-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Το θέμα να λυθεί με μονομαχία , διαλέξετε όπλο! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Oταν φτασεις κ'εσυ τα χρονια μου τοτε θα καταλαβεις οτι εκτος απο το cruze ολα ειναι ματαια!!
και το επομενο βημα μου θα ειναι να δεσω μια πετρα στο λαιμο...
Σιγα ρε φιλε κοψε κατι.
-
Φίλε cosneo, είναι λίγο απ'ολα που γράφεις.Το κυριότερο είναι ότι όταν έχεις ένα αυτ/το αξίας 38000 €(σημερινή αξία), σίγουρα περιμένεις καλύτερη ποιότητα, όχι τόσο των υλικών που δεν είναι κακά, αλλα στην εφαρμογή τους, στην συναρμολόγησή τους. Οταν παίρνεις πετρελαιοκίνητο, περιμένεις οικονομία, και όχι να βλέπεις και 13 λίτρα, σε χρήση αποκλειστικά πόλης. Επίσης δεν έχω δει κάτω από 10 λιτρα σε ανοιχτούς δρόμους (όχι εθνική οδό, δεν θεωρώ εθνική τον βόρειο άξονα Κρήτης), κρατάω μια επιφύλαξη για δρόμους π.χ Αθηνών-Θεσ/νικης, η εγνατία, που μπορείς να κρατάς σταθερή ταχύτητα, η βάζεις το cruise control . Οπως βλέπεις όμως, δεν το κατηγορώ μόνο, γράφω και τα καλά του, και να προσθέσω και την καταπληκτική ροπή του, που σε συνδυασμό με το αυτ/το κιβώτιο, κάνουν την οδήγηση πιο ξεκούραστη και ευχάριστη. Απλά όσο πιο πολλά δίνεις γιά κάποιο αντικείμενο - στην περίπτωση μας αυτ/το - έχεις και κάποιες απαιτήσεις παραπάνω Μπορεί στο cruze,σαν νεότερο μοντέλο, να έχουν προσέξει παραπάνω κάποια θέματα, και το εύχομαι γιά όλους αυτούς που το έχουν πάρει, εγώ όμως που έχω ας πούμε την κορυφή της chevrolet eu. δεν θα ξαναδοκίμαζα την αγορά μοντέλου αυτής της εταιρείας.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Oταν φτασεις κ'εσυ τα χρονια μου τοτε θα καταλαβεις οτι εκτος απο το cruze ολα ειναι ματαια!!
Σιγα ρε φιλε κοψε κατι.
Για τι ηλικίες μιλάτε ρε παιδιά???
Να ξέρω αν πρέπει να ετοιμάζομαι να κάνω παρέα σε κανέναν αυτόχειρα... -
Σιγα ρε φιλε κοψε κατι.
Για τι ηλικίες μιλάτε ρε παιδιά???
Να ξέρω αν πρέπει να ετοιμάζομαι να κάνω παρέα σε κανέναν αυτόχειρα...Η ηλικια ειναι αντιστροφος αναλογη με την αυτοχειρια!!
-
Ευχαριστω φιλε glko, οι ερωτησεις εχουν αρχισει απο τοτε που το πηρα ,αλλα δε με πειραζει.
Τη μεγαλητερη πλακα εχει οταν βλεπεις αντιδρασεις για την τιμη....δεν το πιστευουν!!
Εαν θελεις μπoρεις να δεις τα video που εχω φτιαξει για το chevy cruze :
http://www.youtube.com/watch?v=QOFdSqVr ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=xqAA4T16 ... re=relatedπολυ ωραια τα βιντεακια και πολυ ομορφο το αυτοκινητο..
συμφωνω με elteo για ζαντες..η τοποθεσια στο 2ο βιντεο ποια ειναι..?
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ευχαριστω φιλε glko, οι ερωτησεις εχουν αρχισει απο τοτε που το πηρα ,αλλα δε με πειραζει.
Τη μεγαλητερη πλακα εχει οταν βλεπεις αντιδρασεις για την τιμη....δεν το πιστευουν!!
Εαν θελεις μπoρεις να δεις τα video που εχω φτιαξει για το chevy cruze :
http://www.youtube.com/watch?v=QOFdSqVr ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=xqAA4T16 ... re=relatedπολυ ωραια τα βιντεακια και πολυ ομορφο το αυτοκινητο..
συμφωνω με elteo για ζαντες..η τοποθεσια στο 2ο βιντεο ποια ειναι..?[
Ευχαριστω Η τοποθεσια ειναι λιγο εξω απο το Ηρακλειο διπλα στην Κνωσσο και λεγεται Αγια Ειρηνη. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για πες μου ρε φιλε εσυ που δεν εισαι συνταξιουχος και εισαι και γρηγορος ,γιατι δεν πας σε καμια πιστα
να ξελαμπικαρεις ?Αν νομίζεις ότι ένα γρήγορο αυτοκίνητο είναι για ξελαμπικάρισμα και μόνο, μάλλον έχεις διαστρεβλωμένη εικόνα και για την αυτοκίνηση και για το ξελαμπικάρισμα αυτό καθεαυτό.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Ξύδι.
θα μας τρελανεις ρε Ντινο?
ξερεις κανεναν που να εχει ιδεα περι αυτοκινησης και να παιρνει τετοιο Σεβρολετ?ο ανθρωπας ενα αμαξι θελει να παενει στη δουλεια, να πεταει μεσα 500λιτρα συμπραγκαλα και να παενει εκδρομη...
αμα ηθελε να οδηγαει, θα επαιρνε κατι αλλο, ευτυχως υπαρχουν ακομα λυσεις...
Μπορεί να του καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες, όταν εγώ πχ οδηγούσα το 304 σήμαινε πως δεν ήξερα που πάνε τα 4; Το αυτοκίνητο ως επιλογή δεν (πρέπει να) μας χαρακτηρίζει, αλλά μέχρι την προσπάθεια για αλλαγή των πραγμάτων γύρω από το αυτοκίνητό μας υπάρχει τεράστια απόσταση.
Στην Κρητη που ζω...ο συνταξιουχος και τα 200χιλ. που μπορει να παει το cruze πολλα ειναι!!
Και ο πατέρας μου συνταξιούχος είναι αλλά καταλαβαίνει την διαφορά του πιάνω απλά 200 χλμ/ωρα και του τα πιάνω σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Η τελική του αυτοκινήτου ποσώς με ενδιαφέρει, το θέμα είναι πώς συμπεριφέρεται στο υπόλοιπο φάσμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για πες μου ρε φιλε εσυ που δεν εισαι συνταξιουχος και εισαι και γρηγορος ,γιατι δεν πας σε καμια πιστα
να ξελαμπικαρεις ?Αν νομίζεις ότι ένα γρήγορο αυτοκίνητο είναι για ξελαμπικάρισμα και μόνο, μάλλον έχεις διαστρεβλωμένη εικόνα και για την αυτοκίνηση και για το ξελαμπικάρισμα αυτό καθεαυτό.
ξερεις κανεναν που να εχει ιδεα περι αυτοκινησης και να παιρνει τετοιο Σεβρολετ?ο ανθρωπας ενα αμαξι θελει να παενει στη δουλεια, να πεταει μεσα 500λιτρα συμπραγκαλα και να παενει εκδρομη...
Μπορεί να του καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες, όταν εγώ πχ οδηγούσα το 304 σήμαινε πως δεν ήξερα που πάνε τα 4; Το αυτοκίνητο ως επιλογή δεν (πρέπει να) μας χαρακτηρίζει, αλλά μέχρι την προσπάθεια για αλλαγή των πραγμάτων γύρω από το αυτοκίνητό μας υπάρχει τεράστια απόσταση.
Στην Κρητη που ζω...ο συνταξιουχος και τα 200χιλ. που μπορει να παει το cruze πολλα ειναι!!
Και ο πατέρας μου συνταξιούχος είναι αλλά καταλαβαίνει την διαφορά του πιάνω απλά 200 χλμ/ωρα και του τα πιάνω σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Η τελική του αυτοκινήτου ποσώς με ενδιαφέρει, το θέμα είναι πώς συμπεριφέρεται στο υπόλοιπο φάσμα.
Η αναφορα μου στα χιλιομετρα ειχε να κανει για τους δρομους! Φυσικα και η συνολικη συμπεριφορα του
αυτοκινητου ειναι το θεμα.Εγω δεν εθεσα θεμα ουτε για αργη οδηγηση ουτε ταυτισα την ιπποδυναμη με τα
200χαω. -
Η αναφορα μου στα χιλιομετρα ειχε να κανει για τους δρομους! Φυσικα και η συνολικη συμπεριφορα του
αυτοκινητου ειναι το θεμα.Εγω δεν εθεσα θεμα ουτε για αργη οδηγηση ουτε ταυτισα την ιπποδυναμη με τα
200χαω.
Το καλυτερο απ'ολα ειναι οι αναφορες τυπου: [ξερεις κανεναν που να εχει ιδεα περι αυτοκινησης και να παιρνει τετοιο Σεβρολετ?] Δεν ξεραμε να σε ρωτησουμε πριν τα αγoρασουμε !!! -
αφου εσυ ξερεις καλυτερα τοτε για προσβαλλεσαι?
-
[quote='spiros']αφου εσυ ξερεις καλυτερα τοτε για προσβαλλεσαι?[/quo
Δεν μου αρεσουν οι ισοπεδωτικες αποψεις τυπου : εχεις BMW εισαι ψωνιο,εχεις CHEVROLET εισαι ασχετος ,
κλπ -
αφου εσυ ξερεις καλυτερα τοτε για προσβαλλεσαι?[/quo
Δεν μου αρεσουν οι ισοπεδωτικες αποψεις τυπου : εχεις BMW εισαι ψωνιο,εχεις CHEVROLET εισαι ασχετος ,
κλπΕνώ η άποψη ότι τα πολλά άλογα είναι για κόντρες ή για να κάνεις το μάγκα δεν είναι ισοπεδωτική;;;
-
Τα κριτηρια αγορας αυτοκινητου ειναι καθαρα υποκειμενικα,μπορουμε ομως να συμφωνησουμε σε καποια
βασικα,π.χ το cruze ειναι value for money -ειναι πανεμορφο μεσα εξω -ασφαλεστατο
(και με τη βουλα )-και φυσικα για καποιον που δεν κανει κοντρες στους δρομους ,με μια χαρα ιπποδυναμη.
Εαν μπεις και το οδηγησεις θα καταλαβεις γιατι οσοι το εχουμε το γουσταρουμε τοσο!!!Εσυ αυτο που καταλαβες απο τα παραπανω ειναι οτι αφου δεν εχει ιπποδυναμη για κοντρες... ολοι οσοι
εχουν μεγαλη ιπποδυναμη ντε και καλα κανουν κοντρες???
Εαν αυτο καταλαβαινεις ...δεν φταιω εγω.
Ωσο για την μαγκια της ιπποδυναμης την εχουμε δει ολοι στους Ελληνικους δρομους ,( και το αυτονοητο )
φυσικα δεν παιρνει ολους η μπαλα! -
Δεν τα κατάλαβα από τα παραπάνω αλλά από τα παρακάτω:
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
και φυσικα για καποιον που δεν κανει κοντρες στους δρομους ,με μια χαρα ιπποδυναμη.
Έτσι...
Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε τα άλογα χρειάζονται μόνο στις κόντρες...
Α..ξεχασα..για να δειχνουμε και τι μαγκες ειμαστε!!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν τα κατάλαβα από τα παραπάνω αλλά από τα παρακάτω:και φυσικα για καποιον που δεν κανει κοντρες στους δρομους ,με μια χαρα ιπποδυναμη.
Έτσι...
Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε τα άλογα χρειάζονται μόνο στις κόντρες...
Α..ξεχασα..για να δειχνουμε και τι μαγκες ειμαστε!!
Γιατι επιμενεις τοσο ?
Στο κατω-κατω δεν επιβαλω σε κανεναν τις αποψεις μου.Το να τις ερμηνευεις οπως εσυ θελεις ειναι δικοσου θεμα,μην προσπαθεις ομως να μου επιβαλεις την παρερμηνεια των θεσεων μου! -
Θα αφήσω τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του.
-
-
Μονομαχια???..μονο εαν εχει αλογα
-
Μονομαχια???..μονο εαν εχει αλογα
Chevrolet Cruze