-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Γενέθλια είχα dmitspan.
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Και ξεχωριστό ποστ φυσικά, για να πω χρόνια πολλά (και υπομονή για να με αντέχει) στη σύντροφο της ζωής μου.
Χρόνια πολλά.
Διαβάζει το φόρουμ;
Το διαβάζω και αν χρειαστεί γράφω.
-
Χρόνια σου Πολλά και Καλά (με υπομονή! ) Βαρβάρα!!!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Και ξεχωριστό ποστ φυσικά, για να πω χρόνια πολλά (και υπομονή για να με αντέχει) στη σύντροφο της ζωής μου.
Χρόνια πολλά.
Διαβάζει το φόρουμ;
Μάλλον απαντήθηκε η ερώτησή σου Λεωνίδα.
-
Nα τη χαίρεσαι Φράνκι, έστω και ετεροχρονισμένα...
Ο χρήστης Εν τω μεταξύ χτες βράδυ ο aserf έγραψε:
Καλό βράδυ σε όλους!Πάω για ύπνο... έχοντας κλείσει τα 23
Να τα εκατοστήσεις φιλε!
-
Χρονια πολλά aserf.
-
Χρονια Πολλα Αντρεα!!!!!
Και καλο πτυχιο ρε!!!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καλό βράδυ σε όλους!
Πάω για ύπνο... έχοντας κλείσει τα 23
Να τα εκατοστήσεις φιλε!
Χρονια πολλά aserf.
Χρονια Πολλα Αντρεα!!!!!
Και καλο πτυχιο ρε!!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ για τις ευχές σας!
Δωράκια δε θέλω... μου φτάνει μια γρήγορη βόλτα στα Μέγαρα ως συνοδηγός σε κάποια επόμενη συνάντηση του forum
-
Χρόνια πολλά άντε κι από μένα μια βόλτα με Type R όταν το πάρω
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Χρόνια πολλά Barbie και κουράγιο! Τα πρώτα 50 χρόνια είναι δύσκολα!
Δεν αργουν και τοσο...
Χρονια Πολλα Βαρβαρα εστω και τωρα.. Να την χαιρεσαι tazio... -
Χρονια Πολλα στον aserf... Να τα εκατοστησεις και ο,τι επιθυμεις με το πτυχιο στα χερια...
Κι αμα θες καμια βολτα,για Μεγαρα δεν ξερω,Ολ Χωριο αμα θες γινεται,μαζι και με τον αλητη-κοντρακια-ξου-απο-δω Vasgti... -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Χρόνια πολλά άντε κι από μένα μια βόλτα με Type R όταν το πάρωΜέσα είμαι... αλλά πάρτο πρώτα, στρώστο και ευχαριστήσου το στο δρόμο
Χρονια Πολλα στον aserf... Να τα εκατοστησεις και ο,τι επιθυμεις με το πτυχιο στα χερια...
Κι αμα θες καμια βολτα,για Μεγαρα δεν ξερω,Ολ Χωριο αμα θες γινεται,μαζι και με τον αλητη-κοντρακια-ξου-απο-δω Vasgti...Thanks για τις ευχές!
Όταν λες Ολυμπιακό χωριό τι εννοείς; Επειδή δεν έχω πάει, έχει μεγάλες ελεύθερες εκτάσεις ή μιλάς για 'βόλτα' στους δρόμους γύρω από τα σπίτια;
-
Χρονια πολλα και απο εμενα σε οσους γορταζαν
-
Ο χρήστης kouk σε άλλο thread έγραψε:
aserf να τα εκατοστήσεις!Ευχαριστώ πολύ!
Σε 60+ χρόνια το προσδόκιμο ζωής μάλλον θα έχει υπερβεί την 100ετία. Οπότε αυτή δεν είναι πλέον η καλύτερη ευχή.
Κάτσε να φτάσουμε πρώτα τα 100 ΓΕΡΟΙ και βλέπουμε...
Μια θεία του πατέρα μου πάντως είναι 103 (Γεννήθηκε 24/12/1904, την ίδια ημερομηνία με τον πατέρα μου, αλλά με 50 χρόνια διαφορά )
-
Χρόνια Πολλά aserf! Ότι επιθυμείς.
Ασε τον pasxo να λέει... Εξάλλου η άλλη διαδρομή Σταυρός-Ραφήνα είναι άγνωστη για εκείνον. Παραέχει πολλές στροφές εκεί...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Nα τη χαίρεσαι Φράνκι, έστω και ετεροχρονισμένα...Ευχαριστώ Κώστα.
Χρόνια πολλά Barbie και κουράγιο! Τα πρώτα 50 χρόνια είναι δύσκολα!
Δεν αργουν και τοσο...
Χρονια Πολλα Βαρβαρα εστω και τωρα.. Να την χαιρεσαι tazio...Ευχαριστούμε Πασχάλη. Τα άλλα τα προσπερνώ.
aserf Πολύχρονος
-
Χρόνια πολλά aserf!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
aserf ΠολύχρονοςΧρόνια πολλά aserf!
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο
-
Χρονια Πολλα κι απο μενα aserf
-
Χρόνια σου πολλά aserf !!
-