-
Είναι εύκολο οι mods να μεταφέρουν τα posts τα σχετικά με τον θρύλο στο topic 'ποδόσφαιρο-ομάδες';
Δεν έχω καταλάβει τί δουλειά έχει ο γάβρος στο συγκεκριμένο τόπικ
Όπως και να χει πολύ κράτησε το αστείο 11 χρόνια τώρα και δεν έχει το ίδιο γούστο πια
Ευτυχώς του χρόνου τελειώνει το δράμα του.
-
Όποιος είναι έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λέει.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Είναι εύκολο οι mods να μεταφέρουν τα posts τα σχετικά με τον θρύλο στο topic 'ποδόσφαιρο-ομάδες';Δεν έχω καταλάβει τί δουλειά έχει ο γάβρος στο συγκεκριμένο τόπικ
Όπως και να χει πολύ κράτησε το αστείο 11 χρόνια τώρα και δεν έχει το ίδιο γούστο πια
Είναι εύκολο οι mods να μεταφέρουν το quoted στα funniest ;
-
manosk
Μα κι εσύ έξω από τον χορό είσαι
-
Φυσικά και είμαι μέσα στο χορό. Απλώς παθαίνω κράμπα στις πρώτες 6 στροφές και μ' έχει πάρει από κάτω. Θα συνέλθω όμως.
-
Εγω που βλεπω τον γαυρο τελικο CL που να ψηφισω?
-
Στο Τaco-time της Λεωφόρου Αλεξάνδρας!
-
Τσέλσι
Τέλος ο Μουρίνιο!
Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι. Ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, υπέβαλε την παραίτηση του στον Ρομάν Αμπράμοβιτς, η οποία έγινε δεκτή. Αντικαταστάτης του ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής της ομάδας Άβρααμ Γκραντ με βοηθό του τον Στιβ Κλαρκ. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Στο Τaco-time της Λεωφόρου Αλεξάνδρας!Η ψήφος του θα γίνει δεκτή και στην Μπρατισλάβα , μεσημβρινές ώρες κατά προτίμηση.
-
Ένας αντιπαθητικός τύπος έφυγε από μια ''γραφική'' ομάδα.
Η καρέκλα του πάντως ''έτριζε'' από το Φεβρουάριο. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Είναι εύκολο οι mods να μεταφέρουν τα posts τα σχετικά με τον θρύλο στο topic 'ποδόσφαιρο-ομάδες';Δεν έχω καταλάβει τί δουλειά έχει ο γάβρος στο συγκεκριμένο τόπικ
Μαγκα μου ο ΟΣΦΠ ΠΑΙΖΕΙ (με κεφαλαια μπας και το δεις) επομενως μια χαρα δουλεια εχει στο τοπικ..Εσυ ομως μπορεις με ελαφρα να αποχωρησεις.Ευχαριστω.
-
Αν ζητάς από τον ευεργέτη σου(αυτόν που σε βάζει κάθε χρόνο με υποτροφία στους ομίλους λόγω των βαθμών που έχει αποκομίσει)να αποχωρήσει,είσαι το λιγότερο αχάριστος.
-
Μολις ειδα στο contra.gr οτι ο Μουρινιο εφυγε απο την Τσελσι.
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟΨΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ.ΩΙΜΕ
-
Megane98hp
Ασε Μάνο γιατί κι εμείς έχουμε τα δικά μας...
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=102108 -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Megane98hp
Ασε Μάνο γιατί κι εμείς έχουμε τα δικά μας...
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=102108Εμεις Χρηστο δεν μασαμε με τετοιους τραυματισμους. Εχουμε Ομαδαρα.
-
forza aek!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
forza aek!Off topic..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
forza aek!
Off topic..
είναι εντός θέματος γιατί έπαιξε για τα προκριματικά του Champions Leaque 2007-2008!
τί δηλαδή, σε ένα μήνα θα απαγορεύεται να δημοσιεύουμε κ για τον ολυμπιακό?
-
Σαφως.. Αμα ειναι ετσι να μιλαμε και για το 'Βαζελο και τα προιστορικα χρονια που επαιζε cl..'
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σαφως..είσαι απίστευτος!
Champions League 2007-08