-
Λίγο καθυστερημένα Χρόνια Πολλά στους Μανώληδες του forum
και επίκαιρα Χρόνια Πολλά στους Στέφανους και στις Στεφανίες (αν έχουμε ) του forum.
-
Χρόνια πολλά λοιπόν στους Στέφανους και τις Στεφανίες μας. Να μας ζήσουν.
-
Χρόνα Πολλά στους Στέφανους & στις Στεφανίες, ότι επιθυμείτε παιδιά!
Έχουμε όμως;;; -
Χρόνια Πολλά σε Στέφανους και Στεφανίες
-
Ευχαριστω ολο τον κοσμο για τις ομορφες ευχες του. Σας αγαπαω
Ειδικοτερες ευχες στους:hrdoukas: γιατι θυμαται τα γενεθλια μου και επειδη ειναι Χρηστος
ililias: θα μεταφερω το μηνυμα σου.
TakisB: για την κορακλα τουΑ να μην ξεχασω. Ενα μελος του φορουμ με τιμησε ιδιαιτερα με ενα μηνυμα που μου εστειλε στο κινητο και μου ευχηθηκε Χρονια Πολλα. Δεν μπορω να πω ποιος ειναι, αλλα του ευχηθηκα κι εγω να εχει ο κοσμος τον καινουργιο χρονο περισοτερα 'μωβ' αυτοκινητα.
ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΓΙΑΥΤΟ
-
Χρόνια σου Πολλά και Καλά Egathetos98hp...εεεε...Megane98hp...
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες των τελευταίων ημερών: Χρήστους, Μανώληδες, Στέφανους κλπ! Ό,τι επιθυμείτε παίδες!
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες των τελευταίων ημερών: Χρήστους, Μανώληδες, Στέφανους κλπ! Ό,τι επιθυμείτε παίδες!Τις Αναστασίες τις ξεχάσατε όλοι!!!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες των τελευταίων ημερών: Χρήστους, Μανώληδες, Στέφανους κλπ! Ό,τι επιθυμείτε παίδες!
Τις Αναστασίες τις ξεχάσατε όλοι!!!
Καινουργιο βιολι και αυτο.Οι Αναστασηδες το Πασχα και οι ( οχι και ολες)Αναστασιες τον Δεκεμβρη.Ζηλεψαν απο τις Μαριες φαινεται.
Εχω στο σοι δυο Τασιες και η μεν γιαγια ειναι ανοιξιατικη η δε εγγονη της χειμωνιατικη.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καινουργιο βιολι και αυτο.Οι Αναστασηδες το Πασχα και οι ( οχι και ολες)Αναστασιες τον Δεκεμβρη.Ζηλεψαν απο τις Μαριες φαινεται.
Εχω στο σοι δυο Τασιες και η μεν γιαγια ειναι ανοιξιατικη η δε εγγονη της χειμωνιατικη.
Όσες Αναστασίες (όπως κι εγώ) θέλουν και αυτό είναι το σωστό, γιορτάζουν στις 22 Δεκεμβρίου της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας (προστάτιδα των Φαρμακοποιών)...
Οι Αναστάσηδες γιορτάζουν στις 22 Ιανουαρίου του Αγίου Αναστασίου...
Οι υπόλοιποι το Πάσχα! -
Χρονια πολλά τοτε ρε Αναστασια.
Κερνας τίποτα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χρονια πολλά τοτε ρε Αναστασια.Κερνας τίποτα;
Ευχαριστώ...
Κερνάω ότι θες! -
Τι να σε κανω,που είσαι μακρυα.Διαφορετικα θα σε επαιρνα μαζι μας απόψε,να μας κερασεις μπύρες.
Δεν πειραζει όμως,θα πιούμε στην υγεια σου -
Όσες Αναστασίες (όπως κι εγώ) θέλουν και αυτό είναι το σωστό, γιορτάζουν στις 22 Δεκεμβρίου της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας (προστάτιδα των Φαρμακοποιών)...Μπα εχουμε και προστατιδα? Τι μαθαινει κανεις..
-
Αναστασια Χρονια πολλα λοιπον και ξαναθυμησε το μας το Πασχα.
-
Αναστασία χρόνια πολλά αλλά κοίτα μη μας ξαναπεις το Πάσχα ότι γιορτάζεις!
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Όσες Αναστασίες (όπως κι εγώ) θέλουν και αυτό είναι το σωστό, γιορτάζουν στις 22 Δεκεμβρίου της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας (προστάτιδα των Φαρμακοποιών)...
Μπα εχουμε και προστατιδα? Τι μαθαινει κανεις..
Α, αυτή είναι που προστατεύει τους @$@$% τους Γιαννακόπουλους και παίρνουν τους παίχτες από τα χέρια του Ολυμπιακού?
-
Οι Αναστάσηδες γιορτάζουν στις 22 Ιανουαρίου του Αγίου Αναστασίου...
Οι υπόλοιποι το Πάσχα!αυξάνονται οι premium βλέπω
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τι να σε κανω,που είσαι μακρυα.Διαφορετικα θα σε επαιρνα μαζι μας απόψε,να μας κερασεις μπύρες.
Δεν πειραζει όμως,θα πιούμε στην υγεια σουΜεγάλη μου τιμή τότε!
-
Χρόνα Πολλά στους Στέφανους & στις Στεφανίες, ότι επιθυμείτε παιδιά!
Έχουμε όμως;;;Χιλια ευχαριστω!!
Να ειστε παντα καλα με υγεια και πολλα γκαζια
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#3]