-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
εμενα τα αλλαξανε καλο θα ειναι να τους αναφερεις την περιπτωση μου μηπως δωσουν εξηγηση και πες μου αν αντιμετωπισες τα προβληματα που ανεφερα παρπανω να θυμισω πως εχω το 1.8
Λοιπόν ,όπως σου είπα ο θόρυβος στα φρένα ''ζει και βασιλεύει ''.Θα αλλάξω και τα τακάκια και θα σε ενημερώσω.
Το δάκρυ από το ψευτοκάπακο,παρά τα 3 η 4 σφιξίματα (έχω χάσει το μέτρημα )ακόμα βγαίνει .Λίγο αλλά βγαίνει.
Στο τιμόνι έχω βάλει κάλυμμα από την αρχή,γιαυτό τον λόγο.Κάνει δουλειά.
Τώρα, για το κόλλημα του δείκτη εξωτερικής θερμοκρασίας ,για την διαφορά στα αμορτισερ,και τις θηλιές στα καθίσματα ,ειναι θέματα που δεν μου τα έχει παρουσιάσει το δικό μου. Τουλάχιστον ,ακόμα
Τέλος ,στο θέμα της συμπεριφοράς της αντιπροσωπείας ,δεν αντιμετώπισα κανένα προβλημα ,ίσα-ίσα το αντίθετο.Γειά σας παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ.Διαβάζω πως οι περισσότεροι έχετε προβλήματα με το Cruze.Το δικό μου έχει 20000 χλμ και το μόνο που αντιμετώπισα πρόσφατα ήταν το σφύριγμα στα φρένα.Έκανα ταξίδι Ελλάδα Γερμανία 1300 χλμ σερί και δεν κατάλαβα τίποτα.Πήγα σε γερμανική αντιπροσωπεία γιατί θα μείνω μόνιμα Γερμανία και μου άλλαξαν τις βάσεις από τις δαγκάνες και μου έβαλαν επίσης αποσβεστήρες κραδασμών.Δυο μέρες τώρα δεν έχω ακούσει τίποτα.Αναμένω!!!Επίσης σήμερα διαπίστωσα την διαφορά στα αμορτισέρ.Μπρος και πίσω ένας πόντος αλλά μήπως πρέπει να μετρηθεί σε ίσιο έδαφος?Δεν το είχα προσέξει μέχρι σήμερα.Κατά τα υπόλοιπα που αναφέρετε δεν έχω κανένα πρόβλημα.Νομίζω είναι ένα καλό αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Μου χάλασαν τα ηχεία... έχει συμβεί σε κάναν άλλον? Τι προτιμήσατε για αντικατάσταση τους?Απότι φαίνεται,δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος πρόβλημα με τα ηχεία.
Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες,όπως π.χ αν κάηκαν μαζί και τα δυο? Σε τι ένταση ήταν όταν κάηκαν? Άνοιξες το ράδιο και δεν έπαιζαν,η ενώ έπαιζαν σταμάτησαν ξαφνικά? Είσαι σίγουρος οτι ειναι τα ηχεία και όχι οι έξοδοι του συστήματος ?
Για πες μας τι σου είπαν στο συνεργείο για την βλάβη και την αποκατάσταση της.Γειά σας παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ.Διαβάζω πως οι περισσότεροι έχετε προβλήματα με το Cruze.Το δικό μου έχει 20000 χλμ και το μόνο που αντιμετώπισα πρόσφατα ήταν το σφύριγμα στα φρένα.Έκανα ταξίδι Ελλάδα Γερμανία 1300 χλμ σερί και δεν κατάλαβα τίποτα.Πήγα σε γερμανική αντιπροσωπεία γιατί θα μείνω μόνιμα Γερμανία και μου άλλαξαν τις βάσεις από τις δαγκάνες και μου έβαλαν επίσης αποσβεστήρες κραδασμών.Δυο μέρες τώρα δεν έχω ακούσει τίποτα.Αναμένω!!!Επίσης σήμερα διαπίστωσα την διαφορά στα αμορτισέρ.Μπρος και πίσω ένας πόντος αλλά μήπως πρέπει να μετρηθεί σε ίσιο έδαφος?Δεν το είχα προσέξει μέχρι σήμερα.Κατά τα υπόλοιπα που αναφέρετε δεν έχω κανένα πρόβλημα.Νομίζω είναι ένα καλό αυτοκίνητο!
Γειά σου 'Horhelorenjo'καλώς ήρθες στο φόρουμ,και καλά χλμ.με το cruze.
Τα προβλήματα που μας έχει βγάλει,περισσότερο εκνευριστικά θα τα έλεγα....(Ευτυχώς!! ) .
Κ'εγώ πιστεύω οτι είναι ένα πολύ καλό και τίμιο αυτοκίνητο. -
Άμα έδινε και η GM τον 1.4Τ...
-
Ο χρήστης Horhelorenjo έγραψε:
εμενα τα αλλαξανε καλο θα ειναι να τους αναφερεις την περιπτωση μου μηπως δωσουν εξηγηση και πες μου αν αντιμετωπισες τα προβληματα που ανεφερα παρπανω να θυμισω πως εχω το 1.8
Λοιπόν ,όπως σου είπα ο θόρυβος στα φρένα ''ζει και βασιλεύει ''.Θα αλλάξω και τα τακάκια και θα σε ενημερώσω.
Το δάκρυ από το ψευτοκάπακο,παρά τα 3 η 4 σφιξίματα (έχω χάσει το μέτρημα )ακόμα βγαίνει .Λίγο αλλά βγαίνει.
Στο τιμόνι έχω βάλει κάλυμμα από την αρχή,γιαυτό τον λόγο.Κάνει δουλειά.
Τώρα, για το κόλλημα του δείκτη εξωτερικής θερμοκρασίας ,για την διαφορά στα αμορτισερ,και τις θηλιές στα καθίσματα ,ειναι θέματα που δεν μου τα έχει παρουσιάσει το δικό μου. Τουλάχιστον ,ακόμα
Τέλος ,στο θέμα της συμπεριφοράς της αντιπροσωπείας ,δεν αντιμετώπισα κανένα προβλημα ,ίσα-ίσα το αντίθετο.Γειά σας παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ.Διαβάζω πως οι περισσότεροι έχετε προβλήματα με το Cruze.Το δικό μου έχει 20000 χλμ και το μόνο που αντιμετώπισα πρόσφατα ήταν το σφύριγμα στα φρένα.Έκανα ταξίδι Ελλάδα Γερμανία 1300 χλμ σερί και δεν κατάλαβα τίποτα.Πήγα σε γερμανική αντιπροσωπεία γιατί θα μείνω μόνιμα Γερμανία και μου άλλαξαν τις βάσεις από τις δαγκάνες και μου έβαλαν επίσης αποσβεστήρες κραδασμών.Δυο μέρες τώρα δεν έχω ακούσει τίποτα.Αναμένω!!!Επίσης σήμερα διαπίστωσα την διαφορά στα αμορτισέρ.Μπρος και πίσω ένας πόντος αλλά μήπως πρέπει να μετρηθεί σε ίσιο έδαφος?Δεν το είχα προσέξει μέχρι σήμερα.Κατά τα υπόλοιπα που αναφέρετε δεν έχω κανένα πρόβλημα.Νομίζω είναι ένα καλό αυτοκίνητο!
Μονο εμενα τελικα μια μερα μετα την αλλαγη κανει τον ιδιο και χειροτερο θορυβο?
Ρε παιδια μπορει καποιος να μου προτεινει καποια αντιπροσωπεια στην Αττικη να παω να τα αλλαξω?
Με τον δικο μου βαριεμαι να ασχοληθω!Τι ειναι αυτο και που μπαινει???
Μπορουμε να το παρουμε κ εμεις? -
''Αποσβεστήρες κραδασμών'' δέν είναι τα ''αμορτισέρ'' ?
-
Κάτι μεταλλικά ελάσματα στην πλάτη απο τα τακάκια είναι, για να μην τα αφήνουν να ταλαντώνωνται και ακούγονται...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Κάτι μεταλλικά ελάσματα στην πλάτη απο τα τακάκια είναι, για να μην τα αφήνουν να ταλαντώνωνται και ακούγονται...Αναμεσα στα ελασματα και στην πλατη απο το τακακι μπαινει μια ταινια διπλης οψεως που εχει λιγο παχος απο το αφρολεξ.Αυτη δεν επιτρεπει να κανει θορυβο το τακακι.Σε πολλα τακακια υπαρχει ετοιμη επανω και απλα ξεκολλας την μια πλευρα.
-
καλησπερα παιδια-νεος στο forum.εχω το cruze 2χρονια και μου ειπαν για το ετησιο σερβις 180ευρω.επειδη αυτο τον καιρο δεν παιζει μια εχετε να προτεινετε κανα εξουσιοδοτημενο για πιο φθηνα;
-
Για τα ηχεία θα γράψω κάτι παραπάνω όταν έχω νεότερα το αριστερό μπροστά έχει χάλασει.
-
οταν κανω οπισθεν ακουγεται ενα βουητο απο το πισω μεροσ του αμαξιου-δεν ειναι απο τα φρενα παντως.εχει τυχει σε καποιον απο σας να μου πει την γνωμη του;κολλαει και σε σας ο ηχος απο τους αισθητηρες παρκαρισματοσ οταν βγαλετε την οπισθεν;
σε εμενα τα ηχεια παιζουν ακομα κανονικα -
Ο χρήστης cruze2009 έγραψε:
καλησπερα παιδια-νεος στο forum.εχω το cruze 2χρονια και μου ειπαν για το ετησιο σερβις 180ευρω.επειδη αυτο τον καιρο δεν παιζει μια εχετε να προτεινετε κανα εξουσιοδοτημενο για πιο φθηνα;Re: Chevrolet Cruze
από tolispolo » 23/09/11 11:491ο service .....8000km ........95 ευρώ σε αντιπροσωπεία στην Πειραιώς (τελική τιμή!!!).....Για ψάξτε το....
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Μου χάλασαν τα ηχεία... έχει συμβεί σε κάναν άλλον? Τι προτιμήσατε για αντικατάσταση τους?Τώρα είδα το ποστ σου φίλε μου. Εγώ έχω αλλάξει και τα δύο ηχεία τα μπροστινά. Πριν ενάμιση χρόνο περίπου δηλάδη 6 μήνες αφού το πήρα μου παρουσίασε πρόβλημα του οδηγού και μετά από δύο μήνες του συνοδηγού. Και τα δύο αλλάχθηκαν μέσα στην εγγυήση στην αντιπροσωπεία χωρίς καμμία αντίρρηση και χωρίς κανένα πρόβλημα από τότε. Δεν σταμάτησαν να λειτουργούν αλλά βούιζαν πάρα πολύ στα μπάσα και τα δύο ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό την πάλεψα αλλάζοντας τις ρυθμίσεις λίγο κάνοντας το βουιτό υποφερτό.
-
Ο χρήστης cruze2009 έγραψε:
κολλαει και σε σας ο ηχος απο τους αισθητηρες παρκαρισματοσ οταν βγαλετε την οπισθεν;Έχει κολλήσει και σ'εμένα δυο φορές ο ήχος των αισθητήρων, μάλιστα την μια φορά χρειάστηκε να σβήσω και να ξαναβάλω μπροστά το αυτοκίνητο, για να ξεμπλοκάρει.
Εσένα στο κάνει συχνά ? -
μου το κανει αρκετεσ φορεσ,αλλα μια φορα χρειαστηκε να το σβησω για να ξεμπλοκαρει ο ηχοσ.
βρε παιδια εχω βαλει υγραεριο -οχι στην chevrolet-χανω την εγγυηση για τον υπολοιπο χρονο μεχρι την τριετια; -
Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα, σίγουρα δεν ισχύει η εγγύηση αφού έβαλες χέρι, στα υπόλοιπα, ισχύει.
-
Kαλημέρα παιδιά.Μπορεί κάποιος να μου πει εαν γνωρίζει τα ακριβή χαρακτηριστικά των ελαστικών και των ζαντών του CRUZE 1.6 LS.
-
Μέγεθος Ζάντας : 6,5 χ 16
Μέγεθος Ελαστικού : 205/60 R 16 -
Να΄σαι καλά φίλε μου ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Horhelorenjo έγραψε:
Να΄σαι καλά φίλε μου ευχαριστώ.Παρακαλώ
-
Για τα ηχεία έχω νέα γύρω στα 150 σε καλή μάρκα για τα μπροστά και 250 για όλα. Μείον 50 ευρώ για χειρότερες μάρκες.
Chevrolet Cruze