-
χωρις καρτα αλλα ειναι φθηνη
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Λοιπόν ,έχουμε και λέμε.....Έκανα κέγώ στο cruzάκι μου το πρώτο του σέρβις των 15.000 χλμ στά 12.000 χλμ.
Το σέρβις + κάρτα καυσαερίου κόστισε περίπου 160 ευρώ.
Επίσης για το γνωστό πρόβλημα του τριξίματος των πίσω τροχών ( τους το επισήμανα ), παρήγγειλαν τις βάσεις των δαγκανών και θα μου τις αντικαταστήσουν φυσικά χωρίς δική μου χρέωση αφού ειναι κατασκευαστικό το πρόβλημα.Τι σου αλλαξαν στο Service?
Εμενα μονο λαδι και φιλτρο λαδιου.
Για φιλτρο καμπινας και οτι αλλο ουτε συζητηση. -
Καλησπέρα παιδιά.
Ακόμα ένας κάτοχος Cruze απο Θεσσαλονίκη στην παρέα.
Πολλά παράπονα απο την επίσημη αντιπροσωπεία της Chevrolet στην Θεσσαλονίκη (Prima Motors στον Φοίνικα) κατά το Πρώτο Service που στα 10.000χλμ μου κόστισε 210 euro!!!!!!
Απαράδεκτη και η συμπεριφορά της Chevrolet Hellas που προσπάθησαν να δικαιολογήσουν και να καλύψουν το γεγονός έχοντας μάλιστα και αυθάδη συμπεριφορά.
Θέματα με το αυτοκίνητο (και κάθε αυτοκίνητο πιστεύω) υπάρχουν...Θύματα όμως όχι!!!
Για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ είμαστε. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Τι σου αλλαξαν στο Service?
Εμενα μονο λαδι και φιλτρο λαδιου.
Για φιλτρο καμπινας και οτι αλλο ουτε συζητηση.Λάδια και φίλτρο λαδιού άλλαξαν και στο δικό μου.
Το σέρβις προβλέπει μιά σειρά ελέγχων που πρέπει νά γίνουν και αναφέρονται αναλυτικά στο έντυπο που υπογράφεις και σου δίνουν μαζί με το τιμολόγιο.
Το φίλτρο καμπίνας που αν δε κάνω λάθος αναφέρεται ως φίλτρο A/C δέν το έχουν βάλει στις προβλεπόμενες εργασίες ,γιατί απ'ότι φαίνεται είναι εργασία επόμενου σέρβις.
Βέβαια εάν το θυμόμουν θα τους ζητούσα να το τσεκάρουν. Δέν χάλασε ο κόσμος , θα τους το πώ όταν ξαναπάω . -
Καλησπέρα παιδιά.
Ακόμα ένας νέος κάτοχος Cruze LS + 1.6 MT μαυρο.Μου λύσατε πολλές απορίες (χάλασε το δέρμα στο τιμόνι , τρίξιμο στους πίσω τροχούς , γρατσουνιές, Ακόμα δεν έχω το πρόβλημα με το φίλτρο!) . Το έχω εδώ και έξι μήνες αλλά εδώ και μερικές μέρες έχω τα γνωστά προβλήματα που έχετε αναφέρει και πιο πάνω. Το ερώτημα μου είναι για το γνωστό πρόβλημα του τριξίματος των πίσω τροχών ( για το τιμόνι που είχε πρόβλημα με το δέρμα θα μου κάνουν αλλαγή).Είχατε κάποια επίσημη ενημερώση? Την πρώτη φορά που το πήγα απλά φύσηξαν τα τακάκια με αέρα .Στην δεύτερη επίσκεψη για να τους πω το πρόβλημα με το τιμόνι τους ξαναλέω ότι υπάρχει ακόμα το πρόβλημα και από το συνεργείο μου ανέφεραν ότι είναι από την ΥΓΡΑΣΙΑ!!!Και ευτυχώς σας ΒΡΗΚΑ. Τι να κάνω? Να τους αναφέρω την λύση!!!!!….. η να μιλήσω με τα κεντρικά και να μου απαντήσουν? Το ξέρουν το πρόβλημα και δεν κάνουν τίποτα ? Ευχαριστώ. -
Γεια σου φιλε μου.Λοιπον σου το παιζουν χαζοι πρεπει να σου αλλαξουν τις πισω δαγκανες και το προβλημα λυθηκε.Ειχα το ιδιο και μετα απο πιεσεις στα κεντρικα ολα Ο.Κ. Η αντιπροσωπια σου σε ταλαιπωρει.
-
@ delbi :Καλώς ήρθες.
210ευρώ για το σέρβις ? Μήπως σου έκαναν επιπλέων εργασίες ,ή άλλαξαν κάτι ?
Πώς το δικαιολόγησαν ?@ ΒΑΛΑΝΤΗ : Καλώς ήρθες.
Για διάβασε αυτή τη σελίδα για το θέμα με το τιμόνι search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9&t=26150&sf=msgonly&ch=-1
Τόσο για το τρίξιμο όσο και για το τιμόνι εξήγησε τους οτι γνωρίζεις περιπτώσεις με τα ίδια προβλήματα που οι αντιπρόσωποι τα αντικατέστησαν .
Ανακλήσεις γιαυτά τα θέματα απότι ξέρω δεν έχουν γίνει αλλά το βλέπω και πολύ δύσκολο εώς απίθανο να γίνουν. -
Καλησπέρα
Ευχαριστώ για της γρήγορες τοποθετήσεις που είχατε. Για το θέμα με το τιμόνι δεν είχαν καμία αντίρρηση για αλλαγή. Μονό στο θέμα με το τρίξιμο έχω αυτό το πρόβλημα. Περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο για τοποθέτηση και θα δω τότε τι θα μου πουν. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν τα λάστιχα γύρω από τα παράθυρα σαν να έχουν ξεθωριάσει-θαμπάδα και σαν να έχουν κάτι σαν πιτσιλιές. Όταν το είδαν μου είπαν να το περάσω με σιλικόνη για προστασία και είναι φυσιολογικό.Να σας ρωτήσω και κάτι τελευταίο, όταν βάζετε όπισθεν κουμπώνει εύκολα ή σας κάνει θόρυβο? Γιατί σε μένα κάποιες φορές μπαίνει άνετα και κάποιες με θόρυβο και λίγη δυσκολία, ( antonis NO1 διάβασα ότι έχεις και συ το ίδιο πρόβλημα ) Ευχαριστώ και θα σας ενημερώσω. -
οταν ζεσταθει το αμαξι κυριως σε ταξιδι παντα μαδαει η οπισθεν γιαυτο την βαζω πολυ σιγα
-
@ delbi :Καλώς ήρθες.
210ευρώ για το σέρβις ? Μήπως σου έκαναν επιπλέων εργασίες ,ή άλλαξαν κάτι ?
Πώς το δικαιολόγησαν ?Παραθέτω τις τιμές όπως ακριβώς εμφανίζονται στα τιμολόγια:
1-ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ
Περιγραφή................................Χώρα.........Ποσότητα.....Τιμή........Αξία..........ΦΠΑ..........ΣύνολοΦΙΛΤΡΟ A/C..............................ΚΟΡΕΑ........1,00...........24,47.......24,47........5,63...........30,10
ΛΑΔΙ 5W/40 1L..........................ΕΛΛΑΔΑ.......5,00...........14,66.......73,30.......16,86...........90,16
ΚΑΥΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ 3008152....ΕΛΛΑΔΑ.......1,00............1,85........1,85.........0,43...........2,28
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ CRUZE....................ΚΟΡΕΑ........1,00...........15,00.......15,00.........3,45..........18,45
ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΤΑΠΑΣ ΚΑΡΤΕΡ..............ΚΟΡΕΑ.........1,00............3,76........3,76.........0,86...........4,62
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ AVEO 1.4..............ΚΟΡΕΑ........1,00...........12,40.......12,40.........2,85..........15,25ΣΥΝΟΛΑ...................................................10,00.......................130,78.......30,08........160,68
2-ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Περιγραφή................................Χώρα.........Ποσότητα......Τιμή........Αξία.........ΦΠΑ..........ΣύνολοLS SERVICE 15000KM/75000KM/105000KM...........1,00...........40,00.......40,00........9,20..........49,20
ΣΥΝΟΛΑ...................................................1,00........................40,00.........9,20.........49,20
ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ (ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ) 210,06 euro!!!!!!
Παρακαλώ πολύ Περιμένω τα σχόλια σας και τις τιμές που σας χρέωσαν τα δικά σας συνεργεία.
Ευχαριστώ πολύ.
-
Περιγραφή................................Χώρα.........Ποσότητα.....Τιμή Μονάδας.....Μερική Αξία ......ΦΠΑ........Σύνολο
SERVICE 15.000χλμ. ............................................................................ 40,00...........9,20..........49,20
ΛΑΔΙ 5W/40 1L.......................CHEVROLET...........5,00...........13.30............66,50...........15,29.........81,79
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙΩΝ.......................................1,00...........1,20..............1,20............0,27...........1,47
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ AVEO 1.4...........CHEVROLET...........1,00...........9,70..............9,70............2,23..........11,93
Ενδεικτικά μερικές από τις τιμές.......Τα σχόλια δικά σου.
-
Περιγραφή................................Χώρα.........Ποσότητα.....Τιμή Μονάδας.....Μερική Αξία ......ΦΠΑ........ΣύνολοSERVICE 15.000χλμ. ............................................................................ 40,00...........9,20..........49,20
ΛΑΔΙ 5W/40 1L.......................CHEVROLET...........5,00...........13.30............66,50...........15,29.........81,79
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙΩΝ.......................................1,00...........1,20..............1,20............0,27...........1,47
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ AVEO 1.4...........CHEVROLET...........1,00...........9,70..............9,70............2,23..........11,93
Ενδεικτικά μερικές από τις τιμές.......Τα σχόλια δικά σου.
Εκτός απο το Παροχής Υπηρεσιών σε όλλα τα υπόλοιπα υπάρχει αισθητή διαφορά.
Το Φίλτρο A/C και το Φίλτρο Αέρα σου τα άλλαξαν και με τί τιμές; -
Όντως υπάρχει διαφορά στις τιμές με εξαίρεση το σέρβις.
Το φίλτρο λαδιού άλλαξαν ,καί φύσηξαν με αέρα το φίλτρο του αέρα αφού δεν χρειαζόταν αλλαγή. -
Βλέπω την τιμή μονάδας για τα λάδια και με πιάνει ίλιγγος
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βλέπω την τιμή μονάδας για τα λάδια και με πιάνει ίλιγγοςΟι τιμες ειναι τουλαχιστον ΑΙΣΧΡΕΣ. Το 5W40 που εβαλαν, τι μαρκα ειναι και ειναι πληρες συνθετικο; Αν οχι, μιλαμε τουλαχιστον για ληστεια. Εγω κανω αλλαγες λαδιων/φιλτρων μονος μου και το Valvoline 5W20 πληρες συνθετικο μου βγαινει $5-6 το λιτρο. Για το Σααμπ βαζω Mobil1 full synthetic 0w40 και αυτο ειναι περιπου $6/λιτρο.
Το φιλτρο λαδιου λιγο τσιμπημενο μου φαινεται, αλλα εστω. Μου κανει εντυπωση οτι σου κανανε αλλαγη φιλτρου αερα και A/C στα 15 χιλιαδες χμ. Εκτος αν οδηγεις καθημερινα στη Σαχαρα, δεν υπαρχει κανενας λογος.
-
Το φίλτρο λαδιού άλλαξαν ,καί φύσηξαν με αέρα το φίλτρο του αέρα αφού δεν χρειαζόταν αλλαγή.Και εγω αυτο πιστευω. Το φιλτρο αερα δεν μπορει να εχει τιποτα με τοσο λιγα χμ. Εγω τσεκαρω τα δικα μου καθε 20-30 χιλιαδες χμ και συνηθως δεν εχουν τιποτα.
-
Το service παιδιά έγινε στα 10.000χλμ και δέν υπήρχε κανένας λόγος για αλλαγή στα φίλτρα A/C και αέρα φυσικά αφού ακόμα και η ίδια η Chevrolet μιλάει για τις 60.000χλμ.
Φυσικά όλως τυχαίως τα παλιά φίλτρα δέν τα είχανε κρατήσει.
Φυσικά τους ξέχ...σα (όπως επίσης και τον πωλητή που μου έλεγε οτι τα service είναι πάνφτηνα) και δέν θα με ξαναδούν ποτέ.
Το πιό ενοχλητικό όμως απ' όλα είναι οτι - μετά την φασαρία που έγινε - όταν πήρα τηλέφωνο, μετά απο μερικές μέρες, την Chevrolet Hellas είχαν συνεννοηθεί για να με κοροϊδέψουν και αυτοί, θεωρώντας την τιμή των 210 euro ΕΥΝΟΙΚΗ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
-
Ο χρήστης delbi έγραψε:
Το service παιδιά έγινε στα 10.000χλμ και δέν υπήρχε κανένας λόγος για αλλαγή στα φίλτρα A/C και αέρα φυσικά αφού ακόμα και η ίδια η Chevrolet μιλάει για τις 60.000χλμ.Φυσικά όλως τυχαίως τα παλιά φίλτρα δέν τα είχανε κρατήσει.
Φυσικά τους ξέχ...σα (όπως επίσης και τον πωλητή που μου έλεγε οτι τα service είναι πάνφτηνα) και δέν θα με ξαναδούν ποτέ.
Το πιό ενοχλητικό όμως απ' όλα είναι οτι - μετά την φασαρία που έγινε - όταν πήρα τηλέφωνο, μετά απο μερικές μέρες, την Chevrolet Hellas είχαν συνεννοηθεί για να με κοροϊδέψουν και αυτοί, θεωρώντας την τιμή των 210 euro ΕΥΝΟΙΚΗ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
Το φιλτρο καλα εκανες και το αλλαξες. Εγω το εκανα απο μονος μου.
και μαλιστα τωρα το βρηκα στο ebay 10-15 €. Αρα το επομενο θα το παρω απο εκει γιατι στην αντιπροσωπεια μου το χρεωσαν 34 αν θυμαμαι καλα.
Σημερα πηρα καθαριστιρες μαλακους με 17 € net. Δεν μπηκα καν στον κοπο να ρωτησω ποσο τους εχει η αντιπροσωπεια και αν τους εχει.
Παντως η γυξαικα μου στην Ford τους εβαλε 40€ και στην VW τους ειχα βαλει 40-45€.
Θελει ψαξιμο παντως.
Θα μου πειτε τωρα τι θα κανω με τα φρενα?
Δεν αντεχω αλλο τη φασαρια. -
http://carscoop.blogspot.com/2011/04/de ... roken.html
Τραγικο να σου συμβει...Εχει βγει ανακληση. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
http://carscoop.blogspot.com/2011/04/definitely-not-safety-feature-broken.html
Τραγικο να σου συμβει...Εχει βγει ανακληση.Ο Χριστός και η παναγία.......
Chevrolet Cruze