-
.. μην ανησυχεις.. για σενα δουλευουν!
-
Αφου δεν ΘΑ μπορώ χωρίς πληκτρολόγιο ρε συ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Αφου δεν ΘΑ μπορώ χωρίς πληκτρολόγιο ρε συ!
αμαν ποια με αυτο το πληκτρολογιο... να παρεις ενα bluetooth external full size qwerty
-
Ας πάρει εκείνο το bluetooth ολόγραμμα φάση...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Αφου δεν ΘΑ μπορώ χωρίς πληκτρολόγιο ρε συ!
ρε κουκο.. ατομα της ηλικιας σου, δεν παιζουν με sms... ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
:lol:
αμαν ποια με αυτο το πληκτρολογιο... να παρεις ενα bluetooth external full size qwerty
Αφού σας λέω ότι δεν θα μπορώ ρε! Γιατί δεν με πιστεύετε?! Είδα και του Ντάφυ!!!!
Τι καταλαβαίνετε? Να το πάρω...και να μη με βολέψει?! Μετά...τι θα κάνετε και που θα πάτε?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφού σας λέω ότι δεν θα μπορώ ρε! Γιατί δεν με πιστεύετε?! Είδα και του Ντάφυ!!!!
Τι καταλαβαίνετε? Να το πάρω...και να μη με βολέψει?! Μετά...τι θα κάνετε και που θα πάτε?!
Σεμνααααα!
επισης να πω οτι λες ψεμματα! Αν καταφερες να δεις το πληκτρολογιο στην οθονη, τοτε οτι μας λες για πρεσβυοπια ειναι ψεμματα. εχεις οραση γερακιου και μπορεις να πετυχεις με βελος, μυγα στο χιλιομετρο και να την πετυχεις αναμεσα στα ματια! -
Ποιό πληκτρολόγιο στην οθόνη? Εκείνο που ήθελες βελόνα και μεγεθυντικό φακό για να πετύχεις τα γράμματα λές?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλα...Καλα...μας επεισες!
Θα σε βολεψουμε μ ενα 104Key-USB πληκτρολογιο.....
Η ακομα καλυτερα σαν αυτο.... -
Τι θα κάνουμε; Θα πάμε στο καταφύγιο του κορσαίρ, εκεί δεν μας πιάνει τίποτα.
Ακολουθεί οφφ-τοπικ, αλλά αξίζει:
Την μέρα των αέρηδων εδώ πάνω, μιλούσα με τον κουρσάρο στο μσν... Σε κάποια φάση, μεταξύ μακαρονάδας και επιδορπίου, μου στέλνει φωνητικό με την κλασσική βαριά φωνή του, λέγοντας πως δεν αντέχει άλλο, θα το σπάσει το μπουρδέλο κτλ.
-Τι έπαθες ρε Γιάννη, του λέω;
-Το ups, μου απαντάει, μου έχει ζαλίσει τον έρωτα με τα μπιπ μπιπ μπιπ του.
-Εεεε, κλείστο το ρημάδι, αφού βλέπεις ότι δεν σε πάει.
-Τι λες ρε μ@λακα ντίνο, πάνω στο ups έχω το router, αν το κλείσω θα χάσω το ίντερνετ, και δεν θέλω να μπω ακόμα σε άλλες διαδικασίες, γιατί ποιός ξέρει για πόσο καιρό δεν θα έχω ρεύμα.
-Δηλαδή τι άλλες διαδικασίες τον ρωτάω.
-Ε, κοίτα, εκτός από το ασύρματο adsm της wind, έχω ένα modemaki usb, το οποίο θα το συνδέσω στο laptop, οπότε εφόσον αυτό δεν θέλει εξωτερική τροφοδοσία, θα έχω internet μέχρι να τα κλάσει η μπαταρία του φορητού. Ε, όταν τελειώσει και αυτή, θα πάω στο αμάξι, θα βάλω μπρος και θα την φορτίσω εκεί.
-
-
I always have a backup plan
-
ο ορισμός του γκατζετάκια!
σ' ωραίος κορσαίρ!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ο ορισμός του καμενου!σ' ωραίος κορσαίρ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ο ορισμός του καμενου!
σ' ωραίος κορσαίρ!
-
αφου ειναι καμενος ρε συ ο Γιαννης!
-
Πριν καιρό είχα γυρίσει σπίτι βράδυ μετα απο έξοδο και ήθελα μια δόση ιντερνετ πριν κοιμηθώ.
Έλα όμως που είχε πέσει το ρεύμα στο διαμέρισμά μου (κάτι τα είχε παίξει στο κουτί και θα έπρεπε να την βγάλω χωρίς ρεύμα μέχρι την επόμενη μέρα που θα ερχόταν τεχνικός της ΔΕΗ).
Ανοίγω το wireless στο MacBook που ευτυχώς ηταν τσίτα φορτισμένο, και αρχίζω το sniffing.
Ε είχα πιάσει κάπου 4-5 ασύρματα δίκτυα εκ των οποίων το 1 ηταν ξεκλείδωτο.
Επρόκειτο για το κλασσικό Pirelli USB modem-router που δίνει η On telecoms.
Ομως ενώ έπιανα φούλ σήμα και συνδεόμουν κανονικά με τον ρούτερ, δεν είχα ιντερνετ.
'Κάποια βλακεία θα έχει κανει ο τύπος στις ρυθμίσεις' σκέφτομαι.
Μπαίνω στα settings του ρούτερ (κλασσικά default username/password), του ρυθμίζω σωστά την σύνδεση (ευτυχώς username/pass ηταν σωστά) και επιτέλους είχα... 'δανεικό' ιντερνετ για το υπόλοιπο βράδυ... :Ρ
-
είσαι σωστός χάκερ, και όχι κράκερ.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ο ορισμός του καμενου!
σ' ωραίος κορσαίρ!
ελα μωρε... μην δινεις σημασια στο σκυλι... ετσι το εκπαιδευσαν, δεν φταιει αυτο
-
Το γέλιο είναι να μπεις στις ρυθμίσεις του και να το κλειδώσεις.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]