-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
και η έλλειψη USBΥπάρχει και αυτή η επιλογή με 400-450 στο ebay,
http://cgi.ebay.co.uk/Chevrolet-Cruze-C ... 4694wt_958
θα βρεις πολλά τέτοια και κανά 50άρι στον μάστορα για να το βάλει καθάρισεςΠάντως στο Αμερικάνικο μοντέλο αν δεν κάνω λάθος το USB είναι στάνταρ μαζί με κάποια άλλα καλούδια όπως κουμπί που το προγραμματίζεις για να σου ανοίξει την γκαραζόπορτα!
-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
και η έλλειψη USB
Υπάρχει και αυτή η επιλογή με 400-450 στο ebay,
θα βρεις πολλά τέτοια και κανά 50άρι στον μάστορα για να το βάλει καθάρισεςΠάντως στο Αμερικάνικο μοντέλο αν δεν κάνω λάθος το USB είναι στάνταρ μαζί με κάποια άλλα καλούδια όπως κουμπί που το προγραμματίζεις για να σου ανοίξει την γκαραζόπορτα!
Στο Αμερικάνικο μοντέλο το USB είναι στάνταρ εξοπλισμός και υπάρχει και η δυνατότητα για έγχρωμη οθόνη με navigator.
Όσο για το ebay όλα αυτά είναι Κινεζικούρες, χαμηλής ποιότητας και είναι πολύ πιθανό να μην είναι συμβατό με το CRUZE (χειριστήρια, εγκέφαλοι, ανιχνευτές παρκαρίσματος, υπολογιστές ταξιδιού, συναγερμός κλπ...κλπ...) . Τα ίδια δηλαδή προβλήματα που έχω και με το 207...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
και η έλλειψη USB
Στο Αμερικάνικο μοντέλο το USB είναι στάνταρ εξοπλισμός και υπάρχει και η δυνατότητα για έγχρωμη οθόνη με navigator.
Όσο για το ebay όλα αυτά είναι Κινεζικούρες, χαμηλής ποιότητας και είναι πολύ πιθανό να μην είναι συμβατό με το CRUZE (χειριστήρια, εγκέφαλοι, ανιχνευτές παρκαρίσματος, υπολογιστές ταξιδιού, συναγερμός κλπ...κλπ...) . Τα ίδια δηλαδή προβλήματα που έχω και με το 207...
Με το συγκεκριμένο εξάρτημα έχω δει 3-4 cruze σε αντιπροσωπείες όλα.
Μάλιστα το 1 ήταν ταξί
Ρώτησα τα παιδιά εκεί αν ήταν της chevy αλλά μου είπαν όχι κι ότι είναι aftermarket αλλά απόλυτα συμβατό και δοκιμασμένο κι ότι έχουν βάλει καμιά 15αριά τέτοια... Είναι πολύ ωραίο από κοντά πιστεύω αξίζει... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και εδώ με κάποιες αλλαγές, μάλλον προς το παραγωγής μοντέλο στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες ... http://www.noticiasautomotivas.com.br/versao-de-producao-do-cruze-hatch-e-flagrada/
Εγώ τώρα γιατί έχω αμφιβολίες για την πίσω σχεδίαση; Σαν υπερυψωμένο μου φαίνεται το πίσω μέρος...
Στο προφίλ δεν είναι άσχημο.
Εμένα κάπως μου 'έκατσε' η όμορφη αιχμηρή πρόσοψη αντίθετα απο το πιο καμπύλογραμμο πίσω μέρος. Λίγο ασύνδετο μου φάνηκε μπροστά πίσω.ΥΓ. Στην Έκθεση αυτοκινήτου στο Ελ. Βενιζέλος είδα -σε φωτογραφια- στο σταντ της Chevrolet είχε και ένα 4θυρο κόκκινο Cruze με μαυρες ζάντες. Είναι καμιά ιδιαίτερη έκδοση?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
και η έλλειψη USB
Όχι. Είναι απόλυτα συμβατό με το αυτοκίνητο και υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες που πριν ρυθμίζονταν μέσω της κεντρικής κονσόλας.
Υπάρχουν άλλωστε πολλά video στο youtube με αυτά τα μηχανήματα στην πράξη.Τώρα όσο για το κινεζικούρες, όλα κινέζικα είναι πλέον. Αν θα λέει πάνω Sony και είναι φτιαγμένο στην κίνα, πια η διαφορά με κάποιο άλλο που δεν λέει Sony;
-
Όχι. Είναι απόλυτα συμβατό με το αυτοκίνητο και υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες που πριν ρυθμίζονταν μέσω της κεντρικής κονσόλας.
Υπάρχουν άλλωστε πολλά video στο youtube με αυτά τα μηχανήματα στην πράξη.Τώρα όσο για το κινεζικούρες, όλα κινέζικα είναι πλέον. Αν θα λέει πάνω Sony και είναι φτιαγμένο στην κίνα, πια η διαφορά με κάποιο άλλο που δεν λέει Sony;
Έχω όλη τη καλή διάθεση να σε πιστέψω... αλλά δυστυχώς είμαι ιδιαίτερα δύσπιστος όταν διαβάζω για αυτά τα θέματα στα φόρουμς. Τα ίδια μου έλεγαν και για το 207 και πίστεψα... και video υπάρχουν στα youtube και όταν κάνω μερικές καίριες ερωτήσεις στους 'ειδήμονες' κάνουν τους κινέζους...
Αν είναι να φθάσω στο σημείο να αγοράζω πηγές από ebay να ξηλώνω ταμπλό και όλα αυτά ... πάω αγοράζω το Lacetti με 12 χιλιαρικάκια (που με καλύπτει σε όλα) βγάζω το απλό blaupunkt που έχει πάνω, βάζω μία από τις πηγές που έχω στην αποθήκη μου και τέλος...
Τέσπα. Προς το παρόν σκέφτομαι τι θα κάνω με το 'γαλλικό κρουασάν βουτύρου'...
-
Βγάλε την αγγελία για πουλήμα μην το σκέφτεσαι καν
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βγάλε την αγγελία για πουλήμα μην το σκέφτεσαι κανΤι αγγελία ρε συ; Ποιος θα αγοράσει Peugeot; Το CAR.GR είναι τίγκα στα 207 ... ... Σε λίγο θα τα χαρίζουν, ειδικά κάτι Rallye/RC κλπ...
Καμιά ανταλλαγή/σκότωμα θα κάνω, όταν έρθει εκείνη η ώρα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι αγγελία ρε συ; Ποιος θα αγοράσει Peugeot; Το CAR.GR είναι τίγκα στα 207 ... ... Σε λίγο θα τα χαρίζουν, ειδικά κάτι Rallye/RC κλπ...
Καλά και τα Smart είναι ακόμη περισσότερα, αλλά πουλάνε, δεν έχει να κάνει!
Μόνο κάτι Brabus που κοιτάω κατά καιρούς, παραμένουν απούλητα, γιατί δεν δίνει εύκολα κάποιος 15Κ για μετάχειρο Smart 2ετίας...
Από εκεί και έπειτα, δεν κατάλαβα το πρόβλημα με το 207 ποιο είναι... Είναι το USB και το υποβραχιόνιο; Ή υπάρχει και κάτι ακόμη;
Σε ό,τι αφορά το υποβραχιόνιο, το καλύτερο που έχω δει από τα φθηνά αυτοκίνητα, είναι της BMW 120 που έχω, είναι άψογο (αν και θέλει πού και πού να του βάζεις λίγη υγρή σιλικόνη στην άρθρωση γιατί βγάζει μικροτριγμούς... ). Δεν εμποδίζει καθόλου στην οδήγηση, είτε κατεβασμένο είτε ανεβασμένο...
Καταλαβαίνω γιατί δεν σου αρέσουν τα μπράτσα πάνω στα καθίσματα, ΔΕΝ συγκρίνονται με το σταθερό υποβραχιόνιο και έχουν την τάση να χαλάνε (φθείρονται τα δόντια τους μέσα και πέφτουν... ).
Μήπως να αντάλλασες το 207 με μια 116 σε κάποια μάντρα; Σε ότι αφορά το USB, για να μην έχεις κανένα πρόβλημα, μπορείς να πάρεις μια πρόσοψη για 1-DIN και να βάλεις ό,τι θέλεις. Υπάρχει και 2-DIN, αλλά θέλει πατέντες και δεν την προτείνω, εγώ την αγόρασα αλλά θ' ακολουθήσω άλλο δρόμο μάλλον...
Ειλικρινά πάντως και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα , δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω έχει το Lacetti από το 207 σου, πέραν από την ευκολία αλλαγής της πηγής και το υποβραχιόνιο... Και δεν είναι και ιδιαίτερα ποιοτικό στο εσωτερικό του, που απ΄ό,τι καταλαβαίνω σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο (ποιότητα και απλότητα, σωστά; )...
Αν σε χαλάει το αυτοκίνητό σου, μπορείς εύκολα να το ανταλλάξεις με κάτι άλλο, απλώς -ταπεινή μου γνώμη- νομίζω ψάχνεις σε λάθος αυτοκίνητα.
ΥΓ: Σου έχω ξαναπεί πως όταν αγόρασες το 207 , ΔΕΝ το θεώρησα καλή επιλογή σύμφωνα με τα κριτήριά σου... Αλλά τολμώ να πω πως αυτά που κοιτάς τώρα, μου φαίνονται ακόμη χειρότερα!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...Μήπως να αντάλλασες το 207 με μια 116 σε κάποια μάντρα;...Αν και είμαστε offtopic ... παίζει και αυτό το σενάριο.
Γρηγόρη αυτό θα το κοιτάξω, αν κρατήσω το 207 για ένα χρόνο ακόμη.
Μία 5θυρη 116, ασημένια... μοντέλο 2009 ή 2010, 124 αλογάκια... Καλή φάση, αλλά ακριβή ρε παιδί μου...Ανταλλαγή όμως; Δύσκολο. Από όσο θυμάμαι από τις διάφορες εμπορίες (και επίσημες ορισμένες) μόλις άκουγαν για ανταλλαγή πάγωνε το πρόσωπό τους. Αν καταφέρω και βρω εμπορία που θα δεχτεί ανταλλαγή τότε θα το κανονίσω.
Όχι τώρα όμως. Για να κοιτάξω BMW πρέπει να βρω και 20.000euro (ξανά πάλι)...Για αυτό κάθομαι και ασχολούμαι με τα φτηνά αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι αγγελία ρε συ; Ποιος θα αγοράσει Peugeot; Το CAR.GR είναι τίγκα στα 207 ... ... Σε λίγο θα τα χαρίζουν, ειδικά κάτι Rallye/RC κλπ...
Απογοητευμενος η απλα θες χωρους???
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...
Λίγο ακόμη, μπας και βοηθήσουμε τον Νίκο! ...Τα περί ΒΜW 116, φίλε Γρηγόρη ας τα συνεχίσουμε εδώ:
BMW 116 Dynamic ... viewtopic.php?f=15&t=13450&start=315
Σε ευχαριστώ
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
ειχε αναρτησεις βαρκας που μου αρεσουν,
Εδώ νομίζω υπερβάλεις λίγο. Έχει αρκετά καλές αναρτήσεις το Cruze.
Eίναι αρκετά άνετες αλλά στρίβεις κιόλας. Δεν είναι για στροφιλίκια και αγώνες (1300χλγμ +γαρ) αλλά άμα χρειαστεί κάποια στιγμή να 'στρίψεις', θα στρίψεις.Δέν υπερβάλει λίγο....πολύ υπερβάλει...
Ειναι παρα πολυ ανετο αλλα δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι σφιχτη η αναρτηση του!
Ας ειναι καλα η τεχνολογια που το κραταει καλα στον δρομο!!! -
Από το.....''δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι σφιχτη η αναρτηση του!''...Εώς τό...''ειχε αναρτησεις βαρκας που μου αρεσουν,''..Υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Το ''αναρτήσεις βάρκας'' είναι που θεωρώ υπερβολή και ανακρίβεια... Αλλά μάλλον ήταν ατυχής έκφραση.....
Χωρίς να συγκρίνουμε το cruze με άλλες κατηγορίες ,θα σου έλεγα οτι ''στέκεται'' παραπάνω από αξιοπρεπώς ,με τις αναρτήσεις του να είναι αρκετά σκληρές γιά τις απαιτήσεις του αυτοκινήτου ,αλλά και όσο πρέπει μαλακές ,για τις απαιτήσεις τών επιβατών πού δεν θέλουν νά αισθάνονται καί το τελευταίο χαλίκι του δρόμου....
Έχουμε ένα ''τίμιο'' αυτοκίνητο πού δέν τού αξίζουν τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Ας ειναι καλα η τεχνολογια που το κραταει καλα στον δρομο!!!Το 99% των αυτοκινήτων του 'τώρα' ευτυχώς έχουν αυτή την τεχνολογία.
Σε test drive που έκανα πέρσι σε Cruze 1,6 και 1,8 αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι η συμπεριφορά του 1,6 ήταν ιδανική για την δύναμη που είχε ως ένα απλό, ολιγαρκές και τίμιο οικογενειακό με 'δώρο' την πολύ μοντέρνα (και όμορφη) εξωτερική/εσωτερική εμφάνιση, στο 1,8 όμως θα την ήθελα ή σκληρότερη την ανάρτηση ή ίσως με μεγαλύτερες ζάντες. Στο 1,8 κάποιος τέτοιος συνδυασμός φαντάζομαι θα του έδινε την σπορτιβ συμπεριφορά που προδιαθέτουν οι επιδόσεις του.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ας ειναι καλα η τεχνολογια που το κραταει καλα στον δρομο!!!
Το 99% των αυτοκινήτων του 'τώρα' ευτυχώς έχουν αυτή την τεχνολογία.
Υποθέτω ότι εννοείς το 99% των αυτοκινήτων αξίας 20.000 Ευρώ και πάνω, έτσι????
-
Γιατι τα κατω των 20000€ πετανε;
-
Το 99% όλων των αυτοκινήτων. Είτε την έχουν, είτε δεν την έχουν ... την χρειάζονται αυτή την τεχνολογία.
Το 'κράτημα στο δρόμο' νοείται σαν ασφαλή οδική συμπεριφορά πλέον. Δηλαδή ... να μην βρεθεί ένα αυτοκίνητο με την οροφή ανάποδα στην άσφαλτο ή να παριστάνει το 'τραχτέρ' στα χωράφια.
Εξαλλου το ότι από κάποια στιγμή το 2011 υποχρεώνεται η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία -για την αγορά της Ευρώπης αναφέρομαι- να έχει το ESP στανταρ, κάτι λέει αυτό! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι τα κατω των 20000€ πετανε;
Όχι, σκαβουν
Το 99% όλων των αυτοκινήτων. Είτε την έχουν, είτε δεν την έχουν ... την χρειάζονται αυτή την τεχνολογία.
Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά αναφέρομαι στα αυτοκίνητα που το έχουν στανταρ, γιατί αν είναι προαιρετικό πιστεύω ότι ένα ποσοστό 60-80 δεν θα το βάλει!
Εγώ πάντως το έχω σε εκτίμηση γιατί πριν μερικά χρόνια σε μια εκπομπή αυτοκινήτου (δεν θυμάμαι ποια) είχαν κάνει ένα τεστ με ένα Volvo νομίζω, ή Saab ήταν, σε ένα παγωμένο και χιονισμένο αεροδρόμιο για να δείξουν αυτό το πρωτοεμφανιζόμενο τότε,σύστημα ευστάθειας. Με ταχύτητα 100χλμ/ω θα έκανε ζιγκ ζαγκ ανάμεσα από 5 κώνους. Την πρώτη φορά με κλειστό το ESP περνάει τον πρώτο κώνο και με το που κόβει το τιμόνι αλλιώς για τον δεύτερο...
Έφυγε με τις πάντες κάνοντας μια μεγαλοπρεπή πλαγιολίσθηση για καμιά 100στή μέτρα περίπου.
Φυσικά στο δεύτερο τεστ με το EPS ενεργοποιημένο δεν κουνήθηκε από την θέση του ούτε χιλιοστό. Μάλιστα είχαν βάλει και κάμερες υψηλής ταχύτητας και έδειχναν close ups στους τροχούς και εξηγούσαν το τρόπο που λειτουργεί, φρενάροντας τροχούς κρατώντας το αυτοκίνητο στην πορεία του. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το 'κράτημα στο δρόμο' νοείται σαν ασφαλή οδική συμπεριφορά πλέον. Δηλαδή ... να μην βρεθεί ένα αυτοκίνητο με την οροφή ανάποδα στην άσφαλτο ή να παριστάνει το 'τραχτέρ' στα χωράφια.
Εξαλλου το ότι από κάποια στιγμή το 2011 υποχρεώνεται η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία -για την αγορά της Ευρώπης αναφέρομαι- να έχει το ESP στανταρ, κάτι λέει αυτό!Τα ηλεκτρονικά δεν είναι πανάκεια, απλά ένα βοήθημα στη δύσκολη στιγμή. Σου φέρνω τούμπες με ό,τι θες...
Chevrolet Cruze