-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ποσο μπροστα εισαι!!!
ΦΙΑΤ εχεις;;;;;;;Fiat, Toyota και Daihatsu.
Και μάλιστα το Fiat οδεύει προς αντικατάσταση με γιαπωνέζικο δίτροχο.
Βλέπεις δεν έχω θέμα με τη χώρα κατασκευής απλά έχω αλλεργία στα κολλήματα.
Α, είχα και Atos για να μην ξεχνιόμαστε. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ποσο μπροστα εισαι!!!
ΦΙΑΤ εχεις;;;;;;; -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Καιρός είναι να γράψουμε κάτι και στο φόρουμ του cruze. Βέβαια το ότι για μεγάλα διαστήματα δεν αναφέρεται κάποια καινούρια ζημιά, είναι καλό.Το κακό είναι ότι εχθές μου έβγαλε μια.
Ξαφνικά ακούγεται στιγμιαία ο προειδοποιητικός ήχος και ανάβουν τα λαμπάκια του ABS του TC και του ESP δηλαδή όλων των ηλεκτρονικών βοηθητικών συστημάτων.Αμέσως σταμάτησα για τσεκάρω τα υγρά φρένων και τον κινητήρα για κάποια διαρροή. Ήταν όμως όλα εντάξει.
Όταν ξαναέβαλα μπροστά το αυτοκίνητο , δεν άναψαν οι ενδείξεις αμέσως αλλά μετά από λίγο.
Αφού λοιπόν δεν ήταν κάτι τυχαίο που συνέβη μια φορά, η αμέσως επόμενη κίνηση ήταν η επίσκεψη στην αντιπροσωπεία. Εννοείτε ότι δεν μπήκα σε διαδικασία να πάρω τηλέφωνο και να κλείσω ραντεβού. Πήγα κατευθείαν εκεί!
Νάνε καλά οι άνθρωποι αμέσως με εξυπηρέτησαν και το έβαλαν στο διαγνωστικό.
Το πόρισμα είναι, βλάβη στον αισθητήρα του μπροστά αριστερού τροχού. Αυτό είναι η αιτία που απενεργοποιηθήκαν όλα τα σχετικά (με τα φρένα) ηλεκτρονικά συστήματα.
Έγινε αμέσως η παραγγελιά αλλά δυστυχώς το ανταλλακτικό δεν υπήρχε ούτε στα κεντρικά της Αθηνάς, οπότε για καμιά δεκαπενταριά μέρες θα περιμένω και θα είμαι χωρίς το ABS και τα υπόλοιπα συστήματα .
Το ευχάριστο είναι ότι επ’ ευκαιρία της βλάβης του αισθητήρα, τους είπα για το πρόβλημα με τον θόρυβο της όπισθεν και τους υπενθύμισα ότι παρά το γεγονός ότι μου είχαν αλλάξει τις πίσω βάσεις των δαγκανών, το πρόβλημα συνεχίζεται.
Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι ότι μαζί με τον αισθητήρα, παράγγειλαν και αποσβεστήρες θορύβου για τα πίσω φρένα.Ουδέν κακόν αμιγές καλού…
Για να μην ξεχνιόμαστε....Ακόμα περιμένω !!!! Οι δεκαπέντε μέρες κοντεύουν να γίνουν 2 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ABS, TC και ESP .
-
Κυκλοφορείς με αναμμένα τα λαμπάκια;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κυκλοφορείς με αναμμένα τα λαμπάκια;Ναι!
Με το πρώτο φρενάρισμα και μερικά μέτρα αφού ξεκινήσω, μπλοφάρουν στιγμιαία οι μπροστινοί τροχοί, ακούγεται ο προειδοποιητικός ήχος και ανάβουν τα λαμπάκια απενεργοποίησης. Κάποιες φορές αυτό γίνεται μετά από 1-2 χιλιόμετρα, αλλά πάντα συμβαίνει και μάλιστα σε φρενάρισμα λίγο πριν σταματήσει το αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εμένα πάλι τα ίδια προβλήματα έχουν όσοι φίλοι μου έχουν Mazda 6 1.8.
ας προσεχαν......
οδηγάς το χειρότερο μίνι που κυκλοφορεί στους δρόμους και το πιο αργο 1800αρη και μιλάς ??
-
Ναι!
Με το πρώτο φρενάρισμα και μερικά μέτρα αφού ξεκινήσω, μπλοφάρουν στιγμιαία οι μπροστινοί τροχοί, ακούγεται ο προειδοποιητικός ήχος και ανάβουν τα λαμπάκια απενεργοποίησης. Κάποιες φορές αυτό γίνεται μετά από 1-2 χιλιόμετρα, αλλά πάντα συμβαίνει και μάλιστα σε φρενάρισμα λίγο πριν σταματήσει το αυτοκίνητο.ο κατανεμητής δουλεύει ??
-
Εμ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ναι!
Με το πρώτο φρενάρισμα και μερικά μέτρα αφού ξεκινήσω, μπλοφάρουν στιγμιαία οι μπροστινοί τροχοί, ακούγεται ο προειδοποιητικός ήχος και ανάβουν τα λαμπάκια απενεργοποίησης. Κάποιες φορές αυτό γίνεται μετά από 1-2 χιλιόμετρα, αλλά πάντα συμβαίνει και μάλιστα σε φρενάρισμα λίγο πριν σταματήσει το αυτοκίνητο.ο κατανεμητής δουλεύει ??
Αν δε δούλευε, θα είχα φρένα ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμ...είναι δηλαδ αυτονόητο οτι δουλεύει?? στο δικό μου π.χ. όταν βγουν τα ηλ/κα οφ βγαίνει ΚΑΙ ο κατανεμητης
-
Αυτό λέω, αν έχει ebd μάλλον δεν θα δουλεύει, γιαυτό ρώτησα...
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό λέω, αν έχει ebd μάλλον δεν θα δουλεύει, γιαυτό ρώτησα...Sent from my GNex using smoke signals.
καλα δεν είναι και δύσκολο να το καταλάβεις...
-
Τα 1.4αρια turbo ειναι ηδη στο τελωνειο αλλα υπαρχει πολυ stock απο τα υπαρχοντα(πολλα 1.6 - 1.8 ελαχιστα) οποτε λιγη εσκεμμενη καθυστερηση ωστε να φυγουν....
-
Χθες με ειδοποίησαν από την αντιπροσωπεία ότι παρέλαβαν επιτέλους ( μετά από 80 μέρες αναμονής) τον αισθητήρα.
Θα πάω σήμερα να τον αλλάξουν και να βάλουν τους αποσβεστήρες θορύβου στα πίσω φρένα. -
παιδια καλημερα, παιζει να φερουν το cruze με diesel κινητηρα? Με το προγραμμα 50-50 ερχετε ατοκο και νομιζω οτι αυτη την στιγμη η chevrolet και η scoda εχουν τα μοναδικα καλα προγραμματα για ατοκη χρηματοδοτηση.Η scoda 30% προκαταβολη και 40 δόσεις άτοκες και η chevrolet 50% προκαταβολή και 50 δόσεις άτοκες... οπότε μιας και ανέβαλα την αγορα του αυτοκινητου απο 8/2012 στο 4 ή 5/2013 παρακολουθω σθεναρα την chevrolet και τα μοντελα της
-
Νομίζω ότι έχει έρθει 1700 diesel και υπήρχε από ενάρξεως 2λιτρο ντίζελ το οποίο όμως το έφερνε μόνο με παραγγελία.
-
Λοιπόν έχουμε και λέμε…
Πήγα εχθές για να αλλάξουν τον αισθητήρα και να βάλουν τους αποσβεστήρες θορύβου.
Το τσέκαραν στο διαγνωστικό και το αυτοκίνητο είναι και πάλι με τα ηλεκτρονικά του σε πλήρη λειτουργία.
Οι αποσβεστήρες θορύβου ΕΚΑΝΑΝ δουλειά. Τα φρένα δεν τρίζουν στην όπισθεν και η πλάκα είναι ότι τώρα μου φαίνεται παράξενο που δεν κάνει θόρυβο... Η συνήθεια βλέπεις… -
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Νομίζω ότι έχει έρθει 1700 diesel και υπήρχε από ενάρξεως 2λιτρο ντίζελ το οποίο όμως το έφερνε μόνο με παραγγελία.Μπανανα' η υποθεση, ρωτησα και μου ειπαν οτι αν παω στο ατοκο 50-50 χανω την εκπτωση με τα 1500 ευρω, μόνο το spark εχει συνδυαστικο και των δυο, δλδ και εκπτωση 1500 ευρω και 50-50 ατοκο!
Το 1700 θα ειναι ακριβο, ξερεις ποσο εχει με τα 130ps , δυναμη το εργαλειο με 130ps -
Λοιπόν έχουμε και λέμε…
Πήγα εχθές για να αλλάξουν τον αισθητήρα και να βάλουν τους αποσβεστήρες θορύβου.
Το τσέκαραν στο διαγνωστικό και το αυτοκίνητο είναι και πάλι με τα ηλεκτρονικά του σε πλήρη λειτουργία.
Οι αποσβεστήρες θορύβου ΕΚΑΝΑΝ δουλειά. Τα φρένα δεν τρίζουν στην όπισθεν και η πλάκα είναι ότι τώρα μου φαίνεται παράξενο που δεν κάνει θόρυβο... Η συνήθεια βλέπεις…αντε καλορίζικο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Λοιπόν έχουμε και λέμε…
Οι αποσβεστήρες θορύβου ΕΚΑΝΑΝ δουλειά. Τα φρένα δεν τρίζουν στην όπισθεν και η πλάκα είναι ότι τώρα μου φαίνεται παράξενο που δεν κάνει θόρυβο... Η συνήθεια βλέπεις…αντε καλορίζικο...
Ευχαριστώ, χρωστάω κέρασμα
Chevrolet Cruze