-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε που σκιζονται ολοι για να βρουνε κινητο στην αδερφη του σαρμακ
γιορτες ερχονται,παρτε και μια δυσαρεστη ειδηση
Θανατος εργατη απο εκρηξη κινητου τηλεφωνου(?)
http://gizmodo.com/gadgets/cellphone-ex ... 327338.php
Ψέμα αποδείχθηκε ο θάνατος Νοτιοκορεάτη από έκρηξη κινητού
*Ο θάνατος ενός εργάτη λατομείου που αρχικά αποδόθηκε από την αστυνομία της Νοτίου Κορέας σε έκρηξη κινητού τηλεφώνου ήταν στην πραγματικότητα το ψέμα που επινόησε ένας συνάδελφός του για να καλύψει το ατύχημα που προκάλεσε.Ο υπαίτιος παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι σκότωσε κατά λάθος τον συνάδελφό του όταν έκανε όπισθεν με το όχημά του και τον συνέθλιψε πάνω σε βράχια.*
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252Τουλάχιστον πληρώθηκε καλά από την LG ή για ένα κομμάτι ψωμί χρίσθηκε φονιάς;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε που σκιζονται ολοι για να βρουνε κινητο στην αδερφη του σαρμακ
γιορτες ερχονται,παρτε και μια δυσαρεστη ειδηση
Θανατος εργατη απο εκρηξη κινητου τηλεφωνου(?)
http://gizmodo.com/gadgets/cellphone-ex ... 327338.php
Ψέμα αποδείχθηκε ο θάνατος Νοτιοκορεάτη από έκρηξη κινητού
*Ο θάνατος ενός εργάτη λατομείου που αρχικά αποδόθηκε από την αστυνομία της Νοτίου Κορέας σε έκρηξη κινητού τηλεφώνου ήταν στην πραγματικότητα το ψέμα που επινόησε ένας συνάδελφός του για να καλύψει το ατύχημα που προκάλεσε.Ο υπαίτιος παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι σκότωσε κατά λάθος τον συνάδελφό του όταν έκανε όπισθεν με το όχημά του και τον συνέθλιψε πάνω σε βράχια.*
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252ναι και μενα απο την αρχη δεν μου κολλαγε γι αυτο και το ερωτηματικο.Τωρα ομως γιατι μου φαινεται σαν συγκαλυψη?
-
μωρε εκεινο το Touch Cruise να το χει δει κανεις, μωρε?
-
Όπου να'ναι...
-
υπομονη αδερφε,
αφου κατα βαθος ολοι γουσταρουν να το φερει ο Αι Βασιλης.2ο 15μερο Δεκεμμβρη ακουγεται οτι θα υπαρχει επαρκεια στην αγορα(σαν τις γαλοπουλες)
παντως ρε kouk τοση μανια να αποχωριστεις 800 ευρω...
-
Έχει κάνει κανείς σας φορητώτητα αριθμού από Vodafone κάπου αλλού???
Μου την έχει καθυστερήσει ρε γαμώτο πάρα πολύ...και αναρωτιέμαι αν κάποιος άλλος είχε την ίδια εμπειρία.
Πάντως στη Wind μου είπαν ότι η Vodafone γενικά αργεί...
ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έχει κάνει κανείς σας φορητώτητα αριθμού από Vodafone κάπου αλλού???Μου την έχει καθυστερήσει ρε γαμώτο πάρα πολύ...και αναρωτιέμαι αν κάποιος άλλος είχε την ίδια εμπειρία.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!
Κι εγώ!
(ακόμη μια βδομάδα θα περάσει το 3510i στην...τσάντα, γιατί ...ντρέπομαι να το βγάλω έξω! )
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μου την έχει καθυστερήσει ρε γαμώτο πάρα πολύ...και αναρωτιέμαι αν κάποιος άλλος είχε την ίδια εμπειρία.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!
Κι εγώ!
(ακόμη μια βδομάδα θα περάσει το 3510i στην...τσάντα, γιατί ...ντρέπομαι να το βγάλω έξω! )
Υπομονή...μετά θα το βγάζεις με περηφάνια
-
ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!
Κι εγώ!
Υπομονή...μετά θα το βγάζεις με περηφάνια
Κάτσε να έρθει και η...μαύρη πρόσοψη από...Hong Kong! Θα...πήξω στην...μαυρίλα μαζί με το Χ500+~
-
Τα σπάει η μαύρη στο Ν70 βασικά
-
Τα σπάει η μαύρη στο Ν70 βασικάΩ ναι!
Ελπίζω να μην έχω προβλήματα με τον ...κινέζο, so far so good πάντως, είχα και email confirmation...
Σχεδόν 3,5 -
HighFidelity
τελικά πήρες το Ν70 του Νικου120;
-
Tonight's the night (hopefully)
-
Έχει κάνει κανείς σας φορητώτητα αριθμού από Vodafone κάπου αλλού???Μου την έχει καθυστερήσει ρε γαμώτο πάρα πολύ...και αναρωτιέμαι αν κάποιος άλλος είχε την ίδια εμπειρία.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!
Του πατέρα μου του μετέφεραν τον εταιρικό Vodafone αριθμό του σε TIM και δεν έμεινε καθόλου χωρίς κινητό. Απλά άλλαξε κάρτες ένα απόγευμα και βρέθηκε με σύνδεση TIM αντί για Vodafone.
-
Εχω προβλημα με ενα καινουριο BT handsfree iTEch που αγορασα.
Kραταει μονο 2-3 μερες με ελαχιστη χρηση και -κυριως- κλεινει απροειδοποιητα (χωρις να κανει το ηχητικο σινιαλο και να αλλαζει χρωμα το led).- Ειναι αυτα λογος επιστροφης για επισκευη-αντικατασταση;
- Το επιστρεφω στη Wind, απ' οπου το αγορασα ή σε service της iTech;
- Ξερει κανεις αν και που θα βρω service iTech στη Θεσσαλονικη;
-
Εμένα σήμερα (επιτέλους) δόθηκε η έγκριση. Κανονικά σου δίνουν το τηλέφωνο όταν ολοκληρωθεί η φωρητότητα...σε άλλες 5-7 μέρες δηλαδή. Συνολικά λένε 10-15 εργάσιμες.
Στην άλλη γραμμή όμως της Cosmote δόθηκε σε 4 μέρες...και η Voda έκανε σχεδόν τα διπλάσια.
Την αίτηση φωρητότητας την έκανα τη προηγούμενη Παρασκευή (23/11).
Ίσως στα εταιρικά είναι αλλιώς.
-
θέλω να κάνω ένα δώρο χριστουγεννιάτικο στον εαυτό μου.
κοιτάω για ppc mobile.
καταλήγω στα :
ΗΤC Tytn II, ETEN Glofiish X800 και Mio A501.
Ποιό προτείνετε;
το GPS που έχουν δεν θα χρησιμοποιώ. Εχω το Mio P350. Αλλά σήμερα ppc mobile δίχως GPS δύσκολα θα βρεις.
ευχαριστώ.
-
Αν δεν χρησιμοποιείς το GPS, πάρε, χωρίς συζήτηση, το HTC Touch.
Τέλειο!
-
οχι δεν θέλω τέτοιου τύπου.
θέλω κλασσικό με πενάκι.
-
Έχει ΚΑΙ πενάκι...
Το χειρίζεσαι όπως σε βολεύει...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]