-
Ρε σεις ακυρο δεν επρεπε να περασει η Λιβερπουλ. Υπηρχε σοβαρος λογος που δεν πηγε καλα η Αρσεναλ.
Τραυματιστικε ο Φλαμινί!!!!
-
MATΣΑΡΑ!!!!
-
Οντως ματσαρα, δικαια περναει η Λιβερπουλ αν και μπορουσε να παει και στην Αρσεναλ η προκριση (αυτος ο Γουολκοτ τι εκανε ρε???!!!).
Και μιας και εδω και λιγα ποστς αρκετοι περιμενουν την χολη αυτη θα παει στον μαλακαδη που μου δωσε ραδιοσταθμο τιγκα στους λιβερπουλακηδες!
-
-
Για ολους τους ΑΝΤΙΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...
-
από (οσο μπορούν να ειναι) επισημα στοιχεια ξερουμε τι μπάτζετ ξοδεψαν οι μεγαλες ομαδες τη φετινη χρονια?
και βεβαια αναφέρομαι σε:
λιβερπουλ
τσελσι
μπάρ8α
αρσεναλ
μαντσεστερ
ρεαλγια ιντερ δε χρειάζεται καν επίσημο ή ανεπισημο.ξοδεψε οσα οι υπολοιποι μαζί...καλά να πα8ουν.
γνωριζει κανεις παρακαλώ?
-
4 παλέτες σόδες στο Highbury παρακαλω, προσφορα των άμπαλων!!!
-
TUBORG;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
4 παλέτες σόδες στο Highbury παρακαλω, προσφορα των άμπαλων!!!Ευροπαλετα ή λονγκ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
4 παλέτες σόδες στο Highbury παρακαλω, προσφορα των άμπαλων!!!
Ευροπαλετα ή λονγκ?
Οτι να ναι σε extra large
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
MATΣΑΡΑ!!!!Flame;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
MATΣΑΡΑ!!!!
Προσυπογράφω.
Μεγάλη ομάδα η LIVERPOOL,άλλη φορά θα προσέχω πριν μιλήσω.4άρα είπαμε;
-
Θα σε κανω report...
-
30' Χιίπια,69' Τόρες,85' Τζέραρντ,92' Μπάμπελ.
Κάντους και αυτούς..
-
Να ευχεσαι να πεσεις μαζι μου για να δεις τον Κριστιανο και να τρομαξεις... Αμπαλαεο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Να ευχεσαι να πεσεις μαζι μου για να δεις τον Κριστιανο και να τρομαξεις... Αμπαλαεο...Παρακαλείται ο Κριστιάνο να ανέβει σε κάποιο ύψωμα, ώστε να μπορεί να πάρει φόρα. Κατόπιν, παρακαλείται να έρθει τρέχοντας να μας τα..................
-
Νταξει η ιεροσυλια ξεπερασε τα ορια... Θα σας τα καρφωνει ανα 5 λεπτα...
-
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νταξει η ιεροσυλια ξεπερασε τα ορια... Θα σας τα καρφωνει ανα 5 λεπτα...Ασε μας μωρε και εσυ με τον Κριστιανο gay boy Ronaldo. Προβλεπω να κλαιει παλι. Παρε τωρα την 4αρα της Λιβερποολ και αλατι
Champions League 2007-08