-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
10 ετων κομπλεξ εβγαλες δεν ειναι και λιγο
εσύ ρούφα το αυγουλάκι σου ........
και περίμενε την κλήρωση τών ομίλων του........
ουέφαα......και πούσαι.....βάζελε......οχι με τσούκου τσούκου γκόλ....
αλλα με μπαλάρα.......στο 2ο ημίχρονο απλώς έχασαν τη μπάλα
και επειδή οι γερμανοι εχουν πείρα στό να μετράνε μπαλάκια απο τον γαυρο....
εχουμε και λέμε........ΒΕΡΝΤΕΡ...... 3 τεμάχια .....στο σπίτι της
και η λεβερκούζεν ακόμα μετράει γκόλ απο την 6άρα.....
ουυυυυυυυυυυ..........6 γκολ σε γερμανούς!!!!!!!!!!
αλήθεια.......πότε ο βάζελος έριξε 6 γκολ σε γερμανούς?
edit [kouk] Σε προειδοποίησαν ήδη να προσέξεις πως εκφράζεσαι! -
Βασικα στην ευρωπη δεν με νοιαζει ποιος παιζει αρκει να κερδιζουν οι Ελληνικες ομαδες...αλλα ενταξει ρε συ δεν πηρες και το τσαμπιονς λιγκ να ουμ....λιγο ηρεμα!
-
Πάμε για τη Ρεάλ...
Πως πιστεύετε πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός για να επιβιώσει στην Ισπανία;
Κλεφτοπόλεμο ε;Πάλι το ίδιο πρέπει να γίνει. Γκαλέτι κρυφός επιθετικός και στην κόντρα μπας και δεν φάμε 3.
-
Μέχρι τις 23 Οκτωβρίου έχουμε καιρό ακόμα.Έχω μια περιέργεια πάντως να δω τα σημερινά πρωτοσέλιδα.Θα πέσει πολύ γέλιο μου φαίνεται από τις κωλοτούμπες,σε σημείο να πούμε τύφλα να έχουν οι αντίστοιχες του Λούα Λούα.
-
Εγω δεν εχω να πω πολλα.Απλα επιβεβαιωνομαι σε οσα λεω και εχω τα βαζελακια και τα χανουμακια τωρα να μου κουνανε τι;...[edit].....Αυτο και μονο.Οταν σας λεω οτι ο Ολυμπιακος δεν πιανεται στην Ελλαδα με τους παικτες που εχει και μου καθεται να μου πρηζει τα παπαρια το αεκακι που φερνει 0-1 με γκολ οφφ σαιντ με τη Βεροια.Ε,δε σας ειπα τι μου κανετε;...[edit]....Για να φαινεται να με διαγραψουν πιο ανετα οι μοντς. Αυτα λοιπον.Α και κατι τελευταιο στο φιλο μου το μαγκα τον καρπαζοεισπρακτορα:
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το φάγαμε....
Δεν έχει ξαναγίνει:ysterical:
toyotaman
Ποιος έχει πάει τί;
Μονότερμα παίζουν οι γερμανοί και έχουν χάσει τα άχαστα. Άσε που πριν το γκολ (κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο) έπαιζαν με μια ταχύτητα κάτω (αναγνωριστικά) με την θρυλάρα να χτυπιέται μόνη της ανευ ουσίας
Καλα στηθηκε ο Ολυμπιακος παντως και μιας και δεν εχει να χασει κατι ο Λεμονης τωρα που το φαγε οπως το φαγε,πρεπει να αλλαξει το συστημα μπας και το βαλει.
+1.
Στα τέσσερα
12 χρόνια αυτήν την στάση ξέρει, αυτήν εμπιστεύεται.Γι αυτο το ποστ σου (διαβασα ΟΛΕΣ τις σελιδες που γραψατε) θα μπορουσα να καθομαι και να στη λεω απο τωρα μεχρι του χρονου την ιδια μερα.Αλλα βαριεμαι και σου λεω να πιεις οσο ξυδακι θες,για να μη πω τιποτα πιο βαρυ,αλλα δε στο λεω γιατι εισαι και καλο παιδι και ειναι κριμα. Αν και προκλητικα ασχετος αλλα το παραβλεπουμε. Αυτα και περαστικα.
Υγ:Μπραβο στην ομαδα μου που μου δινει χαρες απιστευτες.
-
Συγκινητικοί, οι περίπου 3.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετέτρεψαν το 'Weserstadion' σε... Γεώργιος Καραϊσκάκης. Τραγούδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, σε μία συγκλονιστική συμπαράσταση προς την ομάδα του Πειραιά, η οποία έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο μέσα σε μία έδρα από τις καλύτερες της Ευρώπης.
Ποσους ειπαμε ειχε χτες ο Βαο μεσα στη Λεωφορο;Λοιπον,επειδη μου χουν γινει ΝΑ με το συμπαθιο,ξαναλεω,ομαδα που εκοψε με τη Μαντσεστερ 6800 εισιτηρια δεν την παιρνω στα σοβαρα.Αυτα και παλι περαστικα και αφθονο ξυδι παιδια,αφθονο γιατι κανει καλο.
ΥΓ:Αυτος ειναι ΛΑΟΣ.
-
και αφθονο ξυδι παιδια,αφθονο γιατι κανει καλο.
Στα αθλητικά από το δελτίο ειδήσεων μόλις τώρα στο Βαρδιγιαννοκάναλο έδειξαν την 3άρα του ΠΑΟ, έδειξαν όλα τα γκολ, δηλώσεις Καραγκούνη, δηλώσεις Διμούτσου, είπαν ότι σήμερα παίζουν όλοι οι υπόλοιποι για το UEFA και ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ......
-
-
-
Απο τη μία είναι ωραίο να κερδίζουν οι ελληνικές ομάδες, ειδικά όταν παιζουν έτσι ωστε να το αξιζουν οπως ο ολυμπιακός εχτες.
Απο την άλλη ο Πασχάλης να κοκορευεται ενω μεχρι το 72 ουτε κιχ δεν ακουγόταν, δεν παλευεται!
Δεν μπορω να διαλέξω ποιο προτιμώ περισσότερο!
-
Μαζευτείτε ρε, που θέλετε και διπλό στο Μπερναμπέου..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μαζευτείτε ρε, που θέλετε και διπλό στο Μπερναμπέου..εισαι εκτος τοπου και χρονου...
ειναι μεγαλος ο πονος, το καταλαβαινω...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μαζευτείτε ρε, που θέλετε και διπλό στο Μπερναμπέου..
εισαι εκτος τοπου και χρονου...
ειναι μεγαλος ο πονος, το καταλαβαινω...
Πόνος? Για ποιον λόγο?
Που έκανες το 1/31?
Όταν εγώ έκανα εκτός έδρας νίκες, κάποιος πάλευε να μην φάει 5άρες και 7άρες εκτός έδρας.. -
ξανα εκτος τοπου και χρονου...
-
Εσυ που εκανες τις μεγαλες περπατισιες στην Ευρωπη ......κατι παθενες στην Ελλαδα και στηνοσουν στα 4 εδω ε????
Anyway για πορειες να μας πει κανας ΚΝΙΤΗΣ ......οι βαζελοι ασε ..... ακομα θυμουνται το πεναλτυ στο Γκετεμποργκ. -
-
-
Αυτές οι φυλλάδες (βάζω και του Ολυμπιακού μέσα) ούτε για κωλόχαρτο δεν κάνουν...
Παίζει κανένα λινκ με τα χτεσινά γκολ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όταν εγώ έκανα εκτός έδρας νίκες, κάποιος πάλευε να μην φάει 5άρες και 7άρες εκτός έδρας..
Ναι, θυμαμαι
Youtube VideoΣεβασμος, νεαρε
-
Μεγαλη νικη αλλα και εμφανιση (ειδικα στο Β ημιχρονο).Μακαρι να γινει καλη διαχείριση της νικης και να μην παρουν τα μυαλα μας αερα.
Ξυδι για τους 'φιλους' που δεν τους αρεσε.
Champions League 2007-08