-
Όσο και να το αδειασεις , όσο και να το πιέσεις +15l δεν τα περνει με την καμία ...
Η πρώτη η η τελευταία @@ρια που γράφεται ;; -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Όσο και να το αδειασεις , όσο και να το πιέσεις +15l δεν τα περνει με την καμία ...
Η πρώτη η η τελευταία @@ρια που γράφεται ;;Συμφωνοι, το θεμα (χαριν περιεργειας βασικα ) ειναι απο που πηραν τα στοιχεια, για να τα μεταφερουν στο αρθρο, απο την στιγμη που το δελτιο τυπου τουλαχιστον της VW στην Ελληνικη ιστοσελιδα, δεν κανει καμμια αναφορα περι συνολικου κοστους βενζινης και ποσοτητας λιτρων...
Αρα υπαρχει και το ενδεχομενο καποιου 'χαλασμενου' τηλεφωνου ισως κατα την μεταφορα δεδομενων, που βαραινει φυσικα
τους δημοσιογραφους που συνεταξαν το σχετικο αρθρο... -
Η πρώτη η η τελευταία @@ρια που γράφεται ;;Ρε συ μην είσαι τόσο ξερόλας.
χαλαρώστε λίγο, αμέσως να εκτοξεύσετε μομφές περί ασχετίλας κ 'απατεωνιάς'
στο δικό μου το ίμπιζα είχαν βάλει 53-55 λίτρα (δε θυμάμαι ακριβώς) 'πιέζοντας τον αέρα' ενώ ειχε κ κάποια λίτρα μέσα, αφού δεν είχα κρατήσει πολύ την ρεζέρβα. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
στο δικό μου το ίμπιζα είχαν βάλει 53-55 λίτρα (δε θυμάμαι ακριβώς) 'πιέζοντας τον αέρα' ενώ ειχε κ κάποια λίτρα μέσα, αφού δεν είχα κρατήσει πολύ την ρεζέρβα.Ομως δεν ειναι παραπλανητικο αυτο;Αλλο με ενα ρεζερβουαρ κανεις Χ χλμ και αλλο αν το τιγκαρεις και βαλεις και στον λαιμο και στην ταπα κλπ κανεις Χ χλμ.
Επισης στο μανουαλ γραφει την χωρητικότητα με ολα γεματα ή αποκλειστικά του ρεζερβουαρ; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
στο δικό μου το ίμπιζα είχαν βάλει 53-55 λίτρα (δε θυμάμαι ακριβώς) 'πιέζοντας τον αέρα' ενώ ειχε κ κάποια λίτρα μέσα, αφού δεν είχα κρατήσει πολύ την ρεζέρβα.Ομως δεν ειναι παραπλανητικο αυτο;Αλλο με ενα ρεζερβουαρ κανεις Χ χλμ και αλλο αν το τιγκαρεις και βαλεις και στον λαιμο και στην ταπα κλπ κανεις Χ χλμ.
Επισης στο μανουαλ γραφει την χωρητικότητα με ολα γεματα ή αποκλειστικά του ρεζερβουαρ;βασικά εγώ θεωρώ έτσι κ αλλιώς ανουσιο αυτό που διαφημίζουν ' με ένα τεπόζιτο χ χιλιόμετρα' κ το κάνουν πολλές εταιρίες. Λες κ το πρόβλημα μας είναι ότι δεν υπάρχουν βενζινάδικα κ θέλουμε τρελλή αυτονομία
'παραπλάνηση' είναι κ αυτό το κόνσεπτ σίγουρα, γιατί κατανάλωση 3,5 δεν θα δει ποτέ ο κακομοίρης που θα το παρει για αυτό το λόγο! -
Tέτοιες δοκιμές γίνονται με ένα και μόνο τρόπο: ογκομετρικό σωλήνα. Όλα τα υπόλοιπα είναι ενδεικτικά της σοβαρότητας της εν λόγω δοκιμής.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tέτοιες δοκιμές γίνονται με ένα και μόνο τρόπο: ογκομετρικό σωλήνα. Όλα τα υπόλοιπα είναι ενδεικτικά της σοβαρότητας της εν λόγω δοκιμής.τί εννοείς? να αντικαταστήσουν το ρεζερβουαρ? εμένα πιο ρεαλιστικό μου ακουγεται να γεμίζουν το υπάρχον ρεζερβουαρ με ακρίβεια.
αυτό που δεν μου φαίνεται σωστό είναι το να βασίζεσαι στις ενδείξεις του οδομετρου του αυτοκινήτου, όπως λένε ότι κάναν. -
Όχι εννοώ γέμισμα του ρεζερβουάρ με ογκομετρικό σωλήνα με λίτρα όσα γράφει ο κατασκευαστής του ή με ένα στάνταρ νούμερο πχ 25 λίτρα για όλα τα οχήματα. Και για το οδόμετρο υπάρχει η λύση του εξωτερικού τροχού ή του Vbox.
-
Χεμικ...
Πήρε μερικά λίτρα ( με εκβιασμο) στο σωλήνα και σε έκλεψε και η αντλία ...
Στην θέση σου θα ένιωθα μλκς και δεν θα εγραφα περήφανα σε φόρουμ ...Έχεις δει σωλήνα που που ενώνει το στομιο του τεποζιτου με την θύρα εισόδου ;;
Εκτός αν θεωρείς ότι τα τεποζιτα είναι σαν την φέτα που σου αφήνει ο ΚΥΡ Θανάσης στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς σου
-
μην επιμενεις ρε συ για κάτι που δεν ξέρεις!
το θέμα εχει ζητηθεί κ στο σεατ κλαμπ κ εδώ στο φορουμ, ενώ το σκηνικό μου έχει τύχει παρα πολλές φορές. βασικά παλιά όποτε πήγαινα ταξιδι έλεγα του βενζινά να πατά 'τον αερα' κ να παιρνει το αμάξι πάνω από 50 λιτρα καύσιμο -
Χεμικ...Πήρε μερικά λίτρα ( με εκβιασμο) στο σωλήνα και σε έκλεψε και η αντλία ...
Στην θέση σου θα ένιωθα μλκς και δεν θα εγραφα περήφανα σε φόρουμ ...Έχεις δει σωλήνα που που ενώνει το στομιο του τεποζιτου με την θύρα εισόδου ;;
Εκτός αν θεωρείς ότι τα τεποζιτα είναι σαν την φέτα που σου αφήνει ο ΚΥΡ Θανάσης στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς σου
Και ομως εχει κουμπι που βγαζει τον αερα και χωραει παραπανω καυσιμο.Βεβαια κανονικα πατιέται απο την ταπα οταν βιδωνει.
-
Ναι δεν ξέρω , δεν έχω εργαστήριο οχημάτων στο ίδρυμα να δώ να μέτρησω και να ρωτήσω ...
Όπως και να έχει , το άρθρο είναι το λιγότερο παραπλανητικό ...
By the way , σε ανώνυμη έρευνα του ΕΜΠ με δικια τους πατρνταρισμενη μέθοδο μέτρησης πάνω απο το 75% των αντλιων στην Αθήνα κλέβουν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χεμικ...
Και ομως εχει κουμπι που βγαζει τον αερα και χωραει παραπανω καυσιμο.Βεβαια κανονικα πατιέται απο την ταπα οταν βιδωνει.
Άλλο παραπάνω και άλλο 15l διάφορα στα 45...
Έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί υπάρχει αέρας στο τεποζιτο και δεν το γεμιζεις μέχρι να του βγουν τα ματιά ; -
by the way
αν δεν μπορείς να καταλάβεις δυο πράγματα που σου εξηγούμε, να καταλάβεις ότι βιάστηκες να πεταξεις τη μαλακία ότι η vw κλέβει κ ότι εμένα με πιάνουν μαλκα όταν φουλάρω έχεις πραγματικά μεγάλο πρόβλημα -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
by the way
αν δεν μπορείς να καταλάβεις δυο πράγματα που σου εξηγούμε, να καταλάβεις ότι βιάστηκες να πεταξεις τη μαλακία ότι η vw κλέβει κ ότι εμένα με πιάνουν μαλκα όταν φουλάρω έχεις πραγματικά μεγάλο πρόβλημαΠοιος μου τα εξηγεί μωρε;;
Έστω ότι η ρεζέρβες σου είναι 6 λίτρα και έστω ότι έκαψες το 1...
Έβαλες 53 δηλαδή 14 περισσότερα απο την ονομαστική του χωρητικότητα ...
Αυτο μου το λεει επαγγελματίας χημικός ;; -
Χεμικ...
Άλλο παραπάνω και άλλο 15l διάφορα στα 45...
Έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί υπάρχει αέρας στο τεποζιτο και δεν το γεμιζεις μέχρι να του βγουν τα ματιά ;Δεν εγραψα καπου για 15 λιτρα επιπλεον.Παντως στα καινουργια VWκλπ δεν υπαρχει το κουμπι αυτο.
By the way , σε ανώνυμη έρευνα του ΕΜΠ με δικια τους πατρνταρισμενη μέθοδο μέτρησης πάνω απο το 75% των αντλιων στην Αθήνα κλέβουν
Μιλας για το >Εντούτοις, επισημαίνεται ότι σε έρευνα του Πολυτεχνείου (Εργαστήριο Λιπαντικών και Καυσίμων) με μέτρηση της μάζας (δηλαδή του βάρους) του καυσίμου και αναγωγή της στη συνέχεια σε όγκο, βρέθηκε ότι το 78% των αντλιών ήταν εκτός επιτρεπόμενων ορίων, γεγονός που επίσης αμφισβητήθηκε από τις ενώσεις βενζινοπωλών.
http://elladitsamas.blogspot.gr/2009/05 ... st_07.html
Γιατι να μετατρεπεις σε βαρος κατι που μετριεται σε ογκο;
-
by the way
αν δεν μπορείς να καταλάβεις δυο πράγματα που σου εξηγούμε, να καταλάβεις ότι βιάστηκες να πεταξεις τη μαλακία ότι η vw κλέβει κ ότι εμένα με πιάνουν μαλκα όταν φουλάρω έχεις πραγματικά μεγάλο πρόβλημαΠοιος μου τα εξηγεί μωρε;;
Έστω ότι η ρεζέρβες σου είναι 6 λίτρα και έστω ότι έκαψες το 1...
Έβαλες 53 δηλαδή 14 περισσότερα απο την ονομαστική του χωρητικότητα ...
Αυτο μου το λεει επαγγελματίας χημικός ;;αυτό σου το λέει κάποιος που το έχει παρατηρήσει πολλές φορές στο αμάξι του κ το εχει συζητήσει κ με άλλους που έχουν παρατηρήσει το ίδιο.
τόσο απλό -
Μπιλλ
Γιατι ο όγκος μεταβάλλεται , αν αυξηθεί η θερμοκρασία π.χ.Χεμικ...
Επειδή το πας σε προσωπικό επίπεδο ...
Μερσεντες
Φορντ
Πεζό
Ρενο
Αρ
Φιατ
Χοντα
ΝτουκατιΚαι ένα σκασμο επαγγελματικά Μικρο περιθώριο μεταβολής παρουσιάζουν ...
-
Μπιλλ
Γιατι ο όγκος μεταβάλλεται , αν αυξηθεί η θερμοκρασία π.χ.Παγκοσμια ομως ετσι μετρανε τα υγρα.
-
Χεμικ...
Επειδή το πας σε προσωπικό επίπεδο ...
Μερσεντες
Φορντ
Πεζό
Ρενο
Αρ
Φιατ
Χοντα
ΝτουκατιΚαι ένα σκασμο επαγγελματικά Μικρο περιθώριο μεταβολής παρουσιάζουν ...
σε ρώτησα ή σου είπα εγώ ότι γίνεται σε αλλα αμάξια? Μπορεί να γίνεται, μπορεί όχι. ΔΕΝ ΞΕΡΩ κ δεν συζητάμε αυτό εδώ πέρα.
η λογική σου πως αφού τα αμάξια που έχεις δοκιμάσεις εσύ είναι έτσι, αρα θα είναι κ το ίμπιζα ΜΚ4 κ κάποια άλλα VAG μπαζει. Δεν το καταλαβαίνεις?
είπα κάπου πως ισχύει για όλα τα αμάξια ότι σε 45αρι ρεζερβουαρ μπορείς να βάλεις +10λίτρα? Δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει για όλα τα VAG κανμεγάλη μαλακία του ιδρύματος να μετρήσει μάζα. Μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii