-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δηλαδή έκανες πάνω απο 1000 χλμ σε 15 μέρες μέσα στην πόλη?πλάκα με κάνεις , το τουινγκο σε 5 και κάτι μήνες έχει 23.000...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δηλαδή έκανες πάνω απο 1000 χλμ σε 15 μέρες μέσα στην πόλη?
πλάκα με κάνεις , το τουινγκο σε 5 και κάτι μήνες έχει 23.000...
με 8λ/100 έχετε δώσει 3128€ .... 625€ ανα μήνα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν σε βλεπω ενημερομενο ελτεο . O red monster εχει το Twingo 1.5dci με καταναλωσεις κατω απο 5 λτ/100χλμ .
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν σε βλεπω ενημερομενο ελτεο . O red monster εχει το Twingo 1.5dci με καταναλωσεις κατω απο 5 λτ/100χλμ .
γιατί 1600€ = 300€ τον μήνα για πετρέλαιο λίγα είναι;
(5λ/100 με 1,4 το λίτρο)
-
Τα 5λτ/100 ειναι πολλα παλι..... Κωστα δωσε ινφος
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πετρέλαιο 4λ/100
Για την ακρίβεια γλιτώσουμε 400 / μήνα σε σχέση με το προηγούμενο που έκανε τόσα κμ... -
Εγώ με το iQ έχω μέση 6.2 (τα μισά σχεδόν εντός αστικού κύκλου) και κάνω 3-3.500 χλμ το μήνα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί 1600€ = 300€ τον μήνα για πετρέλαιο λίγα είναι;
(5λ/100 με 1,4 το λίτρο)
Λίγα σίγουρα δεν είναι αλλα κατα 90% έχουν γίνει σε επαγγελματικά ταξίδια ...
Αν σε αυτά βγάλεις και το ΦΠΑ που γλιτώνουμε το λες και τσάμπα πράγμα -
Άρα δεν έχουν γινει στην πόλη.
Η ερώτησή μου ήταν αν όλα αυτά τα χλμ ο sv τα κάνει στην πόλη. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η ερώτησή μου ήταν αν όλα αυτά τα χλμ ο sv τα κάνει στην πόλη.επαγγελματικά ταξίδια = όπου πας με το αυτοκίνητο για δουλεία... είτε είναι στο χαιδάρι είτε στα γρεβενά...
μέσα στην πόλη καίει αναλογικά πιο λίγο από ότι σε ανοιχτό δρόμο -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η ερώτησή μου ήταν αν όλα αυτά τα χλμ ο sv τα κάνει στην πόλη.Στις καλές εβδομάδες, κάθε 4 εργάσιμες έβγαινε ένα 500αρι χιλιόμετρα άνετα, εντός πόλης. Δηλαδή στον εργάσιμο μήνα 2500km, χωρίς να υπολογίζεις τα άσκοπα αλλά ευχάριστα ΣΚ.
-
-
Από τριγμούς μέσα πως πας sv2? Όλα καλά στο εσωτερικό?
-
Ο χρήστης Kostas24 έγραψε:
Από τριγμούς μέσα πως πας sv2? Όλα καλά στο εσωτερικό?Τι να σου πω...είναι πράγματα που δεν μ΄αγγίζουν καθόλου και δεν τα προσέχω. Μπορεί και να τρίζει...
-
Καλά σίγουρα,με λίγη μουσική όλα φτιάχνονται
Το δικό μου τρίζει λίγο πίσω δεξιά στα πλαστικά του αερόσακου για το κεφάλι.Περίπου εκεί που είναι η ζώνη.Το τρίξιμο αρχίζει όταν ξεπεράσει κάποιο αριθμό χιλιομέτρων π.χ τα 90-100 .Αλλά όχι πάντα
Θα τσεκαριστούν τα πλαστικά στο επόμενο σέρβις,στα 55.000 χιλιόμετρα.Σε ρώτησα γιατί μου φαίνεται ότι κοπανάει πολύ το αμαξάκι.Και λέω αν από τώρα αρχίζει να τρίζει,τι θα κάνει στα τριπλά χιλιόμετρα? Θα τα μαζεύω με το χέρι?
-
Δεν έχει αλλάξει τίποτα από καινούργιο αλλά δεν είμαι και υποχόνδριος....πχ τις πίσω ζώνες δεν τις βάζω στις ειδικές θέσεις για ν αμην χτυπάνε απλά γιατί δεν προσέχω το χτύπημα.....
-
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΙΓΜΩΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ IQ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ Η ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ DRIVE KAI ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
-
ΥΓ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 5 ΜΗΝΩΝ ΜΕ 2000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!
-
Ο χρήστης carmen έγραψε:
ΥΓ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 5 ΜΗΝΩΝ ΜΕ 2000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!Πάρε SMART
-
ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ;;;; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΕΣ
Toyota IQ