-
σε αυτα τα λεφτα (λιγοτερα) εγω θα πηγαινα σε 6300
πολυ καλο το Ε50, αλλα εχει μικρα γραμματα και καποιες φορες δυσκολευει. -
Το μειονέκτημα του Ε50 (αυτό έχω) είναι αυτό που λέει ο Ντάφυ!
Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι είναι πάρα πολύ λεπτό!!!
-
και το 6300 νικο ειναι πολυ λεπτο... παιζει να εχουν το ιδιο παχος μαλιστα
-
το 6300 έχει το ίδιο λειτουργικό?
-
οχι, δεν εχει symbian
-
Αρα....Ε50!!!
-
ευχαριστω παιδες..
στις φωτογραφιες δεν φαινεται αυτο που λετε, αν και φαινεται οτι στενευει το κινητο οσο κατεβαινει προς τα κουμπια..
παντως μεταξυ των 2 αυτων σκεφτομαι, ισως και του 6120 -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Αρα....Ε50!!!
... πλέον και σε gunmetal χρώμα, στα 240 ευρά. Ψήνομαι
-
Είσαι κατεστραμμένος εσυ ρε!!! Ψήνεσαι με όλα!!!
-
μπαααα... μαλλον θα πηγαινα για το 6300, λογω γρηγοραδας μενου..
τωρα αυτα ισως ειναι μπουρδες και απλα τα λεω επειδη εχω και ενα Ν80
μεχρι στιγμης παντως το symbian εξυπηρετει ΠΟΛΥ στον τηλεφωνικο καταλογο... που ψαχνεις ονομα/επιθετο ταυτοχρονα (ταυτοχρονα!) -
Παίδες έχω εδώ κι ενα χρόνο το Nokia E61 απο το οποίο έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.
Σκέφτομαι να το πουλήσω και να τσιμπήσω το Sony Ericsson P1. Πιστεύετε οτι αξίζει?
Το P1 έχει και κάμερα (που τελικά η αλήθεια ειναι οτι σε μερικές περιπτώσεις μου έλειψε) και ειναι πιο κομπακτ...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Το P1 έχει και κάμερα (που τελικά η αλήθεια ειναι οτι σε μερικές περιπτώσεις μου έλειψε) και ειναι πιο κομπακτ...
Ημερα... καλος φωτισμος... δεν θα επρεπε να εχει προβλημα ιδιαιτερο, αλλα... δραμα
http://img408.imageshack.us/img408/5411/dsc00008yl0.jpg
Καμια σχεση με αλλες 3MP της ιδιας εταιριας. Ισως να φτιαξει λιγο με κανα firmware. Απλα τονιζω πως υπο τις παρουσες συνθηκες, δεν ειναι για πολλα πολλα...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το Ε 50 τι λεει;
ειναι καλο για τα λεφτα του;
υπαρχει καλυτερη προταση για νοκια, γυρω στα 250 (επιδοτηση), χωρις πορτακια κ slide ups κ τετοια; (δεν τα γουσταρουν οι γονεις μου)Ν6300 .-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Αρα....Ε50!!!
από πότε το σιμπιαν είναι πλεονέκτημα για ένα κινητό;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ημερα... καλος φωτισμος... δεν θα επρεπε να εχει προβλημα ιδιαιτερο, αλλα... δραμα
Καμια σχεση με αλλες 3MP της ιδιας εταιριας. Ισως να φτιαξει λιγο με κανα firmware. Απλα τονιζω πως υπο τις παρουσες συνθηκες, δεν ειναι για πολλα πολλα...
Ενταξει δεν το θέλω και για επαγγελματικες φωτογραφίσεις...
Απλά για να βγάζω στα γρήγορα καμιά φωτό οταν ειμαι έξω (κυρίως θέλω να βγάζω τα διαμάντια που βλέπω στους ελληνικούς δρόμους )
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ενταξει δεν το θέλω και για επαγγελματικες φωτογραφίσεις...
Απλά για να βγάζω στα γρήγορα καμιά φωτό οταν ειμαι έξω (κυρίως θέλω να βγάζω τα διαμάντια που βλέπω στους ελληνικούς δρόμους )
Εφόσον έμεινες ικανοποιημένος ...Nokia E61i
Δώστο σε ένα μεταχειριτζίδικο...και πάρε ένα καινούριο i -
Καμιά πρόταση για καλό και φτηνό BT handsfree?
-
Από το Disc2phone της Sony Ericsson για να περνάς MP3 μείνατε ευχαριστημένοι; Εμένα όλο αποτυχημένες εγγραφές μου κάνει...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Από το Disc2phone της Sony Ericsson για να περνάς MP3 μείνατε ευχαριστημένοι; Εμένα όλο αποτυχημένες εγγραφές μου κάνει...+1
Εγώ το πιστολιάζω, και τα βάζω στα αρχεία κατευθείαν...
-
Α, ωραία, δεν είμαι ο μόνος!
Δεν είχες κανένα πρόβλημα με τις απλές αντιγραφές, ε;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]