-
Ηταν συνολικό το σχόλιο όχι μόνο για την τιμή
Σχεδιασμόε εξωτερικός ,εσωτερικός, κινητήρες στα λίγα κκυβικά μιλάω για ελλάδα , τιμές , αξιοπιστία , πρεστίζ κ.λ.π.Απο πίσω΄μου αρέσει πολύ αλλα η Μούρη και ειδικά το εσωτερικό ... άστα
Ούτε οι καλητεχνικές φωτογραφίες δεν καταφέρνουν να το σουλουπώσουν.
Εχουν κάτι ενάντια στην φινέτσα εκει στην Renault ?? ... Δεν μπορώ να καταλάβω.Μόνο το clio ξεφέυγει απο τον κανόνα.
-
Ηρθε και στην Ελλάδα η Renault Laguna Coupe!
Τιμές:
2.0 Τ 170 hp Dynamic: 37.000
2.0 T 205 hp GT: 39.500Και σχετικό άρθρο των 4Τ:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... rt_id=9785
Υ.γ: @mods: Πλέον το θέμα να μεταφερθεί στους κατασκευαστές.
-
Τετραδιεύθυνση έχει η GT;
έντιτ: ναι...
Δεν είναι άσχημο deal, αλλά ελλάδα γιοκ... -
Πάντως στις τιμές αυτές και οι 2 εκδόσεις έχουν τα πάντα. Σίγουρα πιο συμφέρουσα είναι η GT αφού με μόλις 2.500 euro παραπάνω έχει και καλύτερες επιδόσεις και την τετραδιεύθυνση.
-
Πολύ καλή τιμολόγηση για την GT, δίκαιο deal. Όπως είπατε βέβαια Ελλάδα γιοκ (ο αγοραστής θα προτιμήσει το TT ή καμιά 3άρα coupe), αυτό όμως δεν μειώνει την αξία του αυτοκινήτου το οποίο θα είναι τουλάχιστον εξαιρετικό.
-
H Dynamic έχει αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων...και δεν έχει Τετραδιευθυνση....Πραγματικά από εξοπλισμό έχουν τα ΠΑΝΤΑ
-
http://www.skai.gr/master_story.php?id=107410
Παρουσίαση της coupe...!!!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
http://www.skai.gr/master_story.php?id=107410' target='_blankΠαρουσίαση της coupe...!!!
Τι ωραίο αμάξι που είναι αυτό ρε γμτ..!
ΑχΘα το αγοράσει κανείς άραγε;
-
οχι
γαλλικο κουπε στα 39 χιλιαρικα...δε πα να χει και κινητηρα απο clingon battle cruiser..
-
40.000 παρακαλώ
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οχιγαλλικο κουπε στα 39 χιλιαρικα...δε πα να χει και κινητηρα απο clingon battle cruiser..
-
ε τι να τους πεις..αμα δε καταλαβαινουν οτι ετσι οπως ειναι τα πραγματα θα πρεπει να παρουσιαζουν μια μειωμενη τιμη σε σχεση με τα γερμανικα αντιστοιχα...
φυσικα εγω θα την αγοραζα γιατι πιστευω οτι θαναι καλυτερη στο δρομο απο τα υπολοιπα αλλα δε μπορεις να περιμενεις κατι τετοιο απο ολους..
-
Δεν περίμενα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο 'καλές, προσιτές τιμές' σκεφτόμενος και τα αντιστοιχα coupe 406 και 407 της Peugeot που δεν ακολούθησαν τις τιμολογιακές πολιτικές των μαζικών τους μοντέλων.
Πάντως αισθητικά, εξοπλιστικά κλπ είναι πολύ καλές οι τιμές και αν ήμουν κάτοικος Γαλλίας σίγουρα θα το προτιμούσα απο τα αντίστοιχα γερμανικά κουπέ. -
Έχω καεί άσχημα απο renault laguna οπότε σε όποιο μοντέλο και να τη βγάλουν, μάλλον ούτε που θα το πλησιάσω. Όποιος καεί απ' το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι.
-
Ο χρήστης niole-navara έγραψε:
Έχω καεί άσχημα απο renault laguna οπότε σε όποιο μοντέλο και να τη βγάλουν, μάλλον ούτε που θα το πλησιάσω. Όποιος καεί απ' το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι.επειδή έχουν το ίδιο όνομα δεν σημαίνει οτι θα έχουν τα ίδια προβλήματα?
και κάτι άλλο εκτός από τα προβλήματα που φανταζόμαι ότι είχες...σαν αυτοκίνητο σε ικανοποιούσε? Ηταν καλό στο δρόμο? Ανετο?Χώρους?Ασφάλεια?....αν είνα έτσι να ξαναβγάλουν Datsun Y να είμαστε όλοι χαρούμενοι... -
Δεν έχεις άδικο , αλλά για σκέψου να την πάρει και να την πατήσει ξανά.
Ουκ ανδρός σοφού.
Καλύτερα το καινούργιο λάθός. -
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Έχω καεί άσχημα απο renault laguna οπότε σε όποιο μοντέλο και να τη βγάλουν, μάλλον ούτε που θα το πλησιάσω. Όποιος καεί απ' το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι.
επειδή έχουν το ίδιο όνομα δεν σημαίνει οτι θα έχουν τα ίδια προβλήματα?
και κάτι άλλο εκτός από τα προβλήματα που φανταζόμαι ότι είχες...σαν αυτοκίνητο σε ικανοποιούσε? Ηταν καλό στο δρόμο? Ανετο?Χώρους?Ασφάλεια?....αν είνα έτσι να ξαναβγάλουν Datsun Y να είμαστε όλοι χαρούμενοι...Είναι ταξιδιάρικο αμάξι γενικά. Είναι άνετο στην οδήγηση και μπορείς να κάνεις χιλιόμετρα χωρίς να κουραστείς εσύ και οι συνεπιβάτες σου. Για το θέμα της ασφάλειας, με τόσους αερόσακους θα μπορούσε να είναι άνετα και αερόστατο. Όσο για χώρους, έχει μεγάλο σαλόνι και πορτμπαγκάζ που χωράει πολλά πράγματα. Ανταποκρίνεται καλά σε γενικές γραμμές, αλλά τα βασικά του προβλήματα είναι στα ηλεκτρονικά. Εδώ του άλλαξαν εγγέφαλο στην αντιπροσωπία και πάλι κάνει προβλήματα. Ίσως φταίει και αυτό το σύστημα της κάρτας αντί του κλασσικού κλειδιού. Τι να πω.
-
Η Laguna Coupe προστέθηκε και στην ελληνική ιστοσελίδα:
-
Σήμερα την είδα από κοντά στη ΠΛΑΜΑΡ! Την έχει σε μαύρη!!!
Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο...ΑΠΛΑ!
Εχει τα πάντα πάνω του αλλά δυστυχώς με τα λεφτά του - αν κ τα αξίζει πιστευω- οι περισσότεροι θα προτιμήσουν κάποιο πιο premium coupe (A5?)! Λογικό... -
τι αναρτηση εχει η laguna?
-
Όντως, είναι πανέμορφη.
Renault Laguna Coupe