-
Ο χρήστης ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΑΝΤΙΚΟΣ έγραψε:
Πολλά τα άλογα Άρη...
Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος (γέμισε βλέπεις Ferrari η Αθήνα!), αλλά πέτυχα έναν ένα βράδυ με το μηχανάκι και... μάλλον κλαίει ακόμη τα άπειρα χιλιάρικα που έχωσε για να νοιώθει την μέθη της επιτάχυνσης!
για να μπορει να παρει Φερραρι, μπορουσε να παρει καμια 40αρια μηχανες αμα απλα ηθελε να νιωθει την επιταχυνση...
αρα μαλλον την πηρε και για αλλους λογους
-
τι 'μηχαχανακι' ειναι?
φιλε spiros δεν ειναι το ιδιο ευκολο να 300ριζεις με ferrari και με μηχανη ή να επιταχυνεις.η μηχανη ειναι σαφως πιο απαιτητικη
-
Ο χρήστης ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΑΝΤΙΚΟΣ έγραψε:
Πολλά τα άλογα Άρη...
Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος (γέμισε βλέπεις Ferrari η Αθήνα!), αλλά πέτυχα έναν ένα βράδυ με το μηχανάκι και... μάλλον κλαίει ακόμη τα άπειρα χιλιάρικα που έχωσε για να νοιώθει την μέθη της επιτάχυνσης!
Οσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Πολλά τα άλογα Άρη...
Οσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια...
+1.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μπα, μάλλον χειρότερα ήταν πριν με τους κάγκουρες και τους κοντράκηδες ξεχυμένους ελεύθερους από κίνηση. Τώρα τουλάχιστον δεν έχουν χώρο να σπάσουν τη δευτέρα τους.Νομιζεις....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μπα, μάλλον χειρότερα ήταν πριν με τους κάγκουρες και τους κοντράκηδες ξεχυμένους ελεύθερους από κίνηση. Τώρα τουλάχιστον δεν έχουν χώρο να σπάσουν τη δευτέρα τους.Χθες βράδυ αργά στη Βουλιαγμένης πάντως, κάποιος με μεγάλη μηχανή, αφού έσπασε τη 2α, την 3η και την 4η του, έσπασε και τα μούτρα του δίπλα μου προσπαθώντας να σταματήσει με έντο στο κόκκινο
Ευτυχώς δεν πρέπει να χτύπησε.
-
Τι σημαίνει ρε παιδιά αυτή η έκφραση που χρησιμοποιείτε;; 'Σπάω τη 2α';;
-
Ο χρήστης ipparxos_ έγραψε:
Τι σημαίνει ρε παιδιά αυτή η έκφραση που χρησιμοποιείτε;; 'Σπάω τη 2α';;Φτάνω τη 2α μέχρι τον κόφτη (ή σχεδόν εκεί).
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φτάνω τη 2α μέχρι τον κόφτη (ή σχεδόν εκεί).
Χμμ.. Μάλιστα. Thanks. Κι αυτό εκτός από τον ενοχλητικό θόρυβο, να φανταστώ ότι κάνει ζημιά και στο αυτοκίνητο;; Γι αυτό και το ρήμα 'σπάω';;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...Χθες βράδυ αργά στη Βουλιαγμένης πάντως, κάποιος με μεγάλη μηχανή, αφού έσπασε τη 2α, την 3η και την 4η του, έσπασε και τα μούτρα του δίπλα μου προσπαθώντας να σταματήσει με έντο στο κόκκινο -
Ο χρήστης ipparxos_ έγραψε:
Χμμ.. Μάλιστα. Thanks. Κι αυτό εκτός από τον ενοχλητικό θόρυβο, να φανταστώ ότι κάνει ζημιά και στο αυτοκίνητο;; Γι αυτό και το ρήμα 'σπάω';;
Πιο πολυ για την καυλα σου το κανεις μωρε
Ναι,αν δουλευεις συνεχει 1-2α στα κοκκινα θα δεις τα σωθικα του μοτερ σου αγκαλια πιο νωρις -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Ναι,αν δουλευεις συνεχει 1-2α στα κοκκινα θα δεις τα σωθικα του μοτερ σου αγκαλια πιο νωριςεκτός αν είναι Honda
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Ναι,αν δουλευεις συνεχει 1-2α στα κοκκινα θα δεις τα σωθικα του μοτερ σου αγκαλια πιο νωριςπιο πιθανο ειναι να δεις του σασμαν παρα του μοτερ
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Ναι,αν δουλευεις συνεχει 1-2α στα κοκκινα θα δεις τα σωθικα του μοτερ σου αγκαλια πιο νωριςπιο πιθανο ειναι να δεις του σασμαν παρα του μοτερ
Aν οι αλλαγές γίνονται σωστά, πιο πιθανό είναι να μην πάθει τίποτα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εκτός αν είναι HondaΠου είναι όλο προσόντα...
(από παλιά διαφήμιση) -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εκτός αν είναι Honda
Πάντως το Nissan μου, που είναι και Tσουτσίγια edition, κόφτη δεν έχει...σε αντίθεση με μερικά Ηοnda!
Άλλο βέβαια που πάνω από τις 3.500 το αυτοκίνητο σε παρακαλάει να αλλάξεις ταχύτητα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Aν οι αλλαγές γίνονται σωστά, πιο πιθανό είναι να μην πάθει τίποτα.
Καλα αυτο ειναι και σχετικο αλλα εξαρταται και απο το αμαξι.
Σωστη αλλαγη ειναι αυτη που χρειαζετια το λιγοτερο χρονο....με οτι παραπλευρες απωλειες και να εχει!
-
Πάντως το Nissan μου, που είναι και Tσουτσίγια edition, κόφτη δεν έχει...σε αντίθεση με μερικά Ηοnda!
Άλλο βέβαια που πάνω από τις 3.500 το αυτοκίνητο σε παρακαλάει να αλλάξεις ταχύτητα!
Είναι το δικό σου άσπρο για να είναι Τσουτσίγια edition???
-
-
Δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω ή στο θρεντ βενζινη ωρα μηδεν
Οπως εχω πει, οδηγω και μοτοσυκλετα(θα καταλαβετε γιατι το γραφω)
Δεν ξερω τι σοι IQ πρεπει να εχει καποιος για να δουλεψει σε βενζιναδικο, αλλα μαλλον καπου γραφει οτι οσο πιο πολυ βλακας εισαι, τοσο το καλυτεροΑυτο που θα διηγηθω, μου εχει συμβει απειρες φορες, και το κανουν και Ελληνες, και αλλοδαποι, και νεοι, και γεροι
Ενω λοιπον παιρνουν την μανικα και σου βαζουν βενζινη στο ρεζερβουαρ της μοτοσυκλετας, οταν τελειωσει, κανουν κατι που δηλωνει το ποσοστο εγκεφαλου που εχουν μεσα στο κεφαλι
Αντι να γυρισουν την μανικα προς τα πανω ωστε να μην χυνεται(τι πιο απλο, δεν θελει και πτυχιο), περιμενουν να στραγγιξει λες και ειναι μακαρονια
Φυσικα οπως την απομακρυνουν, ολο και καποιες σταγονες θα πεσουν, που ολοι ξερουμε πως καταστρεφει το χρωμα
Πολλες φορες δε, καταφερνουν ακομα και στο αμαξι να ριξουν βενζινη κατω απο την ταπαΕχω σταματησει πλεον να περιμενω
Κατεβαινω και βαζω βενζινη μονος μου, και σε οποιον βενζινα αρεσει
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]