-
Είχα διαβάσει σε autobild παλίοτερα πως το μοντέλο παραγωγής θα είναι τελικά μπροστομήχανο και προσθιοκίνητο με 700άρι tsi μοτέρ και μια αμηγώς ηλεκτρική έκδοση.
-
ενδιαφερον λογικα και πισοκινητο ελαφρυ αν μπει κι ο 1.2 86
-
http://www.worldcarfans.com/11008272810 ... totype-spy
Είναι μάλλον το τελικό σχέδιο του αυτοκινήτου η vw φένεται για άλλη μια φορά να ακολουθεί την πεπατημένη συρρικνωσε το polo ενδιαφέρον παρουσιάζει η τιμή αν είναι αυτή που λέγεται .
-
Έτοιμο!
Πιστό στο πρωτότυπο. Πολύ όμορφο κατά την ταπεινή μου άποψη.
-
Οι κινητήρες είναι tsi ; ενδιαφάρον σχέδιο που το χαλάει λίγο πίσω το πρωτότυπο του giugiaro ήταν πιό ωραίο ενδιαφέρον γενικά να δούμε και την τιμή .
-
Είναι το πρώτο στην ιστορία Volkswagen με εγκάρσιο κινητήρα και (ταυτόχρονα) την όπισθεν δεξιά και πίσω;
Κατά τα άλλα συμπαθητικό, επειγόντως όμως απαιτείται 5θυρη έκδοση για να χτυπήσει τον (αγριότατο πλέον)
ανταγωνισμό, Panda, Picanto, Aygo, i10 κλπ. -
Πολύ όμορφο παραδόξως μεσα-έξω για vw.Έχει και κάτι από κυριλέ σαν το iq,ενώ κάνει τα τρίδυμα να φαίνονται τενεκέδες μπροστά του Με το μικρό tsi των 86 και σύστημα start-stop θα είναι σούπερ.Από τιμές να δούμε
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Είναι το πρώτο στην ιστορία Volkswagen με εγκάρσιο κινητήρα και (ταυτόχρονα) την όπισθεν δεξιά και πίσω;Δε νομιζω, το Τ4 του πατερα μου εχει ακριβως τον ιδιο συνδυασμο!!
-
Ως Lupo το βρίσκω σε διάφορες σελίδες. Όμορφο, από τις λίγες φορές που ένα μικρό δε μου φαίνεται τενεκές.
-
-
και θέλετε να μου πείτε οτι τα 10κ φημολογούμενη τιμή για τη βασική έκδοση είναι λογικό ποσό?
προτιμώ το Κα ή το i10 1000 φορές. -
Σχολιασμός του autotriti για το εσωτερικό του αυτοκινήτου:
Και ερωτώ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?? και αναφέρομαι στο μοντέρνο.Αν προσεξει καποιος καλύτερα θα δει ότι το ταμπλό είναι ουσιαστικά αντιγραφή του skoda fabia . Εκτος αυτού εμένα το πλαινό μέρος του μου θυμίζει το τελευταίο fiat seicento. -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Είναι το πρώτο στην ιστορία Volkswagen με εγκάρσιο κινητήρα και (ταυτόχρονα) την όπισθεν δεξιά και πίσω;
Δε νομιζω, το Τ4 του πατερα μου εχει ακριβως τον ιδιο συνδυασμο!!
ΟΚ, αν και εννοούσα επιβατικό. Άσχετο, Ευθύμη το φτιάξαμε το Γκολφάκι: εσωτερική τρόμπα του ρεζερβουάρ...
Το up! φαίνεται να έχει αντιπάλους κυρίως το 5οο, το Ka, το Twingo παρά τα τρίδυμα, το Panda κλπ. Η λογική λέει πως
θα εμφανιστούν γρήγορα 5θυρες εκδοχές του πλαισίου κάτω από το όνομα της Σέατ και της Σκόντα για να χτυπηθούν τα
Picanto και σία. Το up! πιστεύω πως θα τιμολογηθεί σαν premium, το παρουσιαστικό του το φωνάζει. Άλλωστε premium
τιμολογούνταν και το σαφώς υποδεέστερο αισθητικά (και όχι μόνο;...) Fox. -
Μια χαρά είναι το εσωτερικό.Μοιάζει με του νέου beetle και έχει ωραία διχρωμία.Δηλαδή το panda και το aygo καλύτερα είναι ή το i10? Εχει και κάτι το πολυτελές η εμφάνιση του εξωτερικά.Εχει στυλ(παράδοξο για vw) και θα το δούμε μάλλον απέναντι από το 500
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και θέλετε να μου πείτε οτι τα 10κ φημολογούμενη τιμή για τη βασική έκδοση είναι λογικό ποσό?
προτιμώ το Κα ή το i10 1000 φορές.Ναι ειδικά το ΚΑ που ξεκινάει στα 11.5Κ.
-
Ο χρήστης solonts έγραψε:
προτιμώ το Κα ή το i10 1000 φορές.Ναι ειδικά το ΚΑ που ξεκινάει στα 11.5Κ.
Που το είδες αυτό?Το ka trend plus με απόσυρση 8990 (χωρίς απόσυρση 9753€).Το πλούσιο titanium έχει 10480€ 11,5 με 12000€ έχει η πιο πλούσια έκδοση grand prix που έχει πολλά στιλιστικά έξτρα.Να φανταστεις τα ελεεινά τρίδυμα είναι ακριβότερα και όμως πουλάνε καλύτερα
-
Εξωτερικά πρέπει να ομολογήσω πως έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ομορφούλη ειναι.
Εσωτερικά όμως δεν βλέπω κάτι που να ξεχωρίζει πέρα απο την 2χρωμία!ΥΓ. Είναι και το πρώτο δείγμα. Μόλις δούμε και τα άλλα δύο απο τα τριδυμα που θα γίνουν και αυτά ... τα ξαναλέμε.
Αραγε ... σαν Audi A 0,5 θα το έλεγαν? -
Audi A 1/2
-
Οι εκδοχές της Seat και της Skoda δοκιμάζονταν παράλληλα με το Up οπότε αναμένεται να παρουσιαστούν σύντομα.
Μάλιστα ήταν εμφανές, παρά το καμουφλάζ, ότι οι διαφορές τους περιορίζονταν σε λεπτομέρειες όπως μάσκες και φωτιστικά σώματα, οπότε η κατηγορία θα αποκτήσει κι άλλα τρίδυμα.Για του λόγου το αληθές:
-
M' αρέςς...
Τελικά το 'κινητήρας πίσω' μάλλον δεν ισχυει? Υπάρχει φωτό από τα πίσω καθίσματα (αν υπάρχουν)?
http://www.insideline.com/volkswagen/up ... -show.html
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii