-
Χρόνια πολλά, χαρούμενα κι ευτυχισμένα σε όλο τον κόσμο.
Ιδιαίτερα (το είπαν κι άλλοι ) σε όσους γιορτάζουν σήμερα, τους πολλούς Χρήστους μας (chrdoukas, Obe, mpeizanis, cpp, Asimov, ...) και τους Μανώληδες από την Κρήτη.
Ειδικά σε έναν (αλλά δεν λέω ποιόν) εύχομαι του χρόνου με δυο κόρες.Να είσαστε πάντα καλά, παλικάρια μας.
-
Χρόνια Πολλά σε όλους σήμερα και ιδίως σε αυτούς που γιορτάζουν και το όνομά τους!
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Εύχομαι υγεία και ευτυχία!
-
Σε σενα που γιορταζεις αυτες τις μερες και τωρα με διαβαζεις σου ευχομαι.....** ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ**.
-
Χρόνια πολλά και στην Ηρώ μου που είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο μου και σήμερα κλείνει τα 17...
Μεγάλωσε το μωρό μου... -
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες !!!
Χρηστάρες, Μάνοι .... να σας χαιρόμαστε
-
Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές, χρόνια πολλά σε όλους.
-
Χρόνια πολλά Μάνο!
-
Χρονια πολλα στον Cavallino Μ3 υγεια πανω απο ολα!
Οτι επιθυμεις να το...... χαιρεσαι Μανο
-
Χρόνια Πολλά στον Cavallino, στον EMMANOYHL, στο manosk & σε όλους τους Μανώληδες και τις Εμμανουέλες...
-
Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους, τους εορτάζοντες.
-
Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο!!!
Πολύχρονοι οι σημερινοί εορτάζοντες!!!
Ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας φίλοι μου. Να είστε καλά και να χαιρόσαστε όσους από τους οικείους σας γιορτάζουν. Χρόνια Πολλά Χρήστοι, Χριστίνες, Μανώληδες και Εμμανουέλες.
Καλές γιορτές σε όλους!!! -
Xρονια πολλα!!!!!!
-
Χρόνια πολλά Εμμανουήλ και σ'όλους τους Μανώληδες του forum καθώς και τους χθεσινούς Χρήστους/Χριστίνες
-
Χρόνια Πολλά στους Μανώληδες
-
Χρόνια πολλά στους Μανώληδες!! Μάνο (cavallino) χρόνια πολλααααά!!!! Πολύχρονος και ότι επιθυμείς!!
-
Χρόνια πολλά και καλά και στους σημερινούς εορτάζοντες!
Cavalino, manosk, EMMANOYHL, πολύχρονοι, γεροί και δυνατοί!
-
Καθε μερα γιορτη ,ετσι και σημερα μπορουμε να ευχηθουμε στους Στεφανους και τις Στεφανιες ** ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ**.
-
Χρόνια πολλά στους Στέφανους και στον πατέρα μου!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#3]