-
ποιοι ειναι αυτοι να παρουν θεση να βοηθησουν και εμας
-
Φίλε Αντώνη μιλήσατε και με τον πατέρα μου χθες.
Δυστυχώς από τους 6 συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας περιστατικού μόνο τον ένα γνωρίζω εγώ προσωπικά και αυτός δεν θέλει να ασχοληθεί καθόλου. Πλήρωσε και δεν είπε κουβέντα. Του πασάρανε και αυτουνού το παραμύθι ότι φταίει ο ίδιος.
Οι υπόλοιποι 4 είναι περιστατικά που έχω διαβάσει από εδώ και από άλλο φόρουμ αυτοκινητιστών. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
μη με ρωτας.....εισαι απο τους πρωτους αν θυμαμαι καλα που αλλαξαν δισκο-πλατο με το καλημεραΌντως είμαι από τους πρώτους που άλλαξαν δίσκο και πλατό, αλλά όπως είχα εξηγήσει αναλυτικά, αυτό δεν έγινε τυχαία, ούτε στα καλά καθούμενα…Οπότε η αναφορά σου στο δικό μου περιστατικό δεν έχει νόημα, αφού δεν ήταν αστοχία υλικού.
Περίπτωση από περίπτωση αλλάζει, ειδικά όταν μιλάμε για υλικά που η φθορά τους σχετίζεται άμεσα με την (στιγμιαία ή γενικότερη) οδηγική συμπεριφορά του κάθε οδηγού.
Για να μπορέσουμε να μιλάμε για ενδεχόμενο εργοστασιακό προβλημα, θα πρέπει να γνωρίζουμε έστω και στο περίπου πόσα αυτοκίνητα επί του συνόλου της παραγωγής το παρουσίασαν, να έχουμε την περιγραφή κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, και τα στοιχεία αυτά να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Δεν είναι τόσο απλό όσο το θέμα με τα τακάκια ή το ξεφλούδισμα του τιμονιού, γι'αυτό και χρειάζεται ψύχραιμη αντιμετώπιση για να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα και αν όντως υπαρχει θέμα κατασκευαστικό, τότε να γίνουν οι ανάλογες ενέργειες.
Όσοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με τον δίσκο του cruze, ας κάνουν τον κόπο να μας ενημερώσουν. -
Δανειζόμενος δυο φράσεις Γάλλων καλλιτεχνών, το τελευταίο που έχω να πω για το θέμα είναι ότι πρώτον οι αποδείξεις κουράζουν την αλήθεια και δεύτερον πόσο δίκιο είχαν οι αρχαίοι που είχαν τον ίδιο θεό για τους εμπόρους και για τους κλέφτες!
http://el.wikipedia.org/wiki/Ε�% ... E%AF%CE%B1)
Την καλημέρα μου!
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Δανειζόμενος δυο φράσεις Γάλλων καλλιτεχνών, το τελευταίο που έχω να πω για το θέμα είναι ότι πρώτον οι αποδείξεις κουράζουν την αλήθεια ....Πρέπει να ήταν μεγάλα λαμόγια οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες!!
Πάντως αν θέλεις να διεκδικήσεις επισκευή βλάβης ή αποζημίωση μετά από οποιαδήποτε αγορά που έκανες και παρουσίασε προβλημα, προς θεού μην επικαλεστείς τους....Γάλλους καλλιτέχνες, γιατί το πιθανότερο ειναι να μείνεις με την τέχνη στο χέρι!! -
Από τέχνη βλέπω σκαμπάζεις πολύ αν ήξερες κι όλα ποιοι είναι καλά θα ήταν.
Και μην χτυπάς πολύ το μετοπάκι σου θα χτυπήσεις.
Κι αν δεν σου κάνουν οι Γάλλοι πάρε κι ένα Έλληνα, νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
Αυτό το ξέρεις η γενικά με τα γράμματα τσακώθηκες;ΥΓ: Κι επειδή δεν είμαι κομπλεξικός ώστε να έχω τον τελευταίο λόγο, σε αφήνω εσένα να τον έχεις που άλλωστε ξέρεις καλύτερα τι συνέβει στα αυτοκίνητα όλων, κι έχεις και την δυνατότητα να χλευάζεις κι από πάνω.
Κι επειδή είμαι της φιλοσοφίας ότι ο έξυπνος μετατρέπει την λογομαχία σε συζήτηση, αλλά ο ανόητος μετατρέπει τη συζήτηση σε λογομαχία, όπως έκανες παραπάνω με τους χλευασμούς σου, αποχωρώ από το τοπικό (άλλωστε καμία όρεξη δεν είχα να συνεχίσω να γράφω εδώ ούτε και την ώρα). Απλός μπήκα προς βοήθεια του Αντώνη και άλλων φίλων που μπορεί να τους έχει συμβεί κι απλός να μην κάνουν τίποτα όπως συνέβει σε τόσα άτομα.ΥΓ2: Το Υπουργείο Πολιτισμού προειδοποιεί: η κριτική σκέψη βλάπτει σοβαρά τη βλακεία
-
Κόψε την πολύ...κουλτούρα γιατί θα τυφλωθείς.
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Από τέχνη βλέπω σκαμπάζεις πολύ αν ήξερες κι όλα ποιοι είναι καλά θα ήταν.Αλλάζει σε κάτι την μαλακία που έγραψες?
Και μην χτυπάς πολύ το μετοπάκι σου θα χτυπήσεις.
Tι αντίδραση περίμενες μετά την επική ηλιθιότητα που προσπάθησες να περάσεις, με ύφος 100 καρδιναλίων?
Κι αν δεν σου κάνουν οι Γάλλοι πάρε κι ένα Έλληνα, νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
Αυτό το ξέρεις η γενικά με τα γράμματα τσακώθηκες;Θα σου πω και εγώ μια άλλη φράση που την δανείζομαι από Έλληνα άγνωστο λαϊκό καλλιτέχνη.. ''Την μαλακία πολλοί αγάπησαν, τον μαλάκα ουδής.''
Δυστυχώς για σένα δεν τσακώθηκα με τα γράμματα, αλλά με τους ψεφτοκουλτουριάρηδες και τα ψώνια που δεν ξέρουν την τύφλα τους και νομίζουν ότι ειναι και κάποιοι.>ΥΓ: Κι επειδή δεν είμαι κομπλεξικός ώστε να έχω τον τελευταίο λόγο,
Φάνηκε απο αυτό το πόστ >σε αφήνω εσένα να τον έχεις που άλλωστε ξέρεις καλύτερα τι συνέβει στα αυτοκίνητα όλων
Παλι βλακείες λές, πότε διαβασες απο μένα κάτι τέτοιο?>, κι έχεις και την δυνατότητα να χλευάζεις κι από πάνω.
Χλεύασα την μαλακια που έγραψες και όχι το προβλημα των αυτοκινήτων.Πάλι προσπαθείς να διαστρεβλώσεις!!>
Κι επειδή είμαι της φιλοσοφίας ότι ο έξυπνος μετατρέπει την λογομαχία σε συζήτηση, αλλά ο ανόητος μετατρέπει τη συζήτηση σε λογομαχία,
Έτσι, έτσι...Δάσκαλε που δίδασκες.... > όπως έκανες παραπάνω με τους χλευασμούς σου, αποχωρώ από το τοπικό (άλλωστε καμία όρεξη δεν είχα να συνεχίσω να γράφω εδώ ούτε και την ώρα). Απλός μπήκα προς βοήθεια του Αντώνη και άλλων φίλων που μπορεί να τους έχει συμβεί κι απλός να μην κάνουν τίποτα όπως συνέβει σε τόσα άτομα.
ΥΓ2: Το Υπουργείο Πολιτισμού προειδοποιεί: η κριτική σκέψη βλάπτει σοβαρά τη βλακεία
Ποιος έχει κριτική σκέψη? Αυτός που λέει να το ψάξουμε και με ψυχραιμία να αντιμετωπίσουμε το προβλημα ή αυτός που πετάγεται και λέει την εξυπνάδα του... ''οι αποδείξεις κουράζουν την αλήθεια'' ?!!!!
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
Εχει αλλαξει κανεις δισκο πλατω;Ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα να επικοινωνισω μαζι του κατι δεν μου αρεσει στο αμαξι μουΟταν λες κατι δεδν σου αρεσει τι εννοεις?
Τι σου παρουσιαζει?
Ποσα χλμ εχεις κανει? -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
μη με ρωτας.....εισαι απο τους πρωτους αν θυμαμαι καλα που αλλαξαν δισκο-πλατο με το καλημερα
Όντως είμαι από τους πρώτους που άλλαξαν δίσκο και πλατό, αλλά όπως είχα εξηγήσει αναλυτικά, αυτό δεν έγινε τυχαία, ούτε στα καλά καθούμενα…Οπότε η αναφορά σου στο δικό μου περιστατικό δεν έχει νόημα, αφού δεν ήταν αστοχία υλικού.
Περίπτωση από περίπτωση αλλάζει, ειδικά όταν μιλάμε για υλικά που η φθορά τους σχετίζεται άμεσα με την (στιγμιαία ή γενικότερη) οδηγική συμπεριφορά του κάθε οδηγού.
Για να μπορέσουμε να μιλάμε για ενδεχόμενο εργοστασιακό προβλημα, θα πρέπει να γνωρίζουμε έστω και στο περίπου πόσα αυτοκίνητα επί του συνόλου της παραγωγής το παρουσίασαν, να έχουμε την περιγραφή κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, και τα στοιχεία αυτά να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Δεν είναι τόσο απλό όσο το θέμα με τα τακάκια ή το ξεφλούδισμα του τιμονιού, γι'αυτό και χρειάζεται ψύχραιμη αντιμετώπιση για να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα και αν όντως υπαρχει θέμα κατασκευαστικό, τότε να γίνουν οι ανάλογες ενέργειες.
Όσοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με τον δίσκο του cruze, ας κάνουν τον κόπο να μας ενημερώσουν.ψυχραιμια παιδες
εξαρχης προτεινα την τελευταια σου φραση γιατι αν υπαρχουν 100 cruze και οι κατοχοι των 10-15 μπηκαν εδω και οι 5-6 αναφερουν προβλημα τοτε το ποσοστο ειναι μεγαλο
τα νουμερα ειναι τυχαια........ -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Εχει αλλαξει κανεις δισκο πλατω;Ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα να επικοινωνισω μαζι του κατι δεν μου αρεσει στο αμαξι μου
Οταν λες κατι δεδν σου αρεσει τι εννοεις?
Τι σου παρουσιαζει?
Ποσα χλμ εχεις κανει?Εχω 27500. Οταν ξεκιναω απο σταση τρεμει το αμαξι κατι σαν σκοτσαρισμα. Φιλος μηχανικος μου ειπε ειναι πλατο μιλησα και στο φορουμ με τον φιλο kourtembeu και ειχε τα ιδια συμπτωματα και μπορω να πω πως με βοηθησε πολυ με τις συμβουλες του.Καλο ειναι οποιος εχει το προβλημα η ακουσει κατι να ενημερωσει το φορουμ για να απανταμε με επιχειρηματα στην CEVELLAS ΑΘΗΝΩΝ οταν μας λενε οτι δεν εχει προβλημα το αμαξι αλλα επειδη ειναι βαρυ σκαφος να μαρσαρουμε παραπανω στο ξεκινημα.Εμενα επισης κλοτσαει και η οπισθεν και ολα αυτα οταν ζεσταθει το αμαξι και γιαυτο το θεμα μου ειπαν να περιμενω 2-3 δευτερολεπτα και μετα να βαζω οπισθεν.Περιμενω ενημερωση ευχαριστω.
-
Δεν εχω δει ακομη κατι τετοιο!
Εχω 20.000 χλμ.
Ουτε ξεφλουδισμα στο τιμονι, ουτε δισκος προς το παρον!
Μονο τα ριμαδια τα φρενα.
Βεβαια πηραμε ενα Ka και το Cruze εχει παροπλιστει. Το σκεπασα κιολας να μην το τρωει ο ηλιος!
Θα κυκλοφορισει το καλοκαιρι ΣΚ ΑΘΗΝΑ - ΑΚΡΑΤΑ - ΑΘΗΝΑ.
Μεσα στην πολη δεν μπορεις να το κυκλοφορησεις με τετοια καταναλωση!
Δεν μπορω να πω οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος!
Πηρα ενα αμαξι με πολλα extra 17.000€.
Λογικο δεν ειναι η ποιοτητα κατασκευης του να μην ειναι οπως ενα αλλο που ξεκιναει η φθηνη εκδοση απο τις 18000€?
Οτι πληρωσαμε πηραμε!
Τωρα για την ChevΕλλας εχω ακουσει τα χειροτερα αλλα τι να κανουν κ αυτοι?
Περιμενω να κλεισω 3ο χρονο τον Οκτωβρη και τελος η αντιπροσωπεια!
Εχω βρει ενα παλικαρι που δουλευει σε ενα συνεργειο της γειτονιας κ εχει το ιδιο αυτοκινητο!
Αυτος εχει πολλα χλμ και αρκετα προβληματα.
Μεχρι και abs off του εχει βγαλει!ΕΡΩΤΗΣΗ:
Το τιμονι κοσκινιζει σε κανεναν η μονο εμενα μου το εκανε απο κακη ζυγοσταθμιση???
Του ξαναεκανα ζυγοσταθμιση και ειναι καλυτερο οχι ομως αριστο!!!
Σηκωσα κ το πρωτο μου χειροφρενο!!
Ολα μια χαρα, δεν διαλυθηκε οπως περιμενα!
Υπαρχει κανενας τροπος να ανεβασουμε λιγο την υποδυναμη χωρις TURBO???
Τι διαφορες εχει ο κινητηρας μας απο αυτον που φοραει το 5θυρο με τα 125hp? -
δηλαδη τι να πουν και αυτοι που το αυτοκινητο τους κανει 13000ευρα;;;;;
θεωρεις τα 17000 λιγα οποτε ολα δικαιολογουνται;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
δηλαδη τι να πουν και αυτοι που το αυτοκινητο τους κανει 13000ευρα;;;;;
θεωρεις τα 17000 λιγα οποτε ολα δικαιολογουνται;;;Αν σκεφτεις οτι με 12.900€ παιρνεις την βασικη εκδοση, τοτε ναι ειναι λιγα!
Τα περισσοτερα αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας εχουν τιμη εναρξης τις 17.000€.
Ειναι φτηνιαρικο αμαξι, πως να το κανουμε!
Ειναι το Νο. 1 value for money!
12.000€ ηταν η αξια του Ford Ka Titanium που πηραμε 3 μηνες μετα!
Δεν το λεω απλα για να το πω, το ζω γιατι το εχω και δεν εχω σκοπο να το αλλαξω!
Μου αρεσε και το πηρα κ ηξερα οτι κατι θα μου παρουσιασει!
Απλα δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση απο την Chevrolet!
Γιατι αραγε λεει ο λαος οτι: ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ -
Υπαρχει κανενας τροπος να ανεβασουμε λιγο την υποδυναμη χωρις TURBO???
Τι διαφορες εχει ο κινητηρας μας απο αυτον που φοραει το 5θυρο με τα 125hp? -
ακομη φθηνοτερο απο το cruze ειναι το i30-ceed-auris αλλα οχι μονο δεν ειναι φθηνο κρεας αλλα εχουν πολυ καλυτερη αξιοπιστια απο αυτοκινητα με διπλασια τιμη!
η αξιοπιστια και η συμπεριφορα της αντιπροσωπειας ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις που δεν ειναι αναλογη της τιμης του προιοντος......
πιστευω οτι το cruze γενικοτερα προχειροφτιαχτηκε για να προλαβει μεριδιο αγορας απο τους κορεατες αλλα με τιμη ευρωπης
οσο αφορα την τιμη του ka που αναφερεις δεν ειναι ενδεικτικη για την ποιοτητα του cruze αλλα το ka ειναι πανακριβο! -
χρονια πολλα σε ολους.φιλε μου glko κι εγω τον οκτωβριο κλεινω 3 χρονια και ψαχνω εναν εμπιστο για σερβις.θα μου γραψεις τηλ ή διευθυνση?
-
Χρονια πολλα σε ολους.
Νομιζω οτι αρχιζει να σκορτσαρει ελαχιστα στο ξεκινημα και εμενα!
23200χλμ αλλα σημερα το πρωι ειδα κατι καλο!
Εβγαλα το αμαξι απο το parking και δεν ετσιζαν τα φρενα στην οπισθεν!
Μιλαμε για κατηφορα που παντα ξυπναω την γειτονια!
Ρε λες?? -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ακομη φθηνοτερο απο το cruze ειναι το i30-ceed-auris αλλα οχι μονο δεν ειναι φθηνο κρεας αλλα εχουν πολυ καλυτερη αξιοπιστια απο αυτοκινητα με διπλασια τιμη!Συμφωνω μαζι σου στο ceed που το ειχα κοιταξει τοτε!
Το i30 δεν μου αρεσε ποτε και το auris ηταν ακριβο αρχικη τιμη 17000 το γυμνο!η αξιοπιστια και η συμπεριφορα της αντιπροσωπειας ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις που δεν ειναι αναλογη της τιμης του προιοντος......
πιστευω οτι το cruze γενικοτερα προχειροφτιαχτηκε για να προλαβει μεριδιο αγορας απο τους κορεατες αλλα με τιμη ευρωπηςΜαζι σου στο προχειροφτιαχτηκε αλλα η τιμη 12900€ δεν ειναι ευρωπης !
οσο αφορα την τιμη του ka που αναφερεις δεν ειναι ενδεικτικη για την ποιοτητα του cruze αλλα το ka ειναι πανακριβο!
Για το ka δεν θελω να μιλησω!
Πηραμε αμαξι πολης και μας βγηκε PAUGEOT RALLY!
Αναρτησεις για αγωνες! Αισχος!!! -
Πάντως δεν ξέρω εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το δικό μου το κρουζ ίσως φταίει οτι έχει και λίγα χλμ και κυρίως χρήση σε ταξίδια αλλά άνετο είναι, ξεκούραστο στην οδήγηση είναι , δεν καίει πολύ (1,8 αυτόματο καίει 8,5-10 λίτρα μέ ένα μ.ο γύρω στα 9). Και για οικογενειακό έχει και ωραία γραμμή. Το τιμόνι ξέφτισε λίγο ναι, αλλά μου το αλάζουν στην εγγύηση και δεν με ένοιαζε και πολύ. Με τα φρένα δεν είχα πρόβλημα που γράφετε, το κιβώτιο είναι πολύ ομαλό στις αλλαγές του.
Chevrolet Cruze