-
Εσυ καλυτερα να εχεις το μυαλο σου στον Πριντεζη γιατι με τα μυαλα του Γκερσον θα ξεχασεις οτι ανηκει σε σας
-
+1 σε όλα εκτός απο το 3.
Η Ισπανία είναι χαλαρά η καλύτερη ομάδα!έχει 5-6 παικτάκια που σε επίπεδο (έτσι όπως είμαστε τώρα) μόνο ο Διαμαντίδης τους φτάνει.ναι,αφήνει πολλά σουτ απο τα 6,25 αλλά πρέπει να έχεις 80% σε τρί-δίποντα για να χτυπήσεις το παιχνίδι
-
5-6 δεν τους βγαζω με τιποτα. Πλην του Καλντερον και του Παου δεν υπαρχει στο τουρνουα αυτο καποιος που να πεις οτι ειναι σε αλλο επιπεδο. Θα ηταν και ο Γκαρμπαχοσα αλλα ισως του χρονου. Ο Φερναντεθ και ο Ναβαρρο ειναι καλοι αλλα μεχρι ενα σημειο, σιγουρα οχι οσο τους παρουσιαζουν οι ιδιοι οι Ισπανοι και ο Χιμενεθ μην τρελλαθουμε κιολας! Ρολιστας ειναι. Εξαιρετικος αλλα ρολιστας.
-
Σας έχω πει ότι φοβάμαι τη Λιθουανία;
Φόλα Ρωσία είμαστε αύριο.Ο χρήστης ripper έγραψε:
Έχω πει ποτέ ότι ο Διαμαντίδης είναι μακράν ο πιο ολοκληρωμένος παίχτης παγκοσμίως;Διορθώνω: Πανσυμπαντικώς!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Σας έχω πει ότι φοβάμαι τη Λιθουανία;
Φόλα Ρωσία είμαστε αύριο.Έχω πει ποτέ ότι ο Διαμαντίδης είναι μακράν ο πιο ολοκληρωμένος παίχτης παγκοσμίως;
Διορθώνω: Πανσυμπαντικώς!
Ορίστε η ευχή σου πραγματοποιήθηκε.
Καλά άκουσα; Αυτοί ξεκίνησαν το μπάσκετ από τα 18; Κατευθείαν από στην Εθνική Ελπίδων. Η Παίδων δεν υπάρχει ακόμα!Αλλά πολύ σουτάδες.
-
Επιτελους αρχιζουμε σιγα σιγα να παιζουμε οπως πρεπει....
-
Πειτε και σε εμας που ειμαστε στα εκτος ποσο ειναι
αντε και εχω βαλει στοιχημα με τον πορτογαλλο συμφοιτητη τα ποτα της επομενης εβδομαδας (και ειναι και η εβδομαδα που ορκιζομαστε και θα ειναι πολλα τα ποτα)
!!!!
-
http://www.sport24.gr/live24.asp?act=ev ... 07&eve=528
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πειτε και σε εμας που ειμαστε στα εκτος ποσο ειναιαντε και εχω βαλει στοιχημα με τον πορτογαλλο συμφοιτητη τα ποτα της επομενης εβδομαδας (και ειναι και η εβδομαδα που ορκιζομαστε και θα ειναι πολλα τα ποτα)
!!!!
Οι καλύτεροι πελάτες : άνθρωποι που στοιχηματίζουν λεφτά με κριτήρια 'εθνικά'
(έχω βγάλει πολύ χρήμα από Τούρκους στο backgammon, τονίζοντας για μοναδική φορά στη ζωή μου την εθνικότητά μου...Σαν κοπάδι ψάρια σε τσαπαρί πέφτανε )
-
85-67.
Σαφως καλυτεροι σημερα...
3η θεση λοιπον κ αυριο θα μαθουμε τον αντιπαλο μας....
Γερμανια θελουμε ?
-
Σκουντης:'Το διαβασα στην Πρασσινη...'
-
Σλοβενία ή Λιθουανία. Είναι κι οι δυο άστα να παν'. Αλλά πιο εύκολοι οι Σλοβένοι λόγω απειρίας στα ψηλά.
-
Κάποιος να πει στον κύριο Σκουντή και τον κύριο Χατζηαπαυτό δίπλα του ότι τα λογοπαίγνια και τις θριαμβολογίες καλό θα ήταν να τις φυλάξουν για όταν παίξουμε με κάποια σοβαρή ομάδα.
-
Τι εφιάλτης και αυτός,να ακούς περιγραφή από Σκουντή και Χατζητέτοιο ταυτόχρονα.Ευτυχώς που η tv έχει mute.
-
Με το που είδαμε αυτόν τον Κούνια, κατευθείαν βγήκαν οι αποδόσεις.
1,01 ότι ο Σκουντής θα πει 'κούνια που τον κούναγε'.
Τσιμέντο!Τελικώς παίζουμε με τον χαμένο του Λιθουανία-Σλοβενία.
Δηλαδή με τους Σλοβένους.
VAMOS -
citastak εκκλησία έκλεψες!
Πάντως ρε γμτ, δεν το ευχαριστήθηκα χτες το ματς, ήταν πολύ άνετο και έχω συνηθίσει στα χιτσκοκικά φινάλε...
Ήταν μια καλή ένεση αυτοπεποίθησης πάντως...
-
Ποιος μπορει να κανει κατι με αυτον τον Χ''μαλακα;
Δεν αντεχεται πλεον....
Υπο ΚΣ θα παταγα το mute και θα ημουν ενταξει, αλλα γιατι ρε γμτ να χανω την ατμοσφαιρα και τους ηχους του γηπεδου εξαιτιας του;
O παπαρας εχει ξεσηκωσει ο,τι κλισαδουρα εχει ειπωθει κατα καιρους και την επαναλαμβανει με την 'αισθησιακη' φωνουλα του ασταματητα... 'κατι σαν σουτ', 'κατι σαν μπασιμο', 'κατι σαν...', κατι σαν ενα μπουνιδι στη μαπα σου καραγκιοζη Τ' 'ακροδαχτυλα', 'εξαιρετικο', 'εκπληκτικο', αστα διαλα συγχύστηκαΟποιος ενδιαφερεται να του την πεσουμε, να τον σαπισουμε στο ξυλο, να μου στειλει pm
-
Δεν χρειάζεται πμ, εγώ είμαι μέσα!
Δε θα με απασχολούσε το γεγονός, αν αυτούς τους καραγκιόζηδες δεν τους πλήρωνα ΕΓΩ. Αν ήταν σε ιδιωτικό να έκαναν ό,τι ήθελαν.
-
Εντάξει, οι Σέρβοι μπορεί και να είχαν δίκιο να φωνάζαν, αλλά όχικαι οι ανύπαρκτοι-άμπαλοι-ξυλοκόποι να μας λένε ότι αδικήθηκαν:
-
Απο τη στιγμη που αφορα τα δικαιωματα των μεταδοσεων των αγωνων της εθνικης δεν εχει και μεγαλη σημασια ποιος τους πληρωνει..... Σημασια εχει οτι τους ακουμε
Δεν εχει τιποτα φοβερους δημοσιογραφους η ΕΡΤ, αλλα απ' οσο παρακολουθω, εχω διαπιστωσει οτι υπαρχουν αρκετοι που θα μπορουσαν να κανουν τις μεταδοσεις χωρις να σπανε τα νευρα μας.
Το ερωτημα ειναι γιατι επιλεγεται ο συγκεκριμενος Δεν ακουν; Δε βλεπουν; Δεν τους βαζει καποιος χερι; Ας μην προσλαβουν 'ονομα' των 5χιλ. ευρω μηνιαιως. Ας βαλουν καποιο παιδακι των 800 ευρω που να εχει μια (μακρινη, εστω) σχεση με το αντικειμενο και να μιλαει σωστα ελληνικα χωρις βερμπαλισμους και λοιπα φαιδρα.... Τοσο δυσκολο ειναι;
EUROBASKET Ισπανία 2007!