-
Τι σχέση έχει το Cruze με την Daewoo με ρωτάς δηλαδή?
Μήπως πολύ μεγάλη?Εγκάθετος πάντως σίγουρα δεν είμαι...
-
Για εμένα είναι ακριβώς το ίδιο!!
Στο χέρι τους είναι να μας αποδείξουν το αντίθετο
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=10037
Ελπίζω τέλος του μήνα-αρχές του άλλου να έχουμε και τις πρότες δοκιμές, όπως επίσης και τιμες
-
Ο χρήστης (Α)θανάσης έγραψε:
Τι σχέση έχει το Cruze με την Daewoo με ρωτάς δηλαδή?
Μήπως πολύ μεγάλη?Εγκάθετος πάντως σίγουρα δεν είμαι...
Χαίρομαι που δεν είσαι εγκάθετος. To αυτοκίνητο εξελίχθηκε σε Αγγλία, Γαλλία, Ευρώπη και Κορέα, όπου δηλαδή υπάρχουν κέντρα εξέλιξης της GM Europe. Θα παράγεται στην Αγία Πετρούπολη για την αγορά της Ευρώπης, Κορέα για την αγορά της Ασίας και Οχάιο για την αγορά της Αμερικής του χρόνου. Daewoo λοιπόν δεν είναι, όπως δεν είναι ισπανικό το Seat, ή Τσέχικο το Ocatvia...
-
πολύ καλό!
-
-
Και στα εγγλέζικα :Ρ
http://www.chevrolet-cruze.eu/Κάπου αναφέρει πάντως ότι θα ξεκινάει από 15.000 €
Ξέρουμε πότε έρχετε ελλάδα? -
http://www.autocar.gr/index.php?option= ... &Itemid=43
Αν και νομίζω πως είναι copy-paste...
Τέσπα, ένας μήνας έμεινε !!!
Από διαστάσεις πάντως ξέρουμε κάτι;
Γενικά πάντως φαίνεται πως θα είναι από τα αρκετά αργά αμάξια της κατηγορίας!'Το Cruze θα εφοδιάζεται με βενζινοκινητήρες 1.6 και 1.8, οι οποίοι αποδίδουν 113 και 141 ίππους αντίστοιχα. Ο πρώτος χαρίζει 0-100 km/h σε 12,5 sec και μέση κατανάλωση 6,7 λίτρα/100 km. Οι αντίστοιχες τιμές για το Cruze 1.8 είναι 10,0 sec και 6,8 λίτρα/100 km'
-
Η έκδοση LS σε 1.6 με τα 114 άλογα και το διπλό VTΙ, έχει ESP, 6 airbag, 16άρες αλουμινίου,εργοστασιακό παρκτρόνικ, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, εργοστασιακό συναγερμό, MP3 με χειριστήρια τιμονιού, υπολογιστή ταξιδιού, προβολάκια ομίχλης, υδραυλικό τιμόνι, ABS/EBD, 4 ηλεκτρικά παράθυρα με express down, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες.
Οι γάλλοι το σηκώσανε στα 17.200, αλλά αυτοί έχουν και 1000-1500€ πιό τσιμπημένες τιμές από μας. Από αύριο ανακοινώνωνται και οι τιμές για Ελλάδα.
http://www.chevrolet.fr/cruze/cruze-vue ... os-01.html
-
Δεν θα έλεγα πως είναι ικανοποιητικές οι τιμές!!!
Αναμένουμε πάντως τις τιμές αν όντως βγαίνουν σήμερα -
Δευτέρα-Τρίτη θα βρίσκεται το αυτοκίνητο σε πολλές εκθέσεις!
Τιμές από ότι μου είπαν στα όρθια ξεκίνουν από
14.000 - 1.6
16.000 - 1.8
Σάββατο ή το αργότερο Δευτέρα λογικά θα μας πεί κανείς από εδώ μέσα αν όντως αληθεύουν κλπ -
Σε ορισμένες εκθέσεις το αμάξι βρίσκεται ήδη. Σε άλλες θα είναι το Σάββατο και μερικές απομακρυσμένες από Δευτέρα.
Τιμή από 13.690€ η Base, 14.450€ η LS και 16.990€ η LT σε 1800cc, η οποία φοράει εξτρά από την LS 17άρες, cruise control, clima, ηλεκτρική ηλιοροφή, αισθητήρες φώτων, αισθητήρες υαλοκαθαριστήρων, έγχρωμη οθόνη πληροφοριών (με δυνατότητα NAVI) και εξάδισκο MP3.
Το αμάξι μέσα-έξω και στο περπάτημα, θυμίζει κατασκευές αρκετών παραπάνω ευρώ. Τρελό value for money...
-
Το είδα σήμερα...
Το περίμενα λίγο καλύτερο σε ποιότητα για τα λεφτά του..
Κοντράρεται με το bravo πχ σε τιμές, αλλά το bravo έχει αισθητά καλύτερη 'ορατή' και 'απτή' ποιότητα...
Μου είπαν για 15500 η '1600 full extra' κλειδί χέρι...
Αν ήταν λίγο φτηνότερο...
Σε λίγο θα έρθει και το Kia Forte/Cerato, και θα σφίξουν πολύ τα πράματα. -
Το είδα σήμερα...Το περίμενα λίγο καλύτερο σε ποιότητα για τα λεφτά του..
Κοντράρεται με το bravo πχ σε τιμές, αλλά το bravo έχει αισθητά καλύτερη 'ορατή' και 'απτή' ποιότητα...
Μου είπαν για 15500 η '1600 full extra' κλειδί χέρι...
Αν ήταν λίγο φτηνότερο...
Σε λίγο θα έρθει και το Kia Forte/Cerato, και θα σφίξουν πολύ τα πράματα.ειναι πολυ καλη η τιμη του!!!! εξαιρετικη!!! παιρνεις συγχρονο σενταν στα 1,6!full extra θα μου πεις με αυτα παιρνω 1,4 tourbo αλλα σαν τιμη ειναι εξαιρετικη!
-
Live δεν το έχω δει αλλά απο τις φωτογραφίες δείχνει αρκετά όμορφο. Του πάνε τα έντονα ή μοντέρνα χρώματα, σε ασημί χάνει.
Απο τιμή είναι αρκετά καλό ιδίως στις βασικές εκδόσεις που αγγίζουν τιμές μικρών. -
Αν αυτή ήταν η τιμή του 'προ κρίσης' θα ήταν σχεδόν φαινομενική.
Σήμερα, εν μέσω κρίσης και με την πληθώρα τρελών προσφορών, όχι και τόσο...
Με τα ίδια λεφτά, παιρνεις καλύτερα αυτοκίνητα, απλά... -
Με τα ίδια λεφτά, παιρνεις καλύτερα αυτοκίνητα, απλά...σε σενταν αυτου του μεγεθους και 1,6 full extra !!!OXI
ισως στο μελλον ακομα ομως οχι! -
Αν ειναι φουλ στο γκατζετ μια χαρα ειναι η τιμη του, οπως και το αυτοκινητο.
Και για τα καλυτερα απο το cruze αυτοκινητα υπαρχουν αλλα πιο καλυτερα. -
Με τα ίδια λεφτά, παιρνεις καλύτερα αυτοκίνητα, απλά...Έκδοση LS, 1.6 με τα 114 PS άλογα, διπλό VVTΙ, διπλό twin-port
υδραυλικό τιμόνι, ABS/EBD, 4 ηλεκτρικά παράθυρα με auto,
ESP/TCS νέας γενιάς,
αερόσακοι οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί και οροφής μέχρι πίσω,
υπολογιστής ταξιδιού,
κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, δύο κλειδιά foldable,
ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες,
Κεντρικό υποβραχιόνιο με χώρο αποθήκευσης και υποδοχή για MP3-line in,
δερμάτινο τιμόνι, λεβιές ταχυτήτων και χειρόφρενο,
εργοστασιακός συναγερμός,
εργοστασιακό παρκτρόνικ,
ΡαδιοCD με MP3
xειριστήρια τιμονιού,
16άρες ζάντες αλουμινίου,
προβολείς ομίχλης,
ημιαυτόματο κλιματισμό.4.60m, 450lt πορτ-παγκάζ, σε λίγες μέρες λογικά ανακοινώνεται πεντάστερο crash-test και έτοιμο από τώρα για την προδιαγραφή NHTSA του 2010 (το αμάξι αντέχει 2.5 φορές το βάρος του με την οροφή κάτω).
**14.983€, ** κλειδί χέρι με πινακίδες, όπως το βλέπεις στην φωτό.
Για δώσε ένα καλύτερο σε αυτά τα λεφτά...
-
test-drive το έχει κάνει κανείς;
Όντως είναι πολύ καλή περίπτωση.
Η ίδια έκδοση σε 1.8 βγαίνει ή όχι;
Chevrolet Cruze