-
Γενικος δεν εχω προβληματα με το αμαξι.υπαρχη περιπτωση να μπορω να ρυθμισω θερμοκρασια;απο ενα σημειο δεν χανω νερα.αλλα τα κολαρα πρεπει να ειναι πρυσμενα;αν ναι τοτε δεν εχει προβλημα το αμαξι και τζαμπα τρεχω
-
νομιζω ότι η θερμοκρασια δεν ρυθμίζεται, ας μας πει ενας ειδικος βεβαια. ψαχτο γιατι δεν μου φαινεται να εχεις πρόβλημα με ραγισμένο μοτερ κτλ.!
το ανοιξατε τον πνευμονα? -
Φίλε Καλησπέρα για τα κολαρα που λες εγώ είχα πρόβλημα με την θερμοκρασία έβγαλα θερμοστάτη παρόλο αυτά μου έκανε μερικές φορές κόλπα πχ. Εκεί που πήγε να μου έριχνε την θερμοκρασία το έβλεπα μέσα στο όργανο είχα τρελαθεί αφού αλαξα μέχρι και τρόμπα νερού .Μέχρι και ηλεκτρολόγος πήγα αλλά όλα οκ μέχρι που πήγα σε ένα φίλο .και βλέπει το κολάρο που πάει από το ψυγείο στο θερμοστάτη να είναι μπαλόνι και μου λέει το έχω θέμα το αλαζω άλλα βάζω της όπερας και ησυχασα λείπων το αποτέλεσμα είναι όταν το αυτοκίνητο ζεσταίνεται το κολάρο φουσκώνει με αποτέλεσμα ο θερμοστάτης δεν διαβάζει σωστά γιατί έχει αέρα
-
h οπερα από ότι καταλαβα είναι η OPEL?
ποσο στοιχιζει η αλλαγη, θα το ελενξω και εγω -
δηλαδη το πρηζεται το κολαρο ειναι φισιολογικο?ρε παιδια το σκεφτομαι συνεχεια, οταν τα νερα ειναι πανω απο τους 96 βαθμους δεν ειναι φισιολογικο να πριζωνται τα κολαρα?ενω το βεντιλατερ περνει στους 106?εγω ξερω οτι τα υγρα μετα τους 100 ατμοποιουνται, δεν ειναι φυσιολογικο να ειναι πρησμενα τα κολαρα???
-
από ότι καταλαβα ο αντωνης λεει ότι δεν είναι φυσιολογικο , και χρηζουν αντικατασταση τα κολαρα. σωστα?
-
Καλημέρα παιδιά ναι δεν είναι φυσιολογικό το πρόβλημα είναι στο μεγάλο κολάρο από ψυγείο σε θερμοστάτη. Φουσκώνει και κάνει αέρα με αποτέλεσμα ο θερμοστάτης που είναι μηχανικός δεν λειτουργεί σωστά. Εγώ έβαλα κολάρο της οπελ έχει μια μικρή διαφορά αλλά όλα οκ φοβήθηκε για της μαμά μην έχω πρόβλημα . Θα δείτε αμέσως διάφορα με της οπελ το κολάρο δεν φουσκώνει και είναι φτηνό. Αλλά παιδιά καλή εξαερωση μετά
-
από αστρα j300 εβαλες?
-
το κολαρο της οπελ που ρωτησα μου ειπαν 42ε .τοσο εχει? αλλα επρεπε να το παραγγείλει απο ιταλια μου ειπε.και αν δεν κανω λαθος ταιριάζει απο βεκτρα.ταιριαζει και αοπ αστρα j300?
-
Παιδιά εγώ δεν είχα πρόβλημα το βρήκα αμέσως ρωτήστε και στα αφτε μαρκετ . Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι έχει κανένας πρόβλημα με το ταπλο μου έχει κάνει σταμπες και δεν ξέρω τι να κάνω έχει κανένας τέτοιο πρόβλημα και αν ναι τι έχει κάνει.
-
Παιδιά σορυ λάθος στα όργανα το τζαμακη έχει κάνει στάμπες. ..
-
Απο την εξω πλευρα στο Τζαμάκι ??εγώ δεν έχω τέτοια σημαδιΑ
-
Μάλλον από μέσα είναι γιατί έχω κάνει τα πάντα αλλά τίποτα .λέω να πάω σε ηλεκτρολόγος τα το λύσουμε αλλά φοβάμαι μην γίνει καμιά μαλάκια. ...
-
τοσο πολύ φαινεται? εάν δεν φαινεται ιδιαιτερα μην ασχοληθείς και σου σπασουν τιποτα και τρεχεις
-
Καλημέρα φαίνεται την ημέρα και όταν πέσει ο ήλιος είναι ένα χαλί θα πάω να ρωτήσω αν είναι δύσκολο να το βγάλω αν είναι το αφήσω.
-
εχεις ρίξει απο αυτες τι σαχλαμαρες τα γυαλιστικά ταμπλο κλπ;
-
Καλησπέρα παιδιά τι κάνατε με το κολάρο βρήκατε κάνατε αντικατασταση. Και αν ναι είδατε διάφορα. Πιο πολύ για το φίλο μας τον martz1966.
-
παιδια πηγα έπλυνα τον κινητηρα εσωτερικά και την επομενη μερα ειδα ραγιζμενη την βαση του θερμοστατη.την οποια την αλαξα εχθες και κολαρο επίσης, αλλα τρομαξαμε να κανουμε εξαερωση ολο αερα ειχε υπαρχη κανα ευκολος τροπος για να γίνεται? το ξερατε οτι ο θερμοστατης ειναι στους 105C?πιστευω οτι ηταν απο εκει και δεν φαινοταν τοσο καιρο. υπαρχη και τωρα λιγο φουσκωμα στο κολαρο αλλα μετα ηρεμη. πιστευω οτι ηταν απο εκει.
-
Καλημέρα φίλε mertz.1966 τι κολάρο έβαλες τις μαμάς. Όσο για την εξαερωση άστο θα κάνει και μόνο του απλός θα κάνεις των κόπο να το να το βλέπεις για δύο μέρες κρύο όμως
-
κολαρο εβαλα απο μεταχειριζμενο μαζι με θερμοστατη οπως ηταν.για την ωρα καλα παη, τα νερα ειναι σταθερα δεν εχω χασει καθολου μονο που δεν εβαλα αντιψυκτικο γιατι φοβήθηκα,αλλα αμα παη ετσι καμμια βδομαδα πρεπει να τα βγαλω και να βαλω αντιψυκτικο αλλα η εξαερωση με προβληματιζει ο τεχνιτης εφαγε 1 ωρα.για αυτο ειπα μηπος υπαρχη καποιος ευκολος τροπος.
Chevrolet Cruze