα δικό σας παιχνίδι με τοσο μεγάλο αντίπαλο......
στην έδρα του........
και με 10 παίχτες........
που να έχετε κάνει τοσο μεγάλη εμφάνιση????
Πείτε μου ένα.......μόνο ένα.
Να τις χαίρεστε λοιπόν τις πορείες σας αλλα τέτοιο παιχνίδι δέν έχετε κάνει ποτέ και ουτε πρόκειται να κάνετε ......ποτέ.
Ακόμα μαζεύουν το σκατό στις κερκίδες του Μπερναμπέου, που άφησαν οι 70.000 μαδριλένοι στην φάση του Κοβάσεβιτς στο 92.
Το σκορ δέν μου λέει τίποτα.......... ομως, το οτι φώναζαν το όνομα του Κασίγιας 70.000 θεατές μου λεει πολλά.
Αυτό που έκανε ο ολυμπιακός την Τετάρτη δέν συγκρίνεται με καμία πορεία.
Το να παίζεις με 10 και να κάνεις μέσα στο Μπερναμπέου την Ρεάλ να της φεύγουν τα σκατά, δέν είναι λίγο πράμα. -
Αυτοι που πανυγηριζουν για ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ειναι οι βαζελοι..ΕΓΩ ποτε δεν πανυγηρισα για αποτελεσμα..Δεν με νοιαζει το αποτελεσμα ΠΟΤΕ ομως..
ΑΛΛΑ γιατι ασχολεισαι και αναλωνεσαι με ποστ σε εναν θεσμο που δεν συμμετεχεις?
Αλλα θα επρεπε να ειναι τα κριτηρια για να γραψεις σε ενα thread και σε ενα forum γενικοτερα αλλα τελος παντων..Φυσικα θα πανηγυρισω για ενα αποτελεσμα αν ειναι αξιο. Ξερεις ομως κυριως τα αποτελεσματα χραφουν ιστορια.
Και σε παρακαλω αμα θες να εκτονωσεις τον ενθουσιασμο σου αλλου, εγω βαριεμαι να σε αντιμετωπισω.
Πες μας τα κριτηρια..πες μας!!
Εγω εκτονωνω τον ποδοσφαιρικο μου ενθουσιασμο εδω, και μου λες να παω αλλου...Εσυ εκτονωνεις την ελλειψη ποδοσφαιρικης παιδειας σου εδω και σου ειπα να πας αλλου..Τελικα θελεις να λες που να γραφει ο αλλος, αλλα να μην σου λενε ?
Μας μπερδευεις...Μr Panathinaikos Fan
-
andykar
Ποιος μου τη λεει ρε,τα βαζελια; Ειπαμε... Αργησες παντως..κι εχασες το παρτυ με το τρολλακι το GTI..
-
Τελικα θελεις να λες που να γραφει ο αλλος, αλλα να μην σου λενε ?Εδω δεν εχει κι αδικο ο Ακαλυπτος Ορεστη..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μη νευριαζεις ρε συ.. Στην πλακα το λεει ο ακαλυπτος.. Κι εγω,εκτος απ το troll.
Κουραζει αυτη η καραμελα με την πλακα ρε pasxe.
Δεν ειναι πλακα, ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι τα πιστευουν αυτα που λενε!Τελικα θελεις να λες που να γραφει ο αλλος, αλλα να μην σου λενε ?
Εδω δεν εχει κι αδικο ο Ακαλυπτος Ορεστη..
To αλλου πηγαινε σε μενα..οχι στο thread.
Υπαρχουν και αλλοι 'βαζελοι' αμα θελει, εγω βαριεμαι αυτη τη στιγμη! -
Ολα καραμελες τα βλεπετε,ενα ακομα λαθος..
-
Πες μας τα κριτηρια..πες μας!!Mαθηματα παιδειας και συμπεριφορας αλλη φορα, σε αλλο θεμα. Εδω 'προσπαθουμε' να μιλησουμε για ποδοσφαιρο.
Εγω εκτονωνω τον ποδοσφαιρικο μου ενθουσιασμο εδω, και μου λες να παω αλλου...Εσυ εκτονωνεις την ελλειψη ποδοσφαιρικης παιδειας σου εδω και σου ειπα να πας αλλου..Τελικα θελεις να λες που να γραφει ο αλλος, αλλα να μην σου λενε ?
Οπως ειπα και στον pasxo το αλλου πηγαινε σε μενα. Γραψε οτι θες στο thread αυτο αλλα εμενα μη μου τη λες.
Ποια ποδοσφαιρικη μου παιδεια ρε ακαλυπτε;; Τι ελλειψη εχει η ποδοσφαιρικη μου παιδεια;;Σε παρακαλω πες μου.
Εσυ φαινεσαι να αγνοεις βασικα στοιχεια ιστοριας και ποδοσφαιρου.
Η ιστορια γραφεται και με τα αποτελεσματα και με τις εμφανισεις και με τις πορειες και με τις κουπες. Καθενα εχει και τη δικη του βαρυτητα και το συνολο τους αποτελει την ιστορια καθε ομαδας.Μας μπερδευεις...Μr Panathinaikos Fan
Ευκολα ειναι τα πραγματα. Καλη διαθεση θελει!
Champions League 2007-08