-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ενα Htc Touch Cruise, θα ειναι προς πωληση σε λιγο καιρο..Δεν θα είναι! Θα σου στείλω και sms μόλις το πάρω!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Α ρε Ελλαδάρα...
Το Sony Ericsson P1i στο eshop.gr κοστίζει 470 ευρώ, στο e-Acorn.com (ελληνικό είναι) 464 eυρώ στο e-germanos.gr 509 (!) ευρώ και στο play247.gr 468 ευρώ.
Στους φράγκους παρφουμαράκηδες όμως...κοστίζει 399.95 ευρώ + 13 ευρώ έξοδα αποστολής.
Ανταγωνισμος; I dont know this word.
BUSTED
Αυτο ντεν εχει τζιπιες καρντια μου...
Η δικη μας εκδοση ειναι με το WayFinder, εξου και το εξτρα κοστος...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ενα Htc Touch Cruise, θα ειναι προς πωληση σε λιγο καιρο..
Δεν θα είναι! Θα σου στείλω και sms μόλις το πάρω!
tm ειναι στανταρ αυτο? μαλλον ενδιαφερομαι..
-
-
ειπαμε,το touch cruise ειναι πολυ ακριβο για να ναι αληθινο
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
ειπαμε,το touch cruise ειναι πολυ ακριβο για να ναι αληθινοΚαι το καινούριο Ν95 είναι πολύ ακριβό, αλλά εμένα αληθινό μου φαίνεται...
-
θες να τα βαλουμε κατω να τα μετρησουμε?
θες ε?
-
θες να τα βαλουμε κατω να τα μετρησουμε?θες ε?
Οχι
-
καλα εσυ κατα βαθος θα προτιμουσες κανα Lg Prada,κανα Samsung Armani, κανα D&G motorola για να μη χρειαζεται να ζοριζεσαι οταν αλλαζεις ταχυτητες ετσι?
-
καλα εσυ κατα βαθος θα προτιμουσες κανα Lg Prada,κανα Samsung Armani, κανα D&G motorola για να μη χρειαζεται να ζοριζεσαι οταν αλλαζεις ταχυτητες ετσι?Μπα, αν ήταν έτσι, θ'αγόραζα WinMobile κινητό;
Με παρεξήγησες όμως, καγκουριές σαν τα παραπάνω κινητά, ούτε να τ' ακουμπήσω δεν θέλω!
Οσο για τις ταχύτητες, έχω ήδη αρχίσει το ψάξιμο, χωρίς να βιάζομαι εννοείται...
Το πρόβλημα είναι πως σε αντίθεση με τα PDA και τα SmartPhones δεν έχω πολλές επιλογές στο ζήτημα!Κάτσε να δω όμως το χρήμα να πέφτει λίγο σε λίγες μέρες για να ξανακάνω τους υπολογισμούς μου!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Α ρε Ελλαδάρα...Το Sony Ericsson P1i στο eshop.gr κοστίζει 470 ευρώ, στο e-Acorn.com (ελληνικό είναι) 464 eυρώ στο e-germanos.gr 509 (!) ευρώ και στο play247.gr 468 ευρώ.
Στους φράγκους παρφουμαράκηδες όμως...κοστίζει 399.95 ευρώ + 13 ευρώ έξοδα αποστολής.
Ανταγωνισμος; I dont know this word.
Λογικό είναι επειδή οι περισσότεροι αγοράζουν από καταστήματα Wind, Voda, Cosmo, Πλαίσιο ώστε να κάνουν νέες συνδέσεις και να πάρουν την επιδότησή τους...λίγοι αγοράζουν κινητό έτσι απλά χωρίς σύνδεση.
-
για την ιστορια και εγω το ζαχαρωνω το Polaris αλλα 800 ευρω για ενα ψωρο igo δεν σκαω στους κλεφταραδες της ace-υοαρχουν και expansys και χριστουγεννιατικα ταξιδια εξπρες στην Ιταλια αμα λαχει
το Ν95 8Gb απλα το παραβλεπω μιας και το φθινωπορο θα βγει νεα ναυαρχιδα με το νεο s60 touch interface
μαλλον με το απλο Ν95 με βλεπω μεχρι το καλοκαιρι,για να οδηγαω και το τηλεκατευθυνομενο μου στην παραλια
http://www.symbian-freak.com/news/007/1 ... _thing.htm
http://www.youtube.com/watch?v=EMjAYdF1 ... _thing.htm
-
Tα w200 και w300 της SE γιατί είναι εξαφανισμένα από την αγορά; Πάνε για αντικατάσταση;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Tα w200 και w300 της SE γιατί είναι εξαφανισμένα από την αγορά; Πάνε για αντικατάσταση;ειναι πολυ low tech για την χωρα μας...
Χαρουλη τι σου περασε απο το μυαλο?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Tα w200 και w300 της SE γιατί είναι εξαφανισμένα από την αγορά; Πάνε για αντικατάσταση;
ειναι πολυ low tech για την χωρα μας...
Παρακαλώ, σοβαρές απαντήσεις.
Για την αδερφή μου είναι ρεεεε.
Θέμε εμ-πι-τρι, κάμερα (έστω και μάπα), και μπλουτούθ, κόστος γύρω στα 150. Και αξιοπιστία, εννοείται. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο απ' το w300; -
k750...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
k750...καλύτερα το k800.....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
k750...Νο joystick plz. Ούτε το k750 το βρίσκουμε, νομίζω.
-
το κ800 ειναι εκτος ποσου νομιζω ..
κ750 υπαρχει φυσικα ακομα...νομιζω οτι τα αλλα ειναι υποδεεστερα..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ειναι πολυ low tech για την χωρα μας...
Παρακαλώ, σοβαρές απαντήσεις.
Για την αδερφή μου είναι ρεεεε.
Θέμε εμ-πι-τρι, κάμερα (έστω και μάπα), και μπλουτούθ, κόστος γύρω στα 150. Και αξιοπιστία, εννοείται. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο απ' το w300;το W200 δεν έχει bt όμως...
το Nokia 5200 στα 129 ευρώ...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]