-
Παιδια, πρωγνοστικα για σημερα...
Τι θα γινει ? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος εαν την αξίζαμε την νίκη....
... αλλά αυτή η ομάδα έχει νοοτροπία Manchester United.... παίζουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο..
μπα... αυτή η ομάδα είναι οι κλασικοί Έλληνες... το κλασικό ελληνικό αντιπροσωπευτικό παράδειγμα...
τρέχει μόνο την τελευταία στιγμή να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.
είμαστε της τελευταίας στιγμής, πως να το κάνουμε...
Nαι αλλα τα καταφερνουμε
-
Εγω φοβάμαι πως εκτος συγκλονιστικού απροόπτου (?! ), θα διασυρθούμε απόψε. Εχει φοβηθεί το ματι μου και τους Ισπανούς και τους δικούς μας, αλλα με διαφορετικό τρόπο την καθε μια ομάδα...Η εικόνα μας χθες ηταν τραγική, με τα προηγούμενα παιχνίδια μας επίσης σε παρόμοια κατάσταση...Το μόνο στο οποίο μπορούμε να ελπίζουμε, είναι σε μια πραγματικά κακή μέρα για τους Ισπανούς....
'Υπάρχει ....Τεός!!! '
http://www.sport24.gr/ -
Εγώ πάλι, ελπίζω, ότι επιτέλους θα παίξουμε καλά σε ένα ολόκληρο αγώνα!
-
http://www.sport24.gr/html/ent/565/ent.196565.asp
Πόσο απλά φαίνονται όλα σε ένα βίντεο!!!
-
ΑΞΙΟΙ!
Αυτή η τελευταία επίθεση των Σλοβένων ήταν εντελώς της απελπισίας, τα είχαν χαμένα...
-
Από την στιγμή που παίξαμε σοβαρά ( δλδ ο Παπαλουκάς, ο Ζήσης και ο Βασιλόπουλος και ο Διαμαντίδης ) τα χάσανε τελείως και από οργανωμένη ομάδα γίνανε αντε να μην το πώ.
Σήμερα πάντως τα πράγματα θα είναι δύσκολα...Για να δούμε -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Από την στιγμή που παίξαμε σοβαρά ( δλδ ο Παπαλουκάς, ο Ζήσης και ο Βασιλόπουλος και ο Διαμαντίδης ) τα χάσανε τελείως και από οργανωμένη ομάδα γίνανε αντε να μην το πώ.
Σήμερα πάντως τα πράγματα θα είναι δύσκολα...Για να δούμεΑς ελπισουμε να παιξουμε πολυ καλο μπασκετ.........(αυτο που ξερει η Εθνικη μας....)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
... δεν γίνονται αυτά τα πράματα...Όλα γίνονται.
Θυμάσαι το Γιουγκοσλαβία - Σοβιετική ένωση (το 89 αν δε κάνω λάθος) με τα τρία σερί τρίποντα των σοβιετικών και την ανατροπή; Μέχρι κι ο Σαμπόνις τρίποντο έβαλε (αν και γενικά αυτό δοκίμαζε συχνά μακρινά σουτ).
Τι θα γινει ?Τι θέλουμε ή τι θα γίνει;
Ότι αποτέλεσμα και να έρθει, σε ένα παιχνίδι που παίζει η πρωταθλήτρια κόσμου με τη πρωταθλήτρια Ευρώπης λογικό θα είναι. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
... δεν γίνονται αυτά τα πράματα...
Όλα γίνονται.
Θυμάσαι το Γιουγκοσλαβία - Σοβιετική ένωση (το 89 αν δε κάνω λάθος) με τα τρία σερί τρίποντα των σοβιετικών και την ανατροπή; Μέχρι κι ο Σαμπόνις τρίποντο έβαλε (αν και γενικά αυτό δοκίμαζε συχνά μακρινά σουτ).
Τι θα γινει ?Τι θέλουμε ή τι θα γίνει;
Ότι αποτέλεσμα και να έρθει, σε ένα παιχνίδι που παίζει η πρωταθλήτρια κόσμου με τη πρωταθλήτρια Ευρώπης λογικό θα είναι.Υπαρχει πιθανοτητα να παμε τελικο ?
Γιατι μεχρι στιγμης με το πιχνιδι που παιζουμε δεν το βλεπω...... -
Θέλω να πιστεύω ότι ένα καλό, σε ολόκληρη τη διάρκειά του, παιχνίδι έχει λείψει από την εθνική. Γιατί να μη το καταφέρει σήμερα;
Αλλά και να μην έλθει το καλό αποτέλεσμα τι έγινε; Μέσα στα μετάλλια παραμένει.
Το γεγονός ότι μας έχει καλομάθει σε διακρίσεις και οι θέσεις πέρα από τη πρώτη μας μοιάζει λίγη δείχνει το μέγεθός της σαν ομάδα.
Αν δε τα καταφέρει εφέτος θα τα καταφέρει σε κάποια άλλη διοργάνωση. Το μπάσκετ έχει το τρόπο του να παραμένει στη πρώτη γραμμή μη το ξεχνάμε. -
Φάση έχουμε! Είπα να ρίξω μια ματιά στα posts που γράφαμε λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι (σελ. 27 για παράδειγμα). Απίστευτο πόσο γρήγορα αλλάζουν τα συναισθήματα και η εκτίμηση για την Εθνική!
-
axel12p
άκουγα μια τύπισσα να γκαρίζει από άλλο μπαλκόνι στην τρίτη περίοδο 'ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ'. Αργότερα είχε οργασμό. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
axel12p
άκουγα μια τύπισσα να γκαρίζει από άλλο μπαλκόνι στην τρίτη περίοδο 'ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ'. Αργότερα είχε οργασμό. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ένας τάπας αλά ΚορμπαλάνMολις πρόδωσες την ηλικία σου manosk! Καινοζωική περίοδος;
-
Με αυτό το ιντερνέτ μαθαίνεις πολλές πληροφορίες για τους παρελθόντες καιρούς.
-
Παντώς η τάπα του Διαμαντίδη στο Νεστέροβιτς στην αρχή θα μου μείνει για πολύ καιρό στο μυαλό.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Παντώς η τάπα του Διαμαντίδη στο Νεστέροβιτς στην αρχή θα μου μείνει για πολύ καιρό στο μυαλό.Του Νεστέροβιτς να δεις...!!!!!!!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Παντώς η τάπα του Διαμαντίδη στο Νεστέροβιτς στην αρχή θα μου μείνει για πολύ καιρό στο μυαλό.Του έριξε και στο τέλος μία. Και οι δυο σφυρίχτηκαν φάουλ
Ο Νεστέροβιτς θα το θυμάται ότι τον τάπωσε ο πλειμέικερ, η ιστορία όχι. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παντώς η τάπα του Διαμαντίδη στο Νεστέροβιτς στην αρχή θα μου μείνει για πολύ καιρό στο μυαλό.
Του έριξε και στο τέλος μία. Και οι δυο σφυρίχτηκαν φάουλ
Ο Νεστέροβιτς θα το θυμάται ότι τον τάπωσε ο πλειμέικερ, η ιστορία όχι.Στο τέλος ήταν στο Λάκοβιτς η τάπα. Πάντως είναι παρανοϊκό, ο PG βγήκε 13ος στις τάπες στην Ευρωλίγκα, και τώρα στ Ευρωμπασκετ έχει μ.ο 1 σε κάθε αγωνα
EUROBASKET Ισπανία 2007!