Μάλιστα.
Ανάβαση Κύμης
ΣΕ ΘΥΜΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!
Όταν εγώ φώναζα, εσύ που ήσουν και με άκουσες;…μήπως στον μηχανικό μου και του έλεγες να μην κάνουμε ένσταση γιατί θα πετάξουμε τα λεφτά μας και για ότι απορία έχουμε να έρθουμε στο μαγαζί σας να το δούμε!!!
Με ξέρεις κι’από χθες και σε νοιάζει η τσέπη μου;
ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΓΕΙΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΠΕΤΡΟΥ!!!ΣΩΣΤΑ??????
Πάλι μπροστά ήσουν;
Το Ν1 wrc σας κάνει ίδιο χρόνο με το 106 1.3 rally Α5 του Οικονόμου, με διαφορά 12 δευτερόλεπτα στο πρώτο σκέλος από τον 2ο Ζακχαίο της Ν1.
Ναι κύριοι, καλά διαβάσατε, στον δεύτερο μόλις αγώνα της ζωής του κάνει 12 στα 3 χιλιόμετρα στο σκέλος.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ Κ.ΠΕΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΕ!!!!!!
Πότε έγινε έλεγχος μπλοκε; ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ, ηταν να γίνει αλλά ας είναι καλά η βροχή και η ένσταση του Ηλιαδη, ετσι μαζεύτηκαν όλοι στην Α8, όπως και με του Ζακχαίου στην Αιγείρα.
Ανάβαση Πορταριάς
Στην Κ2 σφύριζαν τα τακάκια του από την κορυφή της στροφής μεχρι και την έξοδο;
Γιατί εγώ ξέρω πως τα φρένα ακούγονται στην είσοδο.
Μάλλον θα πατούσε φρένο με το αριστερό για την τουρμπίνα.
Αυτά. Αν θέλετε κύριε pantieras θα έχετε και συνέχεια μιας και δεν θέλετε να προστατέψετε ένα νέο παιδί την στιγμή που σας το ζήτησα εγώ με pm.