-
Το insignia δεν εχει καμια σχεση με το cruze σε οτι αφορα πλατφορμα αναρτησεις κτλπ..
ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΔΩ χαρειτε τα αμαξακια σας χωρις κομπλεξισμους για την επιλογη σας..Για σας τα πηρατε οχι για μας..Ημαρτον.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το insignia δεν εχει καμια σχεση με το cruze σε οτι αφορα πλατφορμα αναρτησεις κτλπ..
ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΔΩ χαρειτε τα αμαξακια σας χωρις κομπλεξισμους για την επιλογη σας..Για σας τα πηρατε οχι για μας..Ημαρτον..Καλα τα λες !!!Εγω ξεκιναω πρωτος : Οδηγω cruze και ειμαι καλα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το Οπελ ειναι σαφως καλυτερο αμαξι, αλλα τι να πω? Γιατι δε το πηρες? Μπορει να μην ειχες τα λεφτα, να σε κρινω γιαυτο? Οχι βεβαια!
επισης, οταν κρινουμε ενα αυτοκινητο, δε σημαινει οτι κρινουμε και τους κατοχους. Οταν γραφω ειρωνικα, τα σχολια πανε στα λεγομενα καποιου, οχι στο προσωπο του.
Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα (μαζί με την γυναίκα μου ξεπερνάμε τα 40000) απλά όπως έγραψα και παραπάνω το θεωρώ βλακεία να δώσω τόσα λεφτά παραπάνω.Τι θα κερδίσω;;
Oδήγησες δλδ το ινσιγκνια (στα 25k υποθέτω εννοείς το 1,6Τ) και το θεωρείς ισάξιο σε δυναμικά χαρακτηριστικά με το κρουζ;
Υπέθεσες λάθος.
Το μοντέλο που είχα επιλέξει ήταν to 1.8 το ίδιο μοτέρ που έχει και το Cruze που τελικά πήρα, απλά μετά πρόσθεσα ότι εξτρα έχει το Cruze στο Insignia και η τιμή του έβγαινε περίπου στα 24500 αν θυμάμαι καλά.
Όλα τα μηχανιθκά μέρη και τψν είναι περίπου ίδια,οπότε το θεώρησα ηλιθιο να δώσω τόσα λεφτά παραπάνωγια τι εξτρα μιλας και πηγε τοσο?
να αξιολογησουμε βεβαια και ποια απο αυτα αξιζουν ενα μικροτερο αυτοκινητο
Ξεκίναγε από τα 20000 η βασική έκδοση, η ηλιοροφή είχε κάπου στα 1500, οι ζαντες κανα χιλιάρικο, συναγερμος, αυτοματοι υαλοκαθαριστήρες, ο καθρέπτης να σκουραίνει, και πολλά άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα αλλά νομίζω πήρες μια ιδέα. Μου είχαν δώσει 2 σελίδες με επιλογές που θα μπορούσα να κάνω.
-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα (μαζί με την γυναίκα μου ξεπερνάμε τα 40000) απλά όπως έγραψα και παραπάνω το θεωρώ βλακεία να δώσω τόσα λεφτά παραπάνω.Τι θα κερδίσω;;
λες αυτο.. αλλα μετα λες..
Ξεκίναγε από τα 20000 η βασική έκδοση, η ηλιοροφή είχε κάπου στα 1500, οι ζαντες κανα χιλιάρικο, συναγερμος, αυτοματοι υαλοκαθαριστήρες, ο καθρέπτης να σκουραίνει, και πολλά άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα αλλά νομίζω πήρες μια ιδέα. Μου είχαν δώσει 2 σελίδες με επιλογές που θα μπορούσα να κάνω.
εγω θα προτιμουσα ενα καλο αυτοκινητο ξεβρακωτο, παρα καθρεφτες που να σκουραινουν και οροφη
βεβαια αυτα ειναι επιλογες του καθενος, αλλα μην υποτιμουμε τα οποια καλυτερα αυτοκινητα
αλλιως θα ειχαμε μονο ενα στα κομμουνιστικα προτυπα
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΔΩ χαρειτε τα αμαξακια σας χωρις κομπλεξισμους για την επιλογη σας..Για σας τα πηρατε οχι για μας..Ημαρτον..Και εγώ μαζί σου, αλλά όταν βγαίνει ο άλλος και λέει ότι όποιος πήρε Cruze δεν έχει ιδέα από αυτοκίνηση, και μόνο για συνταξιούχους κάνει, τότε τι να πεις;;;
-
ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΔΩ χαρειτε τα αμαξακια σας χωρις κομπλεξισμους για την επιλογη σας..Για σας τα πηρατε οχι για μας..Ημαρτον..
Και εγώ μαζί σου, αλλά όταν βγαίνει ο άλλος και λέει ότι όποιος πήρε Cruze δεν έχει ιδέα από αυτοκίνηση, και μόνο για συνταξιούχους κάνει, τότε τι να πεις;;;
Βέβαια αυτό ξεκίνησε επειδή κάποιος με Cruze είπε ότι τα άλογα είναι μόνο για κόντρες και για να δείχνουμε μάγκες....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
λες αυτο.. αλλα μετα λες..
εγω θα προτιμουσα ενα καλο αυτοκινητο ξεβρακωτο, παρα καθρεφτες που να σκουραινουν και οροφη
βεβαια αυτα ειναι επιλογες του καθενος, αλλα μην υποτιμουμε τα οποια καλυτερα αυτοκινητα
αλλιως θα ειχαμε μονο ενα στα κομμουνιστικα προτυπα
Όλα αυτά που περιγράφω τα έχει το Cruze απλά έφτιαξα ένα insignia με ότι έχει το Cruze και έβγαινε μια τιμή περίπου στα 25.000 αντι για τα 18.000 του Cruze
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΔΩ χαρειτε τα αμαξακια σας χωρις κομπλεξισμους για την επιλογη σας..Για σας τα πηρατε οχι για μας..Ημαρτον..
Και εγώ μαζί σου, αλλά όταν βγαίνει ο άλλος και λέει ότι όποιος πήρε Cruze δεν έχει ιδέα από αυτοκίνηση, και μόνο για συνταξιούχους κάνει, τότε τι να πεις;;;
Βέβαια αυτό ξεκίνησε επειδή κάποιος με Cruze είπε ότι τα άλογα είναι μόνο για κόντρες και για να δείχνουμε μάγκες....
Αντε παλι τα ιδια
-
ε καλα το πηγες πριν, τωρα το ξαναχαλασες...
αμα καποιος δε βλεπει διαφορες αναμεσα στο κρουζ και στο ινσιγκνια, ε ναι, δεν εχει ιδεα απο αυτοκινηση! Τι να κανουμε τωρα, εγω φταιω?
γιατι τοσο παθος ομως για κατι που πηρατε για τη παρτυ σας?
-
Όλα αυτά που περιγράφω τα έχει το Cruze απλά έφτιαξα ένα insignia με ότι έχει το Cruze και έβγαινε μια τιμή περίπου στα 25.000 αντι για τα 18.000 του Cruze
το θεμα ειναι χρειαζεσαι τα μπιχλιμπιδια ή ενα καλυτερο αυτοκινητο?
εσυ εκρινες οτι το καλυτερο δε σου χρειαζεται, σεβαστο, αλλα δε μπορεις να λες οτι το αλλο ειναι το ιδιο και απλα σου πουλαει μουρη η οπελ και δεν αξιζει τα λεφτα του
η οπελ ειναι απο τις πιο τιμιες εταιρειες , δηλαδη αν μιλουσαμε για καμια mercedes θα τη θεωρουσες την απολυτη κοροιδια ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ε καλα το πηγες πριν, τωρα το ξαναχαλασες...
αμα καποιος δε βλεπει διαφορες αναμεσα στο κρουζ και στο ινσιγκνια, ε ναι, δεν εχει ιδεα απο αυτοκινηση! Τι να κανουμε τωρα, εγω φταιω?
γιατι τοσο παθος ομως για κατι που πηρατε για τη παρτυ σας?
ΓιαΓια πες μου εσύ που ξέρεις οι διαφορές στα δυο μοντέλα που περιέγραψα πιο πριν κάνουν 7000 ευρώ;;;
Αυτά τα κάναμε στο δημοτικό
-
@qsis
το cruze εχει την delta 2 πλατφορμα οπως και το νεο Astra!
Αν το ταμπλο του θυμιζει αυτο του Insignia και δημιουργει συγχύσεις γυρω απο το ποσο INSIGNIA ειναι θα μπορούσατε τοτε να βρείτε ομοιότητές με αυτο του ASTRA !
To cruze αντικαθιστά στον όμιλο gm το lacetti -
''γιατι τοσο παθος ομως για κατι που πηρατε για τη παρτυ σας? [/quote]''
Ειναι κακο να υπερασπιζεσα την επιλογη σου? Πρεπει να υπαρχει καποιο συμφερον??
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...
γιατι τοσο παθος ομως για κατι που πηρατε για τη παρτυ σας?Πάθος; Πάθος έχουν άλλοι εδώ μέσα με Γαλλίες, Ιταλίες, Γερμανίες... που σε όλα τα θέματα υποβιβάζουν και θάβουν τρίτους κατασκευαστές και μας τα έχουν κάνει τσουρέκια τόσα χρόνια!
Από την άλλη τι θα ήθελες να συμβαίνει σε ένα θέμα που αφορά το Chevrolet Cruze;
Να το μειώνουν, να το θάβουν ή να βρίζουν την επιλογή τους;Τώρα θα μου πεις ότι και αυτό μπορεί να συμβεί.
Άλλωστε και εγώ βρίζω και θάβω κάθε τρεις και λίγο το αυτοκινητάκι 207GT/Rallye, αυτό με την 'σπορ αίσθηση' και τα 'σπορ χαρακτηριστικά' και με το 'τιμόνι' στο στάνταρ εξοπλισμό... -
Όλα τα μηχανιθκά μέρη και τψν είναι περίπου ίδια,οπότε το θεώρησα ηλιθιο να δώσω τόσα λεφτά παραπάνω
Σας διαβάζω τόσες σελίδες και γενικά καλή η πλάκα αλλά εδώ κάπου σταματάει η πλάκα
Να σου πω τι είναι ίδιο στα σίγουρα. Οι εξωτερικοί καθρέφτες και σε περίπτωση που έβαλες ηλιοροφή, είναι κι αυτή ίδια με του Insignia. Από εκεί και πέρα τίποτα καπάκια, βίδες κτλ. Αν αυτά θεωρούνται μηχανικά μέρη, ok by me...
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
@qsis
το cruze εχει την delta 2 πλατφορμα οπως και το νεο Astra!
Αν το ταμπλο του θυμιζει αυτο του Insignia και δημιουργει συγχύσεις γυρω απο το ποσο INSIGNIA ειναι θα μπορούσατε τοτε να βρείτε ομοιότητές με αυτο του ASTRA !
To cruze αντικαθιστά στον όμιλο gm το lacettiευχαριστω
παντως πολυ καλο που εχει ενα καινουριο πλαισιο, παρα τη χαμηλη τιμη του
αυτο το κανει ακομα περισσοτερο value for money -
Αν και καινούργιος στο φόρουμ διαβάζοντας όλα αυτά που γράφετε μου προκαλούν βρε παιδιά πολύ μεγάλη εντύπωση και αυτό γιατί αρκετoι απο έσας δεν θέλουν να δεχτούν κάποια πράγματα.
Υποβιβάζουν για παράδειγμα μια εταιρία η οποία ξεκίνησε το 1911 εκεί που άλλες δεν ήξεραν τι θα πει ρόδα η μάλλον οι κατασκέπαστες της ζούσαν πάνω σε δέντρα, υποβιβάζουν επίσης την General Motor το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής μηχανών όπου έχει κάτω από την σκεπή της την Chevrolet από το 1917, λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.
Δεν προσπαθώ να σας πείσω ότι η Cevrolet είναι το καλύτερο αυτοκίνητο απλά ο καθένας με τα δικατου ξεχωριστά κριτήρια το βλέπει και το αγοράζει.
Εμείς το Cruze κάποιος άλλος με Citroen BMW ή ότι άλλο αμάξι είδε και ήθελα να το πάρει.
Τι θα πει καλό και κακό ένας φίλος έχει το insignia ανοίξατε το καπό και θα καταλάβετε ότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές σε σύγκριση με το κόστος αγοράς.
Τέλος πάντων καλό θα ήταν να αναφερθούμε σε θέματα που έχουν να κάνουν με το Cruze και όχι σε προσωπικά θέματα επιλογής του καθενός. -
Στην Κορεα πουλιεται σαν Lacetti Premiere απο την Daewoo http://en.wikipedia.org/wiki/Daewoo_Lac ... present.29
Mερικες πληροφοριες για την πλατφορμα GM Delta ΙΙ http://en.wikipedia.org/wiki/GM_Delta_II_platform -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στην Κορεα πουλιεται σαν Lacetti Premiere απο την Daewoo http://en.wikipedia.org/wiki/Daewoo_Lac ... present.29
Mερικες πληροφοριες για την πλατφορμα GM Delta ΙΙ http://en.wikipedia.org/wiki/GM_Delta_II_platformΕ...και τι θα πει αυτο
Το πατζερο ξερεις τι σιμαινει στα Ισπανικα?? -
Και τι σχεση εχει το τι σημαινει το πατζερο στα Ισπανικα;
Chevrolet Cruze