-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό έγινε χθες το μεσημέρι, Αλέξανδρε. Απόψε τελείωσα στις 10. Μέχρι να έρθω θα πήγαινε 10.30.Κριμα.... Πηρατε απουσεια μαζι με τον Αφτερ
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αυτό έγινε χθες το μεσημέρι, Αλέξανδρε. Απόψε τελείωσα στις 10. Μέχρι να έρθω θα πήγαινε 10.30.
Κριμα.... Πηρατε απουσεια μαζι με τον Αφτερ
Kριμα ρε γαμωτο
Επαιξε Jose Cuervo
-
Ζωάκι (μικρό) ή τύπισσα ή ο τύπος με 206 που νόμιζε σήμερα πρωί ότι μόνο αυτή ή αυτός παρκάρουν στο πάρκιγνκ (ο Θεός να το κάνει...) της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.
μάνι μάνι χάθηκε μια ΠΟΛΥΤΙΜΗ θέση πάρκινγκ, τι στιγμή που υπάρχει σοβαρότατη έλλειψη θέσεων στον χώρο αυτό και μετά τις 10:00 είναι απλά αδύνατο να βρεις να παρκάρεις.
Και σε αυτό το σημείο να καταγγείλω κάτοχο corolla, χρώματος ροζ, ο οποίος επανειλημμένως με είχε ενοχλήσει να του κρατήσω θέση στάθμευσης παρκάροντας το όχημά μου με τέτοιον τρόπο ώστε να πιάνει 2 θέσεις ολόκληρες!
Να φάμε εμείς το βρίσιμο του αιώνα για να παρκάρετε εσείς κύριε ροζ; -
Σχετικό με parking. Σε δημόσιο δωρεάν parking περιμένω να αδειάσει θέση για να παρκάρω. Βλέπω ένα ζευγάρι να μπαίνει σε ένα RAV και πάω κοντά περιμένοντας να φύγει. Παράλληλα μπαίνει στο parking άλλο αυτοκίνητο και κάθεται πίσω μου. Ο οδηγός του RAV βάζει μπροστά τη μηχανή ανοίγει το παράθυρο και μου λέει να φύγω για να παρκάρει ο άλλος επειδή ήτανε μαζί και τον περίμενε . Στην άρνηση μου σβήνει και κατεβαίνει περιμένοντας να φύγω. Ε λοιπόν περίμεναν εκεί και οι δύο τουλάχιστον 40 λεπτά μέχρι που ήρθε η γυναίκα μου και έφυγα.
-
Καταρχήν απαράδεκτος αυτός που σου είπε να φύγεις λες και οι θέσεις είναι reserve.
Κατά δεύτερον δικαίωμά του να σβήσει τη μηχανή και να μη φύγει επειδή δεν του έκανες τη χάρη να παραχωρήσει τη θέση στο φίλο του και συνάμα απόδειξη της τραγικότητάς του.
Τέλος, θεϊκό το ότι από το πείσμα τους περίμεναν αυτά τα 40 λεπτά μέχρι να φύγεις, όπου και απ' ότι κατάλαβα εσύ ούτως ή άλλως θα περίμενες, οπότε και φαντάζομαι το σκηνικό του να είσαι εσύ απόλυτα χαλαρός και αυτοί να έχουν αφηνιάσει από το κακό τους.
Ωραία σκηνικά και χωρίς βρισίδια και βιοπραγίες
-
Εχθές το βράδυ κατέβαινα τη Συγγρού και μπήκα αριστερά για Παχό.
Ζώον με Seat Toledo που ερχόταν από την Ποσειδώνος καβαλάει την κατσαρή διαγράμμιση και κάνει αριστερά προς τα πάνω μου κανονικά.Κόρνα, κόρνααααα, κόρνααααααααα εγώ τίποτα, συνέχισε κανονικά και μπήκε μπροστά μου αφού αναγκάστηκα να φρενάρω για να μην τρακάρουμε.
Πρώτη φορά πάτησα τόσο πολύ την κόρνα, δεν ίδρωσε το αυτό του.Ευτυχώς για αυτόν που έπρεπε να στρίψω δεξιά για Πειραιά γιατί ήμουν διατεθειμένος να του κλείσω το δρόμο και να κατέβω κάτω, είχε μπόλικη κίνηση στο φανάρι και με έπαιρνε να το κάνω αυτό άνετα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καταρχήν απαράδεκτος αυτός που σου είπε να φύγεις λες και οι θέσεις είναι reserve.Κατά δεύτερον δικαίωμά του να σβήσει τη μηχανή και να μη φύγει επειδή δεν του έκανες τη χάρη να παραχωρήσει τη θέση στο φίλο του και συνάμα απόδειξη της τραγικότητάς του.
Τέλος, θεϊκό το ότι από το πείσμα τους περίμεναν αυτά τα 40 λεπτά μέχρι να φύγεις, όπου και απ' ότι κατάλαβα εσύ ούτως ή άλλως θα περίμενες, οπότε και φαντάζομαι το σκηνικό του να είσαι εσύ απόλυτα χαλαρός και αυτοί να έχουν αφηνιάσει από το κακό τους.
Ωραία σκηνικά και *χωρίς βρισίδια και βιοπραγίες *:lol:
Αν δεν πεσουν φαπες και μπαλοθιες, ειναι χαμενος χρονος!!!
Εγω χθες κατεβαζα καντηλια στο ΙΚΕΑ....
Το παρκιγκ ειναι ενα μαζικο οργιο!!!
Παρκαρουν οπως να ναι οπου να ναι!!!!
Ενα τυπακι μ ενα μερσεντες προσπαθουσε να παρκαρει κοντα στο μαγαζι.
Βρηκε θεση για αναπηρους και μια κυρατσα που ειχε παρκαρει ενα SUV σε θεση για οικογενειες με παιδια -ενω ηταν μονη της- του την ειπε....
Βγαινει το τυπακι απο το αμαξι και ειχε απο το γονατο και κατω, προσθηκες και στα δυο ποδια.... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καταρχήν απαράδεκτος αυτός που σου είπε να φύγεις λες και οι θέσεις είναι reserve.[NeoGreek mode On]Τι λες ρε?
Εδω ειναι Ελλαδα ρε, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?!?!?!?
Ηρθες στην γειτονια μου ρε να μου το παιξεις μαγκας?
Εγω ειμαι 36.56 χρονια εδω, δεν με κουναει τιποτα
Εδω απο πανω μενω, εδω θα παρκαρω, εδω παρκαρω μονο εγω
[NeoGreek mode Off]Το τελευταιο μου το εχει πει μια τυπισα που μου χωθηκε απο πισω ενω παρκαρα με οπισθεν
Λυπηθηκα το αμαξι τοτε γιατι το ειχα παρει 1 μηνα πριν
Αν μου το εκανε τωρα, θα κονομαγα καινουργιο προφυλακτηρα -
Όποιος κινείται με όπισθεν δεν έχει ποτέ προτεραιότητα. Θα την πλήρωνες και μετά θα έπρεπε να τη σκοτώσεις διά λόγους τάξης.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όποιος κινείται με όπισθεν δεν έχει ποτέ προτεραιότητα. Θα την πλήρωνες και μετά θα έπρεπε να τη σκοτώσεις διά λόγους τάξης.Ακου αυτο και προσπαθησε να συγκρατησεις τα νευρα σου(με αυτο που θα ακουσεις)
Ειχα βαλει ηδη τον κωλο μεσα, και ειχα αρχισει να γυρναω το τιμονι απο την αλλη μερια για να ολοκληρωσω το παρκαρισμα
Απο οτι καταλαβες, εχωσε την μουρη μεσα με θρασοςΑν δεν ειχα αμαξι 1 μηνος, θα ειχα προσφερει show σε ολους τους Αμπελοκηπους
Το μονο που εκανα, ηταν να κατεβω απο το αμαξι και να κανω ενα 5λεπτο μονολογο για την ανατροφη της και την καταγωγη τηςΠαντως το αμαξι της ακομα εκει το παρκαρει, μενει ενας φιλος απο εκει και περναω συχνα
Πολλες φορες σκεφτηκα αυτο που σκεφτηκατε και εσεις -
Ο χρήστης After έγραψε:
[NeoGreek mode On]Τι λες ρε?
Εδω ειναι Ελλαδα ρε, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?!?!?!?
Ηρθες στην γειτονια μου ρε να μου το παιξεις μαγκας?
Εγω ειμαι 36.56 χρονια εδω, δεν με κουναει τιποτα
Εδω απο πανω μενω, εδω θα παρκαρω, εδω παρκαρω μονο εγω
[NeoGreek mode Off]Σαν να έζησα ξανά ένα σκηνικό με μια γριά στην Πάτρα που είχε κρατήσει με καρέκλα μια θέση στο δρόμο για το γιο της και προσπαθούσε να με πείσει ότι ως πατρινή έχει περισσότερα δικαιώματα από έναν αθηναίο και μάλιστα φοιτητή
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Όποιος κινείται με όπισθεν δεν έχει ποτέ προτεραιότητα. Θα την πλήρωνες και μετά θα έπρεπε να τη σκοτώσεις διά λόγους τάξης.
Ακου αυτο και προσπαθησε να συγκρατησεις τα νευρα σου(με αυτο που θα ακουσεις)
Ειχα βαλει ηδη τον κωλο μεσα, και ειχα αρχισει να γυρναω το τιμονι απο την αλλη μερια για να ολοκληρωσω το παρκαρισμα
Απο οτι καταλαβες, εχωσε την μουρη μεσα με θρασοςΑν δεν ειχα αμαξι 1 μηνος, θα ειχα προσφερει show σε ολους τους Αμπελοκηπους
Το μονο που εκανα, ηταν να κατεβω απο το αμαξι και να κανω ενα 5λεπτο μονολογο για την ανατροφη της και την καταγωγη τηςΠαντως το αμαξι της ακομα εκει το παρκαρει, μενει ενας φιλος απο εκει και περναω συχνα
Πολλες φορες σκεφτηκα αυτο που σκεφτηκατε και εσειςΤο ποιο απλο.....
Πας σ ενα βουλκανιζατερ, παιρνεις το κλειδακι για τις βαλβιδες κ οποτε περνας απο κει....
Ξεφουσκωνεις τα λαστιχα....
Και δεν κανεις ζημια και ξεδινεις -
Εσυ θες ειδικο κλειδακι για να ξεφουσκωσεις ενα λαστιχο?
-
Για να ξεφουσκώσεις λάστιχο, πρέπει να μείνεις σκυμμένος δίπλα στο αυτοκίνητο πολλή ώρα που συνήθως δεν την έχεις. Μόνο αν σφηνώσεις κανένα ξυλαράκι και φύγεις....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εσυ θες ειδικο κλειδακι για να ξεφουσκωσεις ενα λαστιχο?Oχι.... μπορω να το κανω και με αλλο τροπο...
Αλλα ο σκοπος ειναι να μη προκαλεσεις ζημιες.
μπορω να ρηξω και υγρα φρενω στην οροφη και το καπο....
Αλλα ποιο το νοημα;;;;;;;
Το αμαξι χαλας....
Το θεμα ειναι να χαλασεις την διαθεση του ζωου -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για να ξεφουσκώσεις λάστιχο, πρέπει να μείνεις σκυμμένος δίπλα στο αυτοκίνητο πολλή ώρα που συνήθως δεν την έχεις. Μόνο αν σφηνώσεις κανένα ξυλαράκι και φύγεις....5 δευτερολεπτα το λαστιχο....
Μετρημενα.... -
Εγώ περίμενα 1'. Μετρημένο. Και χωρίς να γίνει τελείως πίτα το λάστιχο.
(δεν έκανα δολιοφθορά, για άλλο λόγο το ξεφούσκωνα)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ περίμενα 1'. Μετρημένο. Και χωρίς να γίνει τελείως πίτα το λάστιχο.(δεν έκανα δολιοφθορά, για άλλο λόγο το ξεφούσκωνα)
....Εγω δεν εκατσα να περιμενω να τα δω πιτα κατω
....Απλα εβγαλα τις βαλβιδες κ εφυγα -
Για να ξεφουσκώσεις λάστιχο, πρέπει να μείνεις σκυμμένος δίπλα στο αυτοκίνητο πολλή ώρα που συνήθως δεν την έχεις. Μόνο αν σφηνώσεις κανένα ξυλαράκι και φύγεις....
5 δευτερολεπτα το λαστιχο....
Μετρημενα....Και γω πολύ περισσότερη ώρα είχα κάνει
-
....Εγω δεν εκατσα να περιμενω να τα δω πιτα κατω
....Απλα εβγαλα τις βαλβιδες κ εφυγαΊσως λέω μπούρδα, αλλά οι βαλβίδες προς τα μέσα δε βγαίνουν;
Δεν πρέπει δηλαδή να έχεις ξεζαντάρει το λάστιχο για να τη βγάλεις/αλλάξεις;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]