-
Ο χρήστης CHRIS-ASTRA έγραψε:
+1000
δεν ξερω σσε ποιο οχημα σπανε οι ηλεκτρικοι καθρεπτες, αλλα στον δικο μου δεν σπασανε κατα την επιδειξη της παραλαβης του οχηματος απο τον πωλητη(octavia 5 fl elegance)!
Καλο ειναι να προσεχουμε τι λεμε πρωτα! Εαν σε καποιο μοντελο σπανε, δεν σημαινει οτι σπανε ολοι οι καθρεπτες σε ολα τα υπολοιπα!Τι εννοείς δεν σπάσανε; Δεν λες και σε μας τι επίδειξη έκανε ο πωλητής;
Τι παραπάνω έχουν οι ηλεκτρικοί καθρέπτες του Octavia ώστε να μην σπάνε ποτέ...; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
- Αν για κάποιο λόγο θέλεις να κλείσεις το αυτοκίνητο και οι καθρέπτες να μείνουν ανοιχτοί (π.χ. για πλυντήριο αυτοκινήτων ή γενικά πλύσιμο!) αυτό δεν μπορεί να γίνει.
τι εννοείς ; εγώ που έχω ηλεκτρικούς το κάνω αυτό που λες.
Εννοώ ότι οι καθρέπτες μόλις κλειδώσω το αυτοκίνητο υποχρεωτικά κλείνουν. Δεν μπορούν να μείνουν ανοιχτοί. Σε αντίθεση με το cordoba που ανοιγοκλείνουν μόνο με διακόπτη μέσα στο αυτοκίνητο.
Και όσο αφορά το 207 και το Cordoba και στα δύο αυτοκίνητα οι πωλητές αλλά και στο συνεργείο, μας προειδοποίησαν να προσέχουμε τους καθρέπτες.
Ειδικά όταν κάποιος πάει να τους χειριστεί χειρωνακτικά μπρος ή πίσω...Εμένα κλείνουν και από μέσα αλλά και από το κλειδί όταν πατήσω κλείδωμα. Οπως θέλω το κάνω.
-
Στορμ στο 407 που είχα, θυμάμαι πως είχε επιλογή στο menu για το αν θέλω να κλείνουν οι καθρέπτες με το κλείδωμα. Στο 207 το κόψαν;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμένα κλείνουν και από μέσα αλλά και από το κλειδί όταν πατήσω κλείδωμα. Οπως θέλω το κάνω.Μπορούν οι καθρέπτες να παραμείνουν ανοιχτοί, αλλά το αυτοκίνητο να είναι κλειδωμένο;
Στορμ στο 407 που είχα, θυμάμαι πως είχε επιλογή στο menu για το αν θέλω να κλείνουν οι καθρέπτες με το κλείδωμα. Στο 207 το κόψαν;
Στο menu δεν έχω βρει κάτι για τους καθρέπτες. Εκτός αν είναι σε κανένα κρυφό μενού και δεν το έχω πάρει είδηση. Θα το κοιτάξω.
Ωστόσο τον καθρέπτη του οδηγού παραλίγο να τον κλάψω όταν ένα λεωφορείο, σε στενό δρόμο παραλίγο να τον πάρει μαζί του. Από τον πανικό μου πήγα να τον κλείσω χειροκίνητα... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εμένα κλείνουν και από μέσα αλλά και από το κλειδί όταν πατήσω κλείδωμα. Οπως θέλω το κάνω.
Μπορούν οι καθρέπτες να παραμείνουν ανοιχτοί, αλλά το αυτοκίνητο να είναι κλειδωμένο;
Nαι εννοείται.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εμένα κλείνουν και από μέσα αλλά και από το κλειδί όταν πατήσω κλείδωμα. Οπως θέλω το κάνω.
Μπορούν οι καθρέπτες να παραμείνουν ανοιχτοί, αλλά το αυτοκίνητο να είναι κλειδωμένο;
Στο menu δεν έχω βρει κάτι για τους καθρέπτες. Εκτός αν είναι σε κανένα κρυφό μενού και δεν το έχω πάρει είδηση. Θα το κοιτάξω.
Ωστόσο τον καθρέπτη του οδηγού παραλίγο να τον κλάψω όταν ένα λεωφορείο, σε στενό δρόμο παραλίγο να τον πάρει μαζί του. Από τον πανικό μου πήγα να τον κλείσω χειροκίνητα...εμενα κλεινουν με το χερι και ειμαι ήσυχος
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εμενα κλεινουν με το χερι και ειμαι ήσυχος
...τυχερέ άνθρωπε...
-
Είναι καλό το Cruze;Σκέφτομαι να το αγοράσω γιατί χρειάζομαι ένα δεύτερο αυτοκίνητο,κυρίως για ταξίδια.Βλέπετε το Hyundai Getz 1.1 που ΄χω είναι καλό για μικρές διαδρομές αλλά για ταξίδια χρειάζομαι κάτι δυνατότερο και γρηγορότερο.Θα'παιρνα Hyundai i30 αλλά θέλω ένα sedan γιατί hatchback έχω ήδη.
-
αν δεν εχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις απο το αυτοκινητο σου ...Ναι ειναι πολυ καλο!
-
αν δεν εχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις απο το αυτοκινητο σου ...Ναι ειναι πολυ καλο!Δηλαδή καμία σχέση με Matiz,Aveo,Lacetti;Τα δυο πρώτα τα έχω οδηγήσει και απογοητεύτηκα,το τελευταίο μου φάνηκε κάπως καλύτερο αλλά ούτε αυτό με πολυενθουσίασε.
Όσο για το forum Ηyundai i20 vs Chevrolet Aveo,πρέπει να πω στον φίλο μας οτι λίγο πριν το καλοκαίρι ένας φίλος μου τράκαρε με ενα Chevrolet Aveo Sedan του 2007 και τραυματίστηκε τόσο άσχημα που έμεινε στο κρεβάτι για δυο μήνες.Τα γόνατά του και γενικώς τα πόδια του είχαν χτυπήσει άσχημα ενώ είχε τραυματιστεί φοβερά και στον θώρακα επειδή το τιμόνι παρά τον αερόσακο που είχε έπεσε πάνω του ένω και αυτός δεν είχε βάλει τη ζώνη ασφαλείας.Να μην αναφέρω το πως ήταν το αμάξι καθώς είχε τσαλακωθεί μέχρι την μέση.Ήταν θαύμα που ο φίλος μου βγήκε απο εκεί μέσα έστω και χτυπημένος ασχημα.Ήταν το αμάξι που πήρε στο crash test 1.5/5 αστέρια.
Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που θέλουν να πάρουν Aveo. -
αμα δεν ειχε βαλει ζωνη, λογικο να φαει κολαρο το τιμονι και το μπαλόνι μαζι
-
**ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΕΣ .....ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ
** -
**E,2 χιλιόμετρα παρακάτω απο το σπίτί του πήγαινε,που να φανταστεί τι θα συνέβαινε....
-
Ο χρήστης GreekManiac έγραψε:
**E,2 χιλιόμετρα παρακάτω απο το σπίτί του πήγαινε,που να φανταστεί τι θα συνέβαινε....
Τωρα που βγηκε ζωντανος θα φανταζεται.
-
Νομιζω συμφωνα με στατιστικές τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται σε περιμετρο 5 χιλιομετρων απο το σπιτι των άτυχων που χτύπησαν
-
Ξέχασα να πω οτι η ταχύτητα που είχε το αμάξι όταν τράκαρε ο φίλος μου ήταν περίπου 65-70 χλμ/ώρα.Άκούστε τώρα και το άλλο που άκουσα απο τον πατέρα μου:
Ένας φίλος του είχε πάρει τον Γενάρη του 2009 ένα τριθυρο Chevrolet Aveo από τα καινούρια σαν και αυτό που θέλει να πάρει ο GrmAn84.Κάποια στιγμή κινούνταν με ταχύτητα περίπου 40 χλμ/ω και ένα Opel Astra έπεσε πάνω του.Ο φίλος του πατέρα μου είχε βάλει την ζώνη ασφαλείας.Το αμάξι μπροστά καταστράφηκε και ο φίλος του πατέρα μου χτύπησε ευτυχώς όχι σοβαρά στον θώρακά του και αυτός χάρη στο τιμόνι.Τα πόδια του βέβαια δεν πάθανε τίποτα.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Το Chevrolet Aveo είναι ένα καλό και σχετικά ασφαλές αμάξι για μετακινήσεις μέσα στην πόλη και γενικώς για μετακινήσεις με χαμηλές ταχύτητες.ΠΟΤΕ όμως για μετακινήσεις εκτός πόλεις πχ σε εθνικές οδούς και επίσης ΠΟΤΕ για γκαζιές.Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ένα κινούμενο φέρετρο.Εννοείται όμως οτι η υπόλοιπη παρέα opel corsa,renault clio,peugeot 207,nissan micra,hyundai i20 και όλα τα άλλα είναι έτη φωτός μπροστά του.
Και για να μην είμαστε
Θα γίνω σύντομα κάτοχος ενός Chevrolet Cruze 1.6 LS.To Hyundai Getz μου θα αποκτήσει παρεα. -
απο ρωσικη δοκιμη
-
Τα γόνατά του και γενικώς τα πόδια του είχαν χτυπήσει άσχημα ενώ είχε τραυματιστεί φοβερά και στον θώρακα επειδή το τιμόνι παρά τον αερόσακο που είχε έπεσε πάνω του ένω και αυτός δεν είχε βάλει τη ζώνη ασφαλείας.Να μην αναφέρω το πως ήταν το αμάξι καθώς είχε τσαλακωθεί μέχρι την μέση.Ήταν θαύμα που ο φίλος μου βγήκε απο εκεί μέσα έστω και χτυπημένος ασχημα.Ήταν το αμάξι που πήρε στο crash test 1.5/5 αστέρια.Ξέχασα να πω οτι η ταχύτητα που είχε το αμάξι όταν τράκαρε ο φίλος μου ήταν περίπου 65-70 χλμ/ώρα.
Κάποια στιγμή κινούνταν με ταχύτητα περίπου 40 χλμ/ω και ένα Opel Astra έπεσε πάνω του.Εμένα και στις 2 περιπτώσεις μου φαίνονται λογικότατα τα αποτελέσματα!
Στο μεν πρώτο ... με 70 χλμ χωρίς ζώνη ... στο καλύτερο 5άστερο να ήταν, ένα 2μηνο στο κρεβάτι θα το είχε!
Στο μεν δευτερο ... αθροιστικά με την ταχύτητα του επίσης κινούμενου απέναντι (40 χλμ το Aveo + πχ 40 χλμ επίσης το Astra) έχουμε σύγκρουση 80 χλμ. Καλύτερο αποτέλεσμα και απο ότι έδειξαν τα dummies των Crash tests έφερε!**ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΕΣ .....ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ
Νομιζω συμφωνα με στατιστικές τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται σε περιμετρο 5 χιλιομετρων απο το σπιτι των άτυχων που χτύπησαν
Και εγώ.
Σε κοντινή περίμετρο απο την 'βάση' και με ταχύτητες μικρότερες και απο τα χιλιομετρικά όρια πόλης. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα γόνατά του και γενικώς τα πόδια του είχαν χτυπήσει άσχημα ενώ είχε τραυματιστεί φοβερά και στον θώρακα επειδή το τιμόνι παρά τον αερόσακο που είχε έπεσε πάνω του ένω και αυτός δεν είχε βάλει τη ζώνη ασφαλείας.Να μην αναφέρω το πως ήταν το αμάξι καθώς είχε τσαλακωθεί μέχρι την μέση.Ήταν θαύμα που ο φίλος μου βγήκε απο εκεί μέσα έστω και χτυπημένος ασχημα.Ήταν το αμάξι που πήρε στο crash test 1.5/5 αστέρια.
Ξέχασα να πω οτι η ταχύτητα που είχε το αμάξι όταν τράκαρε ο φίλος μου ήταν περίπου 65-70 χλμ/ώρα.
Κάποια στιγμή κινούνταν με ταχύτητα περίπου 40 χλμ/ω και ένα Opel Astra έπεσε πάνω του.Εμένα και στις 2 περιπτώσεις μου φαίνονται λογικότατα τα αποτελέσματα!
Στο μεν πρώτο ... με 70 χλμ χωρίς ζώνη ... στο καλύτερο 5άστερο να ήταν, ένα 2μηνο στο κρεβάτι θα το είχε!
Στο μεν δευτερο ... αθροιστικά με την ταχύτητα του επίσης κινούμενου απέναντι (40 χλμ το Aveo + πχ 40 χλμ επίσης το Astra) έχουμε σύγκρουση 80 χλμ. Καλύτερο αποτέλεσμα και απο ότι έδειξαν τα dummies των Crash tests έφερε!**ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΕΣ .....ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ
Και εγώ.
Σε κοντινή περίμετρο απο την 'βάση' και με ταχύτητες μικρότερες και απο τα χιλιομετρικά όρια πόλης.Σύμφωνα με έρευνα,το 80% των ατυχημάτων που γίνονται γίνονται με ταχύτητα μέχρι 65 χλμ/ω και σε απόσταση μέχρι 40 χιλιόμετρα απο το σπίτι αυτών που χτύπησαν.
-
αμ μπραβο το βρηκες
αυτο ειχα διαβασει πολυ παλια
Chevrolet Cruze