-
-
Υπάρχει με καποιο τρόπο δυνατοτητα επιλογών στα νουμερα καινουριας πινακιδας?
-
Πανομοιοτυπο αντιγραφο πινακιδας με την σφραγιδα , τα πραγματικα στοιχεια, ολα της, θεωρειται παραποιηση πινακίδας?
-
-
-
-
Πανομοιοτυπο αντιγραφο πινακιδας με την σφραγιδα , τα πραγματικα στοιχεια, ολα της, θεωρειται παραποιηση πινακίδας?
-
-
-
-
-
-
-
με το καταλληλο λαδι, ολα γινονται. Επισημως οχι.
-
δεν καταλαβα. Οι πινακιδες ειναι 2 για καθε αυτοκινητο, οποιαδηποτε αλλη ειναι πλαστη. Αμα ειναι πανομοιοτυπη με την γνησια στα παντα, τοτε προφανως δεν φαινεται η διαφορα, αλλα η επιπλεον πινακιδα ειναι παρανομη. Για τι τι θες?
-
-
μιλαω για αντικατασταση της γνησιας (και κρατημα της στο σπιτι) με πανομοιοτυπη στα στοιχεια της. Οχι για κυκλοφορια οσο η τροχαια κραταει τις αλλες LOL LOL (αν και δεν ειναι κακη ιδεα )
Eιμαι (σοβαρος) γραφιστας και μου σηκωνεται η τριχα οταν βλεπω τον σχεδιασμο των αριθμων και των γραμμάτων των 'νεων' πινακιδων. Κλασσικα αυτοι που με αξιοκρατικοτατα (λες και ξερει ετσι κι αλλιως και κανεις τι προυποθεσεις και standards θα επρεπε να ακολουθηθουν) πηραν την εργολαβια των πινακιδων ειναι ανιδεοι.
Θα θελα να αποφυγω στο αυτοκινητο μου να εχω αυτα τα αθλια οκταρια και τους ασσους, εναν ανυπαρκτο σχεδιασμο χωρις κανεναν σχεδιαστικο κανονα και κριτηριο ειτε λειτουργικο ειτε σχεδιαστικο, τυχαια παχη με το ματι, αριθμοι σαν να τους ζωγραφισε κανενα παιδακι, δυο κυκλοι ο ενας πανω απο τον αλλο να σχηματιζουν το 8 (ημαρτον) και γενικα απο που να πιασει κανεις ......
-
Νταξ... αυτό δεν είναι λόγος να αλλάξεις κρατικό έγγραφο...
Και εγώ (λέω οτι) είμαι σοβαρός γραφίστας και χαλιέμαι με κάμποσα πράγματα. Να αρχίσω να αλλάζω τις γραμματοσειρές στις ταμπέλες στο δρόμο δηλαδή?
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
Eιμαι (σοβαρος) γραφιστας και μου σηκωνεται η τριχα οταν βλεπω τον σχεδιασμο των αριθμων και των γραμμάτων των 'νεων' πινακιδων. Κλασσικα αυτοι που με αξιοκρατικοτατα (λες και ξερει ετσι κι αλλιως και κανεις τι προυποθεσεις και standards θα επρεπε να ακολουθηθουν) πηραν την εργολαβια των πινακιδων ειναι ανιδεοι.Ζεις στην ιδια χωρα με εμας και σκεφτεσαι συνεχεια ετσι; Αν ναι, τοτε, πως καταφερνεις να επιζεις?!
Ολα στην Ελλαδα στερουνται καλλιτεχνικης φλεβας!
Οταν ταξιδεψα πρωτη φορα στο εξωτερικο, ειχα μεινει αναυδος απο πραγματα οπως ντιζαινατα παγκακια, ομορφους στυλους φωτισμου, μελετημενες κολωνες για τις πινακιδες (!), ενδιαφεροντα πλακοστρωτα κ.λπ.
Πολυ λιγα εργα στην Ελλαδα εχουν αυτην την καλλιτεχνικη πινελια.
Οσο για το font στις πινακιδες κυκλοφοριας, τι να πω... Προσωπικα θα ηταν το τελευταιο πραγμα που με ενοχλουσε...!
-
Είναι παράνομο να βάλλεις άλλη πινακίδα από αυτή που σου έχει δωθεί,ακόμα και αν είναι πανομοιότυπη.
-
δεν θα το χαρακτηριζα καλλιτεχνικη φλεβα, ειναι αισθητικη (+ λειτουργικοτητα) και ειναι αποτελεσμα δυο πραγματων, επιλυσης βασικων ζητηματων (οπως στεγη, τροφη, ασφαλεια, περιθαλψη, ελευθερος χρονος κλπ) και παιδείας - νοοτροπιας. Στο πρωτο ακομη το παλευουμε και στο δευτερο πασαλιματα (και αισιως πιασαμε 2008. )
Πως επιζω? ελα ντε, απλα ειμαι ο γραφικος και ο απροσαρμοστος της παρεας
Δυστυχως το ματι μου πιανει και χτυπαει συνεχως σε τετοια πραγματα, δεν ειναι τυχαιο που στη δουλεια μου συνεργαζομαι πολυ με ευρωπαιους πελατες, και φυσικα η βιβλιογραφια και οι παραστασεις μου λογω δουλειας κυριως ειναι ως επι το πλειστον εξωτερικου και συνηθιζει αλλιως το ματι.
Για καινουριο αυτοκινητο με ενα φοβερο Design που θα εχω συντομα δεν θαθελα (καλα δεν 8α τρελαθω κιολας βεβαια) να του χαλασω την εικονα κολωντας του επανω κατι κακοφτιαγμενο.
Επισης η ασχολια και η προσοχη στη λεπτομερεια (ολα παιζουν το ρολο τους) και σε προσωπικο επιπεδο ειναι που κανει και τη διαφορα αναμεσα σε εμας και 'αυτους'.
-
Για καινουριο αυτοκινητο με ενα φοβερο Design
Για πες για πες...τι παιρνεις?
-
Kαι γω είμαι πάρα πολύ σοβαρός γραφίστας και από όσο ξέρω από τη διαπλοκή μου με το υπουργείο συγκοινωνιών οι πινακίδες σύντομα θα έχουν γραμματοσειρά επιλογής του πελάτη!
Έτσι, αν έχετε π.χ. ένα κλασσικό MG του '74 μπορείτε να διαλέξετε πινακίδες Tudor. με οποιοδήποτε Aμερικάνικο αμάξι, μια Far West Ultrabold πάει μια χαρά. Mε PSA μιa Paris Light με πολυτονικό είναι η σωστή λύση. To γκρουπ VW έχει τη δική του VAG Normal, τα Volvo την πιο τετραγωνισμένη SquareScript Bold κλπ κλπ.
Eμπρος να ξεκινήσουμε την αισθητική ανάπλαση των δρόμων μας... -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Kαι γω είμαι πάρα πολύ σοβαρός γραφίστας και από όσο ξέρω από τη διαπλοκή μου με το υπουργείο συγκοινωνιών οι πινακίδες σύντομα θα έχουν γραμματοσειρά επιλογής του πελάτη!
Έτσι, αν έχετε π.χ. ένα κλασσικό MG του '74 μπορείτε να διαλέξετε πινακίδες Tudor. με οποιοδήποτε Aμερικάνικο αμάξι, μια Far West Ultrabold πάει μια χαρά. Mε PSA μιa Paris Light με πολυτονικό είναι η σωστή λύση. To γκρουπ VW έχει τη δική του VAG Normal, τα Volvo την πιο τετραγωνισμένη SquareScript Bold κλπ κλπ.
Eμπρος να ξεκινήσουμε την αισθητική ανάπλαση των δρόμων μας...και ποσο συντομα λεμε αραγε ?
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
Eμπρος να ξεκινήσουμε την αισθητική ανάπλαση των δρόμων μας...και ποσο συντομα λεμε αραγε ?
Eίναι ήδη στους τσίγγους!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Για καινουριο αυτοκινητο με ενα φοβερο Design
Για πες για πες...τι παιρνεις?
ενα μονο θα πω, Giorgetto Giugiaro
-
Dacia logan;
(πλάκα κάνω,καλοτάξιδη).
-
Ela re maga ayto tha pareis??
Kalotaxido oti kai na einai!!!