-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
από αυτήν τν άποψη ναι είναι αλλά όταν το ζεις δν το καταλαβαίνεις ό,τι προκαλείς,εμποδίζεις κλπ...δν έγινε δλδ με τέτοιο σκοπό!!
Τι ακρηβως δεν καταλαβαινεις;;;;;;
Οτι ενωχλεις οταν κλεινεις ΟΛΕΣ τις λωριδες κυκλοφορειας;;;;;;αυτό το καταλαβαίνω απόλυτα όπως και το ότι ενοχλήθηκες...δν καταλαβαίνω τι κερδίζεις με το να το συνεχίζεις....
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μωρέ εκεί είναι που τους χρειάζεται κάρφωμα στην αστυνομία ΑΜΕΣΩΣ για παρακώλυση συγκοινωνιών... Να μαζευτούν ΑΜΕΣΩΣ κάποιες δεκάδες κλήσεις, να πάρουν τα @@ όσων ταλαιπώρησαν.
Εγινε κ αυτο....
Τι, τους έδωσες; Ραφτήκανε κουστουμάκια; Για λέγε!!!
Δεν ξερω τι εγινε. αλλα πηρα τηλ τους μπατσους και τους εδωσα στεγνα.
Τα 6 απο τα 12 μαλακισμενα που εκλειναν το δρομο.
Δεν εβλεπα ολες τις πινακιδες
Samrt-roadster Κοκκινο, roadster μπλε, roadster ασιμυ, fortwo μπλε-μαυρο, fortwo κοκκινο fortwo μπλε.... -
Ο χρήστης k0$t@$s έγραψε:
από αυτήν τν άποψη ναι είναι αλλά όταν το ζεις δν το καταλαβαίνεις ό,τι προκαλείς,εμποδίζεις κλπ...δν έγινε δλδ με τέτοιο σκοπό!!
Τι ακρηβως δεν καταλαβαινεις;;;;;;
Οτι ενωχλεις οταν κλεινεις ΟΛΕΣ τις λωριδες κυκλοφορειας;;;;;;αυτό το καταλαβαίνω απόλυτα όπως και το ότι ενοχλήθηκες...δν καταλαβαίνω τι κερδίζεις με το να το συνεχίζεις....
Ικανοποιηση...και μ αρεσει τωρα που το ζω
-
ok τότε!!!!δν μπορώ να πω κάτι εδώ....
δν ικανοποιούνται όλοι με τν ίδιο τρόπο.... -
δν ικανοποιούνται όλοι με τν ίδιο τρόπο....Καλά ρε άνθρωπε, κλείσατε έναν κεντρικότατο δρόμο και ζητάς και τα ρέστα;
Δεν πάμε καλά!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν μπαινει ευκολα το S3 σε Fabia.Για τους υπολοιπους αστειατορες του φορουμ, ε μια φορα καποιον θα πετυχω στον δρομο να κανει μαλακιες...Οταν απαντησει με τετοιο υφακι, θα μιλησουμε για σκισμενα καλτσον.
Εχει πολυ πλακα να κρινετε τον εκνευρισμο καποιου, για κατι στο οποιο δεν ησασταν παροντες και που ολοι θα βριζατε (τουλαχιστον). Το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να ειρωνευεστε εδω μεσα και να πετατε μαργαριταρια του τυπου 'θα προσπαθουσα να τον πεισω για το λαθος του', ενω μιλαμε για τριαντα ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ που με το ετσι θελω κλεινουν δρομους για να δειξουν τους ΚΟΥΒΑΔΕΣ τους, και σου πουλανε τσαμπουκα επειδη δεν θες να σε πανε τρενακι. Γιατι να μην πουλησω και εγω τσαμπουκα στα τσοκαρα? Τα ζωα τα αντιμετωπιζεις με τον τροπο τους, γιατι μονο ετσι θα καταλαβουν.
Επειδή δεν με ξέρεις άσε τα υπονοούμενα. Δεν είσαι ο μόνος μάγκας με κοχόνες εδώ μέσα που δεν σκύβει, έτσι; Αν ήμουν μπροστά, φυσικά και θα τους τα έλεγα μερικά χέρια. Εγώ αναφέρομαι στην επίθεση στο παιδί ΕΔΩ ΜΕΣΑ, κατάλαβες; Θεωρώ ότι είναι εντελώς ανούσια και άκαιρη, ειδικά σε χρήστη που είναι σχετικά καινούριος. Κατάλαβες τώρα;
-
δν ικανοποιούνται όλοι με τν ίδιο τρόπο....Ε ναι...
Λογικο δεν ειναι;;;
Αλλοι κλεινουν δρομους για να ικανοποιηθουν, αλλοι τους δινουν στους μπατσουν. -
επαναλαμβάνω πς ήμουν παρών για 3-4 χιλιόμετρα κ δν συνέβαινε κάτι τέτοιο για εκείνο το διάστημα... κ φυσικά είναι κατακριτέο αν γινόταν σε τέτοιο βαθμό όπως ειπώθηκε!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μπαινει ευκολα το S3 σε Fabia.
Για τους υπολοιπους αστειατορες του φορουμ, ε μια φορα καποιον θα πετυχω στον δρομο να κανει μαλακιες...Οταν απαντησει με τετοιο υφακι, θα μιλησουμε για σκισμενα καλτσον.
Εχει πολυ πλακα να κρινετε τον εκνευρισμο καποιου, για κατι στο οποιο δεν ησασταν παροντες και που ολοι θα βριζατε (τουλαχιστον). Το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να ειρωνευεστε εδω μεσα και να πετατε μαργαριταρια του τυπου 'θα προσπαθουσα να τον πεισω για το λαθος του', ενω μιλαμε για τριαντα ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ που με το ετσι θελω κλεινουν δρομους για να δειξουν τους ΚΟΥΒΑΔΕΣ τους, και σου πουλανε τσαμπουκα επειδη δεν θες να σε πανε τρενακι. Γιατι να μην πουλησω και εγω τσαμπουκα στα τσοκαρα? Τα ζωα τα αντιμετωπιζεις με τον τροπο τους, γιατι μονο ετσι θα καταλαβουν.
Επειδή δεν με ξέρεις άσε τα υπονοούμενα. Δεν είσαι ο μόνος μάγκας με κοχόνες εδώ μέσα που δεν σκύβει, έτσι; Αν ήμουν μπροστά, φυσικά και θα τους τα έλεγα μερικά χέρια. Εγώ αναφέρομαι στην επίθεση στο παιδί ΕΔΩ ΜΕΣΑ, κατάλαβες; Θεωρώ ότι είναι εντελώς ανούσια και άκαιρη, ειδικά σε χρήστη που είναι σχετικά καινούριος. Κατάλαβες τώρα;
Μα το παιδι δηλωσε οτι τους πετυχε για λιγο και οτι δεν ηταν στο κονβοϊ
Ποιος ο λογος να του επιτεθει καποιος; -
φυσικά είναι κατακριτέο αν γινόταν σε τέτοιο βαθμό όπως ειπώθηκε!!Μπα, κατακριτέο το λέτε στο χωρίο σας; Στο δικό μου το λέμε μαλακία...
-
Ρώτα τον ίδιο αν αισθάνθηκε ότι του την πέσαμε εδώ μέσα ρε Αλεξ.
-
επαναλαμβάνω πς ήμουν παρών για 3-4 χιλιόμετρα κ δν συνέβαινε κάτι τέτοιο για εκείνο το διάστημα... κ φυσικά είναι κατακριτέο αν γινόταν σε τέτοιο βαθμό όπως ειπώθηκε!!Επαναλαμβανω.....
Απο την Βουλιαγμενη -συγκεκριμενα απο την Λιμνη Βουλιαγμενης- μεχρι τα φαναρια του Ζαχου επιαναν και τις δυο, απο τις δυο λωριδες.
Μετα που ανοιξε ο δρομος, επιναν τις 3 απο τις 3.
Στο παρκιγκ πισω απο το βραχο του Ribbas μπηκαν το ενα διπλα στο αλλο.....Εγω 'εφτιαξα' μια τεταρτη λωριδα αναμεσα σ ενα roadster και ενα fortwo και περασα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρώτα τον ίδιο αν αισθάνθηκε ότι του την πέσαμε εδώ μέσα ρε Αλεξ.Αφου τους υπερασπηζετε, ειναι λογικο ν ακουσει μερικα πραγματα παραπανω και αυτος.... Καλως η κακως.
-
Δηλαδή τα μαλακισμένα κλείσανε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΡΕΥΜΑ λεωφόρου!
-
πω ευαισθητη χορδη χτυπησατε
θα ηθελα πολυ να διαφωνησω με τον kacey, τον wagner κλπ αλλα μου εχει συμβει κ εμενα να πετυχω εκδρομη με κουβαδακια
μιλαμε για ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ
μαλιστα, εκεινη τη μερα κανανε εργα στη παραλιακη, πριν το φαναρι της βαρης- κορωπιου, στο ρευμα προς γλυφαδα οποτε αντιλαμβανεστε τι γινοτανεαλλα το πιο σπαστικο ειναι οτι παρολο που πριν φτασουμε σε εκεινο το σημειο, πηγαιναν με 40 χλμ χωρις φυσικα να αφηνουν κανεναν να περασει, στο σημειο που κοβοτανε μια λωριδα λογω εργων παλι δεν αφηναν να περασει κανεις λες κ βιαζονταν
-
Ρώτα τον ίδιο αν αισθάνθηκε ότι του την πέσαμε εδώ μέσα ρε Αλεξ.
Αφου τους υπερασπηζετε, ειναι λογικο ν ακουσει μερικα πραγματα παραπανω και αυτος.... Καλως η κακως.
Λογικό, συμφωνώ. Στον τρόπο διαφωνώ.
-
μα από τν αρχή δν υποστήριξα κανέναν....είπα πς είχε τν πλάκα του κ τέλος!!!συνέχισα βέβαια γτ από τη στιγμή π είπες πς πήρες τν αστυνομία τι παραπάνω θα μπορούσες να κάνεις αναφέροντας το διαρκώς???
-
μα από τν αρχή δν υποστήριξα κανέναν....είπα πς είχε τν πλάκα του κ τέλος!!!συνέχισα βέβαια γτ από τη στιγμή π είπες πς πήρες τν αστυνομία τι παραπάνω θα μπορόυσε να κάνεις αναφέροντας το διαρκώς???Eιναι εκπλυξη....
Δεν λεει να την χαλασω -
Το κακο ειναι οτι εχει χασει την εξωτικοτητα του ως μεσο οδηγικης ευχαριστησης, και εχει γινει μεσο προεκτασης πεους ή στηθους
Βλεπω ενα σωρο παιδια, να μην επιλεγουν αυτοκινητο με την ιδια βαση που επιλεγαμε παλιοτερα, αλλα με βαση τον ''πουλ μουρ factor''
Εχω φιλο που αγορασε s2000 και του λεω ''το στριβεις καθολου?''
Απαντηση:''Μπαααα, δεν ειμαι του αθληματος''
Τωρα το πουλαει γιατι λεει δεν ειναι πρακτικο
Αν ειναι να πουλησω και εγω το Ζ μου γιατι δεν ειναι πρακτικο, να παρω παπακιΛυπηθηκα το hondακι
Πόσο το πουλάει??
Σκεψου οτι ηταν σε χερια κουλου...
Αρα θα χει φαει πεζοδρομιο, θα χει φαει σκισηματα στα φαναρια και συντηριση θα ταν αγνωστη λεξη....
ΙΜΗΟ.Aυτή είναι μία εκδοχή.. υπάρχει και η άλλη που λέει ότι το 'θελε μόνο για μούρη, να λέει ότι έχει γκάμπριο, βολτούλες με το χέρι να κρέμεται απ'έξω και να μην έχει ανέβει ποτέ πάνω από 5.000 στροφές
Άλλο:
Τα παλικαράκια με τα σμαρτ για πολλές σφαλιάρες λέμε!
Δε μπορώ να φανταστώ κάτι να με εκνευρίζει περισσότερο από κάποιον που μου κλείνει το δρόμο με το έτσι θέλω... -
για αλλη μια φορα:
στον k0$t@$s τα εχωσα για αυτα που εγραψε εδω μεσα: 'πλακα ειχε' & 'δεν μπορω να φανταστω τι σας ενοχλησε με αυτο που καναμε 11 το βραδυ'. Για αυτα ακριβως τα ακουσε, εγω θεωρω οτι τετοιες αποψεις σηκωνουν τετοιες απαντησεις.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, δεν του ειπα κατι αλλο για το περιστατικο με το κονβοι παρα μονο να παει να πει στους αλλους αυτο εκεινο και το αλλο. Αυτους που τα εκαναν δηλαδη.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]