-
Τα gestures του δλδ οι κινησεις που κανεις για να πλοηγηθεις ειναι τελειως δυσνοητα(ποσο μαλλον για κοπελα ) σε σχεση με το touch.η οθονη ειναι υποδεεστερη,εφαρμογες δεν παιρνει τις κλασσικες(ειναι windows ce 6,αν και μπορεις να βαλεις WM5 απο την πισω πορτα,ειναι ασυμβατη η αναλυση),γενικα ειναι μαπα για 400 ευρω
καλυτερο το touch κι ακομα καλυτερο το LG prada στα 500 αμφοτερα
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
γρηγορη, τα ringtones βρηκα πως μπορουν να 'παιξουν'..
το προβλημα ηταν να αναγνωρισει ηχους ειδοποιησης και οχι κλησης (ηχο event δηλαδη...)
εκει χρειαζοταν η παρεμβαση του σπυρου για να σκοραρουμε.. ειμαστε ολ σετ. δεν πειραζουμε τιποτα, δουλευει μια χαρα, ειναι γρηγορο (ειναι αδειο) και ολα μελι γαλα.. συνδεομαι και απο το σπιτι ασυρματα για να κατεβαζω τον καιρο, γιατι ετσι και το παιζω μουρη..
αν και πρεπει να δω που θα το βαζω στο αυτοκινητο, γιατι παρατηρω οτι το αφηνω λιγο προς τα δεξια και το αυτοκινητο 'τραβαει' λιγοΕγω sto ETEN X500+ (με WM6) πεταξα τα mp3 που ηθελα στο /Windows χυμα, τα ετρεξα μια φορα και τα βρηκε.
Ψαξε και για το Alarmpal. ειχε μερικες παραπανω επιλογες για τους ηχους των events. -
ναι, τελικα ετσι θελει για να παιξουν
-
Να πω μερικές εντυπώσεις από το δικό μου (ΕΤΕΝ Χ500+) όσον αφορά το Destinator 7...
Οταν το αγόρασα, κάποιοι έλεγαν πως κολλάει, πως δεν παίζει το Dest πάνω από 30 λεπτά κλπ κλπ
Αφού ξεφορτώθηκα διάφορες άχρηστες εφαρμογές και με εγκατεστημένο το Sbp Pocket Plus 4.0 , στο ταξίδι τελευταία από Γιάννενα Αθήνα κόλλησε μετά από....5 ώρες και περισσότερο και η αιτία είναι πως πήρα και 1-2 τηλέφωνα... Αν ξεκινήσεις με ένα soft reset , είμαι σίγουρος πως ΔΕΝ θα κολήσει με τίποτε. Το πρόβλημα του κολλήματος, σίγουρα αφορά το λεγόμενο memory leak των WM6 (και στα WM5 τα ίδια ισχύουν...), αλλά ακόμη κι έτσι, δεν υπάρχει ουσιαστικά πρόβλημα.
Γενικά, για τα χρήματα που έδωσα (πλήρωσα από την τσέπη μου κάπου 70 -
[quote='HighFidelity']Να πω μερικές εντυπώσεις από το δικό μου (ΕΤΕΝ Χ500+) όσον αφορά το Destinator 7...
Οταν το αγόρασα, κάποιοι έλεγαν πως κολλάει, πως δεν παίζει το Dest πάνω από 30 λεπτά κλπ κλπ
Αφού ξεφορτώθηκα διάφορες άχρηστες εφαρμογές και με εγκατεστημένο το Sbp Pocket Plus 4.0 , στο ταξίδι τελευταία από Γιάννενα Αθήνα κόλλησε μετά από....5 ώρες και περισσότερο και η αιτία είναι πως πήρα και 1-2 τηλέφωνα... Αν ξεκινήσεις με ένα soft reset , είμαι σίγουρος πως ΔΕΝ θα κολήσει με τίποτε. Το πρόβλημα του κολλήματος, σίγουρα αφορά το λεγόμενο memory leak των WM6 (και στα WM5 τα ίδια ισχύουν...), αλλά ακόμη κι έτσι, δεν υπάρχει ουσιαστικά πρόβλημα.
Γενικά, για τα χρήματα που έδωσα (πλήρωσα από την τσέπη μου κάπου 70 -
εγω για navi εχω το p350 το οποιο ειναι μια χαρα.. εχει ΜΟΝΟ ναβι
(χαϊδευτηκα το φωναζω ΜαΝάβι) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
εγω για navi εχω το p350 το οποιο ειναι μια χαρα.. εχει ΜΟΝΟ ναβι
(χαϊδευτηκα το φωναζω ΜαΝάβι)Το πεντακοσαρικο τα κανει ολα χωρις πολλα προβληματα:):)
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
το διαβασες αυτο corsair? τρεχα τωρα να μου την πεις
Μπαμια... αυτα να τα πεις στον ροζουλη που ηθελε neonode Αν και το touch επισης for the φουτσο ειναι με την ο-μαπα.
-
πόσες ώρες μιλάτε το μήνα σε κινητό? σας απασχολεί η όποια ακτινοβολία του κινητού προς εσάς?εγώ το μήνα 2 ώρες, η ημερήσια ομιλία είναι περίπου στα 4 λέπτα plus minus 4. εσείς?
-
Α εγώ τουλάχιστον μισή ώρα την μέρα..
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
το διαβασες αυτο corsair? τρεχα τωρα να μου την πεις
Μπαμια... αυτα να τα πεις στον ροζουλη που ηθελε neonode Αν και το touch επισης for the φουτσο ειναι με την ο-μαπα.
+1.000. ... .000
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Α εγώ τουλάχιστον μισή ώρα την μέρα..Θα σε ρωτήσω σε 10-15-20 χρόνια αν και τι έπαθες.
-
γιατι να περιμενεις?
κανονισε να βρεθειτε τωρα! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Α εγώ τουλάχιστον μισή ώρα την μέρα..
Θα σε ρωτήσω σε 10-15-20 χρόνια αν και τι έπαθες.
ΟΚ, αλλά αυτό απαιτεί ότι θα συνεχίσω να μιλάω με αυτούς τους ρυθμούς.
Σε βλέπω.
-
ελα μωρε, πλακιτσα κανουμε, να εδω, με τα παιδια!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ελα μωρε, πλακιτσα κανουμε, να εδω, με τα παιδια!Παιδιά είμαστε όσοι δεν έχουμε ξεμωραθεί, όχι εσύ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ελα μωρε, πλακιτσα κανουμε, να εδω, με τα παιδια!
Παιδιά είμαστε όσοι δεν έχουμε ξεμωραθεί, όχι εσύ.
εσυ που ετοιμαζεσαι για playmobil δε ξεμωραθηκες?
-
[quote]Γενικά, για τα χρήματα που έδωσα (πλήρωσα από την τσέπη μου κάπου 70
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Καλυτερες επιδισεις στα WM παρα στο UIκαλά,δούλεψε 5 λεπτά win mob και μετά άλλα 5 λεπτά uiq και μετά τα λέμε
ας βγαίναν περισσότερες εφαρμογές και η συζήτηση ούτε που θα υπήρχε
-
ας βγαίναν περισσότερες εφαρμογές και η συζήτηση ούτε που θα υπήρχε
UI,Το ποντικι που βρυχαται!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]