-
κάτι άκουσα για διπλά παιχνίδια στους ομίλους
του ουέφα απο του χρόνουκαι κάτσε εσύ βλάκα θρύλε στο CL να παίζεις με τα θυρία
μάγκες........πάλι ο βάζελος θα δίνει βαθμούς στην ελλάδα
θα έχουνε λέει και σεντόνι.......... -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Ξεκολάτε λέμε...
σε πειράζει....... βάζελε?......
ασε να χαρούμε λίγο.......έρχετε .......μπερναμπέουΣε συγχωρώ τέκνο μου για το ατόπημα.
Ου γαρ ξέρεις τι εκστομίζεις. -
Ξεκολάτε λέμε...
ασε να χαρούμε λίγο.......έρχετε .......μπερναμπέου -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ξεκολάτε λέμε...
ασε να χαρούμε λίγο.......έρχετε .......μπερναμπέουΚαλα αυτο μεχρι και μήνυση σηκωνει!!
-
Δε θελω να επηρεασω το Στελιο , αλλα τετοια προσβολη μονο με μπαν ξεπλενεται
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ξεκολάτε λέμε...
ασε να χαρούμε λίγο.......έρχετε .......μπερναμπέουΣε συγχωρώ τέκνο μου για το ατόπημα.
Ου γαρ ξέρεις τι εκστομίζεις. -
Δεν μας λυπάσαι να περιμένουμε άλλα 12 χρόνια για την δεύτερη νίκη;
Μέχρι τότε άσε τον βάζελο να προσφέρει αυτό που μπορεί και κάτσε εσύ (χάρη στους βαθμούς του βάζελου) να περιμένεις και να κουνάς το σεντόνι.Πού ξέρεις;Μπορεί να περάσουν μόνο 10 χρόνια για το δεύτερο διπλό.
ΥΓ:Όλες οι ευρωπαικές εφημερίδες στάθηκαν στο 1-31 και στον τρόπο που πανηγυρίστηκε από τους γάβροfans.
Είτε χάνετε είτε κερδίζετε(λέμε τώρα) η ξεφτύλα δεδομένη -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξεκολάτε λέμε...
Ου γαρ ξέρεις τι εκστομίζεις.τελικα τι ομαδα ειναι ο syele ?
-
Παναθηναϊκός._
-
Ναι, αυτό!
-
αυτα τα inside jokes δεν μαρεσουν καθολου
και μετα λετε 'δεν υπαρχουν κλικες στο Φορουμ'
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δεν μας λυπάσαι να περιμένουμε άλλα 12 χρόνια για την δεύτερη νίκη;
Μέχρι τότε άσε τον βάζελο να προσφέρει αυτό που μπορεί και κάτσε εσύ (χάρη στους βαθμούς του βάζελου) να περιμένεις και να κουνάς το σεντόνι.Πού ξέρεις;Μπορεί να περάσουν μόνο 10 χρόνια για το δεύτερο διπλό.
ΥΓ:Όλες οι ευρωπαικές εφημερίδες στάθηκαν στο 1-31 και στον τρόπο που πανηγυρίστηκε από τους γάβροfans.
Είτε χάνετε είτε κερδίζετε(λέμε τώρα) η ξεφτύλα δεδομένηΞυδακι!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ξυδακι!
Όχι δα! Ο τρόπος που το πανηγυρίσατε με διασκέδασε αφάνταστα!
Άλλωστε άλλη μία ήττα προστιθέμενη στις προηγούμενες **συνεχόμενες **31 δεν θα είχε την ίδια πλάκα.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
αυτα τα inside jokes δεν μαρεσουν καθολουκαι μετα λετε 'δεν υπαρχουν κλικες στο Φορουμ'
κοιτα.....η πλακίτσα ειναι ευπροσδεκτη ....... επομένως κανένα προβλημα.
αν δέν είχαμε και αυτά δέν θα αξιζε η κοντρίτσα.......λογικό.... -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ξυδακι!
Όχι δα! Ο τρόπος που το πανηγυρίσατε με διασκέδασε αφάνταστα!
Άλλωστε άλλη μία ήττα προστιθέμενη στις προηγούμενες **συνεχόμενες **31 δεν θα είχε την ίδια πλάκα.
και εσείς να ήσασταν στην θέση μας το ίδιο θα κάνατε....
μόνο αυτά που ακούγαμε τοσα χρόνια για τις εκτός έδρας αποτυχίες της ομάδας...εφταναν.
ξεχνάς τι έγινε στο 0-1 του παναθηναικου με τον Αγιαξ?
όμως δέν είναι μόνο η νίκη.....αλλα και το πώς έγινε.....
δέν είναι και λίγο να βλεπεις γερμανους να παρακαλάνε να λήξει το παιχνίδι για να μη διασυρθούν.
και δέν το λέω εγώ αυτό αλλα τα γερμανικά περιοδικά.
νομίζετε οτι το τεταρτο ήταν μακρυά?
μιλάμε πάντα για την έδρα τους γιατι στην έδρα μας τους έχουμε διασύρει πάλι με το 6-2.
αλήθεια θα υπάρξει άλλη ομάδα ελληνικη να ρίξει 6άρα σε γερμανούς για το CL?......δέν νομίζω..... -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ξυδακι!
συνεχόμενες [/b]31
έχει και ίσοπαλίες ο μπαξές ....... δέν είναι μόνο ήτες .....
να πώ όμως κάτι εδώ?
γιατι έχετε κολήσει με τα εκτός έδρας του γαυρου?
τις νίκες του γαυρου με πολύ μεγαλες ομάδες γιατι δέν τις αναφερετε καθόλου?
εκτός απ'αυτά όμως υπάρχουν και ματσάκια εκτος έδρας
που πέχτηκε πολύ ωραία μπαλίτσα απο τον ολυμπιακό.
πχ τα περσινά 2-1 με ρεάλ και 2-1 με λυών. η το παιχνίδι στο μονακό.....
και άλλα πολλά.......
γιατι τα βάζετε όλα στο ίδιο τσουβάλι?..... -
Ξυδακι!
συνεχόμενες [/b]31
έχει και ίσοπαλίες ο μπαξές ....... δέν είναι μόνο ήτες .....
γιατι τα βάζετε όλα στο ίδιο τσουβάλι?.....
γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ολυμπιακοι
-
Χρήστος Κοντός
Βυθίσατε τη χώρα!Μην απορείτε. Δεν είδατε τι συνέβη; Έκανε επιτέλους ο Ολυμπιακός «διπλό» στο Τσάμπιονς Λιγκ και πήγαμε να τους χάσουμε όλους. Ο Βασιλάκης από δίπλα παραλίγο να μας μείνει στα χέρια στο σουτ του Πατσατζόγλου (μέχρι το σπίτι μου τον άκουσα να ουρλιάζει «γκοοοοοοολ» και το είχα το ρημάδι το ραδιόφωνο κλειστό), ο Φασούλας φωταγώγησε τον Πειραιά, ο λαός μαζεύτηκε στο αεροδρόμιο για να τιμήσεις τους ήρωες της Βρέμης και ο Κωστάκης ο Καραμανλής το σκέφτεται σοβαρά να καθιερώσει την 3η Οκτωβρίου επίσημη αργία του κράτους. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί διέκοψαν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν τη χαρμόσυνη είδηση και καμπάνες των εκκλησιών ήχησαν δυνατά για να μεταφέρουν στα πέρατα της Γης την είδηση για την ανάσταση του Ευρωπαίου Λάζαρου. Κι όλα αυτά με μια απλή εκτός έδρας νίκη. Μια νίκη που (προς το παρόν τουλάχιστον) δε σημαίνει απολύτως τίποτα, πέρα από τη χαρά της στιγμής και το γόητρο της ομάδας.
Όλα αυτά τα χρόνια που ο Παναθηναϊκός έκανε τα απίστευτα στην Ευρώπη, βαρεθήκαμε να ακούμε τον Βασίλη και τους φίλους τους να μιλούν για Παπαρήγες, κουμουνιστές, συνταξιούχους και πορείες. Ότι δεν αναγνωρίζουν καμία πορεία στην Ευρώπη αν δεν έχεις πάρει την κούπα και ότι πορείες κάνουν μόνο η Παπαρήγα και οι συνταξιούχοι (μόνο το τελευταίο είναι σωστό γιατί μέχρι να δουν μερικοί το «διπλό» του ΟΣΦΠ στο Τσάμπιονς Λιγκ, βγήκαν στη σύνταξη!). Δεν είναι απίστευτοι; Ούτε καν πορεία δεν έχουν κάνει ακόμα για να έχουνε να λένε και είναι έτοιμοι να μας μείνουν στα χέρια από τη συγκίνηση! Δεν τολμώ να υποψιαστώ τι έχει να γίνει έτσι και σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και πάνε μία φορά εκεί που ο Παναθηναϊκός έχει πάει δέκα. Δεν μας σώζει τίποτα, ούτε ο Θεός, ούτε κι ο Διάβολος μαζί! Έτσι και δούμε τον λαοπρόβλητο σε κανέναν τελικό ή έστω να κουνάει σεντόνι στην τετράδα, πρέπει να το κάνουμε όπως οι πειρατές στις περιπέτειες του Αστερίξ: να πάρουμε το τσεκούρι και να βυθίσουμε μόνοι μας τη χώρα! Αλλά έτσι είναι, Βασιλάκη μου. Καταλαβαίνω τη χαρά σου και τη συμμερίζομαι, γιατί την έχω ζήσει, την έχω ξαναζήσει, την έχω ματαξαναζήσει, την έχω ξαναματαξαναζήσει και είμαι σίγουρος ότι θα την ξαναζήσω. Και εγώ δεν θα σε ειρωνευτώ, ούτε θα απαξιώσω την επιτυχία της ομάδας σου γιατί την άξιζε και με το παραπάνω.
Δεν έχει καμία σημασία που αν δεν έχανε η Βέρντερ τα άχαστα, θα μάθαινες την προπαίδεια ανάποδα. Με τα «αν και τα θα» άκρη δεν βρίσκεις στη ζωή, ούτε και στο ποδόσφαιρο. Εκεί που πήγε το ματς, όπως κι αν πήγε, δέκα λεπτά να είχε ακόμη προλάβαινες να μαζέψεις την καλούμπα από το Τορίνο και να ξεπληρώσεις παλιά γραμμάτια. Δέκα λεπτά να είχε ακόμα το παιχνίδι, πολύ πιο πιθανό ήταν το 1-6 παρά το 2-3 κι αυτό ήταν μαγκιά του Ολυμπιακού και του προπονητή του. Κυρίως μαγκιά του Λεμονή γιατί έκανε αυτό που πραγματικά είχε στο μυαλό του και όχι αυτά που του «παράγγελναν» οι κάθε λογής αγαπητικοί και φίλοι. Ό,τι κι αν είναι να κάνεις, κάντο με το δικό σου τρόπο. Νίκησε ή χάσε με τον τρόπο που θέλεις εσύ και όχι τον τρόπο που θέλουν οι άλλοι. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν στράβωνε το ματς μετά την αλλαγή του Γκαλέτι, ο Λεμονής θα είχε ήδη πάει για στεγνό καθάρισμα. Όταν κάνεις μια κίνηση στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις σίγουρα τι θα σου βγει. Από μια κλωστή κρέμονται όλα και δεν θέλει πολύ αυτό που σε σώζει σήμερα, να σου κάψει τη γούνα αύριο. Κάνε όμως αυτό που πιστεύεις και άσε τους άλλους να κουρεύονται. Αν είναι να ‘ρθει, θα ‘ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει…
Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι τη γλύκα που έχουν νοιώσει οι Παναθηναϊκοί όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη, δεν την ένοιωσαν μόνο οι Ολυμπιακοί αυτή την εβδομάδα αλλά σχεδόν όλη η Ελλάδα. Εντάξει, «πράσινοι» και Αεκτζήδες δεν σκότωσαν και κάνα θηρίο για να βγουν στους δρόμους και να το γλεντήσουν, όμως Αρειανοί, Πανιώνιοι και Λαρισαίοι το έκαψαν το πελεκούδι και μαζί τους το κάψαμε και όλοι οι υπόλοιποι. Πλην των… Παοκτσήδων (ελέω Άρη), οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου τη χάρηκαν την επιτυχία των τριών μικρών Δαυίδ, απέναντι σε ομάδες που από κυβικά, όνομα και μπάτζετ, έμοιαζαν με Γολιάθ μπροστά τους. Δεν είναι συνηθισμένη υπόθεση μια ελληνική ομάδα να αποκλείει μια αγγλική, ισπανική ή γαλλική, ειδικά όταν δεν είναι μια από τις τρεις «μεγάλες» του κέντρου. Όταν γίνεται μια φορά στα τόσα χρόνια, είναι σημείο αναφοράς, πόσο μάλλον τώρα που ήλθαν και οι τρεις μαζεμένες στην ίδια μέρα, με γαρνιτούρα τις προκρίσεις (ως φαβορί) Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και το «διπλό» του Ολυμπιακού στη Βρέμη. Να τα βλέπουν αυτά μερικοί – μερικοί παραδίπλα (αριστερά και δεξιά μου) που με παίρνουν στο «ψιλό» κάθε φορά που τους λέω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι απ’ όσο νομίζουμε ή απ’ όσο μας αφήνουν να νομίζουμε…
-
Τα αυτονόητα λέει ο Χρηστάρας
Και να μην ξεχνάμε ότι όσα έχει πετύχει ο Παναθηναικός στην Ευρώπη τα έχει καταφέρει τις μισές σχεδόν χρονιές από όσες παίζει εργολαβικά η θρυλάρα στο cl.
γιατι έχετε κολήσει με τα εκτός έδρας του γαυρου?
Η νοοτροπία του χαμένου από χέρι πριν καν ξεκινήσει το ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου είναι που βγάζει γέλιο, όχι οι ήττες. Οι ήττες φυσικό επακόλουθο αποτελούν.
Όταν μάλιστα η νοοτροπία αυτή συνδυαστεί με την επίσης για γέλια αλλαζονική συμπεριφορά της θρυλάρας εντός συνόρων, τότε καταλαβαίνεις γιατί είμαστε 'κολλημένοι με την μπάλα' του γάβρου. -
Δεν θελω να σας ξεφτιλισω βαζελακια ,αλλα εχετε το κουραγιο να μας πειτε ποσες εκτος εδρας ηττες εχετε και ποσες νικες? Μηπως εχετε γυρω στις 35 ηττες και 4 νικες? Οι 3 νικες ειναι αυτες που κανουν την διαφορα κυριε Κοντε? Μηπως ειναι το βρωμικο Γουεμπλει(οχι ευχαριστω δεν θα ηθελα ο Ολυμπιακος να παει με την Χουντα τελικο).
Το παραμυθι του Ευρωπαναθα εχει τελειωσει εδω και καιρο. Εχετε μαζεψει του κοσμου τις 5αρες απο Βερντερ,Μαντσεστερ,Μπαρτσελονα και 6αρες απο Δυναμο κ.τ.λ
Εχετε μεινει με το σαπιο Γουεμπλει και με την νικη επι της ανυπαρκτης Λεγκυα που σας εστειλε στους 4.
Champions League 2007-08