-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατι εγω τι αγοραζω μωρη γαλοτσα απο το πρωτο κινητο μου το 1999;;;'Αστα αυτά. Το είχες γυρίσει και σε SE ενδιάμεσα. Αλλαξοπίστησες...
-
Δε μετραει ρε το μπρικι...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νοκια 6500 κλασικ μαυρο
Α στο καλο... ΡΕ,απο σενα τετοια σωστη κινηση δεν την περιμενα.Σου χω μαθει κολπακια παλιοτσογλανακι ε;
Μωρη κυρια εγω αγοραζω ΜΟΝΟ ΝΟΚΙΑ, απο το πρωτο μου κινητο το 1998!
και εγώ μαζί σου μεγάλε......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Νοκια 6500 κλασικ μαυρο
Α στο καλο... ΡΕ,απο σενα τετοια σωστη κινηση δεν την περιμενα.Σου χω μαθει κολπακια παλιοτσογλανακι ε;
Μπορεις να με λες Στελιο....ειμαι απλος ανθρωπος!
-
Νοκια 6500 κλασικ μαυρο
Μπορεις να με λες Στελιο....ειμαι απλος ανθρωπος!
καλά μην παραπονιέσαι....κουφαλίτσα......
-
2 σήριαλ...ένα του σκύλου που τελικά πήρε νόκια κι ένα του μοδεράτορα που ακόμα το ψάχνει...
-
Ρε ratanplan με γεια!
Αλλα εισαι σιγουρος?Νιωθεις κατασταλαγμενος?Μπορεις να το επιστρεψεις αν το μετανιωσεις?Βαθια μεσα σου το χεις πιστεψει οτι πηρες το 6500?Τοσο καιρο θα περασετε μαζι πρεπει να σαι 1000% βεβαιος.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ρε ratanplan με γεια!Αλλα εισαι σιγουρος?Νιωθεις κατασταλαγμενος?Μπορεις να το επιστρεψεις αν το μετανιωσεις?Βαθια μεσα σου το χεις πιστεψει οτι πηρες το 6500?Τοσο καιρο θα περασετε μαζι πρεπει να σαι 1000% βεβαιος.
Του φτανει που ειναι ΝΟΚΙΑ....
Οτι και να πει κανεις ειναι λιγο... μα τι σκυλι θεε μου... -
Αυτα ειναι ρε,forza NOKIA!
τετοιο brand loyalty που να το δουν οι αλλοι...
-
NOKIA, Toyota και ξερό ψωμί ρεεεεε!
Με γειες σε όλους πάντως! -
Omikrone3
Βασικα ρε παιδια το κινητο στην θεση του σηματος λεει 3G, δεν ειχα προσεξει καν οτι ειναι 3G, αυτο τι διαφορα εχει?
Εινα ιλιγο διαφορετικο το μενου του απο το προηγουμενο που ειχα αλλα ενταξει θα το συνηθησω
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Sonyericsson, Toyota και ξερό ψωμί ρεεεεε!
Με γειες σε όλους πάντως! -
Omikrone3Βασικα ρε παιδια το κινητο στην θεση του σηματος λεει 3G, δεν ειχα προσεξει καν οτι ειναι 3G, αυτο τι διαφορα εχει?
Εινα ιλιγο διαφορετικο το μενου του απο το προηγουμενο που ειχα αλλα ενταξει θα το συνηθησω
έχει δεύτερη οθόνη για βιντεοκλίση ?
τι είναι 3G κοίτα εδώ....
http://en.wikipedia.org/wiki/3G
http://www.myphone.gr/library/article-37.html -
Καμερα απο μπροστα δεν εχει.
-
Καμερα απο μπροστα δεν εχει.άρα δεν μπορώ να σου κάνω βιντεοκλίση, δηλαδή να μιλάμε και να βλεπόμαστε......
-
και είπα ότι θα ηρεμούσαμε τώρα που αγόρασε τελικά την παντοφλίτσα του...
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Καμερα απο μπροστα δεν εχει.
άρα δεν μπορώ να σου κάνω βιντεοκλίση, δηλαδή να μιλάμε και να βλεπόμαστε......
Nαι γιατι αν ειχε θα καθομουνα να μιλαμε και να βλεπω την μουσουδα σου
v@silis
-
ratanplan
λογικα ειναι dual mode δλδ δουλευει τοσο σε GSM οσο και σε UMTS.Οποτε το 3G σημαινει οτι βρισκεσαι σε περιοχη με καλυψη(σημα ) 3G
καπου μεσα στις ρυθμισεις των συνδεσεων θα εχει καποια επιλογη για να ρυθμισεις μονο GSM,ή μονο UMTS ή και τα 2 κτλ.Προτεινω αν δεν εχεις αναγκη υψηλες ταχυτητες να το βαλεις σταθερα μονο σε GSM,ειδαλλως θα ψαχνει συνεχεια για κεραιες 3G και θα σου τρωει μπαταρια.
-
Αυτο ηθελα να ρωτησω σημερα, χανει το 3G και κληνει η γραμμη πανω που μιλαω, και σε καποια φαση πιανει κανονικο σημα! Στα διαλα πρεπει να διαβασω το manual τωρα να δω απο που αλλαζεις αυτην την ρυθμιση!
-
Nokia ε? Καλοτάξιδο.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]