-
ρε κουμπάρε είπε κανείς τπτ τέτοιο? Απλά ο κρουζάκιας και ο κάθε κρουζάκιας είναι ευχαριστημένος με ένα αμάξι το οποίο εσύ θεωρείς ότι δεν αξίζει...
Γούστα είναι αυτά.... -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ρε κουμπάρε είπε κανείς τπτ τέτοιο? Απλά ο κρουζάκιας και ο κάθε κρουζάκιας είναι ευχαριστημένος με ένα αμάξι το οποίο εσύ θεωρείς ότι δεν αξίζει...
Γούστα είναι αυτά....πότε θεώρησα ότι δεν αξίζει ;
τέσπα δεν παλεύεστε ... και δεν βγάζει πουθενά.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Πλακα-πλακα εσυ τι οχημα εχειςΆντε πάλι...τι σχέση έχει αυτό;;
Είπαμε για 15000 και οικογενειακό με μεγάλους χώρους είναι καταπληκτικό ... Για παραπάνω τσου...Εγώ πάντως έχω megane cc...
ακριβό μεν μπανιστρτζιδικο δε...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Είπαμε για 15000 και οικογενειακό με μεγάλους χώρους είναι καταπληκτικό ... Για παραπάνω τσου...
μα τι λες τωρα?
και μονο που δινεις 15Κ και νιωθεις ξυπνιος γιατι σε αλλη περιπτωση θα εδινες 25Κ, ειναι απο μονο του αρκετο για να δικαιολογησεις την αγορα του.βαλε και τη ζηλεια στη μουρη των συγγενων λογω σπορ προφιλ...
δινεις 15Κ και καθαρισες φιλε.
ασε τους αλλους να μιλανε για τιμονια, αναρτησεις, πλαισια, στριψιμο και τετοιες βλακειες, λες και κανουμε αγωνες στο δρομο και πρεπει να ειμαστε πρωτοι.και αμα λαχει, πιανει και τα διακοσα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:slap:
είναι πιο έξυπνος αυτός που δίνει 17.οοο για το νέο Polo με τον εκπληκτικό , φινετσάτο και σούπερ αξιόπιστο κινητήρα (1.2 ΤSi) και με σύστημα να σου σβήνει ξαφνικά .....εάν θες H/Y και πάρεις laptop (=μικρό) αντί desktop (=μεγάλο) είσαι χαζός ;
Μούλικο έχω ...κ εγώ προσέχω την τσέπη μου. Αλλά δεν πετάω στα σύννεφα με το να λέω ότι έχω το καλύτερο 'κάρο' σαν μερικούς εδώ μέσα που ανακάλυψαν την Νέα Γη.
Αντε παλι τα αυτονοητα... Χαζη ειναι μια επιλογη που γινετε με λανθασμενη επεξεργασια των δεδομενων σε λαθος χρονο και με λαθος τροπο.Εαν θελεις να κανεις επεξεργασια σε μεγαλα αρχεια κατ'οικον
πχ video montaz ,τοτε ναι ..ειναι χαζομαρα το laptop!! -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
φίλε κρουζάκια είμαι μαζί σου -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Είπαμε για 15000 και οικογενειακό με μεγάλους χώρους είναι καταπληκτικό ... Για παραπάνω τσου...
μα τι λες τωρα?
και μονο που δινεις 15Κ και νιωθεις ξυπνιος γιατι σε αλλη περιπτωση θα εδινες 25Κ, ειναι απο μονο του αρκετο για να δικαιολογησεις την αγορα του.βαλε και τη ζηλεια στη μουρη των συγγενων λογω σπορ προφιλ...
δινεις 15Κ και καθαρισες φιλε.
ασε τους αλλους να μιλανε για τιμονια, αναρτησεις, πλαισια, στριψιμο και τετοιες βλακειες, λες και κανουμε αγωνες στο δρομο και πρεπει να ειμαστε πρωτοι.και αμα λαχει, πιανει και τα διακοσα
Καλά μιλάμε και πολύ κόλλημα το παλικάρι
Ξεκολλάτε ρεε!!
Ειπε κανένας ότι το Cruze είναι έτοιμο για αγώνες;;;;;
Είπε κανένας ότι τα φρένα του είναι τα καλύτερα;;;;
Είπε κανένας ότι η αναρτήσεις είναι το Νο1;;;;
Είπε κανένας ότι ότι όταν το οδηγάς είναι σαν να οδηγάς Maclaren;;;
Το Megane δηλ που αναφέρθηκε είναι καλύτερο στην οδήγηση;;
Π@π@#$ια μάντολες.
Δεν υπάρχει εργοστασιακό αυτοκίνητο (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, για γήινα δεδομένα μιλάω, γιατί και ένα Ferrari εργοστασιακό είναι) που να είναι το τέλειο που αναζητάτε.
Αν δεν του βάλεις φρένα δεν θα φρενάρει, αν δεν του αλλάξεις αναρτήσεις θα μετράς τα χιλιόμετρα σε κόμβους κ.ο.κ.
Και εγώ μπορώ να το κάνω το Cruze τούμπανο, και τι έγινε;; Θα στρίβει καλύτερα αλλά όταν θέλω να πάω μια χαλαρή βόλτα θα πρέπει να μην έχω φάει πριν.
Το θέμα από ότι έχω καταλάβει, δεν είναι πως βλέπεις εσύ το αυτοκίνητό σου, το θέμα είναι τι λέει ο άλλος για το αυτοκίνητό σου. Δεν πα να είναι το πιο μάπα, δε πα να χαλάει κάθε τρεις και λίγο, αν ο γείτονας το κοιτάει με θαυμασμό, τότε είμαστε ευτυχισμένοι.PS. Όταν εγώ μίλαγα για τιμόνια αναρτήσεις και άλλες βλακείες κάποιοι άλλοι δεν ήξεραν καν τι σημαίνει αμορτισερ.
-
δυστυχως δε καταλαβες τιποτα απο οσα εγραψα...
μπορει να φταιω εγω γιαυτο -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπορει να φταιω εγω γιαυτοΜπα, δεν φταις εσύ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπορει να φταιω εγω γιαυτοΓιατί δεν εξηγείς λοιπόν τι εννοείς και να αποφυγουμε τις παρεξηγήσεις;;
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπορει να φταιω εγω γιαυτοΜπα, δεν φταις εσύ...
Εγώ μπορει φταίω που δεν κατάλαβα αυτό που θέλει ο spiros να πει γιατί μπορεί να είμαι ηλίθιος, εσύ γιατί πετάγεσαι σαν ΑΜΕΡΙΚ(Λ)ΑΝΙΑ;;;;
-
Για να ρωτάς...
-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Εγώ μπορει φταίω που δεν κατάλαβα αυτό που θέλει ο spiros να πει γιατί μπορεί να είμαι ηλίθιος, εσύ γιατί πετάγεσαι σαν ΑΜΕΡΙΚ(Λ)ΑΝΙΑ;;;;Σε δημόσιο φόρουμ είσαι, δεν έχεις καταλάβει πως όποιος θέλει πετάγεται; Άδεια θα πάρει δηλαδή;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ μπορει φταίω που δεν κατάλαβα αυτό που θέλει ο spiros να πει γιατί μπορεί να είμαι ηλίθιος, εσύ γιατί πετάγεσαι σαν ΑΜΕΡΙΚ(Λ)ΑΝΙΑ;;;;
Σε δημόσιο φόρουμ είσαι, δεν έχεις καταλάβει πως όποιος θέλει πετάγεται; Άδεια θα πάρει δηλαδή;
Εκείνη την στιγμή μιλάω συγκεκριμένα με τον spiros γι'αυτό έχω και σε παράθεση το ποστ του, μου απαντάει σε εμένα λέγοντάς μου ότι μάλλον δεν κατάλαβα τι θέλει να πει και τότε πετάγεται ο άλλος για να πει τι;;;;;
Να το παίξει έξυπνος στους υπόλοιπους κοροιδεύοντας εμένα, και εσύ τον υποστηρίζεις;;
Τι να πω,
Και συ το ίδιο μυαλό έχεις.
Το έχεται κάνει κάνει το forum....... -
Δεν μπορείς να απαγορέψεις σε κάποιον να συμμετέχει στην κουβέντα.
Αν δεν σου αρέσει το φόρουμ, μπορείς να δοκιμάσεις αυτά την μάρκας/μοντέλου, εκεί φαντάζομαι είναι πολύ πιο ελεγχόμενες οι απόψεις.
-
Λίγα λόγια για το megane cc...
που θα μου το συγκρίνεις με το έκτρωμα τον τομ κρουζ... -
Χαλλλααράααα!
Ψυχραιμία παιδιά με τις λαμαρίνες.... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Λίγα λόγια για το megane cc...
που θα μου το συγκρίνεις με το έκτρωμα τον τομ κρουζ...Λες για το megane? αυτο που μοιαζει με τα διστημικα αμαξιδια που συλλεγουν πετρες???
-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Σε δημόσιο φόρουμ είσαι, δεν έχεις καταλάβει πως όποιος θέλει πετάγεται; Άδεια θα πάρει δηλαδή;
Εκείνη την στιγμή μιλάω συγκεκριμένα με τον spiros γι'αυτό έχω και σε παράθεση το ποστ του, μου απαντάει σε εμένα λέγοντάς μου ότι μάλλον δεν κατάλαβα τι θέλει να πει και τότε πετάγεται ο άλλος για να πει τι;;;;;
Να το παίξει έξυπνος στους υπόλοιπους κοροιδεύοντας εμένα, και εσύ τον υποστηρίζεις;;
Τι να πω,
Το έχεται κάνει κάνει το forum.......δε ξερω αν μπορω να το εξηγησω καλυτερα.
αν καποιος αλλος εχει το κουραγιο, ας το κανει Αν και πιστευω οτι εχουν γινει φιλοτιμες προσπαθειες απο καποιους.προφανως αντιλαμβανομαστε διαφορετικα καποιες εννοιες. Δεν ειναι κακο, αυτη τη διαφορα αποψεων ή αντιληψεων ειναι κατι που τονισα απο την αρχη της συμμετοχης μου στη κουβεντα.
κακως επεμενα απο την αρχη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μπορείς να απαγορέψεις σε κάποιον να συμμετέχει στην κουβέντα.Αν δεν σου αρέσει το φόρουμ, μπορείς να δοκιμάσεις αυτά την μάρκας/μοντέλου, εκεί φαντάζομαι είναι πολύ πιο ελεγχόμενες οι απόψεις.
Σωστά, αλλά όταν κάποιος σε προσβάλει, κάποιος άλλος θα πρέπει να επέμβει.
Αλλιώς αν είναι έτσι να αρχίσω και εγώ τα μπινελικια και να δούμε που θα οδηγήσει.Λίγα λόγια για το megane cc...
που θα μου το συγκρίνεις με το έκτρωμα τον τομ κρουζ...Ορέ παιδιά, στραβοί είστε ή δεν ξέρετε να διαβάζετε;;;;;
Σύγκρινε κανένας το Cruze με το Megane;;;;
Θα με τρελλάνετε τελείως;;; -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τι να πω,
Το έχεται κάνει κάνει το forum.......δε ξερω αν μπορω να το εξηγησω καλυτερα.
αν καποιος αλλος εχει το κουραγιο, ας το κανει Αν και πιστευω οτι εχουν γινει φιλοτιμες προσπαθειες απο καποιους.προφανως αντιλαμβανομαστε διαφορετικα καποιες εννοιες. Δεν ειναι κακο, αυτη τη διαφορα αποψεων ή αντιληψεων ειναι κατι που τονισα απο την αρχη της συμμετοχης μου στη κουβεντα.
κακως επεμενα απο την αρχη.
'spiros'Εαν ολοι αντιλαμβανομασταν με τον ιδιο τροπο τα πραγματα τοτε δεν θα ειχαμε λογο να τα λεμε.
Παντος στην ειρωνεια τι περιμενεις σιωπη?
Chevrolet Cruze