-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κράζεις τα SE, κράζεις τον Firefox, ε, δεν θέλει και πολύ για να καταλάβει κάποιος ότι δεν έχεις πράγματι ιδέα από τεχνολογία..Καλα ρε μικρο,να πω παει στο διαολο με το ΣΕ ηταν ελαττωματικο σε μενα (που δεν παιζει αλλη ιστορια αυτη)..Για τον ΦΦ συνεχιζεις και μιλας; Και μετα λες εμενα ασχετο.. Που τι σε νοιαζει εσενα αν οντως εγω ειμαι... Σου τρωω πωλησεις; Α ρε,τι να πει κανεις,κοψε αγορινα μου τα pc magazine και τις ιστοριες αυτες και κοιτα να μαθεις τπτ μονος σου..Και επισης επειδη εχει παρατραβηξει το θεμα με την παρτη μου απο πλευρας σου,μην ξανααναφερθεις σεμενα παλι με τετοιο τροπο.Σου ειπα,χεστηκα αν νομιζεις οτι ειμαι ασχετος..μερικοι ανθρωποι (χλωμο εδω μεσα) ισως καταλαβαινουν τι παιζει.Capito my dear?Ευκαριστω.
Υγ:Δεν 'εκραξα' (γιατι τα παρουσιαζεις οπως θες) ΦΦ εγω,σε τοσες συζητησεις αν θυμασαι με migf1 κλπ περι ΦΦ κλπ ειχα ΜΟΝΟ επιχειρηματα υπερ του ΙΕ.Και οχι μειονεκτηματα κατα του ΦΦ.
Σορρυ για το οφφ τοπικ,αλλα πραγματικα με κουραζεις ρε αγορι... -
Ντάξ, πάρε νόκια για την ανώτερη τεχνολογία τους, την σωστή τιμολόγηση τους, βάλε και ΙΕ για ασφάλεια και είσαι άρχοντας.
-
Βρε αγορι,μην εισαι τοσο κατηγορηματικος για πραγματα που δεν γνωριζεις σε βαθος..Ειναι χαζος τοσα δισεκατομμυρια κοσμος που προτιμαει ΙΕ ή ειναι χαζος ο developer να υποστηριζει μονο ΙΕ και ουχι ΦΦ...Μην κρινεις απ τα χρωματακια μονο ρεεεε.Τεσπα,βαρεθηκα,πιστεψε ο,τι θες,αγορασε οοο,τι θες,θεοποιησε το,ΜΟΝΟ μη λες οτι παραπληροφορω κλπ...Θενξ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Α ρε,τι να πει κανεις,κοψε αγορινα μου τα pc magazine και τις ιστοριες αυτες και κοιτα να μαθεις τπτ μονος σου..Αντε με τα Φοκια, να παει στα κομματια... δεν ειναι με την καμια καλυτερα αλλα τεσπα. Καιγομαι ομως να σε ρωτησω τι ακριβως εμαθες μονος σου (σε αντιθεση με τον Kid) και κατεληξες να χρησιμοποιεις τον IE7?
Τι ξερεις που δεν ξερουμε...? Για διαφωτισε μας...
-
Παραπληροφόρηση είναι όταν θάβεις τα SE που σου λένε όλοι ότι είναι πάντα υπερικανοποιημένοι με το τηλέφωνο τους και εσύ πας να τους βγάλεις όλους τρελούς..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειναι χαζος τοσα δισεκατομμυρια κοσμος που προτιμαει ΙΕΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑΙ .&-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Α ρε,τι να πει κανεις,κοψε αγορινα μου τα pc magazine και τις ιστοριες αυτες και κοιτα να μαθεις τπτ μονος σου..
Αντε με τα Φοκια, να παει στα κομματια... δεν ειναι με την καμια καλυτερα αλλα τεσπα. Καιγομαι ομως να σε ρωτησω τι ακριβως εμαθες μονος σου (σε αντιθεση με τον Kid) και κατεληξες να χρησιμοποιεις τον IE7?
Τι ξερεις που δεν ξερουμε...? Για διαφωτισε μας...
Οσον αφορα τον 7;και τι ακριβως θες ως απαντηση τωρα; Τι εχω μαθει οσα χρονια ασχολουμαι με το αντικειμενο;
Για να καταλαβω κατι βασικο,σε θεματα υπολογιστων εδω μεσα κλπ,τιθεται θεμα του ποιος εχει τις περισσοτερες (λεμε τωρα...γιατι η παπατζα πεφτει αερα..) γνωσεις; Μαλλον ε; Οποτε να αποχωρω σιγα σιγα απ το θεμα.. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ειναι χαζος τοσα δισεκατομμυρια κοσμος που προτιμαει ΙΕ
ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑΙ .&-
Για πες μου και κατι τελευταιο:Οι developers; Ειναι κι αυτοι χαζοι;De ja vu συζητηση με migf1 αλλα για να δουμε..
Συμφωνα με τη λογικη σου,που δεν ασπαζομαι,και τοσος κοσμος που πιθανον προτιμαει SE κατα τη γνωμη μου (γιατι κι εσυ αυτη εχεις μονο) ειναι ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ χαζος.. Οοοοοk then!!!
-
Δηλαδή πόσο παραπάνω ασχολείσαι με το αντικείμενο από τον μέσο χρήστη και είσαι σε θέση να εκφέρεις με τόση σιγουριά άποψη για τον ΙΕ? Ειδικά όταν δεν μας λες τι παραπάνω έχει ο ΙΕ από τον FF..
Πληροφοριακά, FF 2 χρησιμοποιεί περισσότερος κόσμος από αυτούς που χρησιμοποιούν IE 7.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑΙ .&-
Για πες μου και κατι τελευταιο:Οι developers; Ειναι κι αυτοι χαζοι;De ja vu συζητηση με migf1 αλλα για να δουμε..
Οι developers ΤΙ? Είπε κανένας ότι ο ΙΕ έχει 'καλύτερο' κώδικα από τον FF?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δηλαδή πόσο παραπάνω ασχολείσαι με το αντικείμενο από τον μέσο χρήστη και είσαι σε θέση να εκφέρεις με τόση σιγουριά άποψη για τον ΙΕ? Ειδικά όταν δεν μας λες τι παραπάνω έχει ο ΙΕ από τον FF..Πληροφοριακά, FF 2 χρησιμοποιεί περισσότερος κόσμος από αυτούς που χρησιμοποιούν IE 7.
Μικρε,αααααμα εχεις ορεξη,τραβα σε καποιο θεμα απ τους Υπολογιστες πιο παλια,καπου στο καλοκαιρι το περσυνο νομιζω και βρες συζητηση με τον μιγκ που κρατησε μερες νομιζω.. αλλα εποικοδομητικη συζητηση.Οχι ποιος την εχει μεγαλυτερη.Σ αυτο δεν ενδιαφερομαι να μπω..
-
Επιχειρήματα έχεις επί του θέματος? Επειδή κανένας δεν είπε 'ο FF την έχει μεγαλύτερη'.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑΙ .&-
Οι developers ΤΙ? Είπε κανένας ότι ο ΙΕ έχει 'καλύτερο' κώδικα από τον FF?
Αλλο εννοω...ο corsa ισως το καταλαβε.. Ε corsa;Γιατι ο διβελοπερ δεν εχει προβλεψη για FF;
Αυτα απο μενα..Αντε ,παλι το κουρασαμε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επιχειρήματα έχεις επί του θέματος? Επειδή κανένας δεν είπε 'ο FF την έχει μεγαλύτερη'.Κανεις για πολιτικος ομως ρε μπαγασακο... Σου ειπα που μπορεις να βρεις τα επιχειρηματα μου ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.Να τα ξαναλεμε;Για ποιο λογο;Θα αλλαξει καποιου η σταση απεναντι στον φφ ή τον ΙΕ;Οχι;Αρα;Τσιου..
-
Πασχο... αν τα σκατα πουλουσαν, ο developer θα ειχε προβλεψη για για συμβατοτητα με τα σκατα. Ο Developer παει οπου εχει το χρημα, και εκει οπου θα απευθυνθει στο μεγαλυτερο ποσοστο εν δυναμη πελατων.
Οπως ειπε ομως πολυ σωστα ο kid, δεν σημαινει πως επειδη οι developers εχουν κατα νου οταν σχεδιαζουν τον ΙΕ, πως ειναι και η καλυτερη τεχνικα λυση!
-
Ξέρεις πολλά site που να μην δουλεύουν σε FF ή να έχουν κενά ασφαλείας?
Α, επίσης, μην ξεχνάς ότι ένα 43% χρησιμοποιεί ακόμα IE6, αυτό τα λέει όλα για την ποιότητα των χρηστών + των γνώσεων του..
-
-
corsair
άλλαξε avatar ΑΜΕΣΩΣ!!! -
Λίγη βοήθεια...πλησιάζει η επιδότηση!
Χρησιμοποιώ πάρα πολύ GPS, έχω τώρα το Ν70 (εδώ και 2 χρόνια βασικά) και είμαι πολύ ικανοποιημένος...αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξω.
Έχω καταλήξει σε 2...στο NOKIA 6110 Navigator και στο Sony Ericsson P1i.
Στο ΝΟΚΙΑ η μετάβαση από το Ν70 θα είναι άμεση και 'ανώδυνη'...επίσης έχει built-in navigator και βέβαια δε θα καταλάβω ότι άλλαξα (σχεδόν) κινητό μιας και το 6110 και το Ν70 έχουν λειτουργικό Symbian.
Το P1i είναι καλύτερο παντού βέβαια σε σχέση με το ΝΟΚΙΑ, έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής...καλύτερη κάμερα, έχει WiFi και αρκετά άλλα. Το Navigator ναι μεν το 'πληρώνεις' αλλά παίζουν σπασμένα (τομ-τομ) και είσαι ΟΚ. Το πρόβλημα είναι το QWERTY πληκτρολόγιο που δεν έχω συνηθίσει, το interface της SE που το βρίσκω 'βαρετό' σε σχέση με του ΝΟΚΙΑ, και βέβαια την (ίσως) προβληματική μετάβαση από το Ν70 (αντζέντα, μηνύματα, to-do που είναι ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμα, ρυθμίσεις προφίλ κ.α.). Τέλος, με προβληματίζει η αξιοπιστία του τηλεφώνου με γραφίδα.
Ακούω τι προτείνετε...
-
Αμα χρησιμοποιεις GPS, ΑΣΥΖΗΤΙΤΙ θα πας σε WIN MOBILE και το θεμα κλεινει εδω Και Νοκια και SE ξεχασε τα...
Προτεινω να κανεις οτι εκανε ο Κουκ
@kouk: εισαι τζαπανοφιλος και χαλιεσαι για τις καταρριψεις μου ε?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]