-
Ok , σήμερα θα παραπάνω τα ηχεία. Jbl πήρα 16,5 cm ομοαξονικά . απο πανω απο την βαση τα βιδωσες η απο την κάτω πλευρα.
Τις βάσεις με τι τις εκοψες για να βάλεις τα 16,5 cm. -
και κατι άλλο , τα μαμα ηχεια βγαινουν η αναγκαστικα καταστρέφονται? δηλαδή η βαση είναι ένα με το ηχειο?
-
Sorry παιδιά που ανακατεύομαι, αλλά τα καλύτερα ηχεία θα έχουν αποτέλεσμα με το μαμά ηχοσύστημα;
Τα ηχεία τα πήρατε από εδώ ή από Internet; γιατί μια φορά που ρώτησα να βάλω πίσω στις έτοιμες θέσεις που έχει, μου είπαν 150ευρω με τοποθέτηση -
καλησπέρα!
εγω αγορασα 4χ 16,5cm JBL-HARMAN KARDON GT7-6 , sta 65 ευρω και τα 4, εχω βρει και βασεις που βγαινουν στα 40 ευρω και οι 4 , την τοποθετηση θα την κανω μονος μου.
τα μαμα ηχεια είναι 10-14 watt , λογικο είναι ότι οποιοδήποτε άλλο ηχεια θα πρεπει να εχει καλυτερη αποδοση ( νομιζω).
περιμενω και πληροφοριες από τον φιλο 206 για να μας πει εάν η χρηση τον υπαρχων βασεων καταστρεφει τα μαμα ηχεια , δηλαδή δεν αφαιρούνται τα ηχεια από τις βασεις και αναγκαστικα τα χαλας -
Ναι τα χαλάς.
-
ok βρηκα ανταπτορες και τους παρηγγειλα , ΣΚ εχει Project
-
καλημερα και καλη εβδομαδα.
η τοποθετηση των ηχειων εγινε, αλλαξε ως προς την ποιοτητα αλλα ως προς την ενταση δεν ενθουσιαστηκα, ειναι ενα 15% με 20% πιο δυνατα , παρολου που τα ηχεια που εβαλα ειναι 93 db ως προς την ευαισθησια τους .
η εγκατασταση δεν ειναι δυσκολη . αρκει φυσικα να εχεις ανταπτορες ηχειων. και 4-5 κλιπς για τα πανελ της πορτας.
μαλλον τωρα σκεφτομαι να τοποθετησω οβαλ ηχεια με ενισχυτη πισω στην εταζερα.εχει κανει κανεις κατι τετοιο???
-
Δεν φταίνε τα ηχεία ή η θέση είναι πολύ αδύναμος ο ενισχυτής της εργοστασιακής πηγής. Θέλεις ή ψηφιακό ενισχυτή που μπορεί να μπει κάτω από το κάθισμα γιατί είναι λεπτός και δεν ζεσταίνεται πολύ ή νέα πηγή. Μη πετσοκόψεις την εταζέρα δεν θα στο πρότεινα.
-
H etazera exei έτοιμες τρύπες νομιζω.
Εσύ εχεις βάλει ενισχυτή η εχεις αλλάξει πηγή? -
Τίποτε από τα δύο δίδει χρημάτων. Αλλά το σκέφτομαι.
-
γεια σας. θα ηθελα να ρωτησω κατι και ελπιζω να ειμαι εδω σωστα.εχω ενα cruze του 12/2009. ξαφνικα αρχισε να φουσκωνη τα νερα σε σημειο να τα πεταη απο την βαλβηδα ασφαλειας.το παω στο συνεργειο και απο κι και μετα αρχιζη ο γολγοθας. μου αλαζουν θερμαστατη, φουσκα, αντλεια νερου, φλαντζα κεφαλης ,πρεσαρισμα κεφαλαρη. ολα μεχρι εδω το αυτοκηνιτο δεν ειχε τιποτα και δεν μπορουν να βρουν τι εχει.,και συνεχιζη να υπαρχη αερας στο συστημα. καμια βοηθεια?το εχω παη σε 4 συνεργεια και ο τελευταιος μου ειπε οτι υπαρχη περιπτωση για ραγιζμα κορμου.
-
Ποιός κινητήρας? Απο αγγλικά πως πας ? Αν ξέρεις αγγλικά δες και το φόρουμ cruzetalk.com είναι αμερικάνικο φόρουμ και το παρακολουθούν κατά καιρούς και εκπρόσωποι του κατασκευαστή, επιπλέον έχει και όλες τις ανακλήσεις που μπορείς να δεις αν είχε εμφανίσει ο κινητήρας σου πρόβλημα.
-
εχεις τοποθετησει αεριο?
αδειαζει εντελως το δοχειο νερου? -
εχεις τοποθετησει αεριο?
αδειαζει εντελως το δοχειο νερου? -
εχω βαλη αεριο εδω και 4 χρονια.ο κινητιρας ειναι ο 1600cc o ecoteck 116hp. δεν μου παρουσιασε ουδεποτε προβλημα .απο σημερα ναι αδειαζη το δοχειο νερου ενω πιο πριν που το ειχαμε φτιαξη φουσκωνε το κολαρο αλλα δεν εχανε τα νερα, ητανε σταθερα και ελεγα λογο οτι δουλευη στους 95 ο θερμαστατης ειναι φυσιολογηκο, αλλα σημερα τρελαθηκε. αρχισε να μου αναβοζβινη το τσεκ εκανε κονξες στο δρομο και μου αναψε την αντιωλισθιση και το αντισπιν.
-
Άνοιξε την τάπα του νερου και μυρισε το δοχείο μέσα , εαν μυριζει υγραέριο εχεις διαρροή στον πνεύμονα στην μεμβράνη. Το πρόβλημα παρουσιαστηκε στο octavia του πατερα μου μετα απο ενα καρό μαλ..... Που του λέγανε οι τεχνικοί. Ακριβως τα ίδια του λέγανε και τα ίδια του άλλαζαν. Αλλάξανε αντλίες , νερου θερμοστάτες , άνοιξαν καπάκι. Μέχρι και η brc ο εγκατάστατης του έλεγε οτι το πρόβλημα είναι στο μοτέρ και όχι στο αέριο.
Τυχαία πήγα να κάνω σερβίς ενα αυτοκίνητο συγγενη μου σε ενα συνεργειο που κανει σερβίς και σε αέριο. Όταν του το είπα . μου λέει στάνταρτ μεμβράνη πνεύμονα εαν μυρίζει το δοχείο νερό υγραέριο.
Το πήγε ο πατέρας μου παλι στον υγραέρια του και αρχισε παλι ιστορίες για άγριους ( το δοχείο νερου μύριζε υγραέριο μονο όταν ηταν κρύος ο κινητήρας). Σε μετα πολλά και με απαίτηση του πατερα μου ανοιξανε τον πνεύμονα και βρήκαν τρύπα στην μεμβράνη του πνεύμονα . το πρόβλημα το είχε καιρό μάλλον και ΣΗΜΕΙΩΝΩ οτι απο την τρύπα του πνεύμονα πιθανόν να έκανε ηλεκτρόλυση ( εαν το λέω καλά) και του είχε καταστρεψει τον θερμοστάτη και πιθανόν και την αντλία νερου. Σου προτείνω να πας το αμάξι σου το γρηγοροτερο δυνατον και εαν μπορείς να το πας σε εναν ψυγεία να σου καθαρίσει και το κύκλωμα του νερου.Ελπίζω να βοηθησα
-
ενας μαστορας που το μετρησε με μηχανημα ειπε οτι υπαρχη διοξειδιο μεσα στο νερο και ειπε οτι εχω φλαντζα, αλλα επειδη εγω αλαξα φλαντζα και πρεσαρισα το κεφαλαρι μου ειπε οτι εχω ραγιζμα στον κορμο, και φοβαμαι να μπω στην διαδικασια να κατεβασω κηνιτιρα γιατι δεν υπαρχη το χρημα και το αφησα ετσι.μου κανη κατα καιρους καποια προβληματα το αεριο αλλα ο μαστορας επειμενη οτι δεν φταιη το αεριο δεν ξερω τι να πω.
-
δυστιχως είναι σαν να ακου την ιδια ιστορια με τον πατερα μου τα ιδια του λεγανε 2 μηχανικοι και στο τελος το πηγε σε εξουσιοδοτημενο μεγαλο συνεργειο Skoda . ευχομαι να μην είναι κατι σοβαρο το πρόβλημα σου .παντως εάν εχεις κανει χλμ , πηγαινε στον αεριτση σου και πες του να βγαλει μπροστα σου τον πνευμονα για να δεις την μεμβρανη. ποσα χλμ εχεις?
-
1100000 το αεριο το δουλευω 4 χρονια.ειπα τον μηχανικο και συμφωνησε να αλαξουμε τον πνευμονα και τον θερμοστατη για να δουμε τι θα κανη το αμαξι και μετα βαζουμε τα δικα μου παλι.ο μηχανικος ειναι φιλος.αν και καποια στιγμη ειχαμε βγαλη εκτος το αεριο και δεν ειχα δει διαφορα.αυτο το ριμαδι θελει και καλη εξαερωση το συστημα ψυξεως,τελον παντον θα κανη της αλλαγες την τριτη και βλεπουμε ελπιζω να ειναι αυτο γιατι δεν αντεχω να κατεβει μηχανη.
-
ραγισμένα μοτερ δεν εχω ακουσει , τωρα τι να πω ευχομαι να μην είναι κατι τετοιο.
στο forum της οπελ διαβαζα ότι γενικα αρκετοι με insignia ειχαν απωλεια νερου αλλα όχι σε τετοια επίπεδα , αρκετα ατομα ειχαν αλλαξει δοχειο νερο μαζι με ταπα.
ότι σου πει ο μηχανικος αναφερε το εδώ.
γενικα αλλα προβλήματα εχεις αντιμετωπισει?
Chevrolet Cruze