-
ΓΊΑΤΙ αργει τοοοοσο πολυ αυτο το πορισμα?Και οι ιατροδικαστες πιο γρηγορα ξεμπερδευουν..
Βγηκαν οι εκκεντροφοροι μετρηθηκαν το προηγουμενο ΣουΚου,τι αλλο πρεπει να γινει? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο καιρός γαρ εγγυc...Μην κλέβεις την υπογραφή μου!!!
-
ΚΥΡΙΕ ΑΓΙΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΡΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΜΕ 40 ΕΚΑΤΟΣΤΑ.ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΛΠ. ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.......ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΤΑΤΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ,ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΟ ΘΕΩΡΟ ΑΝΑΝΔΡΟ.
-
Basika den mporei na kanei enstash giati den htan agwnizomenos sthn portaria.....
-
Ο χρήστης S.P.b. έγραψε:
ΚΥΡΙΕ ΑΓΙΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΡΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΜΕ 40 ΕΚΑΤΟΣΤΑ.ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΛΠ. ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.......ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΤΑΤΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ,ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΟ ΘΕΩΡΟ ΑΝΑΝΔΡΟ.Οκ,αλλά. Αν κατάλαβα καλά δεν αναφέρει ότι χρειάζετε κάποιος 3 χρόνια μέχρι να κερδίση, αλλά εκφράζει υπόνειες για τους χρόνους που πραγματοποιήθηκαν απο έναν τόσο νέο οδηγό μαζί με κάποια στοιχεία(;) που μάλλον έχει ή ξέρει.
Πάντως δεν έχει νόημα να το τραβάμε το θέμα. Χειροπιαστές αποδείξης δεν υπάρχουν. Ας αφήσουμε λοιπόν τους άμμεσα εμπλεκόμενους να τα βρουν (αν υπάρχει κάτι).Για αυτό υπάρχουν οι ενστάσεις. Ότι άλλο καλό είναι να μην υπάρχει. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Basika den mporei na kanei enstash giati den htan agwnizomenos sthn portaria.....Ενας λογος περισσοτερος για να υπαρξει σιγη ιχθυος(να μην ξεχναμε και το ζωδιο μας)!!!
Αlex φιλια στις Dubai διωτισσες!!!
-
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=20&page_id=673
*Η ΕΘΕΑ ανακοινώνει τις εξής αποφάσεις Aγωνοδικών της 27ης Ανάβασης Πορταριάς που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2007:
1. Υπόθεση Κώστα Μπάντζου (αρ. συμμετοχής 32)
Οι Αγωνοδίκες κατέληξαν στην απόφαση να θέσουν εκτός αγώνος τη συμμετοχή με το Νο 32, αφού, μετά από αυτεπάγγελτο τεχνικό έλεγχο οι Τεχνικοί Έφοροι διαπίστωσαν στο αυτοκίνητο ουσιώδης παραβάσεις των άρθρων 254.4 και 254.6.1 του «J».2. Υπόθεση Σωτήρη Ρόκκου (αρ. συμμετοχής 8 )
Οι Αγωνοδίκες κατέληξαν στην απόφαση να προσθέσουν ποινή χρόνου 10¨ στη συμμετοχή με το Νο 8, αφού, μετά από αυτεπάγγελτο τεχνικό έλεγχο οι Τεχνικοί Έφοροι διαπίστωσαν επουσιώδη παράβαση στην πίσω ανάρτηση.
Ο οδηγός κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης των Αγωνοδικών, η οποία θα εκδικαστεί σύντομα. * -
Κριμα παντως παρ'ολο που ειναι αντιπαλος ξερω οτι του ειχαν πει να τους βαλει τους εκκεντροφορους boubis και τεχνικος εφορος
-
Προφανώς δεν ακυρώθηκε λόγω του ότι οι εκκεντροφόροι ήταν Boubis άλλα γιατί ήταν και εκτός προδιαγραφών.......
-
ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ , ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ............ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΤΑΛΕΝΤΟ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ............
ΑΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Προφανώς δεν ακυρώθηκε λόγω του ότι οι εκκεντροφόροι ήταν Boubis άλλα γιατί ήταν και εκτός προδιαγραφών.......Απ΄ όσο γνωρίζω, δεν ήταν Boubis.
Αλλά ήταν εκτός των ορίων του δελτίου αναγνώρισης.
Ως προς τους εκκεντροφόρους, τα πράγματα είναι απλά:
-
Είναι οι μετρήσεις τους σύμφωνες με το δελτίο αναγνώρισης (λαμβάνοντας υπόψην τις ανοχές +- 0.2 mm που αυτό προβλέπει) ? Αν όχι, τότε ουσιώδης παράβαση (= αποκλεισμός). Αν ναι, βήμα 2.
-
Είναι γνήσιοι εκκεντροφόροι από το 'ράφι' ανταλλακτικών του κατασκευαστή, όπως προβλέπεται από το J 254.4 ? Αν ναι, τότε είναι 100% νόμιμοι (η μόνη περίπτωση). Αν όχι, τότε επουσιώδης παράβαση (= ποινή χρόνου, ανάλογα με το είδος του αγώνα). Αν δεν μπορεί να διαπιστωθεί, τότε 'τη γλυτώνει' λόγω αμφιβολιών (= 'γκρίζα ζώνη'...)
Ολα τα άλλα 'χαρτιά', με βούλες ή με ρίγες, είναι άχρηστα.
-
-
Σπυρο δεν εννοουσα ηταν boubis οι εκκεντροφοροι.Λαθος διατυπωση δικη μου.Του ειπε ο boubis να τους βαλει γιατι εδωσε λεφτα να τους μετρησει ο ανθρωπος!
οντως εχω μεινει με ανοιχτο το στομα......
....αλλα επειδη εφυγα απο Ν.Μακρη 2 η ωρα το βραδυ για να ειμαι Πηλιο το πρωι στον τεχνικο ελεγχο και στο park ferme τον πηρα λιγακι
Κυριε Χρηστο οντως δεν μας πηραν τα χρονια αλλα ειναι η ανυπομονεσια της ηλικιας να το πω,της κ@υλας για αγωνα να το πω...Δυστυχως κι εγω βιαζομαι να ετοιμασω το αμαξι για να προλαβω την Αγ.Αννα χωρις ουσιαστικα να κυνηγαω τιποτα...Μαλλον τον εαυτο μου κυνηγαω για να βελτιωθω σε σχεση με περσυ:oops:
-
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ... ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ , ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ...
ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ .
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Προφανώς δεν ακυρώθηκε λόγω του ότι οι εκκεντροφόροι ήταν Boubis άλλα γιατί ήταν και εκτός προδιαγραφών.......
Απ΄ όσο γνωρίζω, δεν ήταν Boubis.
Αλλά ήταν εκτός των ορίων του δελτίου αναγνώρισης.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΕ nass ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΖΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ?
-
Τους μέτρησα. Για την ακρίβεια ο ένας ήταν.
(Πριν ξοδέψουμε άλλο network bandwidth, ρώτα να μάθεις ποιός είμαι) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τους μέτρησα. Για την ακρίβεια ο ένας ήταν.
(Πριν ξοδέψουμε άλλο network bandwidth, ρώτα να μάθεις ποιός είμαι)ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΗ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΤΟ ΑΡΘΡΟ 254.4 ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ.ΤΟ ΑΡΘΡΟ 254.6.1 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ?
-
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΕΙ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΜΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ.ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΖΟ ΤΩΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΟ **ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ **ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 254.4 ΤΟΥ'J'ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 254.6.1 ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΜΗ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΤΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥΣ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ,Η ΠΟΙΝΗ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :
-
Ο χρήστης jeronimo έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΕΙ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΜΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ.ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΖΟ ΤΩΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΟ **ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ **ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 254.4 ΤΟΥ'J'ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 254.6.1 ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΜΗ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΤΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥΣ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ,Η ΠΟΙΝΗ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :Μιας και μαλλον εσυ λες οτι θες ,γιατι δεν μας λες και εσυ(αφου ειναι φιλος σου) γιατι δεν αλλαξε τους κατα μετρηση μπουμπη εκκεντροφορους με καποιους αλλους ΓΝΗΣΙΟΥΣ για να εχει το κεφαλι του ησυχο? ουτε εξοδα δεν θα εκανε,μην τρελαθουμε κι ολας ,και πες μας ποιος τεχνικος εφορος του το ειπε ,για να γινη ρομπα και αυτος να τελειωνουμε .Τωρα για το αν ειναι ταλεντο ,ασε να το δουμε παρακατω ,και μακαρι να ειναι ,γιατι τωρα ειναι για τα πανηγυρια ,οχι οδηγικα ,(αφου δεν τον εχω δει να οδηγαει)αλλα τεχνικα .
-
quote]Μιας και μαλλον εσυ λες οτι θες ,γιατι δεν μας λες και εσυ(αφου ειναι φιλος σου) γιατι δεν αλλαξε τους κατα μετρηση μπουμπη εκκεντροφορους με καποιους αλλους ΓΝΗΣΙΟΥΣ για να εχει το κεφαλι του ησυχο? ουτε εξοδα δεν θα εκανε,μην τρελαθουμε κι ολας ,και πες μας ποιος τεχνικος εφορος του το ειπε ,για να γινη ρομπα και αυτος να τελειωνουμε .Τωρα για το αν ειναι ταλεντο ,ασε να το δουμε παρακατω ,και μακαρι να ειναι ,γιατι τωρα ειναι για τα πανηγυρια ,οχι οδηγικα ,(αφου δεν τον εχω δει να οδηγαει)αλλα τεχνικα .
[/quote]
ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ.ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ?ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΦΟΡΟ(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΩ).ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ -
Οντως...... Αν ειναι οπως λετε ιδιων χαρακτηριστικων οι εκκ., τοτε γιατι να μην βαλει τους γνησιους και εβαλε μπουμπακια??
27η Ανάβαση Πορταριάς - 29/30 Σεπτεμβρίου