-
http://www.zougla.gr/automoto/article/a ... et-1148829
-
Εγω αγορασα το 2009 αρα ειμαι μεσα.
Μαλλον πρεπει να παρω μονος μου αφου εκλεισε η αντιπροσωπεια που το πηρα! -
Και εγώ μέσα στην ανάκληση είμαι σύμφωνα με τον αριθμο πλαισίου μου. Παιδιά ερώτηση: κάθε ποτε αλλάζεται λαδακια στο cruze (1800 cc) , το δικο μου είναι με αέριο, τι λαδακια φορατε ( 5-30?) και τι μάρκα προτειματε?
-
Καλημέρα φίλε tk1979.Κι εγώ αέριο έχω-επειδή δεν κάνω πολλά χλμ,τα αλλάζω μία φορά τον χρόνο.
Έως τώρα λαδάκια αντιπροσωπείας στο μπλε μπουκάλι GM-τον γενάρη έβαλα ELDON'S.
Παιδιά να ενημερώνουμε που και που για εντυπώσεις και βλάβες/ζημιές. -
Ο χρήστης cruze2009 έγραψε:
Καλημέρα φίλε tk1979.Κι εγώ αέριο έχω-επειδή δεν κάνω πολλά χλμ,τα αλλάζω μία φορά τον χρόνο.
Έως τώρα λαδάκια αντιπροσωπείας στο μπλε μπουκάλι GM-τον γενάρη έβαλα ELDON'S.
Παιδιά να ενημερώνουμε που και που για εντυπώσεις και βλάβες/ζημιές.Αφου δεν κανεις πολλα χλμ γιατι εβαλες αεριο;;;ποτε θα κανεις αποσβεση;;;
-
Φίλε GGAB το αμάξι το παίρνω κάθε μέρα κέντρο-πέραμα και βόλτες απόγευμα με οικογένεια.
Απλά δεν κάνω ταξίδια-Απόσβεση έχω κάνει από τον πρώτο χρόνο -
Φίλε GGAB το αμάξι το παίρνω κάθε μέρα κέντρο-πέραμα και βόλτες απόγευμα με οικογένεια.
Απλά δεν κάνω ταξίδια-Απόσβεση έχω κάνει από τον πρώτο χρόνοOK....απλα αλλο δεν κανω χλμ και αλλο δεν κανω ταξιδια!
-
Παιδιά το ξέρετε ότι τέλη του χρόνου όλες οι αντιπροσωπείες που έχουν μείνει,θα κλείσουν κι αυτές;
Εντάξει αναλώσιμα βρίσκουμε και στο Internet και μας τα βάζει ενας γνωστός,αλλά μου έχει τύχει αρκετές φορές η OPEL (GM) να μην μπορεί να με εξυπηρετήσει, είτε στα ανταλλακτικά είτε σε διαγνωστικό.
Συν ότι το αμαξάκι τώρα το παντρεύτηκες, γιατί ποιος θα το πάρει;ούτε μάντρα ούτε ιδιώτης.Τι να πω -
Παιδιά το ξέρετε ότι τέλη του χρόνου όλες οι αντιπροσωπείες που έχουν μείνει,θα κλείσουν κι αυτές;
Εντάξει αναλώσιμα βρίσκουμε και στο Internet και μας τα βάζει ενας γνωστός,αλλά μου έχει τύχει αρκετές φορές η OPEL (GM) να μην μπορεί να με εξυπηρετήσει, είτε στα ανταλλακτικά είτε σε διαγνωστικό.
Συν ότι το αμαξάκι τώρα το παντρεύτηκες, γιατί ποιος θα το πάρει;ούτε μάντρα ούτε ιδιώτης.Τι να πωΓιατί,άν δεν έκλειναν ποιός θα τό'παιρνε;
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Συν ότι το αμαξάκι τώρα το παντρεύτηκες, γιατί ποιος θα το πάρει;ούτε μάντρα ούτε ιδιώτης.Τι να πωΓιατί,άν δεν έκλειναν ποιός θα τό'παιρνε;
Επίσης ο Θεοχαράκης που τα εισάγει δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να κρατήσει τα service στις αντιπροσωπείες του (nissan/renault) όπως είναι και τώρα δλδ...
-
Παιδιά Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση τους ιμάντες κάθε πότε τους αλλάζουμε έχω 52000 χλμ
-
Ξερει κανεις μαρκα-τιμες για δισκοπλακες , τακακια εμπρος για το 1.8, 141 hp ,mod.2011;
-
Φίλε cruzakios ρίξε μια ματια στο car-e.gr.εχει πολύ καλες τιμες.κανει και τοποθετηση.
Τα μπουζι βρε παιδια κάθε ποτε τα αλλαζετε και τι βάζετε;απλα νικελίου ή ιριδίου.Μου ειπε γνωστος μεσα από CHEVROLET ότι αν εχεις υγραεριο,καλυτερα να βαλεις μπουζι ιριδίου.
Προς Αντώνης:σημερα ειδα στο βιβλιο service αλλαγη ιμαντα στα 10χρονια ή 100.000χλμ.Πολυ δεν είναι τι λες; -
Έχει αλλάξει κανεις τα ηχεία του στις εργοστασιακες θέσεις? Απο οτι ξέρω φοράει 13 cm , μπορω να βάλω 16,5 cm χωρίς να βάλω αλλες βάσεις? Κοίταξα και είδα οτι οι βάσεις για 16,5cm είναι πανακριβες .
-
CRUZE και εγώ πολύ το βλέπω το αυτοκίνητο εγώ το πάω σε συνεργείο που είναι πιω πολύ οπελ και μου είπε ότι αυτός ο κινητήρας είναι πολύ καλός αλλά πονά σε δύο σημεία στον ιμάντες και στο ψυγείο λαδιού εγώ πάντως για καλό και κακό στα 60.000 Χιλ θα βγάλω τους ιμάντες για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου
-
Για τα ηχεία νομίζω δεν θα έχεις θέμα εγώ είχα κάνει την εξής πατέντα, έκοψα με κόφτη το περίγραμα και τα κόλησα. Μπουζί δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα ιριδίου. Στον Ιμάντα γενικά καλό είναι να μην εξαντλούμε τα όρια του κατασκευαστή αλλά αν είναι μηχανικός σωστός αυτός που πάμε τσεκάρει ανοχές και φθορά στα σέρβις δεν περιμένει να κοπεί ή να του γράψει το βιβλίο κάτι ή να του δείξει το διαγνωστικό. Στο όπελ ενός φίλου στα 120χιλ ράγισε κάρτερ και του έκανε ζημιά 1.000 ευρώ με τον ίδιο κινητήρα.
-
Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο τι εxeiς κανει στις βάσεις των ηχείων , για να μην μπω στην διαδικασία να παράγγελνε καινούργιες? Σε ευχαριστώ. Έχω παραγγείλει 4 χ 16,5cm jbl Κάι τα περιμένω.
-
Έβγαλα το καπάκι της πόρτας είναι κουμπωτό στο μεγαλύτερο μέρος του με λίγες βίδες. Έβγαλα τα εργοστασιακά ηχεία και η βάση είχε ένα μικρό πηχάκι γύρω γύρω αλλά κατά τα άλλα υπήρχε χώρος για μεγαλύτερο ηχείο καθώς δεν είχε κάτι να εμποδίζει περιμετρικά (βέβαια αν και σε διάμετρο δεν έχεις περιορισμό σε πάχος δεν μπορείς να παίξεις παρά ελάχιστα). Έτσι έκοψα αυτό το πηχάκι κόλλησα με κόλα το ηχείο στη βάση και έκλεισα το καπάκι της πόρτας. Τώρα αν η κόλλα επηρεάζει το μαγνήτη του ηχείου ή αν θα έχω πρόβλημα να το ξεκολήσω αν χαλάσει δεν το νομίζω αλλά δεν το ξέρω κιόλας.
-
Σε ποια περιοχή είσαι???? Κερναω καφέ για να τα περάσουμε παρέα τα ηχεια
-
Ευχαριστώ πολύ αλλά πνίγομαι, τα έκανα πριν κάνω το παιδί όταν είχα πάρει το αμάξι , τώρα έχω το παιδί έχω και μια καινούργια θέση στη δουλειά και πνίγομαι κυριολεκτικά.
Chevrolet Cruze