-
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/168137.html
το ειχα βαλει και το πρωι νομιζω -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Έλειπε ο πύρινος δημοκρατικός κόσμος του Ολυμπιακού για να λιώσει τη Λάτσιο του Μουσολίνι.
Θα τους πάρουμε έξω.Σε παω
ας φωναξουμε ...ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
-
Τσέλσι v Ρόζενμποργκ 1-1
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τσέλσι v Ρόζενμποργκ 1-1Μπραβο στην Ροζενμποργκ.....
-
Μαμω τα κορακια,τους φασιστες ΙΤαλους και τους βαζελους(ασχετο αλλα παντα επικαιρο).
ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΑΙΝΤΕ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ. ΑΙΝΤΕ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ
-
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μαμω τα κορακια,τους φασιστες ΙΤαλους και τους βαζελους(ασχετο αλλα παντα επικαιρο).ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΑΙΝΤΕ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ. ΑΙΝΤΕ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ
βρε δεν σοου ειπα να μην μου συγχιζεσαι
Ετσι κι αλλιως οπου ναναι επιστρεφει και ο big sofo. UPS sorry λαθος θεμα -
παντως η αληθεια ειναι οτι απο τους φασιστες και τους αμπαλους, υποστηριζα τους αμπαλους
-
Αυτός ο Λεμονής είναι στόκος ακρυλικός...
Ρε άνθρωπε η ομάδα δεν έχει παιχνίδια και αντοχή. Κάνε και τις τρεις αλλαγές που κάθεσαι και κοιτάς σαν χαζός.
Τζόλε χώμα, Λεντέσμα χώμα, Λούα Λούα τραγικά μόνος και ο καλύτερος επιθετικός παίκτης του Ολυμπιακού ο Βούλης
Άμα δεν μπορείς να κερδίσεις τα πανηγύρια της Lazio, εντάξει. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας
-
Kέρδισε και η Μιλανάρα!
Καλά ρε μη βαράτε.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΑΙΝΤΕ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕγιατί εσείς θα τον νικήστε;;
-
Moνο ενα μεγαλο ΚΡΙΜΑ.Οτι θα το ζουσα κι αυτο με τον Ολυμπιακο στην Ευρωπη δεν το πιστευα.
v@silis δεν ειναι για πλακα το θεμα.Το ελληνικο πρωταθλημα ειναι καπαρωμενο απο περσυ το Μαιο.-
-
Παντως φετος ο ΟΣΦΠ εκανε τεραστιο αλμα αφου πηρε ηδη 1 βαθμο κ ισοφαρισε την περσινη του επιδοση(απο την 1η αγωνιστικη παρακαλω)....
-
Με ποσους παικτες τελειωσε η Λατσιο;
-
A, καλα εσεις δε παιζεστε...
Οριακα ηταν και τα 2 γκολ για να τα δει το ματι, τι να κανουμε; Οποιος ευνοειται εχει βοηθω διαιτητη τωρα και στο Τσ. Λ.;
Καλα κανουν και αφηνουν τα οριακα οφσαιτ, γκολ θελουμε να δουμε και μεις.
-
Α ρε Λεμονή,σου χω πει να κοιμάσαι καλά το βράδυ..
Αλλά εσύ ξενύχτησες πάλι και σε πήρε ο ύπνος μες στον αγώνα..Αν είχε κάνει δύο αλλαγές τη στιγμή που η ομάδα κάθισε σίγουρα θα κρατούσαμε το μάτς..
Και απο φυσική κατάσταση σκίζουμε..Λες και έβλεπα δέκα Rivaldo..
Άντε του χρόνου πάλι όταν καλύψουμε τη θέση του προπονητή μπορεί να τα καταφέρουμε.. -
Δεν πάει με το Λεμονή ρε παιδιά.
Εγώ το είπα οτι φέτος κάναμε πολύ καλές μεταγραφές αλλά δεν θα έχουμε προπονητή...
Εχθές επιβεβαιώθηκα...Το γκόλ μπορεί να ήτανε οφσάιντ αλλά δεν με απασχολεί γιατί μετά το 65' η ομάδα ήτανε για κλάματα... -
Aρχισαν τα οργανα......
-
Eίναι οι δημοσιογράφοι αυτοί, τα τσιράκια του Κόκκαλη, που σπρώχνουν το γαύρο. Μεγάλες υπηρεσίες.
-
Η πλάκα είναι ότι ο Ολυμπιακός εχθές έπαιξε πολύ καλά!
Μπαλιές με την μία, ξεμαρκαρίσματα, αλληλοκάλυψη! Γκαλέτι! Μέγας παίκτης!
Μέχρι το 60'!!! Μετά ήθελε αλλαγές! Αλλά ο Τάκης δεν τόλμησε! Αναμενόμενο!
Πάντως, με αυτά που είδα εχθές, ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί αρκετά στα επόμενα παιχνίδια...
Champions League 2007-08