-
Απο τοτε που αρχισα να παρακολουθω αυτο το forum και συγκεκριμενα την ενοτητα Ελληνικοι αγωνες,μεσα στους 3 πρωτους παντα υπαρχαν 1-2 ή ακομα και απαρτια μαϊμουδιαρικων αυτοκινητων (:ysterical:) ενω πιο πισω πασχιζαν ιδρωμενα τα καλα παιδια με τα απολυτως νομιμα (:ysterical:) που αδυνατουσαν να τους φτασουν λογο διαφορας σε εξελιξη..
Το θεμα ειναι οτι εαν δεν γινει ενσταση ουτως ωστε να υπαρχει κατι το χειροπιαστο,το τι συμπερασμα βγαζει ο καθενας και τι υποθεσεις κανει,μπορεις να τα παρεις μονο ως αερολογιες,ασχετα αν εχει τελικα δικιο ή αδικο..Πολλες φορες,μπαινουν σε αυτο το τρυπακι ακομα και συμμετεχοντες του ταδε αγωνα αλλα δεν μας λενε γιατι τελικα δεν εκαναν ενσταση..Οταν δειχνεις καποιον,θα πρεπει να εχεις και την αναλογη σοβαροτητα να το κανεις με τον προβλεπομενο τροπο..
Παρ'ολα αυτα,καθε λιγο και λιγακι,διαβαζουμε για τους μαϊμουδιαρηδες που εχουν πιαστει με ακτινες 'Χ',με μηχανολογικες γνωσεις,με εμπειρια ή ακομα και με μαντικες ικανοτητες..
Τα ιδια υσχιουν και με τις αναγνωρισεις και με τα 'λαμωγια' που πιανουν καποιοι επ αυτοφωρο να λιωνουν στις ειδικες..Αυτο που δεν μαθαμε παλι ποτε,ειναι το τι γυρευαν αυτοι εκει περα τετοιες ωρες και εκτος ωραριων αναγνωρισεων..Φυσικα,κανεις δεν λεει ειδα τον ταδε και τον ταδε αλλα μιλαει για αυτους τους 'καποιους' που γινεται παντα ο λογος..Ετσι εχει 50% πιθανοτητα να πεσει μεσα,οπως το κοκκινο-μαυρο στην ρουλετα..
Λοιπον,ολα αυτα φερνουν πολυ γελιο τελικα αλλα παραλληλα βελτιωνουν και το αθλημα.... -
Ο χρήστης pantieras έγραψε:
AN EΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!
ΞΕΧΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ/ΤΑ ΤΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ!!!Τι ελέγχουν;…φίλτρο και ύψος, σιγά τα αυγά.
Καλύτερα ασχολήσου με καμιά πάντα γιατί εκεί επιτρέπονται τα πάντα!!!
-
vlachos:
Όποιον πω παράνομο είσαι Δικηγορος του;Το θεμα ομως ειναι οτι δε λες!
-
ΤΟ πηγαινε οντως στο οτι ελεγχθηκαν μονο οι δυο πρωτοι οπως σωστα καταλαβε ο Αλεξανδρος..
-
Τελικα τι εγινε με τους ελέγχους?
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
AN EΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!
ΞΕΧΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ/ΤΑ ΤΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ!!!Τι ελέγχουν;…φίλτρο και ύψος, σιγά τα αυγά.
Καλύτερα ασχολήσου με καμιά πάντα γιατί εκεί επιτρέπονται τα πάντα!!!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΣΥ!!!!!!ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΑΤΡΟΜΗΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ pm!!!!ΣΕ ΘΥΜΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΠΕΤΡΟΥ!!!ΣΩΣΤΑ??????
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ Κ.ΠΕΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΕ!!!!!!
ΑΣΕ ΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ -
opws kapote kapoios eixe dhlwsei ena ibiza agwnistiko ths national 1000cc se agwna gp....
-
Μάλιστα.
Ανάβαση Κύμης
ΣΕ ΘΥΜΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!
Όταν εγώ φώναζα, εσύ που ήσουν και με άκουσες;…μήπως στον μηχανικό μου και του έλεγες να μην κάνουμε ένσταση γιατί θα πετάξουμε τα λεφτά μας και για ότι απορία έχουμε να έρθουμε στο μαγαζί σας να το δούμε!!!
Με ξέρεις κι’από χθες και σε νοιάζει η τσέπη μου;
ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΓΕΙΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΠΕΤΡΟΥ!!!ΣΩΣΤΑ??????
Πάλι μπροστά ήσουν;
Το Ν1 wrc σας κάνει ίδιο χρόνο με το 106 1.3 rally Α5 του Οικονόμου, με διαφορά 12 δευτερόλεπτα στο πρώτο σκέλος από τον 2ο Ζακχαίο της Ν1.
Ναι κύριοι, καλά διαβάσατε, στον δεύτερο μόλις αγώνα της ζωής του κάνει 12 στα 3 χιλιόμετρα στο σκέλος.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ Κ.ΠΕΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΕ!!!!!!
Πότε έγινε έλεγχος μπλοκε; ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ, ηταν να γίνει αλλά ας είναι καλά η βροχή και η ένσταση του Ηλιαδη, ετσι μαζεύτηκαν όλοι στην Α8, όπως και με του Ζακχαίου στην Αιγείρα.
Ανάβαση Πορταριάς
Στην Κ2 σφύριζαν τα τακάκια του από την κορυφή της στροφής μεχρι και την έξοδο;
Γιατί εγώ ξέρω πως τα φρένα ακούγονται στην είσοδο.Μάλλον θα πατούσε φρένο με το αριστερό για την τουρμπίνα.
Αυτά. Αν θέλετε κύριε pantieras θα έχετε και συνέχεια μιας και δεν θέλετε να προστατέψετε ένα νέο παιδί την στιγμή που σας το ζήτησα εγώ με pm.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
opws kapote kapoios eixe dhlwsei ena ibiza agwnistiko ths national 1000cc se agwna gp....Γιατί δεν λες και την συνέχεια;
-
opws kapote kapoios eixe dhlwsei ena ibiza agwnistiko ths national 1000cc se agwna gp....
Γιατί δεν λες και την συνέχεια;
H synexeia aplh..... phga sthn organesh, eipa oti den xreiazetai na kanoyme enstash kai na petaksoyme ta omorfa eyroylakia mas gia kati toso profanes kai h organwsh apo monh ths na to taktopoihsei...... Pragma poy ekane.....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
H synexeia aplh..... phga sthn organesh, eipa oti den xreiazetai na kanoyme enstash kai na petaksoyme ta omorfa eyroylakia mas gia kati toso profanes kai h organwsh apo monh ths na to taktopoihsei...... Pragma poy ekane.....
Αν και δεν ήθελα να μπλεχτώ σ'αυτή την κουβέντα, όσο αφορά το παραπάνω θέμα δεν έγινε ακριβώς έτσι. Ήταν λάθος τρόπος(κατα την άποψή μου) αλλά έγινε για διαμαρτυρία σε καταφανέστατη 'κλεψιά' σε προηγούμενο αγώνα απο άλλο συναθλητή τους.
-
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Αν και δεν ήθελα να μπλεχτώ σ'αυτή την κουβέντα, όσο αφορά το παραπάνω θέμα δεν έγινε ακριβώς έτσι. Ήταν λάθος τρόπος(κατα την άποψή μου) αλλά έγινε για διαμαρτυρία σε καταφανέστατη 'κλεψιά' σε προηγούμενο αγώνα απο άλλο συναθλητή τους.
????????????????????????????????????
Kapoy se exasa file moy..... Den katalabainw ti 8es na peis.
-
Μάλλον είναι το θέμα. Ας μη κουράζουμε και τους υπόλοιπους που θέλουν να μάθουν ή να πουν νέα για την Πορταριά. Εκεί είναι τα σημαντικά και όχι στα gp.
Φιλικά
-
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΛΕΓΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΡΥΛΟ Κ ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ.ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ,ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ2 ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΚΟΡΥΦΕΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕ ΤΗΣ NASA AΣΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ...
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Με δημοσιογραφικες υποδειξεις.
Βαζει το rallygr αρθρο για την Πορταρια και φωτογραφιες απο τους νικητες των κλασεων και βλεποντας τες μου ερχεται στο νου το ευλογο ερωτημα . . . για εσας Ν1, Α5,Α7 group E(εκτος Κυρκου που εχω βαρεθει να το βλεπω) κλπ δεν υπαρχουν???????
Βαλτε ρε φωτογραφιες να δει ο λαος και να χαρουν και οι αγωνιζομενοι!
Δηλαδη το ονομα Ζακχαιος πχ ή Μουστακας δε σας λεει απολυτως τιποτα που ουτε μια φωτο δεν εχετε
Οι 'πανω' του r40 μεχρι και βιντεακια ρε εχουν απο τον αγωνα!ειδες που ερχεσαι στα λογια μου λευτερη.?
εμενα κυριοι με ξερει κανεις?
και επειδη το DLS δεν σας λεει και πολλα ειμαι ο delis που ετρεχα Ν1 και τα παρατησα!!! ακομα και τωρα αμφιβαλω αν με ξερουν 2-3 ατομα απο ΟΛΟ το forum!γιαυτο σου λεω λευτερακη.......
-
Ανάβαση ΠορταριάςΣτην Κ2 σφύριζαν τα τακάκια του από την κορυφή της στροφής μεχρι και την έξοδο;
Γιατί εγώ ξέρω πως τα φρένα ακούγονται στην είσοδο.Μάλλον θα πατούσε φρένο με το αριστερό για την τουρμπίνα.
Λογικό μου φαίνεται εμένα, εφόσον ακουμπούσε το φρένο για να αποφύγει σπινάρισμα του εσωτερικού τροχού απο έλλειψη μπλοκέ.
Μάλλον σταματήσατε τους αγώνες και ξεχάσατε πως γίνεται...
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Ανάβαση Πορταριάς
Λογικό μου φαίνεται εμένα, εφόσον ακουμπούσε το φρένο για να αποφύγει σπινάρισμα του εσωτερικού τροχού απο έλλειψη μπλοκέ.
αν πατησεις φρενο στο Ν1 μεσα στη στροφη ''πεθανε'' τελειως....
-
Ο χρήστης pantieras έγραψε:
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΛΕΓΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΡΥΛΟ Κ ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ.ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ,ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ2 ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΚΟΡΥΦΕΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕ ΤΗΣ NASA AΣΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ...Εσύ φύτρωσες, άντε λοιπόν κάνε καμιά πάντα και άσε τους αγωνες και τους νέους οδηγούς καθαρούς!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Ανάβαση Πορταριάς
Τα Ν1 θα ήθελαν να μπορούν να σπινάρουν τόσο πολύ το φουλ σλικ
Καλά, για τους 'αυτεπάγγελτους' τεχνικούς ελέγχους, μην τα πολυλέμε
-
Περιμενουμε λοιπον αν οι εκκεντροφοροι -που δεν ειναι Peugeot αλλα ειναι μεσα στα επιτρεπτα νουμερα -θα βγουν ''παρανομοι'' η οχι.
Βγαλε ακρη...
27η Ανάβαση Πορταριάς - 29/30 Σεπτεμβρίου