-
παρακολουθηστε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=fBXS21uh6lc αφορα την υγραεριοκινηση
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
παρακολουθηστε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=fBXS21uh6lcΚαι γιατι το βαζεις εδω ;Υπαρχει θεμα για την υγραεριοκινηση viewtopic.php?f=6&t=13461
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
παρακολουθηστε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=fBXS21uh6lc
Και γιατι το βαζεις εδω ;Υπαρχει θεμα για την υγραεριοκινηση viewtopic.php?f=6&t=13461
γιατι δεν παρακολουθουν καποιοι την υγραεριοκινηση
-
Και γιατι το βαζεις εδω ;Υπαρχει θεμα για την υγραεριοκινηση viewtopic.php?f=6&t=13461
Οποιος ενδιαφερεται ας την παρακολουθησει,αλλιως ολα τα θεματα θα γινουν αχταρμας .
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Παιδια,
οσοι εχετε CRUZE 1.6. να ρωτησω κατι?
Συνηθως γεμιζω βενζινη οταν καψω το πρωτο 1/4 απο το ντεποζιτο και μηδενιζω τον χιλιομετρητη!
Αν θυμαμαι καλα με αυτο το 1/4 απο το ντεποζιτο μου βγαζει γυρω στα 130km.
Εδω και 1,5 μηνα βαζω V-POWER RACING και κανω τις ιδιες διαδρομες.
Σπιτι δουλεια - δουλεια σπιτι.
Εφτασα στο πρωτο 1/4 και το αμαξι εχει κανει 195km.
Δεν το πιστευα σημερα που το ειδα!Εγω εχω το 1.8 εβαλα χθες σουπερ αμολυβδη και αναμενω αποτελεσματα. Μεσα στην πολη με την απλη με 20 ευρω κανει 105 χιλ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οποιος ενδιαφερεται ας την παρακολουθησει,αλλιως ολα τα θεματα θα γινουν αχταρμας .
οκ
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
εκανα 20000 χιλ και το εχω απο της 14/12/2009.1.σερβις 120ε
για τα μπουζι μου ειπαν οτι εχει καλυτερη καυση,καλυτερη επιταχυνση και ενα κερδος σε καυσιμο στο 3%.
εσας το cruze δεν σας καιη πολυ?με 100-120 μου καιη γυρω στα 8-8,3λιτ στα 100χιλ.μετα απο εκει 12-13λιτ
και μιλαω παντα για εθνικη γιατι εκει κινουμαι μονιμαΓια τα μπουζι δεν ξερω εαν απο τωρα πρεπει να τα αλλαξεις ,αυτο που ξερω ειναι οτι το cruze 1,6 καιει πολυ.
Εαν διαβασεις τα προηγουμενα ποστ,θα καταλαβεις.τελικα δεν υπαρχη λυση ?
-
Σήμερα σε πήγαινε-έλα Αθήνα-Πατρα κινούμενος από 100-160 χλμ/ω (τα 160 στο κομμάτι από Κόρινθο-Αθήνα, και στο υπόλοιπο λόγω έργων η ταχύτητά μου οριοθετούταν από τα προπορευόμενα οχήματα λόγω κίνησης) και σε σύνολο 480 χλμ (που σημαίνει τα 40 εντός πόλης) ο μέσος όρος κατανάλωσης που μου δείχνει είναι στα 7.8.
Αρκετά ικανοποιητικά θα έλεγα.
Και η βελόνα του δείκτη μόλις που κατέβηκε την μέση. -
Ο χρήστης mertz1966 έγραψε:
εκανα 20000 χιλ και το εχω απο της 14/12/2009.1.σερβις 120ε
για τα μπουζι μου ειπαν οτι εχει καλυτερη καυση,καλυτερη επιταχυνση και ενα κερδος σε καυσιμο στο 3%.
εσας το cruze δεν σας καιη πολυ?με 100-120 μου καιη γυρω στα 8-8,3λιτ στα 100χιλ.μετα απο εκει 12-13λιτ
και μιλαω παντα για εθνικη γιατι εκει κινουμαι μονιμαΓια τα μπουζι δεν ξερω εαν απο τωρα πρεπει να τα αλλαξεις ,αυτο που ξερω ειναι οτι το cruze 1,6 καιει πολυ.
Εαν διαβασεις τα προηγουμενα ποστ,θα καταλαβεις.τελικα δεν υπαρχη λυση ?
Με την ερευνα καταναλωσης που εκανα διαπιστωσα οτι... απλα καιει πολυ.
Το τσεκαρα με 95αρα βενζινη, με 100αρα, με οδηγηση μεχρι τις 3,000 στροφες, μεσα στην πολη - εξω απο την πολη, με μετρησεις απο τον υπολογιστη ταξιδιου,με μετρηση χωρις τον υπολογιστη ταξιδιου με τον παραδοσιακο τροπο....Το συμπερασμα μου απο ολ'αυτα ειναι ενα.... Το αυτοκινητο ΔΕΝ εχει καποιο προβλημα ,απλα καιει πολυ.
Ελπιζω οταν ανοιξει ο κινητηρας να καιει λιγοτερο. -
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Σήμερα σε πήγαινε-έλα Αθήνα-Πατρα κινούμενος από 100-160 χλμ/ω (τα 160 στο κομμάτι από Κόρινθο-Αθήνα, και στο υπόλοιπο λόγω έργων η ταχύτητά μου οριοθετούταν από τα προπορευόμενα οχήματα λόγω κίνησης) και σε σύνολο 480 χλμ (που σημαίνει τα 40 εντός πόλης) ο μέσος όρος κατανάλωσης που μου δείχνει είναι στα 7.8.
Και η βελόνα του δείκτη μόλις που κατέβηκε την μέση.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΑΨΕΣ 40 ΛΙΤΡΑ(7.8 ΕΠΙ 480)ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ 60 ΛΙΤΡΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ
-
Και η βελόνα του δείκτη μόλις που κατέβηκε την μέση.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΑΨΕΣ 40 ΛΙΤΡΑ(7.8 ΕΠΙ 480)ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ 60 ΛΙΤΡΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ
Νομίζω οτι εννοεί 40 χιλιόμετρα.
-
Offtopic [mod]
-
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. 7,8 χ 4,80 = 37 λίτρα με βάση τον υπολογιστή.
1ον Όταν γεμίζεις το αυτοκίνητο πάντα έχεις 2-3 λίτρα παραπάνω από την χωριτικότητα του ρεζερβουάρ λόγω της χωριτικότητας του σωλήνα,
2ον Είπα ότι πέρασε λίγο την μέση η βελόνα,άρα συν 2-3 λίτρα,
ΑΡΑ ΜΕΧΡΙ τώρα έχουμε 4-6 λίτρα να αφαιρέσουμε από τα 37 που λέει ο υπολογιστής ότι καταναλώθηκαν, μένουν 30-33 που είναι από μηδεν μέχρι 3 λίτρα διαφορά, με βάση τα 30 λίτρα που είναι η μισή χωριτικότητα του ρεζερβουάρ.
3ον Που ξέρεις ότι όταν η βελόνα είναι στην μέση έχουν μείνει τα μισά καύσιμα μέσα;;;,
4ον Που ξέρεις ότι η μέτρηση της κατανάλωσης του αυτοκινήτου είναι τόσο ακριβής με την πραγματικότητα και δεν έχει μια διαφορά, ας πούμε της τάξης του 0,1-0,2;;;
Σου λύθηκε η απορία τώρα;;ΥΓ Μην γράφεις με καφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις!
-
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. 7,8 χ 4,80 = 37 λίτρα με βάση τον υπολογιστή.
1ον Όταν γεμίζεις το αυτοκίνητο πάντα έχεις 2-3 λίτρα παραπάνω από την χωριτικότητα του ρεζερβουάρ λόγω της χωριτικότητας του σωλήνα,
2ον Είπα ότι πέρασε λίγο την μέση η βελόνα,άρα συν 2-3 λίτρα,
ΑΡΑ ΜΕΧΡΙ τώρα έχουμε 4-6 λίτρα να αφαιρέσουμε από τα 37 που λέει ο υπολογιστής ότι καταναλώθηκαν, μένουν 30-33 που είναι από μηδεν μέχρι 3 λίτρα διαφορά, με βάση τα 30 λίτρα που είναι η μισή χωριτικότητα του ρεζερβουάρ.
3ον Που ξέρεις ότι όταν η βελόνα είναι στην μέση έχουν μείνει τα μισά καύσιμα μέσα;;;,
4ον Που ξέρεις ότι η μέτρηση της κατανάλωσης του αυτοκινήτου είναι τόσο ακριβής με την πραγματικότητα και δεν έχει μια διαφορά, ας πούμε της τάξης του 0,1-0,2;;;
Σου λύθηκε η απορία τώρα;;ΥΓ Μην γράφεις με καφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις!
Δεν φωναζω με περεξηγησες τυχαια τα κεφαλαια απλα με τον τροπο αναλυσης που εκανες εχεις βενζινη για αλλα τοσα χιλ .Πηστευω με ενα ρεζερβουαρ, 960 χιλ και ταχυτητα 100-160 μονο υβριδικο το καταφερνει.Δοκιμασε να κανεις 2 φορες την διαδρομη αυτη και περιμενω νεα σου.Ποιο μοντελο εχεις;
-
με τον τροπο αναλυσης που εκανες εχεις βενζινη για αλλα τοσα χιλΕσύ αυτό κατάλαβες;
Εγώ είπα ότι έχω κάψει λίγο παραπάνω από το μισό (δηλ 32-33 λίτρα) συν περίπου 3 λίτρα που χωράει ο σωλήνας σύνολο 35-36 λίτρα.
Και μου έχει μείνει όπως είπα λίγο λιγότερο από την μέση, περίπου 27 λίτρα.
Άρα με την ίδια κατανάλωση 7,8 θα έκανα περίπου (27/7,8 χ 100) 340 χλμ ακόμα.
Άρα αν συνέχιζα μέχρι να ξεμείνω από βενζίνη θα είχα κάνει με ένα ρεζερβουάρ 820χλμ.
Είναι πολλά για εκτός πόλης διαδρομή; Δεν νομίζω.
Τα 960 που τα βρήκες;
Έχω τo LT 1.8 και ο μέσος όρος της ταχύτητας για αυτά τα χιλιόμετρα ήταν 109χλμ/ω -
με τον τροπο αναλυσης που εκανες εχεις βενζινη για αλλα τοσα χιλ
Εσύ αυτό κατάλαβες;
Εγώ είπα ότι έχω κάψει λίγο παραπάνω από το μισό (δηλ 32-33 λίτρα) συν περίπου 3 λίτρα που χωράει ο σωλήνας σύνολο 35-36 λίτρα.
Και μου έχει μείνει όπως είπα λίγο λιγότερο από την μέση, περίπου 27 λίτρα.
Άρα με την ίδια κατανάλωση 7,8 θα έκανα περίπου (27/7,8 χ 100) 340 χλμ ακόμα.
Άρα αν συνέχιζα μέχρι να ξεμείνω από βενζίνη θα είχα κάνει με ένα ρεζερβουάρ 820χλμ.
Είναι πολλά για εκτός πόλης διαδρομή; Δεν νομίζω.
Τα 960 που τα βρήκες;
Έχω τo LT 1.8 και ο μέσος όρος της ταχύτητας για αυτά τα χιλιόμετρα ήταν 109χλμ/ωΜακαρι φιλε μου να εχει αυτην την καταναλωση και εγω το LT εχω και μεσα στην πολη της Ναουσας με χαλαρη οδηγηση βαζω 20 ευρω και κανω 100 χιλ.Εχεις τηλεφωνο να σε παρω αφου εχουμε το ιδιο αυτοκινητο να τα πουμε καλυτερα;
. -
Mην τα μπερδέυεις και μην συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια
Εγώ μιλάω για εκτός πόλης διαδρομή. Εντος πόλης μου γυρνάει 9,5-10 ή 450 - 550χλμ με κάθε γέμισμα κατι που είναι πολύ κοντα σε αυτό που σου καίει εσένα. -
Έχε πάντως υπόψιν σου πως στο δικό μου για να πέσει η μέση κατανάλωση στα 8.7 πέρασαν 800 χλμ.Τα πρώτα 100 είχα 12,4 και στα 500 9,7.Κατ' επέκταση άσε το για μεγάλο αριθμό χιλιομέτρων(αν δεν το έχει κάνει ήδη)γιατι για να πέσει θέλει πολλά χιλιόμετρα καθώς στα πρώτα μόνο τις εκκινήσεις που κάνεις να υπολογίσει πάει ανετότατα στα 17.
Αυτο που λες υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να ισχυει και στο δικο μου.Θα το δω
Εγω εχω 9000 χλμ και γραφει 9.5 τα περισσοτερα ειναι μεσα στην πολη και αλλαγες στις 2000-3000 στρ.Τοπροβλημα μου ειναι οτι κολαει ο μετρητης εξωτερικης θερμοκρασιας και σφιριζουν τα πισω φρενα.Εχει αλλος καποιο προβλημα;Μιλαμε για το 1.8
Με τον μετρητη οχι αλλα με τα πισω φρενα οταν κανω οπισθεν εστω και με 1χλμ.
Νομιζα οτι ηταν στην αρχη που δεν εχουν φαγωθει τα τακακια αλλα ακομα και τωρα στις 11.000χλμ το κανει.
Μονο στην οπισθεν!Ο μετρητης ειναι ο.κ ,αλλα και το δικο μου στην οπισθεν κανει το τριξιμο ο πισω αριστερος τροχος!!!
Ρωτησα χθες στην αντιπροσωπεια και ειπαν οτι υπαρχουν τα 2 προβληματα και περιμενουν απαντηση απο τα κεντρικα.Θελω να μου πειτε αν η οπισθεν κουμπωνει παντα καλα και αν στη δευτερα ταχυτητα οταν ζεσταινεται το αμαξι ακουγεται λιγο το διαφορικο.Μου ειπαν απο την αντιπροσοπεια οτι ετσι ακουγονται τα οπελ και τα cevrolet κυριως απο 1.8 κυβ και πανω
Αγαπητοί φίλοι CRUZEάκιδες, καλή σας ημέρα.
Έχω το LS PLUS S/R και αντιμετωπίζω όπως και εσείς το πρόβλημα με το τρίξιμο των πίσω φρένων στην όπισθεν.
Έστειλα σχετικό e-mail (18/10/2010) στη CHEVELLAS αναφέροντας ότι το πρόβλημα εφ’ όσον έχει παρουσιαστεί σε αρκετά αυτοκίνητα, σίγουρα οφείλεται σε κατασκευαστικό ελάττωμα οπότε τίθεται θέμα εγγύησης και ότι σίγουρα θα γνωρίζουν πως θα το αντιμετωπίσουν. Επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί μου (10/11/2010) δηλώνοντας άγνοια του προβλήματος, ότι δεν τους έχει αναφερθεί τίποτα σχετικό και ότι θα εκτιμηθεί από το οποιδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για το αν εμπίπτει στην εγγύηση ή όχι.
Επειδή έχω ήδη μία **τραυματική εμπειρία **από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της CHEVELLAS στην περιοχή των Αθηνών και επειδή θέλω να αποφύγω τις 'ειδικές γνωματεύσεις' και συμπεράσματα του κάθε 'μάστορα' σας προτείνω να απευθυνθούμε ομαδικά προς την αντιπροσωπεία απαιτώντας το αυτονόητο. Την αποκατάσταση του προβλήματος με μια επίσκεψη, δηλαδή όχι βλέποντας και κάνοντας με αποτέλεσμα να πηγαινοερχόμαστε στα συνεργεία και βεβαίως την κάλυψη του όποιου κόστους στα πλάισια της εγγύησης.
Ευχαριστώ πολύ και περιμένω τις απόψεις σας. -
Φιλε STRATOS.T κατάρχην καλως ηρθες.
Εχει εδιαφερον αυτο που λες ,και θα εχει και ουσια εαν μαζευτουμε αρκετοι κρουζακιδες και απευθηνθουμε στην Chevellas για το συγκεκριμενο προβλημα του cruze.Απο εμενα οκ .
Κατα τα αλλα πες μας αν θελεις και για το δικο σου λιγα λογια ( χιλ.-καταναλώσεις- κ.α ). -
Φάτε λίγο τα τακάκια στις άκρες τους, γιαυτό μάλλον σφυρίζουν. Ή περιμένετε, όταν φαγωθούν λίγο θα σταματήσουν.
Chevrolet Cruze