-
2η 4η ... είναι από Αμοργό .... αν έβαζα 15ρες .. μάλλον super leggera... οι ultra δεν μου αρέσουν καθόλου .... ΕΙΝΑΙ καγούρικες
αλλά θα έπρεπε να κάνω και μετατροπές στην μετάδοση ... αφού semityres είναι 195/50/15 ... και πιστεύω ότι λόγο βαρύτερου ελαστικού και περισσότερης κατανομής μάζας σε πιο μεγάλη ακτίνα ... μάλλον θα έχανα over all .... -
Εγω που εβαλα σκουρες ζελατινες στα πισω παραθυρα για να μην βαζω γελοια κουρτινακια(κουβαλαω μωρο) θεωρουμαι καγκουρας?
-
Και βέβαι όχι, απλά το αμάξι είναι επαγγελματικό....
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
αλήθεια ΤΙ είναι κάγκουράς? ας δώσει κάποιος έναν ορισμό..
Στην WIKIPEDIA, την ελευθερη εγκυκλοπαιδεια, συμπεριεληφθη πρόσφατα το λημμα ''καγκουρας'' και τα παραγωγα καγκουρια, καγκουρεμενο, καγκουρευω, καγκουρικο.
Η λεξη εναι 100% θεσαλονικιωτικη όπου και άρχισε να χρησιμοποείται απο τις αρχές της δεκατιάς του 80 και αργότερα έγινε γνωστή και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Κανονικα προφερεται ''κα(ν)γκουρας'' και σημαινει:
Ο επιδειξιας, ο λαικος τυπος ,αυτος που αυτοπροβαλλεται ακομψα, γελοιοποιωντας τον εαυτο του, σε μια προσπαθεια να καταξιωθει,χωρίς όμως ο ίδιος να το καταλαβαίνει.Αυτή τη σελίδα την είχα δημιουργήσει εγώ, όμως μετακινήθηκε από την Βικιπαίδεια και μπήκε στη Φρικηπαίδεια. Το άρθρο το σημερινό διαφέρει αρκετά από αυτό που είχα φτιάξει εγώ στην αρχή, αλλά τουλάχιστον, έκανα την αρχή
-
Ο χρήστης KOZ7685 έγραψε:
Εγω που εβαλα σκουρες ζελατινες στα πισω παραθυρα για να μην βαζω γελοια κουρτινακια(κουβαλαω μωρο) θεωρουμαι καγκουρας?Αν τώρα βέβαια μπεις στον πειρασμό να βάλεις κανά στιχάκι με άσπρα γράμματα του τύπου 'Την αγαπώ κι όλο πονώ και θα της σκ#σω τον ποπό...' ε τότε πιάνεις Σύδνεϋ μεριά.
-
το μωρο που μεταφερω ειναι 6 μηνων!
-
Ο χρήστης KOZ7685 έγραψε:
το μωρο που μεταφερω ειναι 6 μηνων!6 μήνες νομίζω είναι αρκετός χρόνος για να καταλάβεις κάποια πράγματα για αυτήν...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
6 μήνες νομίζω είναι αρκετός χρόνος για να καταλάβεις κάποια πράγματα για αυτήν...
Μάλλον εννοεί την κόρη του...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
6 μήνες νομίζω είναι αρκετός χρόνος για να καταλάβεις κάποια πράγματα για αυτήν...
famas νομιζω το χεις πιασει λαθος!!μαλλον μικρο παιδακι εννοει...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
famas νομιζω το χεις πιασει λαθος!!μαλλον μικρο παιδακι εννοει...
Κοίταξε....και 17 χρονών να είναι και να τα έχει 6 μήνες μαζί της...δεν είναι λόγος να βάλει φιμέ τζάμια για να μην τον βλέπουν
Το είχα καταλάβει ότι ήταν νήπιο...απλά έκανα τη σχετική πλάκα
-
την διευκρινηση την εκανα για το σχολειο του EDDIE 1
φυσικα και μιλαω για την κορη μου.Για καμια αλλη γυναικα δεν θα πειραζα το αυτοκινητο. -
την διευκρινηση την εκανα για το σχολειο του EDDIE 1
φυσικα και μιλαω για την κορη μου.Για καμια αλλη γυναικα δεν θα πειραζα το αυτοκινητο. -
την διευκρινηση την εκανα για το σχολειο του EDDIE 147
SORRY για το πολλαπλο POST κολλησε το pc
-
Μήπως είσαι κάγκουρας ?