-
Τι πρόβλημα έχεις με τους προεντατήρες? δεν έχω ακούσει κάτι ούτε στο δικό μου έχω δει να είναι χαλαρές οι ζώνες. Σε απότομο τράβηγμα κοκαλώνει η ζώνη?
-
Δεν έχουν καποιο προβλημα, απλά ρωτάω γιατί σε προηγούμενες συζητήσεις έχουν αναφερθεί αλλαγές προεντατήρων χωρίς να έχουν παρουσιάσει κάποιο προβλήματα,όπως π.χ η παρακάτω δημοσίευση :
Ο χρήστης ΒΑΛΑΝΤΗΣ έγραψε:
....Επίσης πάλι είχατε γράψει για το πρόβλημα µε προεντατήρες οπού δεν γνώριζα ότι είχα θέμα αλλά έγινε και σε αυτό αλλαγή .Για τα δυο τελευταία έχει γίνει ανάκληση και όποτε πάτε λογικά θα γίνει αλλαγή.... -
-
Παιδιά ενδιαφέρομαι να ανταλάξω τα 5 ζαντολάστιχα μου 17' με 16' απο 1600 για λόγους χαμηλότερου κόστους χρήσης. Τα ελαστικά έχουν κάνει 8000 χλμ σε 2 χρόνια ενώ το 1 απο αυτά είναι καινούργιο (2000 χλμ λιγότερο απο χρόνο). Αν ενδιαφέρετε κανείς 1600 από Αθήνα (για πρακτικούς λόγους) ας επικοινωνήσει. Δεν θέλω λεφτά για τις ζάντες εφόσον είναι σε καλή κατάσταση και οι αντίστοιχες 16 αλουμινίου αλλά θα ήθελα να είναι καινούργια τα λάστιχα (μαξ 1 ετους). Όποιος ενδιαφέρετε εδώ ή πμ.
-
Πριν μερικές μέρες σε ταξιδάκι 300χλμ περίπου ,προς μεγάλη μου έκπληξη το cruze έκαψε 8,5l /100km , με τον κλιματισμό να είναι συνέχεια ανοικτός ,φορτωμένο αρκετά ,και με οδήγηση όχι οικονομική !
Το καλύτερο ειναι οτι μετά από το ταξίδι έγιναν αρκετά χλμ μέσα στην πόλη και η κατανάλωση πήγε στα 9,6l /100km
Εννοείται οτι το αυτοκίνητο έχει ανοίξει ,και η απόδοση του ειναι αισθητά καλύτερη από πριν !!! -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Πριν μερικές μέρες σε ταξιδάκι 300χλμ περίπου ,προς μεγάλη μου έκπληξη το cruze έκαψε 8,5l /100km , με τον κλιματισμό να είναι συνέχεια ανοικτός ,φορτωμένο αρκετά ,και με οδήγηση όχι οικονομική !
Το καλύτερο ειναι οτι μετά από το ταξίδι έγιναν αρκετά χλμ μέσα στην πόλη και η κατανάλωση πήγε στα 9,6l /100km
Εννοείται οτι το αυτοκίνητο έχει ανοίξει ,και η απόδοση του ειναι αισθητά καλύτερη από πριν !!!Συνθήκες για το 8,5;
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Εννοείται οτι το αυτοκίνητο έχει ανοίξει ,και η απόδοση του ειναι αισθητά καλύτερη από πριν !!!Επιτέλους!
Είχαμε τρομάξει. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εννοείται οτι το αυτοκίνητο έχει ανοίξει ,και η απόδοση του ειναι αισθητά καλύτερη από πριν !!!Συνθήκες για το 8,5;
Ταξίδι μεσημεριανό από Εθνική οδό Ηράκλειο-Χανιά-Μαράθι και επιστροφή βράδι στο Ηράκλειο.
Ο κλιματισμός ήταν και στην βραδινή επιστροφή ανοικτός.
Έκανα κάποια ανοίγματα (όχι μεγάλα πράγματα γιατί είχα μέσα την οικογένεια ),γέμιζα τις ταχύτητες ειδικά στις ανηφόρες, οι αλλαγές γινόταν περίπου στις 4.000στροφές και γενικά δεν σκεφτόμουν καθόλου την κατανάλωση.
Όσοι έχουν κάνει το δρομολόγιο Ηράκλειο Χανιά ,ξέρουν οτι ο δρόμος ειναι όλο στροφές και ανηφόρες μέχρι το Πάνορμο που ειναι λίγο πριν το Ρέθυμνο.Επιτέλους!
Είχαμε τρομάξει.Εγώ το είχα πάρει απόφαση οτι μονοψήφια νούμερα στην κατανάλωση δεν θα μου χάριζε το cruze
Πάντως με εξέπληξε θετικά!! -
Φίλοι μου με χαρά σας παρουσιάζω το καινούριο μου video για το Cruze!!
Ελπίζω να σας αρέσει!!! -
Ωραίος!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ωραίος!Σέυχαριστώ Κωνσταντίνε .
-
Τα chevrolet δεν τα εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση ,αλλα το Cruze ειναι πανεμορφο και σιγουρα 100 φορες πιο ωραιο απο το νεο passat για παραδειγμα.
-
Ωραίο video Νίκο
Είδες που είχες τρελαθεί με τις καταναλώσειςΟ χρήστης eleos έγραψε:
Τα chevrolet δεν τα εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση ,αλλα το Cruze ειναι πανεμορφο και σιγουρα 100 φορες πιο ωραιο απο το νεο passat για παραδειγμα.Δεν μπορώ να βρω αυτοκίνητο ακόμα να είναι ασχημότερο απ' αυτό
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ωραίο video Νίκο
Είδες που είχες τρελαθεί με τις καταναλώσειςΤα chevrolet δεν τα εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση ,αλλα το Cruze ειναι πανεμορφο και σιγουρα 100 φορες πιο ωραιο απο το νεο passat για παραδειγμα.
Δεν μπορώ να βρω αυτοκίνητο ακόμα να είναι ασχημότερο απ' αυτό
fluence?
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Ωραίο video Νίκο
Είδες που είχες τρελαθεί με τις καταναλώσειςΤα chevrolet δεν τα εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση ,αλλα το Cruze ειναι πανεμορφο και σιγουρα 100 φορες πιο ωραιο απο το νεο passat για παραδειγμα.
Δεν μπορώ να βρω αυτοκίνητο ακόμα να είναι ασχημότερο απ' αυτό
fluence?
Θα θελε να είναι ομορφότερο από το Fluence
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ωραίο video Νίκο
Είδες που είχες τρελαθεί με τις καταναλώσειςΣ'ευχαριστώ Ορέστη.
Στην αρχή με είχε προβληματίσει και ήθελα να σιγουρευτώ εάν μόνο το δικό μου η όλα τα cruze έχουν περίπου τις ίδιες ψηλές τιμές στην κατανάλωση.
Όταν μετά από έρευνα διαπίστωσα οτι λίγο-πολυ όλα καίνε το ίδιο, και οτι αφού στρώσει και ανοίξει ο κινητήρας θα αλλάξουν αυτές οι τιμές καθώς και η απόδοση του αυτοκινήτου ,τότε το πήρα απόφαση δεν ξανασχολήθηκα με τις καταναλώσεις ,και απλά περίμενα.
Όταν στο ταξίδι που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ,μου έδωσε αυτά τα νούμερα ( 8.5l/100km),ήταν για μένα μια ευχάριστη έκπληξη. -
Το δικο μου LT 1.8 μετα απο 17500 χιλ γραφει μεσα στην πολη τηςΝαουσας 10.1 και μετα απο μηδενισμο σε ταξιδι Ναουσα-πλαταμωνα μονο διεθνη εγραψε 6.7.Τωρα στην Ναουσα εχει πολλες ανηφορες και στο ταξιδι στον πλαταμωνα με κλιμα ,3 ενηλικες,.. 2 παιδια και πορτ παγκαζ μισογεματο και ταχυτητα εως 120 οχι παραπανω με αυτοματο πιλοτο.Πιστευω πως οι κινητηρες της ΟΠΕΛ ανοιγουν εως τα 30000 χιλ.Ειμουν κι εγω ενας απο τους δισπιστους με την καταναλωση αλλα σιγα σιγα αρχιζω να ησυχαζω.Εχετε καποιο νεο για το κολημα που τρωει ο δεικτης εξωτερικης θερμοκρασιας;
-
τι κανατε οσοι ειχατε προβλημα με το ξεφλισμα του δερματος του τιμονιου;
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
τι κανατε οσοι ειχατε προβλημα με το ξεφλισμα του δερματος του τιμονιου;Μου το αλλαξαν τσαμπα εμενα. Εντος εγγυησης
-
Καλησπέρα σε όλους...
Είμαι εδώ για να σας πω ότι μόλις απέκτησα και εγώ ενα Cruze και ΜΟΛΙΣΣΣΣ απέκτησα το πρώτο μου πρόβλημα(που το πιθανότερο είναι να κάνω εγώ κάτι λάθος)!Θέλετε να γελάσετε με την ψυχή σας?Το πήρα απο την αντιπρωσοπεία και όλα κυλήσανε ρολόι!Πάτησα συμπλέκτη γύρισα το διακόπτη πήρε μπρος και έφυγα! έφτασα σπίτι μου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!Μία ώρα περίπου αργότερα(εφόσον διάβασα λίγα πράγματα από το εγχειρίδιο ) αποφάσισα να το βάλω μπρος για να πάω μια βόλτα και να το 'ψάξω' μιας και το παλίο μου αμάξι ήταν παλιο και τελέιως 'απλό'!
Πήγα λοιπόν να το βάλω μπρος και εγεινε ένας ΧΑΜΟΣΣΣΣ! Όχι μία, αλλά όσες φορές και να το επιχείρησα! Πατάω συμπλέκτη και γυρνάω το κλειδί σιγά σιγά με το που κλείσουν οι ενδείξεις και με το που φτάσω στην 3ή σκάλα του κλειδιού ανοίγει το πορτ-παγκάζ και ακούγετε για πολύ λίγο η κόρνα και τσουπ σβήνει!!! άντε πάλι από την αρχή!το έχω κάνει καμοια 15αριά φορές αυτό και με τα 2 κλειδιά που έχει αλλά μάταια!Να τρελαθώ,να κλάψω ή να γελάσω?το σίγουρο είναι ότι εσείς θα γελάτε με μένα, αλλά γιαυτό είμαι εδώ μήπως μπορέσετε και με βοηθήσετε!αν υπαρχει καποιος που μπορεί να βοηθήσει ας δώσει ενα χεράκι βοηθείας με τις γνώσεις τους! *ελπίζω το λάθος να είναι δικό μου και να μην είχε πρόβλημα το αμάξι εξ
αρχής!!!
Chevrolet Cruze