-
Δε χρειαζεται να αλλαξεις τακακια για να φτιαξεις τους αποσβεστηρες. Το λεω γιατι ειχα αλλαξει τους δικους μου στην εγγυηση.
-
πρόβλημα με τα φωτα δεν εχω , αλλα εχω συνηθισει τα xenon στο μικρο αμαξι που εχω και για να είμαι ειλικρινης βλεπω τα φωτα στο cruze και δεν μου αρεσουν . αλλα δεν θελω να κανουμε κουβεντα το ποσο κακο η ποσο καλο είναι τα φωτα xenon .
εχει δοκιμασει κανεις Osram Night Breaker, Philips Xtreme Vision ?????
2) ποσο κοστιζει για να τοποθετησω η να αλλαξω ( δεν ξερω εάν εχει ) αποσβεστηρες? και που παω παιδες για την αλλαγη?
σας ευχαριστω πολύ!!!! -
Λάμπες αλλάζεις ... ψάξε ίντερνετ θα βρεις τιμές. Παρεπιπτόντως έβαλα υγραέριο στο 1.8 LT πρώτες μέρες καλά πάει θα δούμε περισσότερα στο φόρουμ για την υγραεριοκίνηση . Έβαλα το Stag στον Τσοπελογιάννη.
-
Καλησπερα και απο μενα...θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας σχετικα με το cruze..μου αρεσει πολυ ως αυτοκινητο και πιστευω πως για τα λεφτα του ειναι πολυ τιμια προταση..δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα η μεταπωλητικη αξια αφου σκεφτομαι να το κρατησω αρκετα χρονια...πιστευεται οτι μετα την αποφαση αποχωρησης απο την Ευρωπη θα εκανα πολυ μεγαλο λαθος να το αγορασω?
Ευχαριστω.. -
Αυτό επηρεάζει την μεταπώληση, αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό όπως γράφεις πάρτο αλλά εκμεταλεύσου την απόφαση της μαμάς για να πιέσεις για καλύτερη τιμή. Όσο για ανταλακτικά μη φοβάσαι θα υπάρχουν και γιατί βάσει νόμου υποχρεούνται να παράγουν για δέκα χρόνια μετά την αποχώρηση και γιατί μοιραζόμαστε με όπελ κτλ και γιατί θα συνεχίσει να πουλάει Κίνα κτλ οπότε απλά κάποιος πρέπει να εισάγει και εδώ τα ανταλακτικά. Απο κινητήρες απέφυγε το 1.6 βενζίνη είναι οριακό για το βάρος του αυτοκινήτου , ιδανικό μοτέρ είναι το 1.7 ντίζελ
-
Πάντως λόγω της αποχώρησης οι τιμές των μεταχειρισμένων είναι χαμηλές μήπως σε συμφέρει να πάρεις ελαφρώς μεταχειρισμένο ? (< 3ετίας)
-
Σ'ευχαριστω για την απαντηση..εκεινο που με ενδιαφερει ειναι σε περιπτωση βλαβης/ζημιας να υπαρχει καποιος που θα το επισκευασει μεσα στην εγγυηση...σε καποια αλλη χωρα δεν θα ανησυχουσα αλλα ζουμε στην Ελλαδα και ολοι ξερουμε τι συμβαινει...
Οσο αφορα τον κινητηρα, σκεφτομαι τον 1.4 turbo και την εκδοση LTZ που εχει τα παντα... -
Επειδή με την εγγύηση γενικά είναι που θα πέσεις και πολλές φορές προσπαθούν να στο φορτώσουν στη χρήση ώστε να το βγάλουν εκτός εγγύησης εγώ θα πήγαινα στη λύση του ελαφρώς μεταχειρισμένου για να γλυτώσω λεφτά που μετά μπορώ να τα έχω και κάβα για κάτι που μπορεί να προκύψει. Πάντως σοβαρά θέματα εντός εγγύησης δεν έχουν προκύψει λχ το ξεφλούδισμα του τιμονιού και το τρίξιμο με τα φρένα. Ο 1.4 είχε κάτι θεματάκια στην Αμερική. Δες cruzetalk φόρουμ αν μιλάς αγγλικά. Επίσης καθότι τούρμπο πίνει... εγώ θα σου πρότεινα να κινηθείς προς 1.7 diesel ειδικά αφού θες να κρατήσεις το αμάξι καιρό.
-
Ok, σ'ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...
-
Καλησπέρα και χρονια πολλά, πριν λιγες μέρες με τα πολλά κρύα παρατήρησα οτι στο ρελαντί και ενω το αμάξι ηταν ζεστο , η αποδοση του καλοριφέρ του ηταν μειωμενη ( μονο στο ρελαντί ) είχα πεσει σε μποτιλιαρίσματος στην κηφισιας. Μόλις τσουλαγα η θερμοκρασία του καλοριφέρ ανέβαινε μόλις σταματαγα έβγαζε πολύ ελάχιστο χλυαρο. Σταμάτησα άνοιξαν το καπό και είδα οτι τα υγρά παραφλου είχαν πεσει παρα πολύ φαινότανε οτι είχε 1-2 δάχτυλα μέσα. Το συμπλήρωσαν με παραφλου και το καλοριφέρ επανήλθε μια χαρά και δούλευε τελεια του έριξαν ενα λίτρο μέσα περιπου. το πήγα σε εξουσιοδοτημένο στην λεωφόρο δημοκρατίας στο Καματερό , μου είπε το παιδι εκεί οτι έχανε λίγο ενα κολάρο και οτι είναι οκ το έσφιξε. Χθες το ξανά ελενξα και είναι παλιειναι χαμηλά . του το ξανά πήγα μια απο τα ίδια μου έλεγε. Οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ εκεί είναι η στάθμη. ( μου ανάφερε οτι επειδή έχει αέριο το αμάξι έχει μεγαλωσει η διαδρομή του κυκλώματος ψύξης). Εχω προβληματιστεί πολύ. Ααααα και κάτι άλλο του είπα οτι όταν κάνω όπισθεν ακούγονται τα τακάκια το γνωστό πρόβλημα, μου είπε οτι το αμάξι φοράει αντίβαρα και οτι είναι οκ . του είπα για τους αποσβεστήρες στα τακάκια και μου ξεκαθάρισε οτι αφού έχει τα αντίβαρα δεν πέρνει κατι άλλο. Τι λέτε ρε παιδιά?????
-
Ο χρήστης tk1979 έγραψε:
Καλησπέρα και χρονια πολλά, πριν λιγες μέρες με τα πολλά κρύα παρατήρησα οτι στο ρελαντί και ενω το αμάξι ηταν ζεστο , η αποδοση του καλοριφέρ του ηταν μειωμενη ( μονο στο ρελαντί ) είχα πεσει σε μποτιλιαρίσματος στην κηφισιας. Μόλις τσουλαγα η θερμοκρασία του καλοριφέρ ανέβαινε μόλις σταματαγα έβγαζε πολύ ελάχιστο χλυαρο. Σταμάτησα άνοιξαν το καπό και είδα οτι τα υγρά παραφλου είχαν πεσει παρα πολύ φαινότανε οτι είχε 1-2 δάχτυλα μέσα. Το συμπλήρωσαν με παραφλου και το καλοριφέρ επανήλθε μια χαρά και δούλευε τελεια του έριξαν ενα λίτρο μέσα περιπου. το πήγα σε εξουσιοδοτημένο στην λεωφόρο δημοκρατίας στο Καματερό , μου είπε το παιδι εκεί οτι έχανε λίγο ενα κολάρο και οτι είναι οκ το έσφιξε. Χθες το ξανά ελενξα και είναι παλιειναι χαμηλά . του το ξανά πήγα μια απο τα ίδια μου έλεγε. Οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ εκεί είναι η στάθμη. ( μου ανάφερε οτι επειδή έχει αέριο το αμάξι έχει μεγαλωσει η διαδρομή του κυκλώματος ψύξης). Εχω προβληματιστεί πολύ. Ααααα και κάτι άλλο του είπα οτι όταν κάνω όπισθεν ακούγονται τα τακάκια το γνωστό πρόβλημα, μου είπε οτι το αμάξι φοράει αντίβαρα και οτι είναι οκ . του είπα για τους αποσβεστήρες στα τακάκια και μου ξεκαθάρισε οτι αφού έχει τα αντίβαρα δεν πέρνει κατι άλλο. Τι λέτε ρε παιδιά?????Βάλε πάλι παραφλού μέχρι την max στάθμη όταν το αυτοκίνητο είναι κρύο,γιατί μάλλον ήθελε παραπάνω ποσότητα απο το 1λίτρο και πες ευχαριστώ που δεν πήρες καμιά φλάτζα στο χέρι......
αυτό με το υγραέριο και το μεγαλύτερο κύκλωμα ψύξης θα αφήσει ιστορία -
Να πάς σε άλλο εξουσιοδοτημένο!!
-
φλατζα γιατι να παρει , ουτε ενδειξη μου εβγαλε ουτε τιποτα,ουτε θερμοκρασια ανεβασε. απλα ειχε χαμηλη σταθμη. δε νομιζω ότι ηταν τοσο επικινδυνο. θα κοιτάξω για άλλο συνεργειο γιατι απλα δεν μπορω να δεχτω αυτό που μου ειπε ότι εκει είναι η σταθμη του ( τοσο χαμηλα) μπορει να μου περιγραψει καποιος στο δικο του cruze που είναι η σταθμη η σωστη γιατι πανω στο παγουρι δεν γραφει κατι ( max -min )
για τα πισω δισκόφρενα τι αποψη εχετε για αυτό που μου ειπε? ότι αφου εχει αντίβαρα δεν μπορει να γινει κατι άλλο!!!
θα κοιτάξω για άλλο συνεργειο και μαλλον θα το πηγαινω απέναντι από τα ΚΤΕΛ κηφισου Chevrolet - Peugeot.σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις
-
Το μεγάλο αυτό κεντρικό συνεργείο όταν είχα πεζώ μόνο προβλήματα μου δημιουργούσε μέχρι που το εγκατέλειψα. Τώρα με το Σεβρολέ πάω εκεί επειδή δεν έχω καταφέρει να βρω άλλο αλλά δεν θα στο πρότεινα. Ψάξου από Οπελάκηδες και Σααμπ για κάποιο καλό ανεξάρτητο εκτός αν είσαι ακόμη εντός εγγύησης που και εκεί δεν μπορούν να σε πετάξουν εκτός εγγύησης αν χρησιμοποιεί αυθεντικά ανταλακτικά και έχει κάνει το σεμινάριο για το μοντέλο , ο ανεξάρτητος μάστορας, βάσει της κοινοτικής οδηγίας για την απελευθέρωση της αγοράς αυτοκινήτου.
-
Καλησπερα παιδια εγω το αυτοκηνητο το παω στον Κουρακο ειναι καλος δεν εχω παραπονο
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Το μεγάλο αυτό κεντρικό συνεργείο όταν είχα πεζώ μόνο προβλήματα μου δημιουργούσε μέχρι που το εγκατέλειψα. Τώρα με το Σεβρολέ πάω εκεί επειδή δεν έχω καταφέρει να βρω άλλο αλλά δεν θα στο πρότεινα. Ψάξου από Οπελάκηδες και Σααμπ για κάποιο καλό ανεξάρτητο εκτός αν είσαι ακόμη εντός εγγύησης που και εκεί δεν μπορούν να σε πετάξουν εκτός εγγύησης αν χρησιμοποιεί αυθεντικά ανταλακτικά και έχει κάνει το σεμινάριο για το μοντέλο , ο ανεξάρτητος μάστορας, βάσει της κοινοτικής οδηγίας για την απελευθέρωση της αγοράς αυτοκινήτου.εσυ που το πηγαίνεις ?
-
εχω κλεισει ραντεβού , για την τεταρτη για ελενχο του κυκλώματος , θα δω τι θα μου πουν και θα σας πω, εάν ακουσω κανενα κουφο θα παω κουρακο.
παιδια οι αποσβεστηρες στα τακακια για να μην ακουγονται όταν κανω οπισθεν ποσο να τα υπολογιζω?????? -
Εχω ακουση οτι 20 ευρω κανει ο ενας αλλα εμαθα οτι σημια κανουν και τα πιρακια στις δαγκανες κανουν μπωσηκα στις δαγκανες και απο εκει ακουμε εναν χτυπημα στις μικρες λακουβες
-
μονο στην οπισθεν το ακουω όχι παντα. σε λακουβες δεν ακουω τιποτα . δουλευει ρολοι το εργαλειο.
παντως γενικα μου αρεσει παρα πολύ να οδηγαω το συγκεκριμενο αμαξι και δεν το εχω μετανιωσει καθολου!!! -
Παιδιά τι κάνετε βλέπω κανένας δεν ασχολείται πια . Γιατί έτσι εγώ νομίζω είναι καλά να τα λέμε εδώ για τα προβλήματα και να λέμε για τις εμπειρίες που έχουμε
Chevrolet Cruze