-
Το 1.8 βγαίνει μόνο σε LT, με εξτρά 17άρες, αυτόματο κλίμα, αισθητήρες βροχής και φώτων, ίνοξ στο καντράν, έχρωμη οθόνη με optional NAVI και ηλιοροφή.
Διάθεση κατά πάσα πιθανότητα από Σεπτέμβριο.
-
Ο χρήστης selemeles έγραψε:
test-drive το έχει κάνει κανείς;Test Drives καταφτάνουν ήδη στα καταστήματα από χτες. Το αμάξι είναι πάρα πολύ καλά μονωμένο και ήσυχο εσωτερικά, με ωραία απόκριση στο τιμόνι και στα φρένα. Δεν το λες σκληρό, αλλά ούτε προβληματίζουν οι κλίσεις του. Δεν πρόβαλα να το στραμπουλήξω ακόμα, αλλά σε ένα φρενάρισμα πανικού πάνω σε στροφή (πέτυχα σκύλους), το αμάξι κράτησε γραμμή και άκουσε μιά χαρά στην διόρθωση τιμονιού με ενεργοποιημένο το ABS.
Επίσης αισθητή η διαφορά από το παλιό μοντέλο στην στιβαρότητα, ανεβαίνεις-κατεβαίνεις πεζοδρόμια, βουτάς σε λακούβες, περνάς λούκια και μέσα δεν ακούγεται τσικ...
-
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης (με ενδιαφέρει ΚΑΙ εμένα το όχημα), λέω πρόχειρα ότι θα προτιμούσα πχ ένα C4 sedan ή ένα Bravo 120 σε αυτά τα λεφτά από το Cruze... Ίσως και το απερχόμενο Μαζντα3 sedan 1.4.
Όχι ότι δεν θα το έπαιρνα, όχι ότι θα με χαλούσε, όχι ότι πιστεύω ότι τα άλλα είναι σημαντικά προτιμότερα....Απλά, εγώ το περίμενα λίιιγο καλύτερη ευκαιρία, Ή αλλιώς με λίιιγο καλύτερο εσωτερικό...
Θυμίζω επίσης το ερχόμενο Cerato.
Θα συμφωνήσω ότι εμφανισιακά μάλλον το Cruze είναι το καλύτερο... -
πολύ μεγάλη βάση πάντως έχουν δώσει στο γεγονός ότι αναβαθμίστηκε η ποιότητα του εσωτερικού, καθώς και το γεγονός ότι είναι πολύ αθόρυβο εσωτερικά...
Προσωπική άποψη βέβαια δεν έχω ακόμη, αλλά είναι πολύ θετικά αυτά!Αρνητικό για εμένα είναι ο κινητήρας! 185 τελική - 0-100 σε 12+
Τέτειες επιδόσεις έχει το 1.4 το φιεστα το δικό μου!!!
Οπότε εγώ βλέπω το 1.8, το οποίο όμως βγαίνει μόνο στην φουλ έκδοση με 18000 περίπου!
Οπότε γιατί να μην πάω στο HondaCivic 4d ή στο S40??? me 1000 € παραπάνω...Άρα μήπως η 'φτηνή' έκδοση είναι αρκτεά οικονομική και οι άλλες ακριβές?
-
To Cruze 1.8 κάνει 17.600 πινακιδωμένο και το Civic LS κοντεύει 20.000. Και το Cruze σε αυτά τα λεφτά δίνει ηλιοροφή, 17άρες, cruise control, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, usb στο υποβραχιόνιο, και έγχρωμη οθόνη με optional Navi.
Αν βάλεις και αυτά στο Civic, καλές 22.000 θα σου φύγουν. Άρα γιατί το Cruise στα 17.5 είναι ακριβό, ενώ το Civic στα 22 καλή περίπτωση?
Και μην αγχώνεσαι με τα 185 τελική, η μισή Ελλάδα οδηγάει Golf 1.4, Octavia με 80 άλογα και Corolla με τελική 165. Πάντα θα υπάρχει και μιά πιό γρήγορη έκδοση για τους υπόλοιπους. Και εγώ 200 άλογα θα ήθελα, αλλά ούτε να τα αγοράσω μπορώ, ούτε μετά θέλω να τα ταϊζω αν το 85% των χιλιομέτρων θα είναι πήγαινε-έλα στην καθημερινή μετακίνηση στην κίνηση.
Κάι κάποιος να στείλει το topic στους κατασκευαστές-μοντέλα.
-
Δεν έχω να πω και πολλά.
Απίστευτο αυτοκίνητο σε απίστευτες τιμές...1.6 Base: 13.690 €
1.6 LS: 14.450 €
1.6 LS Auto: 15.900 €
1.6 LS Plus: 14.890 €
1.6 LS Plus S/R: 15.450 €
1.8 LT: 16.990 €Mε 17000euro ένα πανέμορφο αυτοκίνητο μέσα-έξω, και 1800κυβικά και κοντά στα 150 άλογα! ...
Και εγώ έσκασα κοντά στα 20000euro για το 207 ...
Εννοείται ότι αν δεν είχα πάρει το 207 θα είχα πάρει ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ το Cruze ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν έχω να πω και πολλά.
1.8 LT: 16.990 €Mε 17000euro ένα πανέμορφο αυτοκίνητο μέσα-έξω, και 1800κυβικά και κοντά στα 150 άλογα! ...
Ρε συ, είναι 4,6 εσύ δεν ήθελες compact για να χωράει στο γκαράζ;
Για να μην σου πω πως αν το έπαιρνες, θα το είχες μετανιώσει γιατί θα έβρισκες κουσούρια στο εσωτερικό του! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν έχω να πω και πολλά.
Για να μην σου πω πως αν το έπαιρνες, θα το είχες μετανιώσει γιατί θα έβρισκες κουσούρια στο εσωτερικό του!- οτι θα ηταν πιο αργο και θα σε χαλουσε!! δεν μιλαμε για στροφες γιατι εκει αστο
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Δεν έχω να πω και πολλά.
Για να μην σου πω πως αν το έπαιρνες, θα το είχες μετανιώσει γιατί θα έβρισκες κουσούρια στο εσωτερικό του!- οτι θα ηταν πιο αργο και θα σε χαλουσε!! δεν μιλαμε για στροφες γιατι εκει αστο
Ναι...αλλά έχει usb! (θυμάσαι που μας είχε πρίξει πριν λίγο καιρό; )
-
Σε αυτο το φορουμ τιποτα δεν ξεχνιεται και τιποτα δεν πεφτει κατω!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε αυτο το φορουμ τιποτα δεν ξεχνιεται και τιποτα δεν πεφτει κατω!!!Σιγά μην το αφήσουμε να πέσει κάτω!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για να μην σου πω πως αν το έπαιρνες, θα το είχες μετανιώσει γιατί θα έβρισκες κουσούρια στο εσωτερικό του!Γιατί χωράει το 207 στο γκαράζ; Νομίζεις ότι τελικά το 207 μπήκε στη θέση γκαράζ που ήθελα;
Είναι τόσο ψηλό που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το γκαράζ μου.
Και μου μένει μία θέση στάθμευσης κενή. Ενώ το Hyundai δεν είχε πρόβλημα ...
Τελικά το έχω βάλει σε άλλη θέση και καταλαμβάνω θέση για αυτοκίνητο 5 μέτρων ...Εκανα μαμακία. Ενώ είχα σημειώσει μέχρι πόσο ύψος αυτοκίνητο πρέπει να αγοράσω, μπερδεύτηκα στην Peugeot και τα έκανα μαντάρα ...
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Έχει και USB ;
Gamoto ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχει και USB ;
Gamoto ...
Ωχ...δεν το ήξερε...
Μάλλον έκανα...
Την βάψαμε... θα μας τρελάνει πάλι! -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Ωχ...δεν το ήξερε...
Μάλλον έκανα...
Την βάψαμε... θα μας τρελάνει πάλι!Kαλά, καλά, δεν λέω τίποτα ...
υ.γ. gamoto ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχει και USB ;
Gamoto ...
Αν δεν κάνω λάθος, το LT θα έχει και usb και line-in καρφί στον τεμπέλη. Και νομίζω ότι είναι 6-δισκο το mp3-player, οπότε...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, το LT θα έχει και usb και line-in καρφί στον τεμπέλη. Και νομίζω ότι είναι 6-δισκο το mp3-player, οπότε...Θεωρώ πως το αυτοκίνητο αυτό είναι φοβερό ... Υπάρχει άλλο τόσο φρέσκο αυτοκίνητο που να τα προσφέρει όλα αυτά με 17000euro και να είναι τόσο όμορφο μέσα έξω και 1800άρη;
Χλωμό ...
-
Το μόνο που μένει είναι να δούμε και καμιά SS έκδοση με τον 2.0Τ της GM σε τέτοιο στυλ, με κάνα εικοσάρικο...
Παρεπιπτόντως, δύο νίκες το Cruze WTCC το ΣΚ που πέρασε, Το Lacetti έκανε τρία χρόνια νομίζω να πετύχει νίκη και το Cruze πήρε διπλή νίκη στον τρίτο του αγώνα...
-
Το σημερινό autobild έχει τεστάκι του cruze
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, το LT θα έχει και usb και line-in καρφί στον τεμπέλη. Και νομίζω ότι είναι 6-δισκο το mp3-player, οπότε...
Θεωρώ πως το αυτοκίνητο αυτό είναι φοβερό ... Υπάρχει άλλο τόσο φρέσκο αυτοκίνητο που να τα προσφέρει όλα αυτά με 17000euro και να είναι τόσο όμορφο μέσα έξω και 1800άρη;
Χλωμό ...
οχι δεν υπαρχει σε αυτη την τιμη ...ειναι παρα πολυ καλη η τιμη...γιατι με 15,500 φουλ ολα το 1,6 πολλα ειναι????
καλλυτερη και απο kia
Chevrolet Cruze