-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τι μπαλαρα παιζει η Μαντσεστερ!! Εχω παθει πλακα (ειμαι μεγαλος αντι-Μαντσεστερικος)Ειπαμε ειμαστε πρωταθλητες φετος.- Και παιζουν οι ρεζερβες... Δεν πειραζει,κραταμε τον Κριστιανο για την μπαρτσα.. Θα ριξει 4ρουμπα..
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Με φόρα να έρθετε οι της Λίβερπουλ γιατί θα μας κλάσετε τα τσιλιμπιθρόνια φέτος..
Έρθεν η ώρα σας μικρέ....
Η ώρα ΠΟΙΩΝ ρε συ; Της Τσέλσι; Σιγά το μεγαθήριο. Το να είναι κανείς φίλος της Τσέλσι και να ΤΟΛΜΑΕΙ να ασχολείται με το μέγεθος της Λίβερπουλ, είναι σαν να υποστηρίζει τον Ηρακλή να να τη λέει στους γάβρους
-
Η σεμνή παράσταση στο Μάντσεστερ έλαβε τέλος.
Και του χρόνου με υγεία
-
Ο Γιαννακοπουλος σαν μεγαλος ποδοσφαιριστης που ειναι ειπε και μια ΜΕΓΑΛΗ αληθεια : 'Η Manchester,η μεγαλυτερη ομαδα του πλανητη' κι ας ερθουν οι φιλοι της Λιβερπουλιτσας να μας πουν το αντιθετο και να μας κλ@σουν τα τσιλιμπιθρονια..
-
Οποιος παει τελικο με Μαντσεστερ τον... ηπιε κανονικα!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Οποιος παει τελικο με Μαντσεστερ τον... ηπιε κανονικα!!!Θα μας κλάσει και αυτή τα ίδια που θα μας κλάσει η λιβερπουλίτσα!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
νομιζω οτι ηταν γραμμενο 7 φορες το boring...
αν συνεχισει ετσι αυτη η ομαδα θα γινει η μπαρτσα του μπασκετ...
ζητω ο αγγλος γαβρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ηρθες για την ψυχαναλυση σου?
fruck off...
-
Έχει χαθεί η μπάλα...
Αποκαλούν τη Liverpool Λιβερπουλιτσα...
Αλλά δν πειράζει...75χιλιάδες κοιμισμένους δ χωραέι εκεί μέσα ? Πόσοι ακόμα είναι απ'έξω...Υ.Γ Λιβερπουλίτσα = σεξάκι ...
-
Ο χρήστης Andreas_lfc έγραψε:
Έχει χαθεί η μπάλα...
Αποκαλούν τη Liverpool Λιβερπουλιτσα...
Αλλά δν πειράζει...75χιλιάδες κοιμισμένους δ χωραέι εκεί μέσα ? Πόσοι ακόμα είναι απ'έξω...Υ.Γ Λιβερπουλίτσα = σεξάκι ...
ξερεις 2 είναι τα τινά
όσα δε φτάνει η αλεπου....
εαν καποιος είναι πιο πανω από μενα,δεν προσπα8ώ να ανεβώ κι εγώ για να σε φτασω.ΟΧΙ.προσπα8ώ να ρίξω εσενα στο επίπεδο μου για να ειμαστε ίσοι
-
Τσιλάρετε λίγο, για να ανοίξω την γνωστή κόντρα με τον τάζιο την είπα λιβερπουλίτσα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το να είναι κανείς φίλος της Τσέλσι και να ΤΟΛΜΑΕΙ να ασχολείται με το μέγεθος της Λίβερπουλ, είναι σαν να υποστηρίζει τον Ηρακλή να να τη λέει στη Λαρισα+1
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Το να είναι κανείς φίλος της Τσέλσι και να ΤΟΛΜΑΕΙ να ασχολείται με το μέγεθος της Λίβερπουλ, είναι σαν να υποστηρίζει τον Ηρακλή να να τη λέει στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας
+1
+1 τώρα, σαφώς καλύτερο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο Γιαννακοπουλος σαν μεγαλος ποδοσφαιριστης που ειναι ειπε και μια ΜΕΓΑΛΗ αληθεια : 'Η Manchester,η μεγαλυτερη ομαδα του πλανητη' κι ας ερθουν οι φιλοι της Λιβερπουλιτσας να μας πουν το αντιθετο και να μας κλ@σουν τα τσιλιμπιθρονια..O πλανητης το ξερει;
-
Ολοκληρος..
-
Ουπς! Δικιο εχεις
Απλα εγω μιλουσα για τον πλανητη Γη -
-
Kαλο,αλλα το αστειο που ειναι;Σε ποια λεξη;
-
Αμα σου πω, θα πρέπει να σε σκοτώσω!
-
Βλέποντας το επίπεδο των 8 ομάδων που έφτασαν στο επίπεδο αυτό αναρωτιέμαι
1 τελικά μήπως οι '16' είναι ό,τι καλύτερο για τις ομάδες τηζ χώρας μας;;
2 αν είναι όντως έτσι εμείς έχουμε διώξει το Λεμονή, σωστα;;;
3 τι μαλακίες έλεγε ο προεδράρας μας για τελικό πέρσυ;;;έχει επαφή με τον κόσμο;;;
Τελικός Λίβερπουλ - Μπαρθελόνα !!!!
-
καλά....καλά..
όλοι χλευάζετε την Λίβερπουλ........
αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της........
Champions League 2007-08